בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  דוחות דיג
| |-+  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
| | |-+  קצת מתוק, דוח מתוקים לסגירת שנת 2011 ותחילת 2012 שנה אזרחית טובה!
עמודים: [1] 2 3 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
דו"ח דיג: קצת מתוק, דוח מתוקים לסגירת שנת 2011 ותחילת 2012 שנה אזרחית טובה!  (נקרא 5826 פעמים) הדפסה
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

תאריך הדו"חמיקום סוג מצב היםעומק משוערסגנון הדייג:
1/1/2011כנרת - מזרח מים מתוקיםגבה גלי0 - 10 מטרדיג במתוקים - פתיונות

תפיסות דגים
שעת תפיסהפיתיוןסוג הדגכמותמשקל כולל בק"ג
18:30פתיון צמחי אחר - תירס בדיפ מנגוקרפיון מצוי (קרפיון בריכה)1 3.200

הדו"ח:
                                                 דוח מתוקים סגירת שנת 2011:

אז חברים אתם יודעים שאני כרגיל לא סוף שבוע בלי הכינרת ואם זה אכן קורה ואני לא נמצא שבוע בכינרת מתחילים הגירודים והלחצים ליציאה, אבל כמו שאתם יודעים זה לא קרה  yahoo yahoo וגם השבוע זכיתי לפגוש את הכינרת מקרוב למפגש אפשר להגיד שמסכם לי את שנת 2011 לפחות מבחינת דייג  בירה.

אז כהרגלי כבר שבוע מתכנן את היציאה הבאה הפעם בלי כל ההפקות הגדולות וללא נבחרת CAP&CO המלאה אלה רק אני ואליה (אליה לא אילה  אתה בסדר)....סוגרים חוף שנמצא בסוף צינברי מין חוף פרטי כזה ממש מקום יפה ותחושה ששם צריך להיות פעילות מפני שאין שם כמעט ודייגים, כמובן מתארגנים על פידור כי אי אפשר שלא אליה עשה את הקניות ביום רביעי כרגיל לפנק לפנק לפנק ולא אותנו אלא את הקרפיון שאנחנו כל כך אוהבים וקשורים אליו  

אז מה היה לנו בתערובת אתם בטח רוצים לדעת? אז בואו תרשמו את המתכון  :

גרעיני חמניה מפוצחים
גרעיני אבטיח מפוצים
שיבולת שועל
קוסמת מבושלת
שומשום
פרורי לחם
תערובת השרייה לציפורים גדולות שמכילה מכל טוב, תירס חומוסים אפונה וכו..
כמובן את כל זה מערבבים ויוצרים כדורים.

אז אחרי שקיבלתם את המתכון אפשר להמשיך? אני מניח שכן...אז מגיע היום המיוחל אני כהרגלי בעבודה עד 16:00 ואליה יצא ב 13:15 מהבית לכיוון שלי בינתיים גיאצ'וק כהרגלו קפץ לביקור אצל השומר קצת שיחות כרגיל על הא ודא ויידי סודה  מוציא לשון....ובסביבות 15:20 אליה הגיע אלי לעבודה יש איתי עד 16:00 ויצאנו לכיוון הבית שלי להעמיס את הציוד  .
מגיעים אלי מעמיסים את הציוד סריקה שלא שכחנו כלום למה שתי כורדים בייחד יוצאים לדייג זה מתכון לבעיות  מתפקע אבל לא שכחנו כלום (הפעם).

