בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומים כלליים ושרותים לחברים
| |-+  פינת המטבח והמתכונים (אחראי: shragam)
| | |-+  טיגון גומבר
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: טיגון גומבר  (נקרא 2989 פעמים) הדפסה
mshark
חבר פורום
****

מנותק מנותק

גיל: 42

הודעות: 289

טיגון גומבר
« ב- : מרץ 21, 2016, 15:06:02 PM »
שלום

לא מצאתי מתכון אז אני שואל.

יש לי 3 גומברים במשקל משוער של 1 ק"ג כל אחד , חשבתי לפלט אותם ולטגן , האם מישהו ניסה? , שווה את המאמץ  או פשוט לבשל בתנור?
עריכה אחרונה: מרץ 21, 2016, 15:06:20 PM על ידי mshark
 IP: [ מחובר ]
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 49

הודעות: 15290

יש אכילות ???

בעניין: טיגון גומבר
« הגיב #1 ב- : מרץ 21, 2016, 15:49:40 PM »
לא חושב שיצא לי לטגן גומבר...
או על המנגל או בגריל בתנור.
כך או כך, לא לבשל יותר מדי...

לדעתי דג טעים אבל בעיני רבים הוא נחשב דג יבש ומשעמם או "פארש" ... וואלה לא יודע
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
 IP: [ מחובר ]
mshark
חבר פורום
****

מנותק מנותק

גיל: 42

הודעות: 289

בעניין: טיגון גומבר
« הגיב #2 ב- : מרץ 23, 2016, 10:38:49 AM »
הלכתי על בישול עם אחד המתכונים פה , יצא מעולה תודה.
 IP: [ מחובר ]
xRoronoax(רן)

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 38

הודעות: 1427

חול זהב ים כחול שמש בשמיים וחכה לא צריך יותר מזה

בעניין: טיגון גומבר
« הגיב #3 ב- : מרץ 23, 2016, 10:49:15 AM »
http://www.haaretz.co.il/food/fish-and-seafood/1.2741836
רק שים לב שהוא מדבר על גומבר בגדלים שבחיים לא הייתי חושב לקחת ....
אבל אפשר להבין את העיקרון פה
-------------------------------
<a href="https://www.youtube.com/embed/kwmmNWIdInM" target="_blank">https://www.youtube.com/embed/kwmmNWIdInM</a>
 IP: [ מחובר ]
דוראדו על החוף

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 52

הודעות: 3379

בעניין: טיגון גומבר
« הגיב #4 ב- : מרץ 23, 2016, 11:22:27 AM »
דג אידאלי לטיגון:
קמח
אבקת שום בכמות נדיבה
פפריקה מתוקה/חריפה למי שאוהב
קצת פלפל שחור ולבן
מלח

לקמח את הדג עם התערובת
ולזרוק לשמן רותח
חשוב שהדג יהיה קר (יוצא פריך בטיגון)

תיזהר לא לנשוך את האצבעות אתה בסדר
 IP: [ מחובר ]
mshark
חבר פורום
****

מנותק מנותק

גיל: 42

הודעות: 289

בעניין: טיגון גומבר
« הגיב #5 ב- : מרץ 24, 2016, 07:31:52 AM »
http://www.haaretz.co.il/food/fish-and-seafood/1.2741836
רק שים לב שהוא מדבר על גומבר בגדלים שבחיים לא הייתי חושב לקחת ....
אבל אפשר להבין את העיקרון פה

תודה אבל הפסקתי לקרוא שהוא רשם 160 גרם - לא חרם  מלאך
 IP: [ מחובר ]
mshark
חבר פורום
****

מנותק מנותק

גיל: 42

הודעות: 289

בעניין: טיגון גומבר
« הגיב #6 ב- : מרץ 24, 2016, 07:32:55 AM »
דג אידאלי לטיגון:
קמח
אבקת שום בכמות נדיבה
פפריקה מתוקה/חריפה למי שאוהב
קצת פלפל שחור ולבן
מלח

