|
Shadi.b
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איפה כן ראית בצפון?
|
|
|
|
|
|
Shadi.b
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה כיף ..אפשר לדעת רק על איזה דמוי מדובר?
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מברוק על הראשונה לעונה ואינשאללה לא האחרונה אלא האחוז הראשון בלבד 
|
|
-------------------------------
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
מאיר ש
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יפיןף הדג
|
|
|
|
|
|
|
|
kababo
|
ים...המקום המושלם...לכל אדם,ואדם... חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
פעם הבאה תצפין לכיוון ה "מטרות" שם יש פעילות אינטנסיבית יותר. בהצלחה... 
|
|
לטעות, חולשה אנושית.... למחול, מעלה אלוהית....
|
|
|
|
|
תודה גבר,אני אוהב לדוג סוליקו או עם חברים ,מכיר את הריפים והרצועה מפלמחים עד המים החמים,רק ראיתי את כל העולם שם ומעדיף למצוא את הפינה שלי  מה שמך ? וברוך הבא לפורום
|
|
|
|
|
|
|
קודם כל כל הכבוד על התפיסה ועל זה שאתה לא מתייאש דבר שני שאשמח לדעת איך בדיוק אתה עובר את אזור הנמ"ל כלומר שנמל נמצא דרומה ממך לא נעלו את המקום בשביל הבניה של הנמל החדש?
|
|
|
|
|
|
|
קודם כל כל הכבוד על התפיסה ועל זה שאתה לא מתייאש דבר שני שאשמח לדעת איך בדיוק אתה עובר את אזור הנמ"ל כלומר שנמל נמצא דרומה ממך לא נעלו את המקום בשביל הבניה של הנמל החדש?
תודה גבר ובטח לא מתייאש,אחרת לא היה דג לשבת  במקום לפנות שמאלה ,ממשיך ישר לאורך הגדר של הבתי זיקוק בסוף הגדר הכביש מתעקל שמאלה לכיוון מערב,ממשיך איתו עד החוף ואז תראה פלמידות קופצות,.....טוב אולי לא .....אבל שווה לנסות 
|
|
|
|
|
|
savirs
|
דייג זה כל הסיפור חבר פורום  
מנותקגיל:
56
|
|
אחלה תפיסה, שרון
אתמול יצאנו מהמרינה בהרצליה ושטיח (להקה) של פלמידות רודפת אחרי ביזרי... קפיצות באוויר ובלאגן במים
אחלה רתיחה... ניסינו כמעט הכול וחוץ מ-4 פלמידות ו-2 לוקוסים לא יצא כלום (4 אנשים)
בהצלחה בפעם הבאה
|
|
|
|
|
|
|
דוראדו אשמח לקפוץ אתך איזה פעם לשם אני גם אשדודי נראה לי שהבנתי ללמקום שאתה מתכוון אליו אבל בכל מקרה אם אתה מעוניין בחבר חדש לדייג דבר איתי
|
|
|
|
|
|
|
תודה אחלה תפיסה, שרון
אתמול יצאנו מהמרינה בהרצליה ושטיח (להקה) של פלמידות רודפת אחרי ביזרי... קפיצות באוויר ובלאגן במים
אחלה רתיחה... ניסינו כמעט הכול וחוץ מ-4 פלמידות ו-2 לוקוסים לא יצא כלום (4 אנשים)
בהצלחה בפעם הבאה
אחלה תפיסה, שרון אתמול יצאנו מהמרינה בהרצליה ושטיח (להקה) של פלמידות רודפת אחרי ביזרי... קפיצות באוויר ובלאגן במים אחלה רתיחה... ניסינו כמעט הכול וחוץ מ-4 פלמידות ו-2 לוקוסים לא יצא כלום (4 אנשים) בהצלחה בפעם הבאה [/quote תודה גבר דוראדו אשמח לקפוץ אתך איזה פעם לשם אני גם אשדודי נראה לי שהבנתי ללמקום שאתה מתכוון אליו אבל בכל מקרה אם אתה מעוניין בחבר חדש לדייג דבר איתי
בכיף איציק. דבר איתי באישי
|
|
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
יופי של תפיסה, כל הכבוד, ממש בדקה ה-90
|
|
|
|
|
|
|
אתמול ושלשום יצאו גם השניה השלישית והרביעית    כולם יצאו על גיג של imagun החיקוי כמובן
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 24, 2015, 18:55:10 PM על ידי אליהו בנימין
|
|
|
|
|
|
|
 תמשיך לעקוץ בקטנה , העקר יציאה והעקר יציאת חוט..  יוסי עשה לי בי"ס והתחיל ראשון עם הסיליקונים ...התגובה שלי תבוא בקרוב  בשמחות ותשמור לי סיכות של בס דיי 0 אם יהייה לך 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|