בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  דוחות דיג
| |-+  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
| | |-+  פעם ראישונה ולא עשיתי כמעט כלום ולא חזרתי לבד הביתה
עמודים: [1] 2 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
דו"ח דיג: פעם ראישונה ולא עשיתי כמעט כלום ולא חזרתי לבד הביתה  (נקרא 3546 פעמים) הדפסה
eyalfarag
חבר פורום

מנותק מנותק

תאריך הדו"חמיקום סוג מצב היםעומק משוערסגנון הדייג:
24/12/2015דרום - אשדוד מים מלוחיםרגוע ונמוך0 - 10 מטרדיג חופי בים - פתיונות (סרף)

תפיסות דגים
שעת תפיסהפיתיוןסוג הדגכמותמשקל כולל בק"ג
6קלמארי - אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי)1 9.5

הדו"ח:
אז כך  עד לפני  חודש הייתי דיג סרף  שתופס גומברים  טרחונים  מרמירים לבטים סרגוסים ציפורות דניסים  בפיתיון .ובזירזור  לברקים גדולים וכמה פלמידות.  ובשני סגנונות אילו למדתי מה זה דג מטרה .ןלפני חודש ניסיתי בפעם הראישונה דג מטרה חדש לי      האינטיאס    השתמשתי בציוד הדייג סרף שלי שהוא די חזק אך לא בדיוק למטרה זו.חכה של תיקה סלפדרים tc4   חוט בד פאור פרו 40 lb בצבע אדום ורולר של דוואי 5000 . רשמתי את הפרטים של הציוד כי גם הם חלק מהמשך הדוח . קובע   יום לפני עם שני חברים במרינה בשעה  4 לפנות בוקר    ומידעה אותם שאין לי פיתיון   לא סבידה ולא קלמרי     .והם אומרים לי  רק בו פיתיון עלינו .בנתים לומד דרך הפורום איך לקשור ריג לאנטיאס  עם כרסים 09 של איבוסה  . השעה הגיע לקום מהמיטה ואני לא קם אלה קופץ. לוכך את כל הציוד הדרוש לובש בגדים חמים גופיה תרמית חובה וקדימה לדרום .מגיע למרינה ופוגש את החברים וההיתרגשות רק עולה . יש לציין שגם החברים שלי אף פעם לא ניסו לדוג  אנטיאס  אך באו עם הציוד הדרוש חכה ליון צימפיון משקלים עד 500 גרם ורולר גיגי מאה  חוט בד 100 ליברות .טוב לוקחים את הציוד וקדימה למזח  הולכים  200  מטר ואז אנחנו רואים שניי מזרזרים נעולים כל אחד עם אנטיאס  במהבק של 20  דקות הריאשון מצליח נגד דג של 15 קילו ומעלים אותו למזח והדייג השני מעבד את הדג אחרי מאבק ארוך.  אני רואה את כל זה ואומר לחברים קדימה מה אתם עוד פו  צריך ליזרוק חכות למים. בוחרים נקודה ואני מזכיר להם שאני בלי פתיון ומייד אחד מהם אומר לי תבחר סבידה או קלמרי. ואני מכיר את הקלמרי  מדייג פתיונות ובוחר בו .לוקח ותולש לו את הראוש  מהגוף תופפר רק את הגוף של הקלמרי .וזורק הכי רחוק .בנתיים גם החברים זורקים סבידות שנתפסו יום קודם ונישמרו בנייר כסף. ומי כאן לא עשיתי כלום ןאני הסביר .אותו בחור שהוצאי את הדג בזרזור  זרק לידינו גם זבידה  ובאה לדבר איתנו  ואז רץ למקל שלו שהשמיע קול של יציאת חוט .אך הדג לא נינעל .יש לציין שאני כונתי את הרולר לקלץ חצי סגור כמו בפתיונות המוקר לי .והחבר אומר לי תיראה המקל שלך מתנדנת כניראה סרטנים  ואני אומר לו עד שאיו  יצאת חוט אני לא נוגעה במקל . בינתאים  הבחור  חוזר אלינו ושאל אותי של מי המקל  ואני אומר שלי והוא אומר  יש לך דג  אני אומר אני יודע אני מחכה ליצאת חוט. הבחור מבקש רשות לקחת את המקל  אני אומר חיובי והוא  מוצאי מהסתנד ונותן שניי הוקסטים חזקים והדג נעול החברים שלי בהתרגשות ואני מרוכז עם הבחור  בדג. והדג מוצאי 100 מטר חוט בנתאים הבחור שואל אותי תגיד איזה  מקל זה  ואני אומר לו אל תידעג הוא מספיק חזק  למרות שהוא תלסקופי .ואז הוא שואל איזה חוט יש ברולר  ומהשאלה הזאות פחדתי ואני משיב אל תדעג יש מספיק חוט על הרולר 300  מטר ותוך כדי הדג מגלה סימני חולשה והבחור מתחיל להחזיר חוט לרולר ואז הדג לוקח שוב חוט .ןהבחור שואל בשנית איזה חוט יש ברולר ואני אומר 40 ליברות ואז אני שומע    מההההה...  ואני אומר לו תהיה רגוע הכול בסדר כעבור 15 דקות רואים את הדג  קרוב לסלעים  בצד ימין שלנו במרחק 20 מטר  שניי חברים יורדים עם גנצים ומעלים את הדג למזח  ואז כולם נושמים  ושמחים .חוץ מהדג כמובן .  צילומים ותמונות של כל מי שרצה עם הדג אז חוזרים למכוניות כאשר  הדג על הכתף של החבר עד לרכב שלי וני פותח את הרכב והדג בפנים .חיבוקים ונשיקות עם החברים וקובעים גם לשבוע הבא כמובן . בדרך הבייתה מתקשר והילד עונה  ושואל נו אבא היה משהו אני אומר לו רמז אני לא חוזר לבד הבייתה.  כמו שהמרתי לא עשתי הרבה

IP: [ מחובר ]
אבי חכם

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ

איך אני תמיד אומר , כשזה שלך זה שלך. לא משנה עם מה באת או לא הבאת..

