פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   מפגש חברים ורטוב דייג חופי |
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: מפגש חברים ורטוב דייג חופי (נקרא 48938 פעמים) |
הדפסה |
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אנשים אם יש למישהו שולחן מתקפל..ויוכל להביא איתו שירים את היד  ולגבי כיסאות שכל אחד ידאג לכסא שלו בבקשה.. לא מבטיח להביא אבל יש עוד זמן,ויש מצב שאולי, בכל מקרה no1@ובכל מקרה אם כן או לא אני אעדכן. ההזמנה נרשמה! אז אתה מגיע..אני מבין ?!!
|
|
|
|
|
|
|
אנשים אם יש למישהו שולחן מתקפל..ויוכל להביא איתו שירים את היד  ולגבי כיסאות שכל אחד ידאג לכסא שלו בבקשה.. לא מבטיח להביא אבל יש עוד זמן,ויש מצב שאולי, בכל מקרה no1@ובכל מקרה אם כן או לא אני אעדכן. ההזמנה נרשמה! אז אתה מגיע..אני מבין ?!! לא מבטיח כמו שכתבתי, אם אני קם אני בא, אם אני בא, אולי אביא, אם אשיג, (מהעבודה) ואבוא אז אבי,חפרתי? בכל מקרה מבטיח להשתדל 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 31, 2012, 21:25:31 PM על ידי רמי פרידמן
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
מה קורה עם השולחנות ? יש מתנדבים ?
|
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
|
לי בינתיים אין תשובה רק לקראת יום שני אוכל לדעת בוודאות 
|
|
|
|
|
|
פורל הים
|
יום יום בים חבר פורום   
מנותקגיל:
85
יום יום בים מאכיל את הדגים והציפורים
|
|
המפגש יתקיים בחוף דור ביום חמישי ה:9 לפברואר בשעה 8 בערב (ניתן להקדים או לאחר בשעה כרצון החברים כמובן). המפגש יכלול דייג חופי וז'רזור קלמר במידה ויש תנאים ארוחת על האש וגם שתיה. הנוהל: 50 ש"ח לכל אדם, נעשה קניה מסודרת של בשרים ושתיה. ניתן לארגן חבר טוב שלי לתת הרצאה קצרה לדיג עם מדאיים וג'יג לייט.(קפטן סאלח ספארו) מי שבעניין מוזמן להרשם בהקדם על מנת שנוכל להתארגן על שולחנות, גרילים וכסאות. במידה ומזג האוויר יהיה סוער - נדחה את המפגש בעוד שבוע. אם יש שינויים/ביטולים נא להודיע עד יום לפני המפגש כי ההערכות תהיה לפי מס' החברים שיאשרו סופית הגעתם. ואביחי חסר לך שלא תגיע  רשימת החברים שמגיעים: 1. חסדייה 2. אביחי 3. שי38 (נפלט לי) 4. רפי 5. מוטי-מ 6. סקוויד 7.צור 8.מומי (גע לי במקל) 9.בנצי 10.עדי(לא לשכוח ציוד כבד) 11.טל 12.פורל הים 13.מאמון ( הנצרתי ) 14.אבי חכם 15.שלמי 16.צח 17.שעיבי 18.רז 19.יוסף(חומוס בדרך) 20.OXYGENE 21.דייג הים(קמי) 22.gaichuk(הרבה פלאשים) 23.אביב 24.עדן 25.עזאת( התותח) 26.כראם( הבן של עזאת) הייה אים אין נרשמים חדשים למה לא מתעדכן? פורל הים
|
|
הציוד שלי חכת בראוניג רולר גולדן F G 7000
חכת שפיגולה רולר אואזיס 7000
סטנדים בבניה עצמית
חכת אבו גרסיה 7 28
רולר קוונטום (אחרי שיפוץ החלפת מיסב) חכת אבו גארסיה רולר אוקומה V55
ארגז כלים בבניה עצמית
כיסא משודרג לדייג
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
צח
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
35
|
|
גם נאור ציפורה חבר שלי ( גם חבר בפורום כמובן) מגיע למיפגש איך מתנהל האיסוף כספים?
|
|
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גם נאור ציפורה חבר שלי ( גם חבר בפורום כמובן) מגיע למיפגש איך מתנהל האיסוף כספים?
