פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   רודו-קודה |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: רודו-קודה (נקרא 6375 פעמים) |
הדפסה |
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סאמח, שילבת טיול עם המשפחה וגם קצת זמן ים לעצמך   על ההתמדה וההצלחה להכות בברקודות . העיקר ההנאה שבטוח היתה וחבל שלא יכולת להביא איתך במזוודה את החצי קשיחה  מתכנן לפעם הבאה מזוודה גדולה יותר 
|
|
-------------------------------
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כשלא הולך, אז לא הולך...  וכשזה קורה, אפשר ללכת או לזרום...  מזכיר לי מישהו שאמר שהוא מפתח עקשנות באופן מלאכותי...  מהרדאר שלך קשה לחמוק! סחתין על הקישור בין הדברים  קלעת יפה
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תענוג תענוג תענוג מה צריך יותר מדג אחד על ציוד מקאטע ובטיול בחו"ל תחושה של הצלחה למרות הכל כבוד על הנחישות  תודה יוסי 
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל הכבוד סאמח, זה מתוק לתפוס דג במהלך חופשה  לפני שבועיים היינו באטליה למטרת חופש ודייג אקסטרים !יצא רק חופש. תיכננו לצאת עם antonello salvi אבל לטענתו הים גבוה(ים שמן), מה שהיה נכון רק אחרי יומיים. פשוט לא היה לו חשק לצאת לים (ככה זה בדרום איטליה ),בכל זאת קנינו מקלות גירגור ויצאנו לדוג , יצא סבידה פיצפונת (גם טוב) תודה משה הסיפור שלך עם סאלבי קצת מפתיע ומאכזב. תוכל לתת יותר פרטים? בזמנו התעניינתי וראיתי הרשמה דרך אתר שלו, ומבחינתי זה יותר החוויה איתו ופחות חווית הדיג עצמו. זוכר שהוא יוצא מאיזה מקום בחופים המערביים דרומית למילאנו אם אינני טועה..וגם לגבי עלויות.. בכל אופן אשמח לשמוע איך התנהלת מולו ולקבל יותר פרטים...
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יפה מאד סאמח איזו נחישות. אגב שמתי לב שביוון לא אחת נתפסות ברקודות גם בצהריי היום או האור מלא.
תודה ינשוף יקר המידע היחידי זה מהדייגים ומבעל החנות שסיפר שזה בזריחה שקיעה ובלילה..יכול להיות שגם ביום אבל הידע שלי על האזור הוא בעיקר מלב ים מסירה  אתה מעודכן יותר ממני בתחום זה אני חושב..
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אין על החופים של יוון יופי של דו"ח סאמח יפה שלא הרמת ידיים גם כשהרולר "עשה" לך בעיות  
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סאמח תענוג של דוח התמזל מזלך והצלחת לשלב טיול עם המשפחה ודייג צרות מגיעות תמיד בצרורות אבל הדודא גורמת לנו לא לוותר כל הכבוד על ההתמדה כנראה שהצלחת לרכוש את העקשנות שאתה כלכך מחפש בהצלחה בהמשך
תודה צור מסכים עם כל מילה 
|
|
|
|
|
|
|
אחלה טיול  אחלה דוח  אחלה חוויה  חרא אבונפחה  בהצלחה בהמשך 
|
|
|
|
|
|
משה אמרגי
|
בונסאי ארט חבר פורום   
מנותקגיל:
62
בונסאי זה המקצוע שלי ,דייג זה התחביב שלי
|
|
כל הכבוד סאמח, זה מתוק לתפוס דג במהלך חופשה  לפני שבועיים היינו באטליה למטרת חופש ודייג אקסטרים !יצא רק חופש. תיכננו לצאת עם antonello salvi אבל לטענתו הים גבוה(ים שמן), מה שהיה נכון רק אחרי יומיים. פשוט לא היה לו חשק לצאת לים (ככה זה בדרום איטליה ),בכל זאת קנינו מקלות גירגור ויצאנו לדוג , יצא סבידה פיצפונת (גם טוב) תודה משה הסיפור שלך עם סאלבי קצת מפתיע ומאכזב. תוכל לתת יותר פרטים? בזמנו התעניינתי וראיתי הרשמה דרך אתר שלו, ומבחינתי זה יותר החוויה איתו ופחות חווית הדיג עצמו. זוכר שהוא יוצא מאיזה מקום בחופים המערביים דרומית למילאנו אם אינני טועה..וגם לגבי עלויות.. בכל אופן אשמח לשמוע איך התנהלת מולו ולקבל יותר פרטים... אנטונלו יוצא בדרך כלל בקלאמבריה שזה בדרום עלויות -650 אירו ליציאה 4-5 אנשים כולל ציוד וכיבודים אפשר להרשם באתר או לדבר איתו באיטלקית . אבל מה זה עוזר אם בסופו של כל התהליך הגענו לקלמבריה ולא במוזה שלו "לצאת לים"
|
|
משה אמרגי -http://www.bonsaiart.co.il/site2/the_page.asp?page_lang=he&page_id=1
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
|
סאמח ראשית ברקודה חמודה  ואחרי כל התלאות בטוח שברגע הנעילה האדרנלין עלה  סה"כ הדייג הוא תחביב וכיף גדול אבל בצדק ההתעקשות והנסיונות להציא מתוק נכל דבר , הן תכונה חשובה לדייג  שמח שבסוף יצאת גם עם הרגשה טובה 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
|
 |
|
|
יפה מאוד אחלה של דוח ודג , פעם הבאה שאתה ברודוס או בכללי למי שמתכנן לטוס לשם לחופשה ממליץ לחום לקחת סט זרזור ודמויים לברקודות. אני הייתי ברודוס בקיץ שעבר לפני 10 חודשים בערך .. מקום פשוט מטורף לדיג ברקודות, מזלי שהבאתי סט ויצאתי קצת לסרוק את החוף של המלון שלי כי גילתי גן עדן פשוט של ברקודות חח כל כמה זריקות תקיפה ודג ואפילו תפסתי 2 ברקודות במכה! (האטרף נמשך כל ה4 ימים שדגתי שם גם זריחה גם שקיעה ואפילו בצהריים תפסתי שם ) גם אראסים מפלצות ,בורים ,סולבי בכמויות אדירות ,חניתנים ועוד הרבה דגים פגשתי שם.
