פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   המלצה למקל לאנטיאס |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: המלצה למקל לאנטיאס (נקרא 3334 פעמים) |
הדפסה |
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #15 ב- : נובמבר 27, 2015, 17:34:20 PM » |
|
בכותרת אתה מציין המלצה למקל לאנטיאס ,והרולר שרכשת הוא לדייג חופי !
מקל לאנטיאס זה מקל פשוט יחסית כמו שציינו כאן ,והוא מתאים לדייגים שרוצים לגרור את הדג בכוח. האוקומה הלבן 2 חלקים ,מזכיר לי את המקלות של פעם,רובוטסי כזה.
הרבה מקלות חוף יכולות לעבוד עם אנטיאס, צריך רק נסיון עבודה עם הקלאץ של הרולר. אפשר להביא את הדג לאט ולהינות מהפייט,לא חייבים לגרור אותו בכוח.
בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #16 ב- : נובמבר 28, 2015, 05:25:36 AM » |
|
מקל לאנטיאס זה מקל פשוט יחסית כמו שציינו כאן ,והוא מתאים לדייגים שרוצים לגרור את הדג בכוח. האוקומה הלבן 2 חלקים ,מזכיר לי את המקלות של פעם,רובוטסי כזה.
הרבה מקלות חוף יכולות לעבוד עם אנטיאס, צריך רק נסיון עבודה עם הקלאץ של הרולר. אפשר להביא את הדג לאט ולהינות מהפייט,לא חייבים לגרור אותו בכוח.
בהצלחה בהמשך
מסכים שרצוי להנות מהפייט אבל זה נכון אם אתה לבד בשטח ולא אם יש עוד 100 דייגים מסביב עם חוטים במים . אם תתן לו לטייל ותהנה תאסוף 100 חוטים על הדרך וגם יברח הדג לכן רצוי כננת רצינית לסובב אותו ולגרור כמה שיותר מהר לחוף מבטחים
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בהצלחה בהמשך
מסכים שרצוי להנות מהפייט אבל זה נכון אם אתה לבד בשטח ולא אם יש עוד 100 דייגים מסביב עם חוטים במים . אם תתן לו לטייל ותהנה תאסוף 100 חוטים על הדרך וגם יברח הדג לכן רצוי כננת רצינית לסובב אותו ולגרור כמה שיותר מהר לחוף מבטחים איפה שיש יותר מ 3 דייגים ,הייתי משנה מיקום. בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בהצלחה בהמשך
מסכים שרצוי להנות מהפייט אבל זה נכון אם אתה לבד בשטח ולא אם יש עוד 100 דייגים מסביב עם חוטים במים . אם תתן לו לטייל ותהנה תאסוף 100 חוטים על הדרך וגם יברח הדג לכן רצוי כננת רצינית לסובב אותו ולגרור כמה שיותר מהר לחוף מבטחים איפה שיש יותר מ 3 דייגים ,הייתי משנה מיקום. בהצלחה בהמשך אז המלצה חמה לצפון אין לך מה לבוא
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
בהצלחה בהמשך
מסכים שרצוי להנות מהפייט אבל זה נכון אם אתה לבד בשטח ולא אם יש עוד 100 דייגים מסביב עם חוטים במים . אם תתן לו לטייל ותהנה תאסוף 100 חוטים על הדרך וגם יברח הדג לכן רצוי כננת רצינית לסובב אותו ולגרור כמה שיותר מהר לחוף מבטחים איפה שיש יותר מ 3 דייגים ,הייתי משנה מיקום. בהצלחה בהמשך אז המלצה חמה לצפון אין לך מה לבוא אשכרה...  אגב, חוץ מהבעיה של השכנים והחוטים שלהם, יש גם את עניין הסלעים. אם אתה בחוף חולי זה אולי יעבור בשלום אבל במקום סלעי כמו ראש הנקרה, בצת, האנדרטה והבננה ביץ', יש מצב שאתה מאבד את הדג...
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]
|
|