בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  דוחות דיג
| |-+  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
| | |-+  בסוף השנה פותחים עונה
עמודים: [1] 2 3 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
דו"ח דיג: בסוף השנה פותחים עונה  (נקרא 4740 פעמים) הדפסה
חסדייה

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 1279

בסוף השנה פותחים עונה
« ב- : דצמבר 31, 2011, 17:00:38 PM »
תאריך הדו"חמיקום סוג מצב היםעומק משוערסגנון הדייג:
31/12/2011צפון: חוף כרמל- עתלית מים מלוחיםגלי0 - 10 מטרדיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים)


תפיסות דגים
שעת תפיסהפיתיוןסוג הדגכמותמשקל כולל בק"ג
11דמוי דג בינוני - כלב שקוף -אמפריאללברק-חלק1 +/-


הדו"ח:
אךך כך אני אוהב ...
ים במגמת עליה..עננים רוחות מתונות פשוט תענוג


מנצל את החופש שיש לי היום לאיזה שעה בים..
המטרה לברקים..
מגיע לחוף דור..לבדוק מצב הים
ים במגמת עליה..רוח דרומית מתונה עננות כבדה משמבשר על גשם קרוב

לאחר בדיקה בשטח..
מתברר שאין מצב לעמוד על הריפים..שפריצים וים שעולה כל הזמן
מחליט לנצל את הזמן שיש לי במעגן של דור
איזור שקט ורגוע..ומאכלס הרבה ביזרי
הפעם עובד עם מקל לייט 5-20 גרם אורך 2.70
וחוט בד 16 LB בתוספת מטר של חוט נילון 0.35 (שכחתי את השוקלידר בבית וצריך לאלתר)




Uploaded with ImageShack.us




מתחיל לזרוק בין הסירות..
ובאחת הזריקות מזהה מרדף..אך הדג עושה פרסה

הרוח מתחילה להתחזק..ומחשש שהדמוי יתקע באחד החבלים של הסירות
עובר כמה מטרים צפונה
הקרקעית חולית לגמרי..אבל יש תעלה קרוב לחוף ועם העליה של הים נוצר שטיח של קצף מעל התעלה

זריקות מעבר לתעלה..הכלב מתחיל לרוץ..ויש ספלאש מעל הדמוי אךך הדג מפספס אותו
זריקה שוב עם עבודה מהירה ועצירות ושוב יש ספלאש ונעליה של לברקית יפהפיה שלא היה לה שום צ'אנס  למרות שהצליחה לוציא קצת חוט
וסוגרה לי את השנה ופותחה את עונת הלברקים



Uploaded with ImageShack.us

הגשם מתחיל לרדת..ומחליט להתקפל הביתה


מניח את הלברק שעדיין פרפר בתוך תבנית ומתחיל לחשוב מה אני עושה איתו






Uploaded with ImageShack.us



בתוך רגע אני מחליט לעשות אותו במלח..

מנקה אותו מהחלקים  הפנימיים מבלי לקשקש אותו ושטיפה במים

שופך 1 ק"ג מלח  שובר ומוסיף 2 חלבונים קצת פלפל גרוס ושובר 4 עלי דפנה

מערבב את הכל ביחד.מרפד בחצי מהכמות המלח את התבנית
בבטן של הדג אני מוסיף שומר ועלי דפנה כמה שיני שום

ומכסה אותו במלח שנותר



Uploaded with ImageShack.us




מכניס לתנור שחוממם מראש בחום של 250 מעלות למשך חצי שעה

לאחר שהדג הוכנס לתנור .מכין פירה של תפו"א

ומגרד 2 עגבניות בתוספת של כף שמן זית ומעט מלח



הדג יוצא מהתנור אחרי חצי שעה ...
ועם פטיש מטבח שובר את המלח....




Uploaded with ImageShack.us







Uploaded with ImageShack.us









ואז מתגלה הלברק בשיא הדרו ועסיסו...







