בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
| | |-+  קניית סט ז'ירז'ור בן 5 שנים
עמודים: 1 2 [3] 4 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: קניית סט ז'ירז'ור בן 5 שנים  (נקרא 7949 פעמים) הדפסה
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין: קניית סט ז'ירז'ור בן 5 שנים
« הגיב #30 ב- : נובמבר 23, 2015, 02:42:52 AM »
לדעתי עשיתם סלט, הוא מז'רז'ר מתחיל, אין בכלל סיבה לקחת מספר חכות.
כמו שהוא אמר לכם הוא בעצמו הסתבך בהטלות.
תחשבו על עצמיכם בהתחלה איך הייתם.
אני בהתחלה בכלל הלכתי לחנות של מוצרי בית ומצאתי שם ציוד הציוד על הפרצוף וכל הסט היה לא מאוזן..
היה לי חכת אולטרה לייט ששידכו לי רולר אוקומה 3000 עם חוט 25 ליברות (אמנם לא עצר ממני לתפוס עליו בפעם ראשונה דג אבל בכל זאת רק סבלתי ממנו).

קח את הארגנטו של גרפיט לידר, חכה מעולה ותספיק לך להתחלה.
תתאים לה רולר Shimano stradic או אם לא בא לך להגזים יש לך את ה-Shimano Aernos XT .
חוט בד 16 ליברות וסגרת עניין.

אני ממש לא ממליץ לרכוש כמה, אתה בהתחלה אתה לא יודע עדיין מה אתה עושה, איך אתה עושה ולמה אתה עושה.
תתחיל להיכנס לתחום, לדעת לחרוש את החוף, את התוואים של המים ותתחיל להתקדם.
אני לא מכיר מישהו שהתחיל עם סט יקר או עם כמה סטים והתקדם משם.
קח את זה באיזי, תתחיל מקטן תעבור לגדול.
החכה שיש לך פה של גרפיט לידר מעולה, חכה יקרה בתור חכה חדשה ולא תאכזב אותך עם דג.

עכשיו לגבי האולטרה לייט בקיץ\חורף\סתיו\אביב ומה שמסביב חח
אולטרה לייט מתאימה לכל ימות השנה!
אפשר לתפוס איתה את כל סוגי הדגים אבל צריך מיומנות.
מי שרוצה הוכחה, יש לכם פה את איתמר שלנו, אני מכיר אותו מתחילת הדרך עוד שהיה משתמש באקסיוסימה וחכה מוזרה לא זוכר את השם שלה.
הבנאדם היום שפיץ בדייג, מלא בידע, אני מתייעץ איתו אישית והוא אוהב מאוד לדוג עם אולטרה לייט וזה לא עוצר אותו מלהביא דגים הביתה.

לגבי חכות באוטו.
לי אין בעיה להשאיר חכות באוטו, אני לא רואה סיבה שיפרצו לאוטו.
לגבי הסתובבות עם 2 חכות זה סיוט, עדיף להחליט בדייג על סט אחד וללכת איתו עד הסוף בלי להחליף.

אופק, צרם לי המשפט הראשון שכתבת.... מי זה "עשיתם"?!
רוב ההמלצות היו מה שאתה המלצת - לקחת חכה אחת...
היו גם המלצות אחרות - וזה ממש לא סלט...
תשומת לבך כי במחיר הקנייה הזה - כנראה לא תהיה כל בעיה למכור...
רק תחשוב על אחד המקלות הללו עם שימנו סטלה ב- 625 שקלים...
אם אין בעיית תקציב - אפשר לרכוש גם יותר מסט אחד...

