פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   המלצה למקל לאנטיאס |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: המלצה למקל לאנטיאס (נקרא 3335 פעמים) |
הדפסה |
|
ofek144
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
30
|
|
קניתי רולר של daiwa Opus bull 5500 מחפש מקל שיתאים
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
מקל עד 3.5 מטר עם משקלי זריקה של 500 גרם ומעלה
יש המון סוגים של מקלות עם מחירים שונים כולם יעשו את העבודה גש לחנויות ותמצא לך את מה שמתאים לך לפי התקציב שלך ולפי איך שהמקל יושב לך ביד
|
-------------------------------
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
500 ומעלה נשמע לי קצת מוגזם. אפילו הליון צ'מפיון שאין ויכוח לדעתי לגבי התאמתה לתחום, מטילה 200-300 גרם... אבל יותר מטריד אותי (טוב נו, לא ממש. אבל את אופק זה צריך להטריד  ) זה אם הרולר מתאים לייעוד שלו? עם כול הכבוד ל-BULL, זה עדיין לא רולר לאינטיאסים... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
500 ומעלה נשמע לי קצת מוגזם. אפילו הליון צ'מפיון שאין ויכוח לדעתי לגבי התאמתה לתחום, מטילה 200-300 גרם... אבל יותר מטריד אותי (טוב נו, לא ממש. אבל את אופק זה צריך להטריד  ) זה אם הרולר מתאים לייעוד שלו? עם כול הכבוד ל-BULL, זה עדיין לא רולר לאינטיאסים...  לקחת לי המילים עד 500 זה באמת מיותר ובאמת למה בחרת ברולר הזה ,יש רולרים שכבר מוכחים בתחום למה לחפש הרפתקאות?
|
|
|
|
ofek144
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
30
|
|
לא קניתי את הרולר במיוחד לדייג אנטיאס אלא לדייג חופי רגיל אני רוצה מקל שמתאים לאנטיאס מי יודע אולי יבוא הבנתי שהgg100 של טיקה מומלץ איזה עוד דגמים של מקלות ורולרים יתאימו לי לאנטיאס ??
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא קניתי את הרולר במיוחד לדייג אנטיאס אלא לדייג חופי רגיל אני רוצה מקל שמתאים לאנטיאס מי יודע אולי יבוא הבנתי שהgg100 של טיקה מומלץ איזה עוד דגמים של מקלות ורולרים יתאימו לי לאנטיאס ??
דייג חופי זה משהו אחד ודייג אינטיאס זה משהו אחר לגמריי אינטיאס לא בא סתם ככה זה די נדיר. לאינטיאס דגים עם קרסים גדולות ופתיון גדול,זה לא שתזרוק חתיכת קלמארי על קרס 1 ויבוא אינטיאס על זה.
|
|
|
|
ofek144
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
30
|
|
[/quote] דייג חופי זה משהו אחד ודייג אינטיאס זה משהו אחר לגמריי אינטיאס לא בא סתם ככה זה די נדיר. לאינטיאס דגים עם קרסים גדולות ופתיון גדול,זה לא שתזרוק חתיכת קלמארי על קרס 1 ויבוא אינטיאס על זה. [/quote]
אני יכול להגיד לך שהרולר שיש לי אולי לא מותאם בדיוק לאנטיאס אבל עשה את העבודה עם אריצולה ג'יטי 22 קילו אני מתאים את הריג והקרסים שלי למקומות בהם אני דג (דרך אגב עם המקל של daiwa megaforce big fish אבל הלכו לי 2 טבעות בחלק העליון כנראה שלא תיחזקתי אותו טוב)
|
|
|
|
ofek144
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
30
|
|
כנראה מתחדש בgg100 איזה מקל להצמיד לו ?
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
ליון צמפיון 
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
ofek144
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
30
|
|
ליון צמפיון  תודה עוד הצעות חברים ?