לקמח את הדג עם התערובת
ולזרוק לשמן רותח
חשוב שהדג יהיה קר (יוצא פריך בטיגון)

תיזהר לא לנשוך את האצבעות אתה בסדר

תודה על המתכון , האם ניסית את זה על גומבר ? הוא לא יצא יבש מידי ?
 IP: [ מחובר ]
shragam

הערוץ שלי
מנהל פורום
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 57

הודעות: 14232

בעניין: טיגון גומבר
« הגיב #7 ב- : מרץ 24, 2016, 17:06:17 PM »
איזה מתכון בחרת ?
-------------------------------

מוזמנים להכנס לערוץ היוטיוב שלי  ולהרשם 

https://www.youtube.com/ShragaMiFishingForTheSoul

 IP: [ מחובר ]
mshark
חבר פורום
****

מנותק מנותק

גיל: 42

הודעות: 289

בעניין: טיגון גומבר
« הגיב #8 ב- : יוני 04, 2016, 14:18:28 PM »
זה היה ממזמן , לקחתי אחד המתכונים שפרסמו פה, מה שזכור לי שמתי בתוך נייר כסף תבלנתי עם התבלינים הסטנדרטים, חתכתי עליו 4 חתכים עמוקים ובכל חתך הכנסתי עגבניות שרי, לאיזור הבטן גם כמה עגבניות, קצת שמן זית. והכנסתי לתנור.
בקיצור יצא פריך מאוד הדג ספג את הנוזלים והוא יצא מעולה.

מאז אשתי שואלת למה אני לא מביא מהדג הזה ...

חושבת שאני בוחר מה יתפס

עריכה אחרונה: יוני 04, 2016, 14:21:14 PM על ידי mshark
 IP: [ מחובר ]
rafi

מנהל אתר
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 62

הודעות: 39113

בעניין: טיגון גומבר
« הגיב #9 ב- : יוני 21, 2016, 14:14:35 PM »
זה היה ממזמן , לקחתי אחד המתכונים שפרסמו פה, מה שזכור לי שמתי בתוך נייר כסף תבלנתי עם התבלינים הסטנדרטים, חתכתי עליו 4 חתכים עמוקים ובכל חתך הכנסתי עגבניות שרי, לאיזור הבטן גם כמה עגבניות, קצת שמן זית. והכנסתי לתנור.
בקיצור יצא פריך מאוד הדג ספג את הנוזלים והוא יצא מעולה.

מאז אשתי שואלת למה אני לא מביא מהדג הזה ...

חושבת שאני בוחר מה יתפס



מעניין להיווכח,
כיצד זה דג שיש הטוענים כי הוא "יבש" ו"לא שווה להתאמץ לנקות",
הופך אצל אחרים למעדן....

נראה שזה כמו שפעם אמר לי מישהו מבין עניין...
נדיר שיש דג שאיננו טעים, אם יודעים להכין - כמעט כל דג יהיה טעים...
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
(אלון)

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 55

הודעות: 4207

בעניין: טיגון גומבר
« הגיב #10 ב- : יוני 21, 2016, 17:11:25 PM »
זה היה ממזמן , לקחתי אחד המתכונים שפרסמו פה, מה שזכור לי שמתי בתוך נייר כסף תבלנתי עם התבלינים הסטנדרטים, חתכתי עליו 4 חתכים עמוקים ובכל חתך הכנסתי עגבניות שרי, לאיזור הבטן גם כמה עגבניות, קצת שמן זית. והכנסתי לתנור.
בקיצור יצא פריך מאוד הדג ספג את הנוזלים והוא יצא מעולה.

מאז אשתי שואלת למה אני לא מביא מהדג הזה ...

חושבת שאני בוחר מה יתפס



מעניין להיווכח,
כיצד זה דג שיש הטוענים כי הוא "יבש" ו"לא שווה להתאמץ לנקות",
הופך אצל אחרים למעדן....