ללא קשר ולמעט המשפט הפותח - נתת תגובה עניינית ומושקעת  אתה בסדר

לגבי חכות במכונית: לך לא פרצו, לאחרים פרצו וגנבו...
זה לא קורה כל יום ולרוב לא יקרה, אך פעם בזמן מה זה קורה...
כל אחד צריך לקחת בחשבון ולעשות את השיקול שלו...
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
raz_p

דייג זרזור בעיקר
חבר פורום

מנותק מנותק

דג באשדוד

« הגיב #31 ב- : נובמבר 23, 2015, 03:19:07 AM »
לדעתי עשיתם סלט, הוא מז'רז'ר מתחיל, אין בכלל סיבה לקחת מספר חכות.
כמו שהוא אמר לכם הוא בעצמו הסתבך בהטלות.
תחשבו על עצמיכם בהתחלה איך הייתם.
אני בהתחלה בכלל הלכתי לחנות של מוצרי בית ומצאתי שם ציוד הציוד על הפרצוף וכל הסט היה לא מאוזן..
היה לי חכת אולטרה לייט ששידכו לי רולר אוקומה 3000 עם חוט 25 ליברות (אמנם לא עצר ממני לתפוס עליו בפעם ראשונה דג אבל בכל זאת רק סבלתי ממנו).

קח את הארגנטו של גרפיט לידר, חכה מעולה ותספיק לך להתחלה.
תתאים לה רולר Shimano stradic או אם לא בא לך להגזים יש לך את ה-Shimano Aernos XT .
חוט בד 16 ליברות וסגרת עניין.

אני ממש לא ממליץ לרכוש כמה, אתה בהתחלה אתה לא יודע עדיין מה אתה עושה, איך אתה עושה ולמה אתה עושה.
תתחיל להיכנס לתחום, לדעת לחרוש את החוף, את התוואים של המים ותתחיל להתקדם.
אני לא מכיר מישהו שהתחיל עם סט יקר או עם כמה סטים והתקדם משם.
קח את זה באיזי, תתחיל מקטן תעבור לגדול.
החכה שיש לך פה של גרפיט לידר מעולה, חכה יקרה בתור חכה חדשה ולא תאכזב אותך עם דג.

עכשיו לגבי האולטרה לייט בקיץ\חורף\סתיו\אביב ומה שמסביב חח
אולטרה לייט מתאימה לכל ימות השנה!
אפשר לתפוס איתה את כל סוגי הדגים אבל צריך מיומנות.
מי שרוצה הוכחה, יש לכם פה את איתמר שלנו, אני מכיר אותו מתחילת הדרך עוד שהיה משתמש באקסיוסימה וחכה מוזרה לא זוכר את השם שלה.
הבנאדם היום שפיץ בדייג, מלא בידע, אני מתייעץ איתו אישית והוא אוהב מאוד לדוג עם אולטרה לייט וזה לא עוצר אותו מלהביא דגים הביתה.

לגבי חכות באוטו.
לי אין בעיה להשאיר חכות באוטו, אני לא רואה סיבה שיפרצו לאוטו.
לגבי הסתובבות עם 2 חכות זה סיוט, עדיף להחליט בדייג על סט אחד וללכת איתו עד הסוף בלי להחליף.

אופק, צרם לי המשפט הראשון שכתבת.... מי זה "עשיתם"?!
רוב ההמלצות היו מה שאתה המלצת - לקחת חכה אחת...
היו גם המלצות אחרות - וזה ממש לא סלט...
תשומת לבך כי במחיר הקנייה הזה - כנראה לא תהיה כל בעיה למכור...
רק תחשוב על אחד המקלות הללו עם שימנו סטלה ב- 625 שקלים...
אם אין בעיית תקציב - אפשר לרכוש גם יותר מסט אחד...

ללא קשר ולמעט המשפט הפותח - נתת תגובה עניינית ומושקעת  אתה בסדר

לגבי חכות במכונית: לך לא פרצו, לאחרים פרצו וגנבו...
זה לא קורה כל יום ולרוב לא יקרה, אך פעם בזמן מה זה קורה...
כל אחד צריך לקחת בחשבון ולעשות את השיקול שלו...
אם המחירים שווים ומצב החכות והרולרים טוב אפשר לקנות את הכל ולמכור ולהחזיר את הכסף (בתנאי שמצבם ישמר כמו שניקנו) אם יוחלט כך בעתיד
בעיקרון להתחלה הוא לא צריך יותר מ 2 סטים שיתאימו לו לרוב סוגי הדגים (אולטרה לייט ולייט)ואם הוא לא מעוניין להוציא עכשיו די הרבה כסף על ציוד שהוא לא כל כך צריך אז הייתי ממליץ לו לקחת סט אחד אולטרה לייט וסט אחד לייט ולסגור את העניין
גם לדעתי אין כאן סלט כלשהו רק מסבירים מה עדיף ומומלץ ובצורה מדויקת ומפורטת ובנימוקים והסברים