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
ליון צמפיון  תודה עוד הצעות חברים ? יש את היילו-פין של לידר, את המרינר סופר סטרונג, את המאיה סריאולה ואת המרינר (אני חושב זה מרינר ) טונה. המאיה היתה לי רכה מדי ולמרינר טונה הטבעות היו קטנות מדי לטעמי בשביל חוטי ניילון עבים או שוק לידר מונו עבה למרות שהיא חכה מצויינת. המרינר סופר סטרונג והיילו-פין חזקות מאד אבל אני לא יודע אם כמו הליון צ'מפיון. אחרי מלחמה עם חתול ים בקוטר של מטר וחצי ובמשקל של כמה עשרות ק"ג, אני יכול להמליץ על הליון בעיניים עצומות 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
ליון צמפיון  תודה עוד הצעות חברים ? יש את היילו-פין של לידר, את המרינר סופר סטרונג, את המאיה סריאולה ואת המרינר (אני חושב זה מרינר ) טונה. המאיה היתה לי רכה מדי ולמרינר טונה הטבעות היו קטנות מדי לטעמי בשביל חוטי ניילון עבים או שוק לידר מונו עבה למרות שהיא חכה מצויינת. המרינר סופר סטרונג והיילו-פין חזקות מאד אבל אני לא יודע אם כמו הליון צ'מפיון. אחרי מלחמה עם חתול ים בקוטר של מטר וחצי ובמשקל של כמה עשרות ק"ג, אני יכול להמליץ על הליון בעיניים עצומות  סקירה מדוייקת של כמעט כולם. השנה יצא גם ליין חדש של חברת אוקומה הוותיקה, גם כן מקל שני חלקים 3.5 מ', לבן, משקלי זריקה עד 400 נדמה לי (מספיק בהחלט) וחזק מאוד. קניתי שניים  הרגיש לי טוב בידיים ואכן נוח לזרוק איתו. אגב הGG כבד קח בחשבון. יש יותר קלים ממנו, ממש השבוע נתקלתי אצל מישהו בGS100 של DAWA (לא דאיווה לדעתי זו חברה אחרת), רולר קליל מאוד עם קיבולת חוט גבוהה ביותר והוא כננת עצבנית
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
ליון צמפיון  תודה עוד הצעות חברים ? יש את היילו-פין של לידר, את המרינר סופר סטרונג, את המאיה סריאולה ואת המרינר (אני חושב זה מרינר ) טונה. המאיה היתה לי רכה מדי ולמרינר טונה הטבעות היו קטנות מדי לטעמי בשביל חוטי ניילון עבים או שוק לידר מונו עבה למרות שהיא חכה מצויינת. המרינר סופר סטרונג והיילו-פין חזקות מאד אבל אני לא יודע אם כמו הליון צ'מפיון. אחרי מלחמה עם חתול ים בקוטר של מטר וחצי ובמשקל של כמה עשרות ק"ג, אני יכול להמליץ על הליון בעיניים עצומות  ממש השבוע נתקלתי אצל מישהו בGS100 של DAWA (לא דאיווה לדעתי זו חברה אחרת), רולר קליל מאוד עם קיבולת חוט גבוהה ביותר והוא כננת עצבנית פשוט לאאאאא אחד גדול לא להתקרב לרולר הזה!!! ולא חסרים סיבות למה לא מתפרק ושביר הם חלק מהסיבות ואני חושב שזה לבד כבר מספיק היה לי אחד כזה ולא שרד אפילו עונה אחת מצא את דרכו לפח די מהר
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
ליון צמפיון  תודה עוד הצעות חברים ? יש את היילו-פין של לידר, את המרינר סופר סטרונג, את המאיה סריאולה ואת המרינר (אני חושב זה מרינר ) טונה. המאיה היתה לי רכה מדי ולמרינר טונה הטבעות היו קטנות מדי לטעמי בשביל חוטי ניילון עבים או שוק לידר מונו עבה למרות שהיא חכה מצויינת. המרינר סופר סטרונג והיילו-פין חזקות מאד אבל אני לא יודע אם כמו הליון צ'מפיון. אחרי מלחמה עם חתול ים בקוטר של מטר וחצי ובמשקל של כמה עשרות ק"ג, אני יכול להמליץ על הליון בעיניים עצומות  ממש השבוע נתקלתי אצל מישהו בGS100 של DAWA (לא דאיווה לדעתי זו חברה אחרת), רולר קליל מאוד עם קיבולת חוט גבוהה ביותר והוא כננת עצבנית פשוט לאאאאא אחד גדול לא להתקרב לרולר הזה!!! ולא חסרים סיבות למה לא מתפרק ושביר הם חלק מהסיבות ואני חושב שזה לבד כבר מספיק היה לי אחד כזה ולא שרד אפילו עונה אחת מצא את דרכו לפח די מהר טוב לדעת  הוא עושה רושם חבל"ז אך למען האמת לא ראיתי אותו בפעולה- מול גברת שולה 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
ליון צמפיון  תודה עוד הצעות חברים ? יש את היילו-פין של לידר, את המרינר סופר סטרונג, את המאיה סריאולה ואת המרינר (אני חושב זה מרינר ) טונה. המאיה היתה לי רכה מדי ולמרינר טונה הטבעות היו קטנות מדי לטעמי בשביל חוטי ניילון עבים או שוק לידר מונו עבה למרות שהיא חכה מצויינת. המרינר סופר סטרונג והיילו-פין חזקות מאד אבל אני לא יודע אם כמו הליון צ'מפיון. אחרי מלחמה עם חתול ים בקוטר של מטר וחצי ובמשקל של כמה עשרות ק"ג, אני יכול להמליץ על הליון בעיניים עצומות  ממש השבוע נתקלתי אצל מישהו בGS100 של DAWA (לא דאיווה לדעתי זו חברה אחרת), רולר קליל מאוד עם קיבולת חוט גבוהה ביותר והוא כננת עצבנית פשוט לאאאאא אחד גדול לא להתקרב לרולר הזה!!! ולא חסרים סיבות למה לא מתפרק ושביר הם חלק מהסיבות ואני חושב שזה לבד כבר מספיק היה לי אחד כזה ולא שרד אפילו עונה אחת מצא את דרכו לפח די מהר גם הדגם הזה וגם הדגם שהגיע אחריו, ה-GS100A פשוט לא מחזיקים. הידית בדר"כ נשברת ראשונה...
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|
|