פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   תחרות הז'ירז'ור בכנרת 2016 |
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: תחרות הז'ירז'ור בכנרת 2016 (נקרא 25134 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
מה עם עלות ההשתתפות? לא ראיתי או שלא שמתי לב שזה מצויין איפה שהוא....
|
|
-------------------------------
S.F
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
כתוב בהודע של התחרות סעיף 18
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יוני 19, 2016, 18:06:35 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
|
|
כתוב בהודע של התחרות סעיף 18 תודה מצאתי!!! רק 20 ש"ח? מאוד מפתיע!! למה דווקא השנה אתם לא גובים יותר ואת הסכום מנתבים לעתירה? או שהנושא כבר מאחוריינו?
|
|
S.F
|
|
|
|
|
כתוב בהודע של התחרות סעיף 18 תודה מצאתי!!! רק 20 ש"ח? מאוד מפתיע!! למה דווקא השנה אתם לא גובים יותר ואת הסכום מנתבים לעתירה? או שהנושא כבר מאחוריינו? יקירי שמח שאתה חושב ועוקב אחר יעד והעתירה אבל החלטנו שהתחרות היא תחרות והמאבק הוא מאבק ...כמובן שכל מי שרוצה לתרום ליעד מבורך. עלות ההשתתפות בתחרות היא למטרת הפעלת הפורום ואתר השרתים שלו, כדי שנוכל המשיך ולקיים את הפורום כפי שכל המנהלים עושים בהתנדבות נטו , הכסף הוא לטובת אתר השרתים. התחרות היא לחברי הפורום ולהנאתם , ולכן לא פתחנו אותה לכל מי שרוצה מבחוץ בעלות של 200 שקל . אולי גם זה יקרה, למען מטרה מיוחדת .... אבל לא כרגע 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
|
כתוב בהודע של התחרות סעיף 18 תודה מצאתי!!! רק 20 ש"ח? מאוד מפתיע!! למה דווקא השנה אתם לא גובים יותר ואת הסכום מנתבים לעתירה? או שהנושא כבר מאחוריינו? יקירי שמח שאתה חושב ועוקב אחר יעד והעתירה אבל החלטנו שהתחרות היא תחרות והמאבק הוא מאבק ...כמובן שכל מי שרוצה לתרום ליעד מבורך. עלות ההשתתפות בתחרות היא למטרת הפעלת הפורום ואתר השרתים שלו, כדי שנוכל המשיך ולקיים את הפורום כפי שכל המנהלים עושים בהתנדבות נטו , הכסף הוא לטובת אתר השרתים. התחרות היא לחברי הפורום ולהנאתם , ולכן לא פתחנו אותה לכל מי שרוצה מבחוץ בעלות של 200 שקל . אולי גם זה יקרה, למען מטרה מיוחדת .... אבל לא כרגע  תענוג אחי! פשוט שנה שעברה שילמנו 100 ש"ח אז הופתעתי מ ה20  ... ותרמתי דרך פייפאל לעתירה  ! אין צורך לפתוח את התחרות לכולם זה הורס את האפקת! שבוע שעבר רציתי להשתתף בתחרות של פורום אחר שפתח את התחרות לכולם ואחרי קצת התלבתות לא הלכתי כי אני לא מכיר אף אחד אפילו לא ברמת הדוחות  ולא חסר לי כלום כדי שאני יבוא להלחם בשביל פרס
|
|
S.F
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
כתוב בהודע של התחרות סעיף 18 תודה מצאתי!!! רק 20 ש"ח? מאוד מפתיע!! למה דווקא השנה אתם לא גובים יותר ואת הסכום מנתבים לעתירה? או שהנושא כבר מאחוריינו? יקירי שמח שאתה חושב ועוקב אחר יעד והעתירה אבל החלטנו שהתחרות היא תחרות והמאבק הוא מאבק ...כמובן שכל מי שרוצה לתרום ליעד מבורך. עלות ההשתתפות בתחרות היא למטרת הפעלת הפורום ואתר השרתים שלו, כדי שנוכל המשיך ולקיים את הפורום כפי שכל המנהלים עושים בהתנדבות נטו , הכסף הוא לטובת אתר השרתים. התחרות היא לחברי הפורום ולהנאתם , ולכן לא פתחנו אותה לכל מי שרוצה מבחוץ בעלות של 200 שקל . אולי גם זה יקרה, למען מטרה מיוחדת .... אבל לא כרגע  תענוג אחי! פשוט שנה שעברה שילמנו 100 ש"ח אז הופתעתי מ ה20  ... ותרמתי דרך פייפאל לעתירה  ! אין צורך לפתוח את התחרות לכולם זה הורס את האפקת! שבוע שעבר רציתי להשתתף בתחרות של פורום אחר שפתח את התחרות לכולם ואחרי קצת התלבתות לא הלכתי כי אני לא מכיר אף אחד אפילו לא ברמת הדוחות  ולא חסר לי כלום כדי שאני יבוא להלחם בשביל פרס מתי שלמו 100 שח על תחרות 
|
|
|
|
|
|
|
שנה שעברה? או שאני טועה?
|
|
S.F
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
שנה שעברה? או שאני טועה?