אגב אם הייתי לוקח חכות שאני יודע שהייתי משאיר באוטו לא הייתי משאיר אותם במקום גלוי אלא שם אותם במקום שלא רואים כמו בבגאז' אם זה אפשרי (לרוב חכות לחורף הם ארוכות שהם 2 חלקים לכן אולי לא יכנסו לבגאז' אבל אם זה אפשרי ככה הייתי עושה וממליץ לאחרים)

IP: [ מחובר ] WWW
dovdov

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #32 ב- : נובמבר 23, 2015, 04:15:07 AM »
טוב אז ככה
לא מכיר את הבחור, אבל אחרי מה שכתבו מי שמכיר אותו כנראה שהציוד שמור כמו שצריך.
בכל מקרה לבדוק טוב טוב לפני שקונים גם בחנות.
בקשר לאיזה סט לקחת,אחרי שכתבת שאתה אפילו לא יודע להטיל דמוי,ולמה צריך רולר אחר לכל סט,הייתי ממליץ לך לקנות סט למתחילים וללמוד קודם להטיל ולז'רזר בהתחלה אפילו עם בומבט וסיליקון זה הכי פשוט והכי קל וגם מביא תוצאות לא פחות מדמויים ובעיקר זול יותר.
הייתי ממליץ לך סט ראשון משהו כמו 10-30 או בסביבה הזאת, חוט ניילון כי אם אתה לא יודע להטיל תחטוף פלונטרים ותאבד חוט בד על ימין ועל שמאל וזה יקר, תתנסה בזה לפחות עד האביב ואז תחליט לקראת עונת הקיץ על סט נוסף או סט יותר איכותי מה שיבוא לך.
מקלות אייכותים כמו שמוכר דני דורשים רולר איכותי וחוט כדי לנצל אותם כמו שצריך.
בהצלחה
dani77
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #33 ב- : נובמבר 23, 2015, 08:54:27 AM »
איך שזה נשמע מדובר באדם מקצועי ביותר . אחד שבא לים ויודע מה הוא עושה ויש לו קבלות מיידיות זה לא דבר של מה בכך .
אישית הייתי הולך על הארג'נטו ואפרט : זה מקל לייט שיידע להתמודד עם מה שיש לים שלנו להציע כרגע וכמעט בכל השנה : לברקים גומברים פלמידות ברקודות טרחונים ולוקוסים במשקל סביר . כל הדגים האלו לרוב משקלם לא יעלה על קילו וחצי וחלקם הגדול גם אם ישקלו 3 קילו תוציא אותם בעבודה נכונה (לברקים\גומברים טרחונים פלמידות) רק ללוקוסים גדולים אתה בבעיה (תכלס לא קורה הרבה) . המקל עם השידוך הנכון לרולר יעמוד בכל דג ,יטיל טוב את מירב הדמויים בטח הפופולארים (מגה בס 120\140 דו SLD 124\ 145 ,טאקל האוס נוד ,סיליקונים שונים עם גיג הד,גיגים קטנים ) .

מה שחשוב זה לצאת לים ולהתנסות על מנת שתעלה לרמה שתכל לתפעל את הסט לבד .
מאיפה אתה בארץ ?
edygalantzan

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #34 ב- : נובמבר 23, 2015, 14:38:27 PM »
אני לא מקצוען
ורק לא מזמן התחלתי לטפוס בז'ירז'ור.
לפי דעתי לא לקנות ציוד למתחילים.
זה בזבוז זמן וכסף.
לקנות חכה טובה, רולר טוב גם אם אתה מתחיל. יד שניה זה מצוין אם הציוד טוב.
asaf
חבר פורום
**

מנותק מנותק

« הגיב #35 ב- : נובמבר 23, 2015, 16:12:58 PM »
נפגשתי עם דני במרינה בהרצליה, כאשר קודם לפגישה, ביקש שאביא את ההתכתבות בנושא ביני לבין אחרים וגם את תשובות רפי וגאיצ'וק.