וואו דניאל, מעניין מה שאתה כותב. כמה שאלות ברשותך: 1-בית מלון ואזור כללי שהיית בו, מניח שגם אתה היית בצד של לינדוס (צד מזרחי)? 2-מתאר החוף? חולי? סלעי? מזח? 3-ראית בכלל מג'רג'רים שם? אני ראיתי 0 מג'רג'רים כל התקופה למרות שבחנויות יש ציוד לא רע בכלל והעניין כמובן מוכר להם אבל הוותיקים שפגשתי כולם דגים בולונז או פתיונות. 4-גדלים של הברקודות שהגעת אליהם 1. בית המלון הוא paradise aldemar royal mare יותר מזזה אני לא יודע.. 2. החוף הוא עמוק ,מעורב סלעי וחולי ויש בו גם מזח יותר נכון מן רצועה של מיני צוקים כאלה עם סלעים שיורדים עד למים ששם יש הכי הרבה ברקודות ודגים אבל גם בחוף עצמו היו. 3. כן ראיתי מזרזרים אבל לא יוונים , מזרזרים מאיטליה שדגנו שם ביחד כמה פעמים , אנשים נחמדים מאוד , היו גם דייגים יוונים אבל הם היו רק עם בולונז. 4.מגוון הגדלים היה רחב היו חתיכות של 300 גרם וגם כאלה של קילו וחצי קילו 600, הממוצע היה 800-קילו , נצפו גם חתיכות של יותר מ2 וגם ברחו לי גדולות מאוד.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 29, 2016, 19:26:01 PM על ידי DANIEL_123
|
|
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
למרות יום שהתחיל בסל, הטיול נגמר עסל
|
|
|
|
|
|
Baraky
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אולי זה הדייג ולא הציוד  אשמח לדעת לגבי המקל הטלסקופי, מסין? תודה רבה.
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
יפה מאוד אחלה של דוח ודג , פעם הבאה שאתה ברודוס או בכללי למי שמתכנן לטוס לשם לחופשה ממליץ לחום לקחת סט זרזור ודמויים לברקודות. אני הייתי ברודוס בקיץ שעבר לפני 10 חודשים בערך .. מקום פשוט מטורף לדיג ברקודות, מזלי שהבאתי סט ויצאתי קצת לסרוק את החוף של המלון שלי כי גילתי גן עדן פשוט של ברקודות חח כל כמה זריקות תקיפה ודג ואפילו תפסתי 2 ברקודות במכה! (האטרף נמשך כל ה4 ימים שדגתי שם גם זריחה גם שקיעה ואפילו בצהריים תפסתי שם ) גם אראסים מפלצות ,בורים ,סולבי בכמויות אדירות ,חניתנים ועוד הרבה דגים פגשתי שם.
וואו דניאל, מעניין מה שאתה כותב. כמה שאלות ברשותך: 1-בית מלון ואזור כללי שהיית בו, מניח שגם אתה היית בצד של לינדוס (צד מזרחי)? 2-מתאר החוף? חולי? סלעי? מזח? 3-ראית בכלל מג'רג'רים שם? אני ראיתי 0 מג'רג'רים כל התקופה למרות שבחנויות יש ציוד לא רע בכלל והעניין כמובן מוכר להם אבל הוותיקים שפגשתי כולם דגים בולונז או פתיונות. 4-גדלים של הברקודות שהגעת אליהם 1. בית המלון הוא paradise aldemar royal mare יותר מזזה אני לא יודע.. 2. החוף הוא עמוק ,מעורב סלעי וחולי ויש בו גם מזח יותר נכון מן רצועה של מיני צוקים כאלה עם סלעים שיורדים עד למים ששם יש הכי הרבה ברקודות ודגים אבל גם בחוף עצמו היו. 3. כן ראיתי מזרזרים אבל לא יוונים , מזרזרים מאיטליה שדגנו שם ביחד כמה פעמים , אנשים נחמדים מאוד , היו גם דייגים יוונים אבל הם היו רק עם בולונז. 4.מגוון הגדלים היה רחב היו חתיכות של 300 גרם וגם כאלה של קילו וחצי קילו 600, הממוצע היה 800-קילו , נצפו גם חתיכות של יותר מ2 וגם ברחו לי גדולות מאוד. תודה דניאל על התשובות מצאתי את המלון, הוא בקצה הצפון מזרחי של האי ממש קרוב לעיר עתיקה ורואים שם מעגנה קטנה שדיברת עליה. שמתי תמונה
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל: