|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חסדייה תרשום את דייג הים (קמי)אני מגיע אחרי שפספסתי את המפגש הקודם אצל מוטי חייב לטעום את הקציצות של הקבב שאתה מכין וכמובן גם להכיר אישית כמה חברים שאני מאד רוצה לפגוש תודה על היוזמה ואם אפשר הסבר איך מגיעים לחוף דור.  ברוך הבא..בהמשך אני אצרף מפת הגעה לבאים מהדרום או המרכז הצפונים בטח יסתדרו לבד 
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
חסדייה תרשום את דייג הים (קמי)אני מגיע אחרי שפספסתי את המפגש הקודם אצל מוטי חייב לטעום את הקציצות של הקבב שאתה מכין וכמובן גם להכיר אישית כמה חברים שאני מאד רוצה לפגוש תודה על היוזמה ואם אפשר הסבר איך מגיעים לחוף דור.  כביש 4 לכיוון צפון , עוברים את צומת פורדיס כ 1.5 ק"מ לערך . פניה ראשונה שמאלה ודוך עד הסוף.. או פשוט תתקשר אלי.. מופיע בחתימה 
|
-------------------------------
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
מגיע 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מגיע  איייי יאייייי איזה ערב הולך להיות  (נא להצטייד במשקפי שמש..הרבה פלאשים יהיו במפגש  )
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
מפת הגעה
שמישהו יעדכן אותי אם זה עובד בבקשה
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 29, 2012, 22:29:10 PM על ידי עדי
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
|
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
חסדייה תרשום אותי (אביב) ועוד חבר שלי, שהוא לא חבר בפורום (עדן) מתי צריך להביא לך את ה50 שקל ,,במפגש?  ??
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
מפת הגעה
שמישהו יעדכן אותי אם זה עובד בבקשה עובד יופי  אני יוסיף למי שלא הבין גם את זה.. 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מפת הגעה
שמישהו יעדכן אותי אם זה עובד בבקשה עובד יופי  אני יוסיף למי שלא הבין גם את זה..  תודה צירפתי להודעה ראשית 
|
|
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חסדייה תרשום אותי (אביב) ועוד חבר שלי, שהוא לא חבר בפורום (עדן) מתי צריך להביא לך את ה50 שקל ,,במפגש?  ?? לי אתה לא מביא כסף אוספים יחד ועושים קניה מרוכזת ומסודרת
|
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
אוקיי למי להביא את הכסף ומתי??? או שאני קונה מה שאומרים לי  ?
|
|
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אוקיי למי להביא את הכסף ומתי??? או שאני קונה מה שאומרים לי  ? הקופאית של המפגש יהיה .....טרררררררררררררררם תהיה.....טטטטטטטטטטטטטטטטטרם מנהל מכון האקדמיה על החוף shay 38
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
אוקיי למי להביא את הכסף ומתי??? או שאני קונה מה שאומרים לי  ? הקופאית של המפגש יהיה .....טרררררררררררררררם תהיה.....טטטטטטטטטטטטטטטטטרם מנהל מכון האקדמיה על החוף shay 38  חצי מהכסף הלך על מוניות 
|
|
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אוקיי למי להביא את הכסף ומתי??? או שאני קונה מה שאומרים לי  ? הקופאית של המפגש יהיה .....טרררררררררררררררם תהיה.....טטטטטטטטטטטטטטטטטרם מנהל מכון האקדמיה על החוף shay 38  חצי מהכסף הלך על מוניות  עזוב אותך מונית חייבים לדאוג לו למחתונים מפליז שלא יתקרר 
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|