הבאתי לו את כל השירשור וגם את ההודעות הפרטיות כפי שביקש.
קרא בעיון, שתה את הקפה ואמר לי: תקשיב טוב, אתה פגעת ביהירות, באדנות ובחוצפה בשניים מיקירי הדייג בישראל. ברפי ובגאיצ'וק שתרצה או לא תרצה - הם גם חברים שלי.

אני לא אושיט לך יד ואתה צריך להבין שדייג עושים עם נשמה, מי שאין לו נשמה - שילך לצוד לא לדוג. ואתה, אתה צריך ללכת לצוד, לא לדוג. מקומך באמת לא בין הדייגים אלא בין הציידים שעטים על טרפם.

לך חסרה נשמה, לא השכלת להבין שאם החזרתי את הסרגוס לים, היה זה בשביל הנשמה וכדי לתת לו לגדול ואילו הערותי בקשר לרוחות, זרמים וגלים וכל היתר, רק נועדו להרחיב את הידע שלך בכניסתך לתחום חדש, ולא כדי לעשות עליך פלברה ואם בנוסף לזה אתה, שעדיין לא יודע דבר וחצי דבר בדייג, מעיז לפגוע בשני אנשים יקרים אלה, בעלי ידע ונסיון רב שנים, שעולם הדייג חייב להם כה הרבה, שעושים בהתנדבות ימים ולילות רק כדי לקדם, לתרום ולפתח את הדייג הספורטיבי, אזי גם נשמה אין לך  וגם שכל אין בך. אולי בעתיד תהיה דייג גדול, אבל...תהיה דייג חסר נשמה שלא מתאים לדייג ספורטיבי.

לקח נשימה והמשיך...

לו אני במקומם של גאיצ'וק ורפי – כבר מזמן מזמן, הייתי מעיף אותך מהפורום כמו טיל.
(מזל שהוא לא חבר בהנהלת הפורום, כי נפגעתי מאוד מדבריו אותם לא ציפיתי שאשמע ממנו בעוצמה כזו, ברהיטות ובנחישות נחרצת .) יודע לדבר האיש.

עוד הוסיף ואמר שהוא מסכים לגמרי עם ההתבטאויות והמסרים של רפי וגאיצ'וק ודעתם מקובלת עליו לחלוטין. אך עתה, משראה לאן גילגלתי את הדברים, הוא לא רוצה להיות קשור עימי או מזוהה עימי ואפילו לא במכירת החכות. לדעתו, אינני ראוי לכך מסיבות שונות ולכן, הוא לא ימכור לי אף אחת מהחכות וביקש שלא אנסה ליצור עימו קשר, גם לא בעקיפין דרך החבר המשותף.מה?

הסביר לי שב 5 השנים האחרונות אומנם לקח חופש במודע ממרוץ החיים ובמכוון התנתק מכל העולם, כי רצה רק שקט ושלווה, אבל עדיין נשאר דייג בנשמתו, עם אהבה גדולה לים, לדייג ולחבריו הדייגים, אליהם הוא מקווה לחזור בקרוב.

מסר ד"ש חם לרפי וגאיצ'וק וגעגועים ליצחק וליציאות הדיג המשותפות וביקש למסור להם שיתכוננו, כי בקרוב הוא חוזר ואז, אם הם יקבלו אותו לפורום...הוא כבר יראה להם מאיפה הדג משתין... (לא נאמר בשוויץ אלא נאמר בהרבה אהבה, חיבה, בהומור ובצחוק) ואם יורשה לי ..ניכר שגם בהרבה געגועים.

הוסיף ואמר כי את עיקר ההנאה בז'ירז'ור הוא דווקא מפיק מחכת האולטרה לייט בכל עונות השנה והוא מעדיף להסתובב איתה בשל משקלה ובשל הדגים שהוא מצליח להוציא שבדרך כלל מוציאים בחכות פאסט הווי דיוטי. מעודו לא נתקל בבעיה עקב משקלי החכה והדמויים.

