פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   תחרות הז'ירז'ור בכנרת 2016 |
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: תחרות הז'ירז'ור בכנרת 2016 (נקרא 25108 פעמים) |
הדפסה |
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תחרות תחרות, אך שכחתי משהו... כשמגיעים פרגון, תודה והוקרה, משוע להחריש?תודה לאוקטופוס ולרועי על הנתינה והעשייה למען קידום הדיג הספורטיבי בארץ בשיתוף פעולה עם פורום I.S.F, על אירוח מפגש חברי הפורום עם כיבוד ופרסים בשווי של מעל 1,500 שקלים, על החסות לתחרות הדיג בכנרת עם הענקת פרסים בשווי 3,300 שקלים וגביעים לזוכים בתחרויות... כל אלו אינם דבר מובן מאליו שאפו על הלארג'יות והנכונות להעניק ולתת, זה אומר משהו על הגישה כלפי ציבור הדייגים הספורטיביים.. מי שזו גישתו יש להניח שזו תהיה גישתו בעתיד כלפינו כשנגיע אל החנות כדי לרכוש ציוד דיג.. יישר כוח
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
תחרות תחרות, אך שכחתי משהו... כשמגיעים פרגון, תודה והוקרה, משוע להחריש?תודה לאוקטופוס ולרועי על הנתינה והעשייה למען קידום הדיג הספורטיבי בארץ בשיתוף פעולה עם פורום I.S.F, על אירוח מפגש חברי הפורום עם כיבוד ופרסים בשווי של מעל 1,500 שקלים, על החסות לתחרות הדיג בכנרת עם הענקת פרסים בשווי 3,300 שקלים וגביעים לזוכים בתחרויות... כל אלו אינם דבר מובן מאליו שאפו על הלארג'יות והנכונות להעניק ולתת, זה אומר משהו על הגישה כלפי ציבור הדייגים הספורטיביים.. מי שזו גישתו יש להניח שזו תהיה גישתו בעתיד כלפינו כשנגיע אל החנות כדי לרכוש ציוד דיג.. יישר כוח כשמגיע אז מגיע  בתוך כול האטרף של העשיה והתיקתוק, לפעמים הדברים הכי בסיסיים נשכחים...  תודה רבה בשם צוות הניהול, החברים באתר ובשמי באופן אישי על החסות לתחרות שאני הכי מחובר אליה 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
שי4
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מגיע מקצה קייאקים
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מגיע מקצה קייאקים
היינו מתפלאים אם לא היינו רואים אותך שם שי...  מגיע גם בלילה של חמישי?
|
|
|
|
|
|
|
יום אחרי הבגרות האחרונה לשנה  מגיע אבל לא בשביל להתחרות  למה לא להתחרות?  ממי אקח סט להתאמן?  הכוונה הייתה לדוג אבל לא להתחרות  הסט חודש ואתה מוזמן לבדוק אותו  עכשיו אני רגוע...  אם אתה מגיע לדוג, מדוע לא להשתתף בתחרות?!  מספיקה ההנאה שבדיג עם אנשים טובים, אם לא יהיה ביקוש מצד אמא למושטים, אעדיף לשחרר אותם (אם אתפוס בכלל) בלי לשמור אותם בסל במים למשך 3-4 שעות 
|
|
!..The Light Way Is The Right Way
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יום אחרי הבגרות האחרונה לשנה  מגיע אבל לא בשביל להתחרות  למה לא להתחרות?  ממי אקח סט להתאמן?  הכוונה הייתה לדוג אבל לא להתחרות  הסט חודש ואתה מוזמן לבדוק אותו  עכשיו אני רגוע...  אם אתה מגיע לדוג, מדוע לא להשתתף בתחרות?!  מספיקה ההנאה שבדיג עם אנשים טובים, אם לא יהיה ביקוש מצד אמא למושטים, אעדיף לשחרר אותם (אם אתפוס בכלל) בלי לשמור אותם בסל במים למשך 3-4 שעות  תוכל לשחרר אחרי שעה - שעה וחצי, בכל פעם שיגיע מישהו משופטי התחרות עם משקל, ביניהם אגיע כדי לגנוב לך את החכה...  וברצינות וזה מופנה לכולם, אין מניעה לשקילת ביניים ושחרור, נסתובב בשטח ומי שמעוניין זה אפשרי ואף מבורך - לשחררם כשהם חזקים..