לקראת 17:15 אנחנו מגיעים לשער של החוף כבר חשוך ומאוד קשה להבדיל איזה מהשערים הוא השער אליו רצינו, בסופו של דבר מצאנו נכנסו אפילו עם הרכב כ-10 מטר מהמים שהקל עלינו מאוד בפריקה והקיפול  מוציא לשון
כמובן פורקים את הציוד מהרכב מקימים אוהל שולחן פתוח כיסאות רוד פוד חכות וכל שאר הירקות (חרוז חעחעח).
מכינים כדורים מהמתכון המדובר למעלה ויאללה בקלשקה (חרשו) ולעבודה האמת שלא זרקנו כמות גדולה בהתחלה כי היה כבר חושך ולא רציתי לבזבז כדורים מבלי שאני בודק מה החוף איזה עומק מרחק זריקה וכו.. אז אולי 20 כדורים למים ויאללה חימוש חכות ויאללה לשבת לעשן סיגריה לדבר ולאכול אה וכמובן לשתות איזה XL  לחיים.

לאחר בערך חצי שעה שאנחנו במקום התחילה רוח שהתחזקה עם הזמן והתחזקה והשכיבה שם כני סוף כמו קיסמים כמובן גלים לא ממש גדולים אבל עדיין, סופת הרוחות הזאת נמשכה עד יום שישי בשעה 14:00 בצהריים בערך מה שאומר שפשוט לא יכולנו לדוג זה הגיע למצב שאני זורק כדור עם הבגלשקה הכדור נוחת 20-30 מטר ממני וזה במקרה הטוב, קצת מדכא אבל אתם יודעים איתמר לעולם לא מתייאש  אתה בסדר....אז כאמור 14:00 הרוח הפסיקה כמובן שאליה יושן כל היום אז אני נאלץ להעיר אותו "קום קום הפסיקה הרוח בוא ננצל את זה יאללה" והוא עונה לי בחזרה "עוד כמה דקות" הרגשתי כאילו אני אמא שלו שמעירה אותו לבית ספר והוא בוכה לי  
בסופו של דבר הדוב התעורר משנתו עשינו כדורים ניפחנו את הסירה חיברנו משוטים ויאללה אליה למים בערך 120-130 מטר עומק של 4 מטר בערך מפזר דלי של 70 כדורים+עוד חצי דלי של תערובת השרייה שדובר עליה למעלה.

חוזר לחוף זורקים חכות ואט אט מתחילים הביפים פה אחד שם אחד פה שניים שם כלום אבל לפחות נרגע הרוח ויש מעט נשנושים מהצד השני, מאוחר ואני רואה שזה לא הולך וכנראה שאני לא מגיע לפידור בזריקה (כנראה היה באזור ה 150-160 קצת קשה ללמדוד את המרחק ללא ציין אז משערים, אז בסופו של דבר הוחלט בסביבות 16:30 להוציא חוטים עם הסירה לאזור הפידור פחות או יותר (טעות שלא שמנו מצוף אבל בקטנה).
אז אלבז מוציא חוטים ולכל מקל שהוא זורק מפנק אותו ב 5 כדורים ככה בשביל הכייף  אתה בסדר.
חוזר לחוף ומכים בין לבן טוחנים איזה מרגז במחבט ביצים לחמניות חומוס כרוב אדום שותים בירה XL מה גם לנו מגיע לאכול ולהינות קצת מהשקט ומהאגם הקסום שלי  .
ואז בשעה 18:30 כאמור מגיע הריצה הראשונה שלנו אליה מרים ובתור דייג מתחיל בעסק הקרפיונים קצת לחוץ ומבוהל אבל עובד יפה כמובן שאני עוזר לו ומסביר לו תוך כדי שאני יורד לבוקסר בקוררר הזה  דופק את הראש ולוקח את הרשת, אני במים מחכה לו ותוך כדי מכווין את אליה שיביא את הדג אלי כעבור 2 דקות הגיע אלי לרשת קרפיון בוקסר (אלו החלקים עם מעט קשקשים) במשקל 3.200:

שזה אולי נחשב קטן אבל זה הרקורד החדש של אליה לאחר 2.200 משום מה הוא מאוד אוהב את ה 200 בסוף  ....אבל בכל זאת נתן לו פייט יפה ועשה לנו טוב על הלב לראות אותו וכמה שהוא טחן לנו את הפידור הוא הגיע אלינו כמו אבונפחה, אז כמובן שחרור קל של הקרס תמונות של אליה עם הדג ושחרור שלו חזרה למעמקים הכינרת ( מי ישמע אוקיינוס חחח).
לאחר מיכן היתה עוד משיכה במקל נוסף אבל כנראה פלט עוד לפני הריצה אבל לא נורא.