Uploaded with ImageShack.us




מכין שני פליטים על מצע הפירה ומעטר בקצת שמן זית ורסק העגבניות הטריות






Uploaded with ImageShack.us





יצא מעדן
עריכה אחרונה: ינואר 01, 2012, 22:23:05 PM על ידי חסדייה
 IP: [ מחובר ]
חסדייה

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 1279

בעניין: בסוף השנה פותחים עונה
« הגיב #1 ב- : דצמבר 31, 2011, 17:10:04 PM »
עוד תמונות
 IP: [ מחובר ]
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 55

הודעות: 12523

052-3770519

בעניין: בסוף השנה פותחים עונה
« הגיב #2 ב- : דצמבר 31, 2011, 17:28:58 PM »
כל הכבוד בראוו
ותודה על השיתוף אתה בסדר
 IP: [ מחובר ]
טרולוס

חבר פורום
****

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 404

בעניין: בסוף השנה פותחים עונה
« הגיב #3 ב- : דצמבר 31, 2011, 17:31:42 PM »
יופי של חתיכה ,נראה שהלברק יצא פצצה בירה
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
Default User

AVENGED SEVENFOLD
חבר פורום
**

מנותק מנותק

גיל: 32

הודעות: 33

ויקפוץ וישתולל, ויוציאוהו מן המים, וימת (;

בעניין: בסוף השנה פותחים עונה
« הגיב #4 ב- : דצמבר 31, 2011, 18:18:30 PM »
תאמין לי חסדייה, אתה פשוט תותח הגזעי
אחלה דו"ח ואחלה דג, ניראה שיצא פצצה.
-------------------------------
דגים תופסים תמיד בזמן נכון, דגים גדולים הם המזון (;
 IP: [ מחובר ]
הנצרתי מס 1

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 60

הודעות: 9829

אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/

בעניין: בסוף השנה פותחים עונה
« הגיב #5 ב- : דצמבר 31, 2011, 19:18:54 PM »
דייג וטבח  אתה בסדר

דוח מדהים  אתה בסדר

יפה יפה חסדיה  בירה  חמסה חמסה

אם קשה היה לעמוד בריפים סימן שהים עלה חזק 

לא נצפו עוד מרדפים באזור?

ניסית עוד נקודות?

כל הכבוד איש על  הדוח התפיסה ורמת השיתוף בציוד והמיקום  האתר מספר 1

סחתין איש  בירה

בהצלחה בבאות

-------------------------------
יורדי הים לא מפחדים  מטביעה !!

http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
 IP: [ מחובר ] WWW
חסדייה

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 1279

בעניין: בסוף השנה פותחים עונה
« הגיב #6 ב- : דצמבר 31, 2011, 19:22:34 PM »
דייג וטבח  אתה בסדר

דוח מדהים  אתה בסדר

יפה יפה חסדיה  בירה  חמסה חמסה

אם קשה היה לעמוד בריפים סימן שהים עלה חזק 

לא נצפו עוד מרדפים באזור?

ניסית עוד נקודות?

כל הכבוד איש על  הדוח התפיסה ורמת השיתוף בציוד והמיקום  האתר מספר 1

סחתין איש  בירה

בהצלחה בבאות


לא היו מרדפים נוספים
ולא הספקתי לנסות עוד נקודות
הגשם הכניע אותי
הים עלה במהירות וחזק..מזל שהיה שפל

הייתי קרוב לשעה לא יותר
 IP: [ מחובר ]
עדי

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 51

הודעות: 7592

בעניין: בסוף השנה פותחים עונה
« הגיב #7 ב- : דצמבר 31, 2011, 22:23:21 PM »
אחלה דוח, שיתוף במיטבו  בראוו

שיטת הבישול הזו חדשה לי,

למה לא לקשקש ?
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
 IP: [ מחובר ]
אביחי

ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 54

הודעות: 6434

ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!