הוציא שטר של חמישים שקל עבור הקפה של שנינו, הניח על השולחן, קרא למלצרית והלך. כן כן פשוט קם והלך, רק אמר שלום ואפילו לא אמר להתראות. טיפוס מיוחד הייתי אומר.

אני מודה שזו קלאסה והתנהלות שאני לא מכיר. מעבר לכך שאני לא מסכים עם התנהגות שכזו, אך זה רק  אומר כי אם פגעתי ברפי , בגאיצ'וק או ביצחק, או בשאר חברי הפורום כדבריו של דני – אני מבקש סליחה מעומק הלב. לא היה בכוונתי, באמת שלא, מה עוד שלא ידעתי שתרומתם כה רבה.

זהו חברים, מעבר לכך ומשירדה האפשרות לקנות ממנו חכה, אבקש מכם המלצות לקניית חכת לייט ישנה אך איכותית - מהחברים, או חדשה טובה אחרת ורולר מתאים - בחנות והיכן, כדי שגם אני אוכל להתחיל לז'רז'ר ולתפוס דגים וגם להצטרף לחברה שמז'רז'רים באזור הרצליה - ת"א.

ולבסוף בקשה...לתת לי צ'אנס כי אני חדש בעסק, אבל באמת לא בחור רע כל כך, כפי שזה מצטייר או כפי שאתם עוד עלולים לחשוב.

תודה לכולם,
אסף
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

« הגיב #36 ב- : נובמבר 23, 2015, 16:42:56 PM »
זה דני 
בכביש שהוא נוסע, אין פניות פרסה...
לטוב ולרע...

חבל שנגמר ככה ואולי היה מקום מצידך למדר מעט את ההתנהלות שלך מולו ובכלל אבל אלו החיים...
עכשיו נשאר ללכת לחנות הקרובה אליך, לבחון חכות, להרגיש, להתרשם, לראות אם אתה מתחבר למשהו ואז לחזור ולקבל חוות דעת מהחברים.
לכול אחד מגיע צ'אנס נוסף בחיים  אתה בסדר
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
edygalantzan

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #37 ב- : נובמבר 23, 2015, 16:48:32 PM »
מוזר.
לא הבנתי במה בפגיעה.
Litlefishing
חבר פורום
**

מנותק מנותק

« הגיב #38 ב- : נובמבר 23, 2015, 17:26:27 PM »
נפגשתי עם דני במרינה בהרצליה, כאשר קודם לפגישה, ביקש שאביא את ההתכתבות בנושא ביני לבין אחרים וגם את תשובות רפי וגאיצ'וק.

קרא בעיון, שתה את הקפה ואמר לי: תקשיב טוב, אתה פגעת ביהירות, באדנות ובחוצפה בשניים מיקירי הדייג בישראל. ברפי ובגאיצ'וק שתרצה או לא תרצה - הם גם חברים שלי.

אני לא אושיט לך יד ואתה צריך להבין שדייג עושים עם נשמה, מי שאין לו נשמה - שילך לצוד לא לדוג. ואתה, אתה צריך ללכת לצוד, לא לדוג. מקומך באמת לא בין הדייגים אלא בין הציידים שעטים על טרפם.

לך חסרה נשמה, לא השכלת להבין שאם החזרתי את הסרגוס לים, היה זה בשביל הנשמה וכדי לתת לו לגדול ואילו הערותי בקשר לרוחות, זרמים וגלים וכל היתר, רק נועדו להרחיב את הידע שלך בכניסתך לתחום חדש, ולא כדי לעשות עליך פלברה ואם בנוסף לזה אתה, שעדיין לא יודע דבר וחצי דבר בדייג, מעיז לפגוע בשני אנשים יקרים אלה, בעלי ידע ונסיון רב שנים, שעולם הדייג חייב להם כה הרבה, שעושים בהתנדבות ימים ולילות רק כדי לקדם, לתרום ולפתח את הדייג הספורטיבי, אזי גם נשמה אין לך  וגם שכל אין בך. אולי בעתיד תהיה דייג גדול, אבל...תהיה דייג חסר נשמה שלא מתאים לדייג ספורטיבי.

לקח נשימה והמשיך...

(מזל שהוא לא חבר בהנהלת הפורום, כי נפגעתי מאוד מדבריו אותם לא ציפיתי שאשמע ממנו בעוצמה כזו, ברהיטות ובנחישות נחרצת .) יודע לדבר האיש.

עוד הוסיף ואמר שהוא מסכים לגמרי עם ההתבטאויות והמסרים של רפי וגאיצ'וק ודעתם מקובלת עליו לחלוטין. אך עתה, משראה לאן גילגלתי את הדברים, הוא לא רוצה להיות קשור עימי או מזוהה עימי ואפילו לא במכירת החכות. לדעתו, אינני ראוי לכך מסיבות שונות ולכן, הוא לא ימכור לי אף אחת מהחכות וביקש שלא אנסה ליצור עימו קשר, גם לא בעקיפין דרך החבר המשותף.מה?

הסביר לי שב 5 השנים האחרונות אומנם לקח חופש במודע ממרוץ החיים ובמכוון התנתק מכל העולם, כי רצה רק שקט ושלווה, אבל עדיין נשאר דייג בנשמתו, עם אהבה גדולה לים, לדייג ולחבריו הדייגים, אליהם הוא מקווה לחזור בקרוב.

מסר ד"ש חם לרפי וגאיצ'וק וגעגועים ליצחק וליציאות הדיג המשותפות וביקש למסור להם שיתכוננו, כי בקרוב הוא חוזר ואז, אם הם יקבלו אותו לפורום...הוא כבר יראה להם מאיפה הדג משתין... (לא נאמר בשוויץ אלא נאמר בהרבה אהבה, חיבה, בהומור ובצחוק) ואם יורשה לי ..ניכר שגם בהרבה געגועים.

הוסיף ואמר כי את עיקר ההנאה בז'ירז'ור הוא דווקא מפיק מחכת האולטרה לייט בכל עונות השנה והוא מעדיף להסתובב איתה בשל משקלה ובשל הדגים שהוא מצליח להוציא שבדרך כלל מוציאים בחכות פאסט הווי דיוטי. מעודו לא נתקל בבעיה עקב משקלי החכה והדמויים.

הוציא שטר של חמישים שקל עבור הקפה של שנינו, הניח על השולחן, קרא למלצרית והלך. כן כן פשוט קם והלך, רק אמר שלום ואפילו לא אמר להתראות. טיפוס מיוחד הייתי אומר.

אני מודה שזו קלאסה והתנהלות שאני לא מכיר. מעבר לכך שאני לא מסכים עם התנהגות שכזו, אך זה רק  אומר כי אם פגעתי ברפי , בגאיצ'וק או ביצחק, או בשאר חברי הפורום כדבריו של דני – אני מבקש סליחה מעומק הלב. לא היה בכוונתי, באמת שלא, מה עוד שלא ידעתי שתרומתם כה רבה.

זהו חברים, מעבר לכך ומשירדה האפשרות לקנות ממנו חכה, אבקש מכם המלצות לקניית חכת לייט ישנה אך איכותית - מהחברים, או חדשה טובה אחרת ורולר מתאים - בחנות והיכן, כדי שגם אני אוכל להתחיל לז'רז'ר ולתפוס דגים וגם להצטרף לחברה שמז'רז'רים באזור הרצליה - ת"א.

ולבסוף בקשה...לתת לי צ'אנס כי אני חדש בעסק, אבל באמת לא בחור רע כל כך, כפי שזה מצטייר או כפי שאתם עוד עלולים לחשוב.

תודה לכולם,
אסף

בן אדם  מוזר..
איך  בדיוק פגעת בהם ?
GilH99
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #39 ב- : נובמבר 23, 2015, 18:34:03 PM »
אסף,
אני עוקב אחר השרשור הזה דיי בהנאה, בעיקר בשל האופן המאופק והמכובד בו התנהל.
עד כה נמנעתי מלהגיב משום שקיבלת מאחרים את העצות שהייתי נותן ממילא (ללכת על חכה אחת של לייט-מדיום).
אני גם לא מכיר את המוכר באופן אישי, אבל אם הניחוש שלי לגביו נכון (ואם לא, אז גיא ורפי העידו על טיבו), אז בהחלט הפסדת הזדמנות ללמוד מאחד הדייגים הטובים בכלל ובמיוחד בתחום האולטרה.
לא ברור לי על מה הכעס, אבל אולי כמו שגיא כתב עדיף היה להמעיט בפירוט, אם כי אני ראיתי את זה כהתלהבות מהאיש ומהפורום.
עכשיו זה לא משנה, אני מציע שתפתח דיון חדש, תספר קצת על מה אתה מחפש, תגדיר תקציב ותוכל לקבל עצות לגבי מה לקנות.