לדעתי ומיטב זכרוני תמיד היה 20 שח
|
|
|
|
|
|
|
שנה שעברה? או שאני טועה?
לדעתי ומיטב זכרוני תמיד היה 20 שח אתה צודק עכשיו בדקתי ואני לא יודע מאיפה נכנס לי לראש ה100 ש"ח האלה  !!! אז 20 זה מעולה  ... סליחה על הבלבולי מח 
|
|
S.F
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
שנה שעברה? או שאני טועה?
לדעתי ומיטב זכרוני תמיד היה 20 שח אתה צודק עכשיו בדקתי ואני לא יודע מאיפה נכנס לי לראש ה100 ש"ח האלה  !!! אז 20 זה מעולה  ... סליחה על הבלבולי מח  הכל טוב
|
|
|
|
|
|
ALONJIG
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
35
.....
|
|
מגיע ... נא לרשום למקצה חוף
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
שלום אני מנסה להרשם לתחרות מקיאק ולא מצליח, מחפש מציל (עופר אבל)
רשום כבר יומיים  תסתכל ברשימה המתעדכנת בתגובה השנייה בשירשור הזה  עד כאן, כולם רשומים 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
|
בעניין התקנון. רשום, שכל בינית ברגע שנתפסת חייבת להיות מדווחת לשופטים, לשקילה מיידית ושיחרור... כל התהליך הנ"ל יכול להמשך מס' דקות. מנסיון של השבועיים שלושה האחרונים, השיא של הדייג הוא בין 5:30 - 7:00 ואפילו פחות... הרי במצב כזה כל שניה חשובה... אם הדגים נשמרים בסל תקני, בתוך המים, אין סיבה שלא ישרדו... כמובן שאם נתפסת בינית גדולה, אין סיבה להחזיק אותה בסל וכן נדרש לשקול ולשחרר בהקדם, אבל נתפסות גם בניות של 25 ס"מ במשקל של 200 - 300 גרם... נקודה למחשבה  : דני. 
|
|
Major Craft Crostage 9'0'' 7-23g --------------- Shimano Rarenium CI4 2500FA ------------------------ YGK G-soul X8 1PE Varivas Violente Ajing Master 7'7'' 0.5-8g --- Shimano Rarenium CI4 1000FB --- Sunline Small Game PE-HG 0.6PE
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
בעניין התקנון. רשום, שכל בינית ברגע שנתפסת חייבת להיות מדווחת לשופטים, לשקילה מיידית ושיחרור... כל התהליך הנ"ל יכול להמשך מס' דקות. מנסיון של השבועיים שלושה האחרונים, השיא של הדייג הוא בין 5:30 - 7:00 ואפילו פחות... הרי במצב כזה כל שניה חשובה... אם הדגים נשמרים בסל תקני, בתוך המים, אין סיבה שלא ישרדו... כמובן שאם נתפסת בינית גדולה, אין סיבה להחזיק אותה בסל וכן נדרש לשקול ולשחרר בהקדם, אבל נתפסות גם בניות של 25 ס"מ במשקל של 200 - 300 גרם... נקודה למחשבה  : דני.  יש בהחלט משהו במה שאתה אומר וזה גם עלה בשנה שעברה. השנה הכנסנו את סל הרשת לשמירה על הדגים כפריט חובה ואין את התופעה של שמירת דגים בשקית ולכן האפשרות של שמירה על הביניות הקטנות בסל היא אפשרות קיימת  עם זאת, כול מתחרה צריך להביא בחשבון את האלטרנטיבה במידה והבינית מגיעה מתה לשקילה... אישית, הייתי מעדיף להימנע ממצב שמישהו מחזיק בינית של 200 גרם בסל רק בכדי לגלות שהיא מתה לקראת שלב השקילה. מצב שבו יקראו לאחד השופטים לשקול כשנראה שהבינית כבר גוססת, עלול להביא לפסילה מיותרת וחבל. השיקול הוא של המתחרה והבחירות שיעשה יקבעו את התוצאה 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
Kobix234
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני מגיע שיהיה בהצלחה לכולם