|
yaniro
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
44
|
|
כל הכבוד פתיחה מדהימה לעונה ולשולחן השבת.
|
|
-------------------------------
Hamachi Nano Jig Xtreme PE 3 - 8 Hamachi Zenku Nano Jig PE 0.5 - 3 Quantum Crypton Shotgun LM 2.7 2 PCS Shimano SRG10000SW Shimano Sienna 4000FD Shimano Sienna 4000FE 2016
|
|
|
|
tsvi93
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תותח ! כל הכבוד על התפיסה מזהה את החוף ומכיר את הדמוי .. לא פחדתה שיתפס בסלעים???
|
|
|
|
|
|
חיים השמן
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל הכבוד על התפיסה והדוח, עכשיו זה הזמן של הפלמידות . בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
|
|
|
אשרך צדיקי מי ייתן ויתנפלו עוד תריסר כאלה.
טוב לדעת שהן כאן קרוב...
בהצלחה
|
|
|
|
|
|
|
יופי של תפיסה דג איכותי וטעים. שרון אתה נראה כמו איש קומנדו מצוייד היטב  רק שאלה קטנה אם תוכל לפרט על צורת החיבור של הדמויי (האם השתמשת בכבל / שוק לידר) תודה על דוח יפה כרגיל אצלך לחוט הבד אני שם לידר פלורוקרבון באורך מטר ואליו מחבר בכבל 49 גידים באורך 15 סמ. בכיף גבר
|
|
|
|
|
|
|
אין ספק שצריכים להיות תמיד עירניים, גם בקיפול החכה  הדרך הכי כיפית להתחיל את יום שבת שיש לך פלמידה בשחילר  רק שאלה, ווסט+ פאוץ זה לא יותר מדי?הרי יש מספיק מקום בווסט,לא? בהצלחה בהמשך  בהחלט יותר מידי,רק לא הספקתי לסדר וחלק מהדמויים היו בפאוץ דמויים,לכן נסחב עם כל הארסנל 
|
|
|
|
|
|
|
נראה שרון שהיית צריך לחזור עם פלמידה לשבת... והיה גם היה מקום להודות לבורא עולם  מעניין לראות את התזמון... בדיוק כשאתה מקופל ובדרך לרכב, עובר ברגע הנכון ובמקום הנכון כשעולה הרתיחה... נו, ואם יש רתיחה, יש אותך איש דמוי מנצח, תהיה פלמידה שתזכה לעלות על שולחנך  על הדרך גם עשית מצווה וזיכית עוד מישהו בתפיסה... אחרי הנעילה הכפולה לא ניסית להמשיך? האמת אחרי שהוצאנו את הדגים נעמדה מולנו סירה במרחק 20 מטר מהחוף,החלפנו ביננו ברכות ,התבאסתי והלכתי הביתה. 
|
|
|
|
|
|
|
מברוק שרון , תפיסה יפה ותגובה נכונה . בשמחות והמשך הצלחות , אני מחפש את הפינה שלי ולא אץ רץ לנקודות כשצצים דגים  מקווה לפגוש אותך בחוף מתישהו ....מסוכן להסתובב בחוף עם שטר של מאתיים....  אגב , כשהפלדיום עלו חמישים ש"ח , הייתי הולך איתם קבוע לחוף ...היום זה 300-400 ש"ח..  אייל מתגעגע אליך ,מקווה שנתראה בקרוב והפלדיום לצערי עולות 200 אבל אין נעל שמחזיקה דולוסין וריפים כמו הנעל הזאת.
|
|
|
|
|
|
|
תותח ! כל הכבוד על התפיסה מזהה את החוף ומכיר את הדמוי .. לא פחדתה שיתפס בסלעים???
דמויים אני מתאים לדג ולמצב,לא מפחד לאבד דמויים,שמתחיל לפחד לא תופס דגים 
|
|
|
|
|
|
|
שרון ידידי ראשית מברוק על פלמידה יפיפייה לשבת לגבי הפלדיום...מחזק כל מילה שלך..הנעל לריפים וסלעים 
|
-------------------------------
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
|
כל הכבוד שמח לשמוע שיש בדרום.
אך אפשר לטרגט אותם עם בדייג פתיונות ?
|
|
|
|
|
|
|
אני חיב לציין שי לך פוזה מושלמת 
|
|
|
|
|
|
|
כול הכבוד עושה חשק לחזור לזרזור 
|
|
|
|
|
|
|
סחתין על הסיפתח כמה אני מתגעגיע לדגים האלה
|
|
|
|
|
|
|
תותח אתה שרון! איך אני שמח בשבילך י'אלוף!
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|