|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 29, 2012, 23:36:34 PM על ידי אביחי
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
חסדייה תרשום אותי (אביב) ועוד חבר שלי, שהוא לא חבר בפורום (עדן) מתי צריך להביא לך את ה50 שקל ,,במפגש?  ?? לי אתה לא מביא כסף אוספים יחד ועושים קניה מרוכזת ומסודרת יש שם סופר מרקט ? נראה לי עדיף להקדים ובמיוחד להכין מראש את הקציצות.
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
יש שם את פרדייס יש שם הכל, אם תחליט שבאלך מקל חדש , אני בטוח שתמצא שם
|
|
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חסדייה תרשום אותי (אביב) ועוד חבר שלי, שהוא לא חבר בפורום (עדן) מתי צריך להביא לך את ה50 שקל ,,במפגש?  ?? לי אתה לא מביא כסף אוספים יחד ועושים קניה מרוכזת ומסודרת יש שם סופר מרקט ? נראה לי עדיף להקדים ובמיוחד להכין מראש את הקציצות. יש מרכז מסחרי קרוב האמת שחשבתי על על מנת להספיק את הקניות..ויש עוד בעיה כיסאות שולחנות אישית אני יכול להתארגן על שולחן וכמה כיסאות יש הצעות?
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
חסדייה תרשום אותי (אביב) ועוד חבר שלי, שהוא לא חבר בפורום (עדן) מתי צריך להביא לך את ה50 שקל ,,במפגש?  ?? לי אתה לא מביא כסף אוספים יחד ועושים קניה מרוכזת ומסודרת יש שם סופר מרקט ? נראה לי עדיף להקדים ובמיוחד להכין מראש את הקציצות. יש מרכז מסחרי קרוב האמת שחשבתי על על מנת להספיק את הקניות..ויש עוד בעיה כיסאות שולחנות אישית אני יכול להתארגן על שולחן וכמה כיסאות יש הצעות? נראה לי שהכי נכון זה לעשות את הקניות לפני ברגע שיהיה מספר מדויק של אנשים נדע כמה כסף יש תן לי את סוגי הבשר שאתה מעונין לקנות ואת התוספות מיסביב ואני יעשה חשבון כמה צריך מכל דבר לפי התקציב שיש
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אישית אני יכול להתארגן על שולחן וכמה כיסאות דייגי הפתיונות בטוח מצויידים בכיסא, אז אין בעיה  כל אחד מגיע עם כיסא זה הכי פשוט. שולחנות
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אישית אני יכול להתארגן על שולחן וכמה כיסאות דייגי הפתיונות בטוח מצויידים בכיסא, אז אין בעיה  כל אחד מגיע עם כיסא זה הכי פשוט. שולחנות נראה מה החברים יכולים להציע ולפי זה נתארגן.אבל ההצעה להקדים זה רעיון טוב לדעתי 
|
|
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חסדייה תרשום אותי (אביב) ועוד חבר שלי, שהוא לא חבר בפורום (עדן) מתי צריך להביא לך את ה50 שקל ,,במפגש?  ?? לי אתה לא מביא כסף אוספים יחד ועושים קניה מרוכזת ומסודרת יש שם סופר מרקט ? נראה לי עדיף להקדים ובמיוחד להכין מראש את הקציצות. יש מרכז מסחרי קרוב האמת שחשבתי על על מנת להספיק את הקניות..ויש עוד בעיה כיסאות שולחנות אישית אני יכול להתארגן על שולחן וכמה כיסאות יש הצעות? נראה לי שהכי נכון זה לעשות את הקניות לפני ברגע שיהיה מספר מדויק של אנשים נדע כמה כסף יש תן לי את סוגי הבשר שאתה מעונין לקנות ואת התוספות מיסביב ואני יעשה חשבון כמה צריך מכל דבר לפי התקציב שיש אוקיי..תקבל עידכון תודה על העזרה
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
חסדייה תרשום אותי (אביב) ועוד חבר שלי, שהוא לא חבר בפורום (עדן) מתי צריך להביא לך את ה50 שקל ,,במפגש?  ?? לי אתה לא מביא כסף אוספים יחד ועושים קניה מרוכזת ומסודרת יש שם סופר מרקט ? נראה לי עדיף להקדים ובמיוחד להכין מראש את הקציצות. יש מרכז מסחרי קרוב האמת שחשבתי על על מנת להספיק את הקניות..ויש עוד בעיה כיסאות שולחנות אישית אני יכול להתארגן על שולחן וכמה כיסאות יש הצעות? נראה לי שהכי נכון זה לעשות את הקניות לפני ברגע שיהיה מספר מדויק של אנשים נדע כמה כסף יש תן לי את סוגי הבשר שאתה מעונין לקנות ואת התוספות מיסביב ואני יעשה חשבון כמה צריך מכל דבר לפי התקציב שיש אוקיי..תקבל עידכון תודה על העזרה בכף ידידי  זה מה שעשינו אצל מוטי והיה די מדויק
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
חברים ביום המיפגש שנדע בדיוק כמה אנשים באים נעשה את הקניות יותר מוקדם והכל יהיה טוב לא לדאוג 
|
|
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בעניין המפגש נכון להיום זו רשימת הקניות תודה לצור על העזרה
שלושה סוגי בשר שנים עד שלושה סוגי סלטים חומס טחינה חמוצים פיתות שתיה קלה וקצת בירה
כלים חד פעמים פחמים
שמן תבלינים ירקות לסלט בצל עוגות הבית לקינוח קפה ומנגלים
אם צריך להוסיף עוד דברים לרשימה נא ציינו את זה כאן
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 30, 2012, 16:37:58 PM על ידי חסדייה
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
בעניין המפגש נכון להיום זו רשימת הקניות תודה לצור על העזרה
שלושה סוגי בשר שנים עד שלושה סוגי סלטים חומס טחינה חמוצים פיתות שתיה קלה וקצת בירה
כלים חד פעמים פחמים
אם צריך להוסיף עוד דברים לרשימה נא ציינו את זה כאן
שמן תבלינים ירקות לסלט בצל עוגות הבית לקינוח קפה  ומנגלים
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה