זה היה ממזמן , לקחתי אחד המתכונים שפרסמו פה, מה שזכור לי שמתי בתוך נייר כסף תבלנתי עם התבלינים הסטנדרטים, חתכתי עליו 4 חתכים עמוקים ובכל חתך הכנסתי עגבניות שרי, לאיזור הבטן גם כמה עגבניות, קצת שמן זית. והכנסתי לתנור.
בקיצור יצא פריך מאוד הדג ספג את הנוזלים והוא יצא מעולה.
מאז אשתי שואלת למה אני לא מביא מהדג הזה ...
חושבת שאני בוחר מה יתפס
מעניין להיווכח,
כיצד זה דג שיש הטוענים כי הוא "יבש" ו"לא שווה להתאמץ לנקות",
הופך אצל אחרים למעדן....
נראה שזה כמו שפעם אמר לי מישהו מבין עניין...
נדיר שיש דג שאיננו טעים, אם יודעים להכין - כמעט כל דג יהיה טעים...
רפי
אין לך מושג כמה המישהו הזה צודק
לכל דג יש את צורת הבישול שהכי מתאים בשבילו
יש דג שמתאים בתנור אחר בטיגון ואחר בבישול
דוראדו לדוגמא הכי מתאים לו טיגון
זה לא אומר שבצורה אחרת הוא לא יהיה טעים אבל הכי מתאים זה טיגון
גומבר הכי מתאים לו זה אפיה בתנור
פלמידה\פלמוד מתאים לו טיגון אבל הוא יוצא הכי טעים דווקא בבישול
אנטיאס הכי מתאים לו תנור אם כי על האש דווקא יצא לי פצצה כמובן אחרי השריה במרינדה 4 שעות לפני
אם נעשה דג בצורה שלא מתאימה לו הוא עלול לצאת יבש כמו סוליה או לחלופין לא טעים עם טעמי לוואי לא נעימים
אבל גם נאמר שעל טעם וריח אין מה להתווכח
כל אחד שיעשה איך שטעים לו
אם לי טעים גומבר בתנור לא בהכרח שמישהו אחר יאהב את זה בתנור ודווקא בטיגון הוא יאהב את זה יותר