פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
   המנועיה |
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: המנועיה (נקרא 88320 פעמים) |
הדפסה |
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
אני חושב שיש רק + ו- - שיוצאים מהמנוע וזה גם לטעינה וגם והנעה לגבי חוט הסיגנל, אותו אצטרך לאתר במנוע, יש צמה שלמה שיוצאת ובסופה פלאג , אם אשיג פלאג כזה יהיה יותר קל לאתר את החוט הנכון, אני רוצה להימנע מחיתוך של כבלים
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
תמירניסן
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני חושב שיש רק + ו- - שיוצאים מהמנוע וזה גם לטעינה וגם והנעה לגבי חוט הסיגנל, אותו אצטרך לאתר במנוע, יש צמה שלמה שיוצאת ובסופה פלאג , אם אשיג פלאג כזה יהיה יותר קל לאתר את החוט הנכון, אני רוצה להימנע מחיתוך של כבלים
שבוע טוב לא מדויק יש את הצמה שיוצאת מהמנוע ומתחברת בסירה לטרוטל בתוך הצמה יש חיווט שמיועד למונה שעות סל"ד וכו' תתחפש באינטרנט את הסכמה החשמלית של הפלאג שם תוכל ליראות איזה חוט מיועד לRPM ולמונה שעות גפ מבחינת מספר פין בפלאג וגם הצבע של החוט . ( במידה והצמה מקורית ולא עשו בא שינוי ) כמובן שהזנה של +/- תצטרך לתת מהקופסאת מתחים או מהמצבר שבסירה בהצלחה
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
שבוע טוב לא מדויק יש את הצמה שיוצאת מהמנוע ומתחברת בסירה לטרוטל בתוך הצמה יש חיווט שמיועד למונה שעות סל"ד וכו' תתחפש באינטרנט את הסכמה החשמלית של הפלאג שם תוכל ליראות איזה חוט מיועד לRPM ולמונה שעות גפ מבחינת מספר פין בפלאג וגם הצבע של החוט . ( במידה והצמה מקורית ולא עשו בא שינוי ) כמובן שהזנה של +/- תצטרך לתת מהקופסאת מתחים או מהמצבר שבסירה בהצלחה תודה רבה לך, יש לי את הצמה ואני מחפש את הסכמה עדיין, אם יש לך כיוון בחיפוש אשמח לקישור תודה מראש
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
אלון היי,
במהלך הדייג לאחר כחצי שעה של עבודת מנוע יחסית רגועה רוב הזמן ו10 דקות של שייט טיפה יותר מהיר (אבל לא מתקרב לפול גז - בערך חצי) המנוע נחנק ונכבה, ניסיתי להניע ולא הניעה (פעם אחת) לאחר כמה בדיקות ללא שום פעולה - ניסיתי שוב להניע והוא הניע, וכל שאר הדייג מאז הוא הניע שוב ללא בעיה
א ב ל - עד לאותו הרגע ההנעה הייתה ללא רעשי לוואי, סטרטר וגרגור יפה של המנוע. מאותה תקלה התווסף שניה אחרי ההנעה רעש מוזר - קצר מאד (כאילו גלגל שיניים מחליק) והנעה ועבודה תקינה.
בבית פתחתי את המנוע ואת המכסה של גלגל ההנעה - ולא ראיתי משהו מיוחד (כל השיניים תקינות) אבל הרעש עושה רושם מהסטרטר.
יש לך כיוון של מה לעשות ?
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
 |
|
|
אלון היי,
במהלך הדייג לאחר כחצי שעה של עבודת מנוע יחסית רגועה רוב הזמן ו10 דקות של שייט טיפה יותר מהיר (אבל לא מתקרב לפול גז - בערך חצי) המנוע נחנק ונכבה, ניסיתי להניע ולא הניעה (פעם אחת) לאחר כמה בדיקות ללא שום פעולה - ניסיתי שוב להניע והוא הניע, וכל שאר הדייג מאז הוא הניע שוב ללא בעיה
א ב ל - עד לאותו הרגע ההנעה הייתה ללא רעשי לוואי, סטרטר וגרגור יפה של המנוע. מאותה תקלה התווסף שניה אחרי ההנעה רעש מוזר - קצר מאד (כאילו גלגל שיניים מחליק) והנעה ועבודה תקינה.
בבית פתחתי את המנוע ואת המכסה של גלגל ההנעה - ולא ראיתי משהו מיוחד (כל השיניים תקינות) אבל הרעש עושה רושם מהסטרטר.
יש לך כיוון של מה לעשות ?
זה בערך כמו לשאול רופא דרך הטלפון דר' יש לי רעשים מהבטן, זה קלקול קיבה או גאזים?  אז כן זה יכול להיות הסטרטר אבל זה יכול להיות עוד דברים שכרגע אני לא חושב עליהם כשמדובר ברעשים אני צריך לשמוע את הרעשים כדי לדעת במה מדובר אבל ציינת שזה רק בזמן הסטרטר ובעצם עד שניה אחרי שהמנוע הניע כך שמה שאני יכול להבין מזה שיש לך בעיה בבנדיקס של הסטרטר למעשה זה החלק שמנתק את הסטרטר מהמנוע כשהמנוע התניע כנראה שהסטרטר נשאר מחובר למנוע טיפה יותר זמן ממה שדרוש וזה הרעש שאתה שומע קצת שמן על הציר של הבנדיקס כנראה יפתור לך את הבעיה ואם לא אז שלח את הסטרטר לשיפוץ
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
אשלח לך את הסרטון בפרטי, אבל ממה שהמכונאי שלי שמע, קלעת בול ורק מיכיתוב, אז כנראה אתה ד"ר חבל על הזמן. שימנתי וגירזתי את הציר, אבל עדיין עושה רעש, בחלק מהפעמים ממש אחרי שהבנדיקס יורד למטה קורה הרעש.
יש לך מושג כמה שיפוץ כזה יכול לעלות ? האם זה עניין שלא כדאי להיכנס לים ככה ?
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אשלח לך את הסרטון בפרטי, אבל ממה שהמכונאי שלי שמע, קלעת בול ורק מיכיתוב, אז כנראה אתה ד"ר חבל על הזמן. שימנתי וגירזתי את הציר, אבל עדיין עושה רעש, בחלק מהפעמים ממש אחרי שהבנדיקס יורד למטה קורה הרעש.
בסירה הראשונה שלי היתה בעיה עם הבנדיקס (מנוע אוונרוד ישן). המכונאי בארץ דרש עלות להחלפת הבנדיקס מחיר מופקע שבמחיר הזה הזמנתי סטרטר חדש קומפלט מארה"ב + משלוח ונשאר לי עודף 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
מור, עם זוג ידיים טובות אתה יכול לפרק את הסטרטר ולנסות לתקן את זה לבד. בהרבה מהמקרים בעיות של בנדיקס שלא חוזר נגרמות מג'יפה על הציר או ממזלג משיכה עקום, ולא יצריכו החלפת חלקים. לגבי יציאה לים- לא מומלץ להשתמש במנוע במצב הזה, כי יכול להיות מצב שבו הבנדיקס נתקע משולב עד הסוף, ואז המנוע ממשיך לסובב אותו במשך כל העבודה של המנוע, מה שבמקרה הטוב רק יטחן את הבנדיקס, ובמקרה הפחות טוב, ישרוף את הסטרטר...
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד אלון, אתה פשוט שפיץ עולם... אין מילים אחרות לתאר את זה 
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
לא סתם שפיץ...התקשר לוודא שאכן אני והוא משדרים על אותו הגל ולאחר מספר בירורים - הוחלט להזמין סטארטר חדש (מאמזון כולל הכל עולה 350 ש"ח) - תיקון לפני שעושים אפצ'י עולה 800 שקל עדיף דנדש - לאחר ההתקנה אדווח.
אלון - אתה נכס יקר ערך, תודה !
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
לא סתם שפיץ...התקשר לוודא שאכן אני והוא משדרים על אותו הגל ולאחר מספר בירורים - הוחלט להזמין סטארטר חדש (מאמזון כולל הכל עולה 350 ש"ח) - תיקון לפני שעושים אפצ'י עולה 800 שקל עדיף דנדש - לאחר ההתקנה אדווח.
כמו שאמרתי, עדיף להזמין חדש מחו"ל מאשר תיקון בארץ 
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
כמו שאמרתי, עדיף להזמין חדש מחו"ל מאשר תיקון בארץ  מה זה עדיף...זה לא מילה, עד שלא רשמת לא חשבתי בכיוון בכלל כי אמרו לי שחדש בארץ עולה כמה אלפים (אם אני זוכר נכון אמרו 3000 שקל) לא ציפיתי למחיר של 350 שקל, אחרי ההודעה שלך רצתי ישר, אבל שחכתי לפרגן לך ! אז מגיע לך לייק ענק 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אלון - אתה נכס יקר ערך, תודה !
אלון אכן נכס יקר לאנושות - מקצוען ואיש נהדר.. מור, אתה לא הראשון שאלון עזר לו וכנראה לא תהיה האחרון... אלון - 
|
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אלון שלום איזה שמן מומלץ להשתמש למנוע ימהה 4 פעימות 50 כוח לפי אתר החברה בחול יש להם 2 המלצות 10-30 או 20-40 באזורים חמים במקרה יש לי בבית שמן 10-40 האם זה בסדר להשתמש בו להוספת שמן במקרה של חוסר מעט שמן? על מה אתה ממליץ.
תודה עוזי
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
|