בכל מקרה, בהצלחה.

עריכה אחרונה: נובמבר 23, 2015, 18:34:54 PM על ידי Gh99
raz_p

דייג זרזור בעיקר
חבר פורום

מנותק מנותק

דג באשדוד

« הגיב #40 ב- : נובמבר 23, 2015, 18:51:00 PM »
גם לי לא ברור על מה הכעס
והייתי שמח שהבחור (אותו מוכר) יצטרף כאן לפורום וילמד את כולם מאיפה הדג משתין אתה בסדר
סך הכל זה יהיה לטוב כולם ואשמח ללמוד עוד כמה דברים מהוותיקים בתחום הזרזור
yosi asuline

חבר פורום
*

מנותק מנותק

אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר

« הגיב #41 ב- : נובמבר 23, 2015, 20:34:09 PM »
לא הבנתי כלום ולא רוצה להבין זה כבר נראה לי חולני מדי לאן שהשירשור הזה הגיע
לך תקנה חכה וצא לדוג אם יש לך שאלות תשאל ומי שבא לו יענה
אין תשובה נכונה רק דעות תפעיל את הראש ותקח רק את מה שאתה רוצה ובכיף
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
אופק ביטון
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #42 ב- : נובמבר 23, 2015, 20:40:42 PM »

לקח נשימה והמשיך...

תודה לכולם,
אסף

אל תקנה ממנו אפילו אם יחזור בו.
בנאדם כזה לא שווה יחס בכלל.
אתה עוד עדין שלא הגבת, אחרים היו מתפוצצים עליו.
לא פגעת באף אחד, שכח ממנו ותקנה מחנות.

dovdov

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #43 ב- : נובמבר 24, 2015, 03:42:26 AM »

לקח נשימה והמשיך...

תודה לכולם,
אסף

אל תקנה ממנו אפילו אם יחזור בו.
בנאדם כזה לא שווה יחס בכלל.
אתה עוד עדין שלא הגבת, אחרים היו מתפוצצים עליו.
לא פגעת באף אחד, שכח ממנו ותקנה מחנות.

אופק תרגיע ,אתה לא מכיר את הבן אדם בכלל ,ואתה קובע שהוא לא שווה יחס בכלל?
אולי יש דברים שאותו אדם שמע מאסף ואסף לא כתב אותם כאן?
הבן אדם היה סופר אחלה בא עם כל הציוד הדגים נתן טיפים רצה לעזור ,לא מכיר עוד אנשים שהיו עושים את זה.
זכותו לא לרצות למכור בסופו של דבר,צריך לכבד את זה.
גם אני לא הייתי מוכר למישהו שלא מבין ציוד איכותי שיש לי זכרונות ממנו כמו שכתב .
Shahar Cohen

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #44 ב- : נובמבר 24, 2015, 07:01:39 AM »
חברים בואו לא נהפוך את השירשור הזה למיהו דני ומה טיבו שכן מעטים הם האנשים שיודעים באמת מיהו.
מה שהיה היה וכנראה הסתיים.

אסף מציע לך לקחת את כל הטיפים שקיבלת כאן , להגדיר לעצמך תקציב (ואם אתה לא יודע להעריך את עלות ציוד הזירזור פתח שרשור לכך) ללכת לחנות דייג מקצועית ותוכל קבל המלצות בהתאם למקום מגוריך ופשוט לראות מה קיים בתקציב שהגדרת.

אופציה נוספת היא ללכת ישירות לחנות לבחור ציוד שמרגיש לך טוב בהמלצת המוכר ולשלם כמה שיצא (מבחינתי פחות מומלץ).
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 2 [3] 4 למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!