ויום שבת המשכנו את המתכונת של הוצאת חוטים ופיזור מזון שם מה שלא הוביל להצלחה מלבד כמה ביפים פה ושם שזה ממש לא רע, אני מבחינתי בכל יציאה גם מבלי לתפוס מרוויח את השקט והחופש שלי בכינרת את הנוף הזה שאין לתאר הזריחה בבוקר זה מדהים והחוויה עצמה של הדייג והקמפינג עם חבר אהוב צוחקים ומדברים על החיים מה רע ?!?!   מתבייש.

בצד השני בדיוק במולנו קפיטן ניקו היה בנופש לכבוד הסילבסטר בכפר נופש עין גב וכמובן שהוא לא מסוגל ללכת לכינרת בלי ציוד אז גם הוא ביום שישי בערב זרק פידר עם ריג תירס 2 מקלות ועם המזל של קפיטן הוא הוציא אחד בערך 7-8 קילו (לא היה לו משקל) וברח לו לפי מה שהוא אומר דג עצום שהוא לא הצליח לעצור לרוע המזל פלט את הקרס החוצה.

אז היה לנו סוף שבוע נחמד ללא תפיסות מרובות אבל עוד חוויה וחופש בנוף הכי יפה בארץ!

כמובן תמונות להנאתכם:

אז חברים אני מאוד נהניתי לכתוב אני מקווה שאתם תיהנו לקרוא, היה לי אחלה סופ"ש ושוב גם אם לא היה גדוש בתפיסות, צריך ללמוד ליהנות ממה שיש וממה שזכינו לו מהכינרת או מהים מהנופים האלה הזריחות והשקיעות ההנאה עם החברים,בהזדמנות הזאת גם אני מאחל שנה אזרחית טובה לכולנו שתהיה מתוקה ומלאת הצלחות הישגים גם בחיים הפרטיים ונחת אושר עושר בריאות וכל מה שאפשר אני מאחל לכם שנמשיך להיות פורום מצויין ונקי ללא כל תחכים ומזימות והנאה גדולה להיות חבר פה  מתבייש אז יאללה עד הדוח הבא חחח בטח שבוע הבא
עריכה אחרונה: ינואר 08, 2012, 11:00:15 AM על ידי ithamar21
 IP: [ מחובר ]
אביחי

ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
חבר פורום
*

מנותק מנותק

ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!

WOW WOW WOW

איזה דוח 

כבוד על הדג  חמסה חמסה חמסה חמסה חמסה חמסה חמסה חמסה

וכבוד על השחרור  אתה בסדר

מחכה כבר לשבוע הבא  קריצה
עריכה אחרונה: ינואר 01, 2012, 11:15:37 AM על ידי אביחי
סאמח הצפר

חבר פורום
*

מנותק מנותק

מברוק
-------------------------------
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
MaKoreAhi
חבר פורום

מנותק מנותק

אני זה אליה (הודעה ראשונה שלי, הרגע נרשמתי לפורום  )

אז כרגיל, היה מאוד כיף לצאת עם איתמר לעוד סופ"ש של דיג בכנרת.
נהנתי כמובן להוציא את הדג שבהתחלה שחה לכיווני ונתן תחושה שהוא בכלל השתחרר, ואז לקראת הסוף הוכיח שיש לו חגורה שחורה בג'ודו ולא הפסיק "לנגוח".

רק בשביל לסדר את העניין הקטן הזה, איתמר ישן יותר ממני במצטבר  מוציא לשון

שתהיה לכולם שנה אזרחית טובה!
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

שני כורדים , לבד בלי השגחה... דופק את הראש 

תענוג לקרוא את הדוחות שלך איתמר  אתה בסדר
עם דגים,בלי דגים,עם כורדי,בלי כורדי.
תמיד תענוג  אתה בסדר
אולי בפעם הבאה נצליח לתאם משהו ביחד...
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

תמיד תענוג  אתה בסדר

אני כבר הרמתי ידיים עם התיאום הזה יש לך שבוע להתארגן ליציאה בסופ"ש אני כל הזמן בכינרת וכל הזמן מתריע בזמן אתה זה שעושה בעיות!!
 בירה
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

תמיד תענוג  אתה בסדר

אני כבר הרמתי ידיים עם התיאום הזה יש לך שבוע להתארגן ליציאה בסופ"ש אני כל הזמן בכינרת וכל הזמן מתריע בזמן אתה זה שעושה בעיות!!
 בירה

הדרך הטובה ביותר להתמודד עם כאב זה להיכנע לו... אביל
שחרר... מתפקע
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
shay 38

חבר פורום
*

מנותק מנותק

איתמר אני רוצה להגיד לך אחי דוח אליפות 

פשוט הנאה צרופה היה לקרוא  אותו דוח מלמד מאוד 

תמונות ללקק את האצבעות התפוצצות התפוצצות התפוצצות התפוצצות

מצדיע לך על הדוח הזה בירה בירה בירה
חסדייה

חבר פורום
*

מנותק מנותק

דו"ח מתוק..והשלל עוד יותר מתוק

התמונות פשוט סוף
 הגזעי
הנצרתי מס 1

חבר פורום
*

מנותק מנותק

אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/

יופי של דוח  אתה בסדר האתר מספר 1

תענוג  בירה
יורדי הים לא מפחדים  מטביעה !!

http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
 IP: [ מחובר ] WWW
איל הלפרין

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

דו"ח מדליק  אתה בסדר

אני זה אליה (הודעה ראשונה שלי, הרגע נרשמתי לפורום  )

אז כרגיל, היה מאוד כיף לצאת עם איתמר לעוד סופ"ש של דיג בכנרת.
נהנתי כמובן להוציא את הדג שבהתחלה שחה לכיווני ונתן תחושה שהוא בכלל השתחרר, ואז לקראת הסוף הוכיח שיש לו חגורה שחורה בג'ודו ולא הפסיק "לנגוח".

רק בשביל לסדר את העניין הקטן הזה, איתמר ישן יותר ממני במצטבר  מוציא לשון

שתהיה לכולם שנה אזרחית טובה!

ברוך הבא ל ISF  בירה

IP: [ מחובר ] WWW
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

תודה רבה לכולם!
ואליה סוף סוף נרשמת!
טרולוס

חבר פורום

מנותק מנותק

תענוג של דוח ,מכור לקרפיונים אמיתי בירה
Dragon79

רק דגים מתים שוחים עם הזרם
חבר פורום

מנותק מנותק

לצערי למרות שהתערובת כבר הייתה מוכנה לא יצא לי להגיע לאגם השבת . שמח לראות שאצלכם עסקים כרגיל 
יופי של תמונות  אתה בסדר
שהעונה הקרבה תצמיח לך שיאים חדשים   חמסה חמסה
"אם אין לך שום דבר נחמד להגיד עדיף שלא תגיד את זה במילים אחרות"
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

לצערי למרות שהתערובת כבר הייתה מוכנה לא יצא לי להגיע לאגם השבת . שמח לראות שאצלכם עסקים כרגיל 
יופי של תמונות  אתה בסדר
שהעונה הקרבה תצמיח לך שיאים חדשים   חמסה חמסה

יופי של פרגון לקולגה...
ומתכוון דווקא בתחום התמונות המרהיבות.... סמיילי

כוכב,
לאור התמונות ובמיוחד העליונה,
יש לך מתחרה.....

איתמר, הותרת אותי עם פה פעור....
התמונה העליונה היא צילום נדיר....
הדו"ח מרהיב,
יש בו הכל מכל....
חוויות....