dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
הודעות: 1506
|
|
איזה תענוג של דוח וכמובן ארוחה לתפארת 
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
הודעות: 5983
|
|
חסדייה, אותך למנהלים. תמונות כאלו אסורות לפרסום, ממש סבל לקיבה...
כבוד על התפיסה ובתאבון
|
-------------------------------
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
הודעות: 4375
|
|
וואיי וואיי איזה מלך ואיזה דוח של השף סטפן חבל על הזמן עשית אותי רעב!!!
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
הודעות: 15290
יש אכילות ???
|
|
חביבי,הצלחת לגרום לריר לטפטף...  דג יפיוף וההכנה מעניינת ביותר! אני מכיר עוף במלח כמו שהצגת אבל לא דג... אחלה של פתיחת שנה 
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
הודעות: 1279
|
|
אחלה דוח, שיתוף במיטבו  שיטת הבישול הזו חדשה לי, למה לא לקשקש ? בשיטה זו הדג נשמר עסיסי ולא מתיבש הסיבה שלא צריך לקשקש אותו מהסיבה שעור הדג נדבק למלח המתגבש וכל משצריך זה לקלף אותו משכבת המלח חסדיה..השתמשת במלח שולחן רגיל או מלח גס? באחת מתוכניות הבישול ראיתי שמכינים דבר כזה אבל הומלץ בחום להשתמש במלח גס ולא מלח שולחן ניסית גם בגס וגם במלח שולחן? אם כן יש הבדל או העדפות?  ההעדפה היא למלח גס רמת ספיגת הנוזלים יותר מהירה
|
|
|
|
|
יופי של תפיסה חסדייה. נראה לי לפני התמונות התענגת על הדג היפה הזה. אתה כנראה כבר מומחה גדול בז'רז'ור אולי יצא לנו פעם לדוג יחד ואני אלמד כמה טיפים ממך שכנראה חסרים לי בז'רז'ור. כל הכבוד,דוח יפה.
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
הודעות: 5426
|
|
|
-------------------------------
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
הודעות: 1279
|
|
דוח יפה ומתכון מעניין ! מצטרף לשאלה למה לא לקשקש את הדג?
כפי שנכתב המלח המתגבש נדבק לעור..ובעת שבירת המלח העור פשוט מתקלף מסקרן אותי...שאתם עושים דגים על האש אתה מקשקשים את הדג?!
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 01, 2012, 22:24:36 PM על ידי חסדייה
|
|
|
|
|
|
כל הכבוד דוח יפה ובישול לתפארת אם הלברקים היו יודעים שיסיימו את חייהם בצורה הזאת נראה לי שהיו מחפשים אותך בחוף וקופצים לסל שלך בלי צורך לדוג אותם בהצלחה בבאות 
|
-------------------------------
אין כמו נעילה בג"יג
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
הודעות: 39113
|
|
בחיי, מעדן דליקטס הגשת לנו כאן חסדיה, ולא רק בסוף הדו"ח אלא כולו... מהיציאה לציד ועד סעודת פירות הציד... כל החוויות... כל הטיפים... תמונות מרהיבות...מהים ועד לצלחת... תענוג 
|
-------------------------------
|
|
|
argi
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
הודעות: 188
|
|
פתחת לנו את העיניים גם את התאבון כבוד על הדיווח המרשים הזה 
|
|
|
|
Peter
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
34
הודעות: 226
|
|
איזה יופי של לברק וכבוד על התפיסה  )) מקווה שהעונה הזו תהיה חזקה 
|
-------------------------------
dude !! when nothing goes right.....go left !!
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
הודעות: 1279
|
|
יופי של תפיסה חסדייה. נראה לי לפני התמונות התענגת על הדג היפה הזה. אתה כנראה כבר מומחה גדול בז'רז'ור אולי יצא לנו פעם לדוג יחד ואני אלמד כמה טיפים ממך שכנראה חסרים לי בז'רז'ור. כל הכבוד,דוח יפה.
בכיף.. 
|
|
|
|
sami2220
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
הודעות: 14
|
|
חסידייה תבורך על הדוח זה דוח יפה עם תמונות קשות לרעבים  \ אחלה מתקון .
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
הודעות: 4555
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
זה המתכון שנתת לי אתמול ?  אתה רוצה שאישתי תהרוג אותי ?  1 ק"ג מלח נגמר אצלנו פעם בשנה.. ק"ג מלח על דג אחד  אבל נראה משהו לפנים 
|
-------------------------------
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|