עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
תענוג לראות כיצד אתה קורא ולומד את החוף והתנאים , ובהתאם לכך משנה ומתאים את הכלים והטכניקה כדי להשיג את המטרה. דוח מלמד כמו שצריך להיות  ויופי של דג  דבר נוסף שמרשים אותי ולא בפעם הראשונה אצלך זה אומנות הכנת הדג , וצורת ההגשה שלו . כל הכבוד 
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
דבר נוסף שמרשים אותי ולא בפעם הראשונה אצלך זה אומנות הכנת הדג , וצורת ההגשה שלו . עדי חסדייה נותן לדג את הכבוד שמגיע לו ארוחת גורמה ועל זה כבוד 
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 10, 2012, 22:49:26 PM על ידי moti-m
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
דיג למופת אתה !  גם דוחות אתה כותב בטוב טעם.  מה עוד צריך....?  והתשובה : שתביא את הדג למפגש אצל מוטי !!!!  לא חסר דגים להביא למוטי  אחלה דוח חסדיה ולברק יפהפה
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
דיג למופת אתה !  גם דוחות אתה כותב בטוב טעם.  מה עוד צריך....?  והתשובה : שתביא את הדג למפגש אצל מוטי !!!!  לא חסר דגים להביא למוטי  אחלה דוח חסדיה ולברק יפהפה מה אני אמור לעשות עם הדגים לגדל אותם בבריכה  נכון מומי 
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה יופי חסדייה תשמע, לא התלהבתי מהלברק שהוצאת כמו מהאקשן המגוון שהיה לך עם הדגים שדווקא לא יצאו! ומאוד שמח שהגומברים עדיין מסתובבים להם שם ובתאבון על הלברק......... לא התלהבת? חכה חכה עיין בדו"ח שוב  אמרתי שלא התלהבתי כמו...ז"א יחסית לאקשן עם הדגים שלא יצאו. אולי הבנת אותי לא נכון  מהדוחות שלך איך אפשר לא להתלהב יא שועל דגים...
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
דיג למופת אתה !  גם דוחות אתה כותב בטוב טעם.  מה עוד צריך....?  והתשובה : שתביא את הדג למפגש אצל מוטי !!!!  לא חסר דגים להביא למוטי  אחלה דוח חסדיה ולברק יפהפה מה אני אמור לעשות עם הדגים לגדל אותם בבריכה  נכון מומי  אם אתה יודע לעשות הנשמה מפה לפה(לדג) אז תגדל אותם לגודל של חריימה בסיר צבאי ותן תאריך נוסף 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
יא זלמי מה זה... איזה תותח איזה עקשנות.... תשאיר קצת לאזרחים העניים ,בבלי . תכלס . אומן . כל הכבוד .
בכבוד רב אמיר
|
|
|
|
Peter
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
34
|
|
|
dude !! when nothing goes right.....go left !!
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בסוף יתבעו אותך בנצרת על איבוד נוצות יקרות  אתה יודע לכמה תרנגולים קר עכשיו ? כרגיל חסדייה את מספק את הסחורה ללא ספק דג משובח  לדעתך יש טעם להריץ כלב שקוף בים כל כך עובד ? הם רואים אותו בכלל ? למה לא כלב לבן\פנינה או דמוי בולט כמו ראש אדום או שילוב אחר ?
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
מאז שהרמת טלפון והזמנת אותי ולא יכולתי להגיע קרץ לי אבל מה זה קרץ לי  ..שלא תדע מצבים כאלה ידעתי שאני מפסיד חלון הזדמנות מהסרטים  אבל כשאין ברירה sml102;אין מה לעשות חסדיה..מי שקורא בין השורות יכול ללמוד והרבה מהדוח הזה מה לנסות ואיפה לנסות..חשפת כאן המון מידע חיוני  ..צריך לקרוא להפנים וליישם בשטח כל הכבוד איש  יצאת גדול ....כרגיל  יופי של דוח ותפיסה  בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
משה אמרגי
|
בונסאי ארט חבר פורום   
מנותקגיל:
62
בונסאי זה המקצוע שלי ,דייג זה התחביב שלי
|
|
 השתמשתי סמיילי הזה אבל אני מתכוון אתה מספר אחדאיזה דוח מושקע ,ממש נהניתי לקרוא ולשטוף את העניים במנה הראשונה וכמובן במנה השניה סושי. כבוד 
|
משה אמרגי -http://www.bonsaiart.co.il/site2/the_page.asp?page_lang=he&page_id=1
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
משה אמרגי גם אתה פה??? איזה יופי שכל תותחים והחברים הנפלאים התקבצו באתר אחד! כל פעם אני מופתע מחדש  שאפו לכולם  דוד שובל 
|
|
|
|
|
ועכשו אני שם לב כי גם ידידי המכובד מר דרי לוי נמצא באתר  איזה פורום  אין ספק 
|
|
|
|
|
דוח מלומד ומקצועי לאלו שבתחילת הדרך ימצאו טיפים לשיפור הביצועים. אין שום ספק שהבחור מיקצוען ,עקשן הקורא את מפת הים ויש תוצאות. בנוסף האיש אשף המטבח לכל דבר ועניין מטעמי דג כיד המלך. לשבח ולהלל כן וכן!!!
דייג בחסד ייה !!! שף בחסד ייה !!!
המשך דייג פורה ומהנה.
הדייגוהים מהצפון יוסי סרגוס
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין