תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
1/1/2011 | כנרת - מזרח | מים מתוקים | גבה גלי | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - פתיונות |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
18:30 | פתיון צמחי אחר - תירס בדיפ מנגו | קרפיון מצוי (קרפיון בריכה) | 1 | 3.200 |
הדו"ח:
דוח מתוקים סגירת שנת 2011:
אז חברים אתם יודעים שאני כרגיל לא סוף שבוע בלי הכינרת ואם זה אכן קורה ואני לא נמצא שבוע בכינרת מתחילים הגירודים והלחצים ליציאה, אבל כמו שאתם יודעים זה לא קרה

אז כהרגלי כבר שבוע מתכנן את היציאה הבאה הפעם בלי כל ההפקות הגדולות וללא נבחרת CAP&CO המלאה אלה רק אני ואליה (אליה לא אילה

אז מה היה לנו בתערובת אתם בטח רוצים לדעת? אז בואו תרשמו את המתכון

גרעיני חמניה מפוצחים
גרעיני אבטיח מפוצים
שיבולת שועל
קוסמת מבושלת
שומשום
פרורי לחם
תערובת השרייה לציפורים גדולות שמכילה מכל טוב, תירס חומוסים אפונה וכו..
כמובן את כל זה מערבבים ויוצרים כדורים.
אז אחרי שקיבלתם את המתכון אפשר להמשיך? אני מניח שכן...אז מגיע היום המיוחל אני כהרגלי בעבודה עד 16:00 ואליה יצא ב 13:15 מהבית לכיוון שלי בינתיים גיאצ'וק כהרגלו קפץ לביקור אצל השומר קצת שיחות כרגיל על הא ודא ויידי סודה

מגיעים אלי מעמיסים את הציוד סריקה שלא שכחנו כלום למה שתי כורדים בייחד יוצאים לדייג זה מתכון לבעיות

לקראת 17:15 אנחנו מגיעים לשער של החוף כבר חשוך ומאוד קשה להבדיל איזה מהשערים הוא השער אליו רצינו, בסופו של דבר מצאנו נכנסו אפילו עם הרכב כ-10 מטר מהמים שהקל עלינו מאוד בפריקה והקיפול

כמובן פורקים את הציוד מהרכב מקימים אוהל שולחן פתוח כיסאות רוד פוד חכות וכל שאר הירקות (חרוז חעחעח).
מכינים כדורים מהמתכון המדובר למעלה ויאללה בקלשקה (חרשו) ולעבודה האמת שלא זרקנו כמות גדולה בהתחלה כי היה כבר חושך ולא רציתי לבזבז כדורים מבלי שאני בודק מה החוף איזה עומק מרחק זריקה וכו.. אז אולי 20 כדורים למים ויאללה חימוש חכות ויאללה לשבת לעשן סיגריה לדבר ולאכול אה וכמובן לשתות איזה XL

לאחר בערך חצי שעה שאנחנו במקום התחילה רוח שהתחזקה עם הזמן והתחזקה והשכיבה שם כני סוף כמו קיסמים כמובן גלים לא ממש גדולים אבל עדיין, סופת הרוחות הזאת נמשכה עד יום שישי בשעה 14:00 בצהריים בערך מה שאומר שפשוט לא יכולנו לדוג זה הגיע למצב שאני זורק כדור עם הבגלשקה הכדור נוחת 20-30 מטר ממני וזה במקרה הטוב, קצת מדכא אבל אתם יודעים איתמר לעולם לא מתייאש

בסופו של דבר הדוב התעורר משנתו עשינו כדורים ניפחנו את הסירה חיברנו משוטים ויאללה אליה למים בערך 120-130 מטר עומק של 4 מטר בערך מפזר דלי של 70 כדורים+עוד חצי דלי של תערובת השרייה שדובר עליה למעלה.
חוזר לחוף זורקים חכות ואט אט מתחילים הביפים פה אחד שם אחד פה שניים שם כלום אבל לפחות נרגע הרוח ויש מעט נשנושים מהצד השני, מאוחר ואני רואה שזה לא הולך וכנראה שאני לא מגיע לפידור בזריקה (כנראה היה באזור ה 150-160 קצת קשה ללמדוד את המרחק ללא ציין אז משערים, אז בסופו של דבר הוחלט בסביבות 16:30 להוציא חוטים עם הסירה לאזור הפידור פחות או יותר (טעות שלא שמנו מצוף אבל בקטנה).
אז אלבז מוציא חוטים ולכל מקל שהוא זורק מפנק אותו ב 5 כדורים ככה בשביל הכייף

חוזר לחוף ומכים בין לבן טוחנים איזה מרגז במחבט ביצים לחמניות חומוס כרוב אדום שותים בירה XL מה גם לנו מגיע לאכול ולהינות קצת מהשקט ומהאגם הקסום שלי

ואז בשעה 18:30 כאמור מגיע הריצה הראשונה שלנו אליה מרים ובתור דייג מתחיל בעסק הקרפיונים קצת לחוץ ומבוהל אבל עובד יפה כמובן שאני עוזר לו ומסביר לו תוך כדי שאני יורד לבוקסר בקוררר הזה

שזה אולי נחשב קטן אבל זה הרקורד החדש של אליה לאחר 2.200 משום מה הוא מאוד אוהב את ה 200 בסוף

לאחר מיכן היתה עוד משיכה במקל נוסף אבל כנראה פלט עוד לפני הריצה אבל לא נורא.
ויום שבת המשכנו את המתכונת של הוצאת חוטים ופיזור מזון שם מה שלא הוביל להצלחה מלבד כמה ביפים פה ושם שזה ממש לא רע, אני מבחינתי בכל יציאה גם מבלי לתפוס מרוויח את השקט והחופש שלי בכינרת את הנוף הזה שאין לתאר הזריחה בבוקר זה מדהים והחוויה עצמה של הדייג והקמפינג עם חבר אהוב צוחקים ומדברים על החיים מה רע ?!?!

בצד השני בדיוק במולנו קפיטן ניקו היה בנופש לכבוד הסילבסטר בכפר נופש עין גב וכמובן שהוא לא מסוגל ללכת לכינרת בלי ציוד אז גם הוא ביום שישי בערב זרק פידר עם ריג תירס 2 מקלות ועם המזל של קפיטן הוא הוציא אחד בערך 7-8 קילו (לא היה לו משקל) וברח לו לפי מה שהוא אומר דג עצום שהוא לא הצליח לעצור לרוע המזל פלט את הקרס החוצה.
אז היה לנו סוף שבוע נחמד ללא תפיסות מרובות אבל עוד חוויה וחופש בנוף הכי יפה בארץ!
כמובן תמונות להנאתכם:

אז חברים אני מאוד נהניתי לכתוב אני מקווה שאתם תיהנו לקרוא, היה לי אחלה סופ"ש ושוב גם אם לא היה גדוש בתפיסות, צריך ללמוד ליהנות ממה שיש וממה שזכינו לו מהכינרת או מהים מהנופים האלה הזריחות והשקיעות ההנאה עם החברים,בהזדמנות הזאת גם אני מאחל שנה אזרחית טובה לכולנו שתהיה מתוקה ומלאת הצלחות הישגים גם בחיים הפרטיים ונחת אושר עושר בריאות וכל מה שאפשר אני מאחל לכם שנמשיך להיות פורום מצויין ונקי ללא כל תחכים ומזימות והנאה גדולה להיות חבר פה