פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   קניית סט ז'ירז'ור בן 5 שנים |
עמודים: [1] 2 3 4
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: קניית סט ז'ירז'ור בן 5 שנים (נקרא 7943 פעמים) |
הדפסה |
|
asaf
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
שלום לכל החברים,
באמצעות חבר משותף, הוצע לי לקנות סט ז'ירז'ור מקצועי ממז'רז'ר שאינני מכיר כלל, אך נאמר לי כי עד לפני כ5 שנים הוא היה ידוע ומוכר כמז'רז'ר סופר מקצועי, אך מסיבות אישיות נאלץ לעזוב בבת אחת את תחום הז'ירז'ור ואילו עתה, בחלוף 5 שנים, הוא מתכוון לחזור לתחום, אך בכוונתו לקנות ציוד חדש ולכן הוא מוכר את הציוד הקודם.
מאחר וקיבלתי מחברים המלצות אישיות ומקצועיות טובות ביותר על מוכר הציוד, נראה לי כי גם הציוד שהוא מציע למכירה והיה אצלו בשימוש הוא ציוד מקצועי, אך מכיוון שאני, אינני מבין דבר בסטים לז'ירז'ור ובמידת איכותם, לפיכך אני פונה אליכם בבקשה לשמוע את חוות דעתכם על הסט המוצע.
הסט המוצע הוא כדלקמן : 1. חכת אולטרה לייט של מייג'ור קראפט משקלים 0,5 – 5 גר' אורך 7'6'' 2. חכת לייט של זאלץ משקלים : 3 – 10 גר' , אורך 7'6'' 3 . חכת מדיום של ארג'נטו (גרפיט לידר),משקלים 5 – 24 גר' אורך ''6'8 4. חכת הווי של ג'י לומיס משקלים – 3/8 oz - 1 oz כל הסט מוצע ביחד במחיר של 2,500 ₪
ראיתי את החכות וכל המקלות נראים חדשים לחלוטין ונראה כי נשמרו בקנאות מזמן קנייתן.
קחו בחשבון כי ב 5 השנים האחרונות הסט לא ראה ים וכלל לא היה בשימוש.
כמובן שלסט משודכים גם רולרים, אך אותם אראה רק מחר בים ואשמע את מחירם ואז אבקש את חוות דעתכם.
אודה לכל החברים מביני עניין באם יחוו דעתם: א. האם הסט כפי שהוא הינו סט מקצועי ואיכותו טובה. ב. האם המחיר הנדרש עבור כל הסט הוא מחיר הוגן. ג. האם המחיר הנדרש כדאי מבחינתי . ( עלות – תועלת) ד. האם במהלך 5 השנים האחרונות יצאו לשוק חכות יותר איכותיות או שוות באיכותן במחיר תחרותי לסט שמוצע. ה. האם העובדה שהסט לא ראה ים ב 5 השנים האחרונות לא פגע במקלות ולא השפיע לרעה על תיפקודם.
אודה לכם על תשובות רציניות ומנומקות.
אסף.
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
ראשית יופי שאתה שואל לפני קניה ולא אחרי נתחיל בזה שלא מדובר בסט אלה באוסף חכות סט זה חכה + רולר בחכה הראשונה מצוין רק החברה ולא הדגם לי אין ניסיון עם שאר החכות אבל הם מוכרות ובעלות חוות דעת טובה לגבי המחיר ברגע שתדע באילו רולרים מדובר מה מצבם ומה העלות שלהם יהיה יותר נכון לחוות דעה אם על כל רולר יעלה 500 ש''ח עלות החבילה תגיע ל 5000 ש''ח תוסיף עוד 1000 על ציוד נלווה כמו דמויים , חוט,קופסאות,פאוצ' או ווסט ,רשת הרמה,סיכות,ועד כמה קשקושים השאלה אם יש לך צורך בכל החבילה או שמספיק לך סט אחד בעלות של 1500 ש''ח + התוספת של הציוד ואתה עומד על 2500 חיסכון של 3500 ש''ח אם עלות הרולרים תהיה +- 200 שח ליחידה זה כבר שונה ויכול להשתלם
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
לדעתי אין לך צורך בכל החכות שלו. תבחר סגנון ולפיו מקל אחד ורולר אחד וזהו
|
-------------------------------
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
נתחיל מזה שאין דבר כזה ציוד דייג מקצועי בהגדרה. יש ציוד איכותי יותר ואיכותי פחות ויש טופ ליין של ציוד. לא חושב שאתה צריך את כל המקלות כולם. מה הכיוון שלך מה הנסיון שלך בז'רזור. לא יודע מי האדם אבל ציוד שעמד 5 שנים הייתי נזהר ולא חשוב איזה מותג קרבון שישב 5 שנים ללא עבודה יכול להיות שאיכותו וגמישותו נפגמו. אני הייתי קונה לי סט אחד חדש דנדש טוב ונשאר עם עודף.