איסוף הכסף יתבצע ע"י שי 38 וברוך הבא נאור 
|
|
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
המפגש יתקיים בחוף דור ביום חמישי ה:9 לפברואר בשעה 8 בערב (ניתן להקדים או לאחר בשעה כרצון החברים כמובן). המפגש יכלול דייג חופי וז'רזור קלמר במידה ויש תנאים ארוחת על האש וגם שתיה. הנוהל: 50 ש"ח לכל אדם, נעשה קניה מסודרת של בשרים ושתיה. ניתן לארגן חבר טוב שלי לתת הרצאה קצרה לדיג עם מדאיים וג'יג לייט.(קפטן סאלח ספארו) מי שבעניין מוזמן להרשם בהקדם על מנת שנוכל להתארגן על שולחנות, גרילים וכסאות. במידה ומזג האוויר יהיה סוער - נדחה את המפגש בעוד שבוע. אם יש שינויים/ביטולים נא להודיע עד יום לפני המפגש כי ההערכות תהיה לפי מס' החברים שיאשרו סופית הגעתם. ואביחי חסר לך שלא תגיע  רשימת החברים שמגיעים: 1. חסדייה 2. אביחי 3. שי38 (נפלט לי) 4. רפי 5. מוטי-מ 6. סקוויד 7.צור 8.מומי (גע לי במקל) 9.בנצי 10.עדי(לא לשכוח ציוד כבד) 11.טל 12.פורל הים 13.מאמון ( הנצרתי ) 14.אבי חכם 15.שלמי 16.צח 17.שעיבי 18.רז 19.יוסף(חומוס בדרך) 20.OXYGENE 21.דייג הים(קמי) 22.gaichuk(הרבה פלאשים) 23.אביב 24.עדן 25.עזאת( התותח) 26.כראם( הבן של עזאת) הייה אים אין נרשמים חדשים למה לא מתעדכן? פורל הים מה צריך לעדכן?
|
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
לפי התחזיות עושה רושם שהמזג אויר לא יהיה לטובתנו 
|
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
לפי מה שאני יודע גשם לא אמור לרדת אבל יהיה קר קצת בגדים חמים או חרמונית והכל יהיה בסדר
|
|
|
|
|
|
|
לפי מה שאני יודע גשם לא אמור לרדת אבל יהיה קר קצת בגדים חמים או חרמונית והכל יהיה בסדר

|
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
חרמונית כבר אירגנתי, (יותר מידי יציאות לדייג לילה עם חולצה קצרה) וגשם אני מקווה מאוד שלא יהיה
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
בעניין המפגש נכון להיום זו רשימת הקניות תודה לצור על העזרה
שלושה סוגי בשר שנים עד שלושה סוגי סלטים חומס טחינה חמוצים פיתות שתיה קלה וקצת בירה
כלים חד פעמים פחמים
שמן תבלינים ירקות לסלט בצל עוגות הבית לקינוח קפה ומנגלים
אם צריך להוסיף עוד דברים לרשימה נא ציינו את זה כאן
לגבי שתיה קלה- קולה, אנא שיהיה קוקה-קולה ולא קולה אחרת  רצוי גם שיהיה ספרייט... אם מיץ- רצוי פריגת וכיוצ"ב... בהתחשב בקור הצפוי ועבור מי שלא חובב קפה- לא יזיק חבילת תה ויסוצקי עם נענע, או אפילו רק נענע... אם נותר בתקציב, לא יזיק בקבוק וודקה לחימום... בגדר התבלינים לא לשכוח מלח...  לפי התחזיות עושה רושם שהמזג אויר לא יהיה לטובתנו  אם יהיה גשום- מקסימום דוחים  נקווה שלא יהיה גשום...
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
בעניין המפגש נכון להיום זו רשימת הקניות תודה לצור על העזרה
שלושה סוגי בשר שנים עד שלושה סוגי סלטים חומס טחינה חמוצים פיתות שתיה קלה וקצת בירה
כלים חד פעמים פחמים
שמן תבלינים ירקות לסלט בצל עוגות הבית לקינוח קפה ומנגלים
אם צריך להוסיף עוד דברים לרשימה נא ציינו את זה כאן
לגבי שתיה קלה- קולה, אנא שיהיה קוקה-קולה ולא קולה אחרת  רצוי גם שיהיה ספרייט... אם מיץ- רצוי פריגת וכיוצ"ב... בהתחשב בקור הצפוי ועבור מי שלא חובב קפה- לא יזיק חבילת תה ויסוצקי עם נענע, או אפילו רק נענע... אם נותר בתקציב, לא יזיק בקבוק וודקה לחימום... בגדר התבלינים לא לשכוח מלח...  לפי התחזיות עושה רושם שהמזג אויר לא יהיה לטובתנו  אם יהיה גשום- מקסימום דוחים  נקווה שלא יהיה גשום... יום חמישי אולך להיות אחלה יום ללא גשמים עד שבוע הבא 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|