בעניין: בסוף השנה פותחים עונה
« הגיב #8 ב- : דצמבר 31, 2011, 22:25:13 PM »
אימת הלברקים מכה שנית  בדקה התשעים


חסדיה יופי של סגירה  אתה בסדר

אני רואה שאתה גם דייג מהדרגה הגבוהה ביותר וגם טבח א א

נראה מכאן שהדג יצא מעדן  

שבוע טוב ושנה טובה ידידי היקר  

 IP: [ מחובר ]
יוסף

חבר פורום
****

מנותק מנותק

גיל: 42

הודעות: 394

בעניין: בסוף השנה פותחים עונה
« הגיב #9 ב- : דצמבר 31, 2011, 23:48:05 PM »
כל הכבוד חסדייה
נראה טעים  yahoo
 IP: [ מחובר ]
kfir
חבר פורום
**

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 54

בעניין: בסוף השנה פותחים עונה
« הגיב #10 ב- : דצמבר 31, 2011, 23:54:30 PM »
דוח יפה ומתכון מעניין !
מצטרף לשאלה למה לא לקשקש את הדג?
 IP: [ מחובר ]
momi

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 54

הודעות: 5445

הים של כולם

בעניין: בסוף השנה פותחים עונה
« הגיב #11 ב- : ינואר 01, 2012, 00:03:35 AM »
חתיכת השקעה ידידי גם הדוח וגם ההכנה
שווה כל רגע ומילה
אחלה  אתה בסדר
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
 IP: [ מחובר ]
חסדייה

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 1279

בעניין: בסוף השנה פותחים עונה
« הגיב #12 ב- : ינואר 01, 2012, 07:17:55 AM »
אחלה דוח, שיתוף במיטבו  בראוו

שיטת הבישול הזו חדשה לי,

למה לא לקשקש ?

בשיטה זו הדג נשמר עסיסי ולא מתיבש
הסיבה שלא צריך לקשקש אותו מהסיבה שעור הדג נדבק למלח המתגבש וכל משצריך זה לקלף אותו משכבת המלח
 IP: [ מחובר ]
kobishani

המז'רז'רים (כבר לא בע"מ)
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 61

הודעות: 1060

מה שתשחרר הים יחזיר ובגדול

בעניין: בסוף השנה פותחים עונה
« הגיב #13 ב- : ינואר 01, 2012, 08:32:08 AM »
יופי של לברק
נראה טעים ביותר
ננסה את המתכון בהזדמנות

 אתה בסדר
-------------------------------
הציוד שלי:
מקל: BLACK קפטצ'ר 4-28
מכונה :Shimano STRADIC 3000FA advance
מקל: מיג'ורקראפט קרוסטייג' 7-15
מכונה: שימנו נקסייב 3000
 IP: [ מחובר ] WWW
הנצרתי מס 1

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 60

הודעות: 9829

אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/

בעניין: בסוף השנה פותחים עונה
« הגיב #14 ב- : ינואר 01, 2012, 08:51:15 AM »
אחלה דוח, שיתוף במיטבו  בראוו

שיטת הבישול הזו חדשה לי,

למה לא לקשקש ?

בשיטה זו הדג נשמר עסיסי ולא מתיבש
הסיבה שלא צריך לקשקש אותו מהסיבה שעור הדג נדבק למלח המתגבש וכל משצריך זה לקלף אותו משכבת המלח
חסדיה..השתמשת במלח שולחן רגיל או מלח גס?

באחת מתוכניות הבישול ראיתי שמכינים דבר כזה אבל הומלץ בחום להשתמש במלח גס ולא מלח שולחן

ניסית גם בגס וגם במלח שולחן?

אם כן יש הבדל או העדפות? וואלה לא יודע
-------------------------------
יורדי הים לא מפחדים  מטביעה !!

http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
 IP: [ מחובר ] WWW
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] 2 3 למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!