| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 27/5/2016 | כללי: חו"ל | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 1900 | דמוי דג קטן - יווני | ברקודה (אספירנה פסוסה) | 1 | כ400 גרם |
הדו"ח:
גם השנה יוצא ליוון (מאוהב בחופים שלה), וגם הפעם למרות שצפי הנמוך להשתמש בציוד אני בכל זאת לוקח ציוד ג'רג'ור
שמורכב ממקל טלסקופי שהזמנתי באינטרנט לפי המלצת בנצי
ורולר פשוט וקטן שיש לי מזמן+ כמה דמויים. אחד הדמויים היה דמוי שקניתי לפני כמה שנים מסלוניקי ביוון.
מוצא בכוח כמה שעות יום אחד להתנתק מהמשפחה ומחליט לזרזר בערב. מסמן לי מקום מלאכותי כמו מעגנה אבל בעצם העגינה מבחוץ (הים שם בד"כ נמוך ומדהים..גם כשיש רוחות כמו שהיו בתקופה שהייתי השנה ובצורה מפתיעה!)
מגיע לנקודה, מתחיל לג'רג'ר אבל כמה זריקות ועפה הידית למים

כמה דקות ומגיעים דייגים מקומיים, מדבר איתם קצת ושואל איפה יש חנות לקנות רולר..מקבל ה mad3;מסתבר שזה לא באזור שהייתי בו, וחבל כי יום לפני הייתי באזורים עם החנויות ואין בתכנון להגיע לשם שוב.. מבין גם שיש להם אבו נפחות כבר ובשפע
אכלו אותה המסכנים.. על החוף הבנתי יש אנטיאסים ויש גם ברקודות.
טוב, מה עושים עכשיו? חבל לוותר..מרוקן חוט על הקרקע ומתחיל לזרוק את הדמוי עם היד ומושך עם היד..
זריקה ראשונה ומרגיש משיכה..הוקסט סגנון "ידני" וחלש ומרגיש קרוב אלי שחרור..מסתכל במים השקופים שמאפיינים את יוון ורואה שלושה אבו נפחות אחרי הדמוי

מגיע חושך ומתקפל עם תחושת פספוס..
מחפשים תירוץ להגיע לאזור עם רולרים ומצליחים להגיע לאזור פאליראקי ברודוס שם מבקר בחנות שעברתי לידה שנה שעברה ולא היה לי זמן לעצור..נכנס מסתכל ומתרשם וקונה דברים לסירה וכמובן רולר פשוט..הכי פשוט..ויש עליו כבר חוט..זה היה יום לפני אחרון
יום אחרון מוצא שעה וחצי בערב לג'רג'ר שוב פעם ומצויד ברולר החדש..
הגעה לאותו אזור ואני לבד..אגב, להיות שם לבד זה לא מציאה גדולה כמו פה

מתחיל לזרזר ואחרי שתי זרקות החוט הלא איכותי מתחיל לעשות פלונטרים
אני מתחיל לחשוב שזה לא הולך להיות טוב..איך שהוא מצליח לזרוק כמה זריקות כל פעם ולסדר פלונטרים מדי פעם..סביר.
מחליף לאותו דמוי שקניתי בזמנו מיוון עם המלצת המוכר ונראה שבאמת מתאים לברקודות שאני מחפש ומייחל אותם אצלי..
כמה זריקות והופה יש נעילה, הוקס, התנגדות נחמדה ויש ברקודה. צילום ושחרור...יש דג סוףסוף
המשך ג'רג'ור אל תוך החושך והגדולות יותר לא מגיעות..
בכל זאת חוזר מבסוט..
בכלל, מקום נחמד והפעם יצא לי לחרוש טוב יותר את המעגנות וכל פינה שיש בה ריח של סירה...
תיהנו מהתמונות וסרטון השחרור