כשזה שלך זה רק שלך  אתה בסדר

אני עדיין מחפש אותו העונה  וואלה לא יודע
-------------------------------
יאלללה בשמחות 

וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" ..

ואישתי בחיים לא תירשם לפה  wife
סאמח הצפר

חבר פורום
*

מנותק מנותק

יופי של תפיסה בתנאים לא שגרתיים וציוד לא ייעודי!!!
אם יש תמונות נשמח לראות..
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
רשיד הדייג
חבר פורום
**

מנותק מנותק

חלום כל דייג
דוד שובל

חבר פורום

מנותק מנותק

איך אני תמיד אומר , כשזה שלך זה שלך. לא משנה עם מה באת או לא הבאת..

כשזה שלך זה רק שלך  אתה בסדר

אני עדיין מחפש אותו העונה  וואלה לא יודע

כשזה שלך אז זה שלך כמו שהוא אמר........
אם זה היום שלך זה יבוא התמדה ואמונה זה שם המשחק.........

אני ממשיך לנסות, לא מתייאש........ wife
אליהו בנימין

"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי"
חבר פורום
*

מנותק מנותק

מברוק ענק  בירה

ועוד לקבל אותו ככה בתחילת הדרך.. נדיר ומפתיע  כבוד הרב

תודה הרבה לבורא עולם...

אמנם לא עשית כלום אבל לפחות למדת מה לעשות ואיך.

למרות הכל, יש לי 2 סייגים:

1. נעילה כזו כמו שאתה מתאר שפולה סגורה חצי קלאצ' היא די נדירה.. עובדה שקודם לכן הייתה פליטה.

2. אינטיאס ממש לא אוכל ככה בדר"כ... סתם נשנושים ואז בא מישהו ונועל אותו? בלי פיצוץ למקל, בלי ריצה? 

בהצלחה בהמשך העונה  התפוצצות
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

כשיש לך את זה, יש לך את זה... מתבייש
אישית לא הייתי נותן לאף אחד לגעת לי בציוד ובטח שלא עם ציוד סרף בטירגוט אינטיאסים...

תן בתמונות 
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
99אלירן

חבר פורום

מנותק מנותק

מה רבו מעשיך ה'

מברוק ענק...

האמת שגם אני תמוהה, מצטרף לשאלה של אליהו, אתה מחכה ליציאת חוט והבחור בא ונועל?? את מי ואת מה? הנביא או בן נביא הוא?! מתפקע

בכל מצב, בדו"ח הקודם שבו תיארתי בריחת אנטיאס ביחד עם הגאנז' הארור wife......

הייתה עם ציוד זהה לשלך בדיוק, חוט 40 ליברה עם מקל טלסקופי, כל מי שהרים גבה היה שותף לפייט מהסרטים, המקל והחוט עמדו בזה ב"אהלן אהלן"...

secret.gifלידיעתך ברוב המקרים זה לא יתן מענה על חתיכות של 15ק"ג+

בכל מצב- שנים לא שמעתי על אינטיאס במקום שתיארת, בטח לא ששניים נעולים בזרזור, מחכה שתעשה לנו סדר בדברים

אלא אם כן פשוט חלמת
ואם לא- אז פשוט חלום שהתגשם מתבייש
גרי.בר
חבר פורום
**

מנותק מנותק

מברוק אחד ענק סמיילי , אני מתחילת העונה מנסה . לא יוצא כלום ...
raz_p

דייג זרזור בעיקר
חבר פורום

מנותק מנותק

דג באשדוד

כזה דו"ח באזור שלי עוד לא ראיתי
אלה שהיו עם הזרזור דגו עם סט מדיום-כבד? (אם אתה יודע..)
מחכה לתמונות מתבייש
עריכה אחרונה: דצמבר 25, 2015, 16:23:11 PM על ידי raz_p
 IP: [ מחובר ] WWW
MOTI-M

איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774
חבר פורום
*

מנותק מנותק

אחלה תפיסה ,ויופי של דוח  מתבייש

מה שכן מוזר מאוד שהדג לא נתן מלחמה ישר בתפיסה ורק בהוק סט ,כנראה הוא רק נשנש

את הפיתיון 

אז מברוק על הראשון ולא האחרון  זקן

בהצלחה בהמשך 

eyalfarag
חבר פורום

מנותק מנותק

מוטי תודה גם לך ואני עובד קשה כדי שזה לא יהיה האחרון .
MOTI-M

איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774
חבר פורום
*

מנותק מנותק

מוטי תודה גם לך ואני עובד קשה כדי שזה לא יהיה האחרון .

בירה
shragam

הערוץ שלי
מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

מברוק על התפיסה בראוו
תשתדל בפעם הבאה לערוך קצת את הדוח שיהיו מעברי שוקה וניתן יהיה לקרוא את הדוח בקלות רבה יותר.
בפעם הבאה תבוא עם ציוד יעודי

מוזמנים להכנס לערוץ היוטיוב שלי  ולהרשם 

https://www.youtube.com/ShragaMiFishingForTheSoul

eyalfarag
חבר פורום

מנותק מנותק

שרגא  תודה לך  . אני  קיבלתי  רולר גיגי  100  ועלו  חוט  בד  120    lb    בשבועה הבא אני ישדך לו מקל  של  אוקומה  .

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] 2 למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!