פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
   פינת המכשור הימי, דיג, מיפוי והקשר ביניהם |
עמודים: 1 2 [3] 4
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: פינת המכשור הימי, דיג, מיפוי והקשר ביניהם (נקרא 15623 פעמים) |
הדפסה |
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
סמח תודה על השיתוף ולגבי הפסקה האחרונה זכותך המלאה לשמור לעצמל את הנקודות ללא צורך להתנצל או להבהיר אתה משתף מספיק פרטים וידע בכל מה שאתה כותב ידעע שלקח לך שנים ללמוד את הנקודות שהחברים יצאו לחפש
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
סאמח,  על שיתוף המידע המועיל והחשוב הזה לגבי הבנת הפיש פיינדר  להבין מה רואים זה החלק הכי חשוב.
|
-------------------------------
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
שיתוף מעניין! עוקב. תעדכן כשיהיה לך יותר מידע אחרי עוד יציאות !
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שיתוף מעניין! עוקב. תעדכן כשיהיה לך יותר מידע אחרי עוד יציאות !

|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
liors
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שוב שלום לכולם , בירשותי פיש של לורנס הוק 5 , מה שקורה זה שבזמן שהסירה עומדת הכול טוב ורואים מצויין וברגע שאני נותן קצת גז אז המסך נהיה כמו שלג ולא רואים ביבירור כלום , אכשיו אני מודע לזה שיש בועות שבאות על העיין וזה מה שגורם לזה , אז אחד - צפיתי בכול סירטון התקנה שיש בעולם , הבנתי שהעיין צריכה לשבת במקביל לתחתית הסירה , הבנתי גם שהמנוע שלי הוא ימני , זאת אומרת מסתובב עים כיוון השעון , אז ההתקנה של העין בצד ימין שלו היא נכונה , וגם רחוקה מהמנוע , ועדיין יש לי בועות , העיין תקינה זה רק בעיה של בועות , אולי צריך להוריד עוד את העיין , כבר לא יודע מה לחשוב 
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
שוב שלום לכולם , בירשותי פיש של לורנס הוק 5 , מה שקורה זה שבזמן שהסירה עומדת הכול טוב ורואים מצויין וברגע שאני נותן קצת גז אז המסך נהיה כמו שלג ולא רואים ביבירור כלום , אכשיו אני מודע לזה שיש בועות שבאות על העיין וזה מה שגורם לזה , אז אחד - צפיתי בכול סירטון התקנה שיש בעולם , הבנתי שהעיין צריכה לשבת במקביל לתחתית הסירה , הבנתי גם שהמנוע שלי הוא ימני , זאת אומרת מסתובב עים כיוון השעון , אז ההתקנה של העין בצד ימין שלו היא נכונה , וגם רחוקה מהמנוע , ועדיין יש לי בועות , העיין תקינה זה רק בעיה של בועות , אולי צריך להוריד עוד את העיין , כבר לא יודע מה לחשוב  אם אתה יכול, פרק את העין, ובזמן הפלגה נסה להזיז אותה ממקום (חבר אותה למוט ארוך, אם אתה יכול)למקום ובעומקים שונים, תראה אם זה פותר את הבעיה. תראה אם זה קורה בכל מהירות (גם איטית מאד)
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
liors
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
זה קורה איך שאני נותן גז , לא משנה באיזה עומק , הניסיון עים הצינור לא יעזור לי , כי אני לא יוכל לראות בנסיעה את המיקום המדוייק שלה ואז לקבוע אותו , אולי אים יש פה מתקין שיוכל לעזור אז היה טוב , מישהוא שיכול להגיד לי מה לא עשיתי טוב ,
|
|
|
|
|
לפי מה שאתה אומר התקנת נכון תנסה פעם באה שאתה בסירה לתת גז בניוטרל אולי זה בכלל קשור להשראה חשמלית מהטעינה של המנוע ביחוד עם להפרעות יש תבנית על המסך (כתבת שלג) ולא מראה כמו בעיה של בועות
|
|
|
|
liors
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אוקי אני אבדוק את הנושא , תודה , אני יעדכן בהמשך
|
|
|
|
|
תבדוק גם בהגדרות לפעמים יש מכשירים עם הגדרות כמו מים עמוקים בדייג סטטי או טרולינג וכו' מנחי שדייג סטטי לא יראה קריאות טובות בטרולינג
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
שוב שלום לכולם , בירשותי פיש של לורנס הוק 5 , מה שקורה זה שבזמן שהסירה עומדת הכול טוב ורואים מצויין וברגע שאני נותן קצת גז אז המסך נהיה כמו שלג ולא רואים ביבירור כלום , אכשיו אני מודע לזה שיש בועות שבאות על העיין וזה מה שגורם לזה , אז אחד - צפיתי בכול סירטון התקנה שיש בעולם , הבנתי שהעיין צריכה לשבת במקביל לתחתית הסירה , הבנתי גם שהמנוע שלי הוא ימני , זאת אומרת מסתובב עים כיוון השעון , אז ההתקנה של העין בצד ימין שלו היא נכונה , וגם רחוקה מהמנוע , ועדיין יש לי בועות , העיין תקינה זה רק בעיה של בועות , אולי צריך להוריד עוד את העיין , כבר לא יודע מה לחשוב  אם יש בועות אויר זה רק שינוי מיקום /זוית של העין. יכול להיות שהעין קרובה מדי למנוע ? האם גם בנסיעה ממש איטית זה קורה ? תסתכל בזמן נסיעה מה קורה ליד העין מבחינת בועות/קצף
|
|
|
|
liors
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איך שאני מתחיל לתת גז זה מופיע , בעמידה הכול טוב , הרחקתי את העיין מהמנוע ומיקמתי אותה כמו שמראים בסירטונים , באותו קו של תחתית הסירה , אני מכיר את עניין הכיוונים של דייג במים עמוקים או רדודים או מים מתוקים , אני אנסה לשחק בזה - למרות שאני בטוח שזאת לא הבעיה , על איזה פונקציה זה עובד אצלכם ?
|
|
|
|
תמירניסן
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הייתה לי בעיה דומה העמקה של העין ( מותקנת על מוט לא על הסירה ) פתרה לי את הבעיה .
|
|
|
|
liors
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איך התקנת את זה ? מישהוא התקין לך ?
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
איך שאני מתחיל לתת גז זה מופיע , בעמידה הכול טוב , הרחקתי את העיין מהמנוע ומיקמתי אותה כמו שמראים בסירטונים , באותו קו של תחתית הסירה , אני מכיר את עניין הכיוונים של דייג במים עמוקים או רדודים או מים מתוקים , אני אנסה לשחק בזה - למרות שאני בטוח שזאת לא הבעיה , על איזה פונקציה זה עובד אצלכם ?
אין לי מכשיר הוק לידי, אבל תנסה לבדוק את נושא הרגישות ומיסוך ההפרעות
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|