נראה שזה כמו שפעם אמר לי מישהו מבין עניין...
נדיר שיש דג שאיננו טעים, אם יודעים להכין - כמעט כל דג יהיה טעים...

רפי
אין לך מושג כמה המישהו הזה צודק
לכל דג יש את צורת הבישול שהכי מתאים בשבילו
יש דג שמתאים בתנור אחר בטיגון ואחר בבישול
דוראדו לדוגמא הכי מתאים לו טיגון
זה לא אומר שבצורה אחרת הוא לא יהיה טעים אבל הכי מתאים זה טיגון
גומבר הכי מתאים לו זה אפיה בתנור
פלמידה\פלמוד מתאים לו טיגון אבל הוא יוצא הכי טעים דווקא בבישול
אנטיאס הכי מתאים לו תנור אם כי על האש דווקא יצא לי פצצה כמובן אחרי השריה במרינדה 4 שעות לפני

אם נעשה דג בצורה שלא מתאימה לו הוא עלול לצאת יבש כמו סוליה או לחלופין לא טעים עם טעמי לוואי לא נעימים
אבל גם נאמר שעל טעם וריח אין מה להתווכח
כל אחד שיעשה איך שטעים לו
אם לי טעים גומבר בתנור לא בהכרח שמישהו אחר יאהב את זה בתנור ודווקא בטיגון הוא יאהב את זה יותר
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
shay 38

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 51

הודעות: 5426

בעניין: טיגון גומבר
« הגיב #11 ב- : אוקטובר 08, 2016, 10:11:18 AM »
זה היה ממזמן , לקחתי אחד המתכונים שפרסמו פה, מה שזכור לי שמתי בתוך נייר כסף תבלנתי עם התבלינים הסטנדרטים, חתכתי עליו 4 חתכים עמוקים ובכל חתך הכנסתי עגבניות שרי, לאיזור הבטן גם כמה עגבניות, קצת שמן זית. והכנסתי לתנור.
בקיצור יצא פריך מאוד הדג ספג את הנוזלים והוא יצא מעולה.

מאז אשתי שואלת למה אני לא מביא מהדג הזה ...

חושבת שאני בוחר מה יתפס



מעניין להיווכח,
כיצד זה דג שיש הטוענים כי הוא "יבש" ו"לא שווה להתאמץ לנקות",
הופך אצל אחרים למעדן....

נראה שזה כמו שפעם אמר לי מישהו מבין עניין...
נדיר שיש דג שאיננו טעים, אם יודעים להכין - כמעט כל דג יהיה טעים...

רפי
אין לך מושג כמה המישהו הזה צודק
לכל דג יש את צורת הבישול שהכי מתאים בשבילו
יש דג שמתאים בתנור אחר בטיגון ואחר בבישול
דוראדו לדוגמא הכי מתאים לו טיגון
זה לא אומר שבצורה אחרת הוא לא יהיה טעים אבל הכי מתאים זה טיגון
גומבר הכי מתאים לו זה אפיה בתנור
פלמידה\פלמוד מתאים לו טיגון אבל הוא יוצא הכי טעים דווקא בבישול
אנטיאס הכי מתאים לו תנור אם כי על האש דווקא יצא לי פצצה כמובן אחרי השריה במרינדה 4 שעות לפני

אם נעשה דג בצורה שלא מתאימה לו הוא עלול לצאת יבש כמו סוליה או לחלופין לא טעים עם טעמי לוואי לא נעימים
אבל גם נאמר שעל טעם וריח אין מה להתווכח
כל אחד שיעשה איך שטעים לו
אם לי טעים גומבר בתנור לא בהכרח שמישהו אחר יאהב את זה בתנור ודווקא בטיגון הוא יאהב את זה יותר

אלון תנסה פעם דוראדו בחריימי ......יותר טעים מלוקוס אפילו לדעתי ....יוצא  מעדן שאין דברים כאלה
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!