|
|
|
|
|
|
|
יום אחרי הבגרות האחרונה לשנה  מגיע אבל לא בשביל להתחרות  למה לא להתחרות?  ממי אקח סט להתאמן?  הכוונה הייתה לדוג אבל לא להתחרות  הסט חודש ואתה מוזמן לבדוק אותו  עכשיו אני רגוע...  אם אתה מגיע לדוג, מדוע לא להשתתף בתחרות?!  מספיקה ההנאה שבדיג עם אנשים טובים, אם לא יהיה ביקוש מצד אמא למושטים, אעדיף לשחרר אותם (אם אתפוס בכלל) בלי לשמור אותם בסל במים למשך 3-4 שעות  תוכל לשחרר אחרי שעה - שעה וחצי, בכל פעם שיגיע מישהו משופטי התחרות עם משקל, ביניהם אגיע כדי לגנוב לך את החכה...  וברצינות וזה מופנה לכולם, אין מניעה לשקילת ביניים ושחרור, נסתובב בשטח ומי שמעוניין זה אפשרי ואף מבורך - לשחררם כשהם חזקים.. 
|
|
!..The Light Way Is The Right Way
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
איך נרשמים לתחרות?
ברגע שרשמת שאתה מעוניין השם שלך יצורף לרשימה ברגע שאחד המנהלים יכנס לשירשור
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
איך נרשמים לתחרות?
ברגע שרשמת שאתה מעוניין השם שלך יצורף לרשימה ברגע שאחד המנהלים יכנס לשירשור נרשם 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
|
היי אני אגיע במידה והים יהיה סוער והכנרת רגועה  קיצור רוב הסיכויים שמגיע. תרשמו אותי.
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
היי אני אגיע במידה והים יהיה סוער והכנרת רגועה  קיצור רוב הסיכויים שמגיע. תרשמו אותי. נרשמת 
|
|
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מקווה שאתה מגיע להיות איתנו בערב לפני
|
|
|
|
|
|
נסים
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
שרשור הנרשמים לתחרות הז'ירז'ור 2016 בכנרת :
רשימת משתתפים מקצה חופי: 1. גיאצ'וק 2. רפי 3. שרגא 4. נחמיאס 5. סאמח 6. מוטי M 7. סטאס 8. יוסי דרעי 9. דני "כוכב" לב 10. דני B 11. שמואל ב. 12. אופיר ברקן 13. שי 38 14. איתמר זלמן 15. צח ברק 16. יואל ש. 17. spining 18. gevabnll+ אבא 19. סתו טלל 20. שמעון אלון (Alon69035 ) 21. גיא וורד 22. איתמר מילנר 23. יובל yuval v 24. עומר גולדשטיק 25. צח tsach 26. יצחק castmaster 27. רונן עזר chef 72 28. ינון לשם 29. ג'וזף סגל 30. יבגני קוגן 31. רהב אליהו 32. אבי עזימי 33. ירון 250 34. ניר מכבי 35. בצלאל 36. איתמר 26 37. הלל ירושלים 38. דימה טושקאן 39. מישה רביץ 40. בר פורטל 41. רועי roye c5 (+אבא +אח) 42. קובי (Kobix234) 43. אלון ג'יג 44. מנדל (Jildo) 45. שרון Sharonoh168 46. שגיא Sagimaster 47. רשיד הדייג 48. 49. 50. 51. 52. 53. 54. 55. 56.
רשימת משתתפים מקצה קיאקים: 1. אנדרי 2. צור 3. זינגר 4. אבירם 5. אבי חכם 6. שחר כהן 7. זוהר TOOKTOOK 8. זיו גולדברג 9. קובי ברנשטיין 10. דורון סופטי 11. צחי א. 12. תומר בכר 13. רון דדון 14. יוסי אסולין 15. issc 16. שגיא 17. עופר א 18. ADRIAN 19. רן זהבי 20. שי4 21. נסים 22. 23. 24. 25.
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
|