|
|
|
|
asaf
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני די חדש בז'ירז'ור ועדיין לא בדקתי עצמי בחורף, בקיץ באביב אלא רק עכשיו סוף סתיו תחילת חורף. חוץ מזה עדיין אין לי את האפשרות להחליט האם אני מעוניין באולטה לייט או בהווי. פשוט, עדיין לא התנסיתי בכל המשקלים וקשה לי להחליט באיזה מהם להתמקצע או איזה מהם ישבה את ליבי יותר. אני חושב שהבחור לא מעוניין למכור חכה חכה , אלא את את כל החכות ביחד ולכן המחיר הוא ...זול יחסית. אם התרשמתי נכון אז החכה של ג'י לומיס בכלל לא עשויה מקרבון. אינני יודע ממה היא עשויה אבל אני חייב לומר שהיא מרגישה ביד מעולה. מחר אני הולך לפגוש בו בת"א . לבקשתי הסכים לבא עם הרולרים ולהדגים לי את ביצועי כל חכה ולתת לי להתנסות. אם הבחור יהיה מוכן למכור כל חכה בנפרד , איזה סט הייתם ממליצים לי לקחת בהנחה שמחיר כל סט הוא 600 ש"ח . להבנתי יש לו 4 רולרים שונים לכל 4 החכות. לא ברור לי למה ומדוע. מה, אחד לא מספיק ? כל נושא הז'ירז'ור הוא חדש מבחינתי ואני מתלהב ממנו, אם כי בפעמים שיצאתי לזרזר עם חברים - לא העליתי שום דג ואפילו איבדתי 2 דמויים. אז איזה סט אתם ממליצים ? תודה תודה על הסיוע בהחלטה.
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
בכדי שנוכל לענות תצטרך אתה לתת תשובות  1.איפה אתה מעדיף לדוג בים א בכינרת ירדן? 2. מה הם דגי המטרה שלך בכינרת מהחוף אני עובד עם אולטר לייט בכינרת מהקיאק אני עובד אולטרה לייט ולייט בים אני מעדיף לייט
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 22, 2015, 01:13:33 AM על ידי צור.
|
|
|
|
|
raz_p
|
דייג זרזור בעיקר חבר פורום    
מנותקגיל:
25
דג באשדוד
|
|
בכדי שנוכל לענות תצטרך אתה לתת תשוות  1.איפה אתה מעדיף לדוג בים א בכינרת ירדן? 2. מה הם דגי המטרה שלך בכינרת מהחוף אני עובד עם אולטר לייט בכינרת מהקיאק אני עובד אולטרה לייט ולייט בים אני מעדיף לייט לרוב בים דגים בזרזור עם לייט כי זה לרוב קבוצת הדגים הטורפים שבים אבל אם רוצים ללכת על סרגוסים צריך אולטרה לייט (זה בעיקרון, אפשר לדוג גם עם אולטרה לייט על רוב הדגים אומנם עדיף לייט כי ככה אפשר להגיע למרחק יותר גדול וליותר טווח של דמויים) מי שורצה ללכת על אנטיסים אז כמובן שזה כבד.. (וגם על עוד כמה דגים הגדולים שבינהם) למתחילים ובחורף מומלץ לייט 5-25 או 10-30 בערך לייט יתאים גם לקיץ וגם לחורף אומנם בקיץ לסרגוסים בעיה עם לייט ואולטרה לייט לא כל כך מתאים לחורף
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
raz_p
|
דייג זרזור בעיקר חבר פורום    
מנותקגיל:
25
דג באשדוד
|
|
 |
|
|
אני די חדש בז'ירז'ור ועדיין לא בדקתי עצמי בחורף, בקיץ באביב אלא רק עכשיו סוף סתיו תחילת חורף. חוץ מזה עדיין אין לי את האפשרות להחליט האם אני מעוניין באולטה לייט או בהווי. פשוט, עדיין לא התנסיתי בכל המשקלים וקשה לי להחליט באיזה מהם להתמקצע או איזה מהם ישבה את ליבי יותר. אני חושב שהבחור לא מעוניין למכור חכה חכה , אלא את את כל החכות ביחד ולכן המחיר הוא ...זול יחסית. אם התרשמתי נכון אז החכה של ג'י לומיס בכלל לא עשויה מקרבון. אינני יודע ממה היא עשויה אבל אני חייב לומר שהיא מרגישה ביד מעולה. מחר אני הולך לפגוש בו בת"א . לבקשתי הסכים לבא עם הרולרים ולהדגים לי את ביצועי כל חכה ולתת לי להתנסות. אם הבחור יהיה מוכן למכור כל חכה בנפרד , איזה סט הייתם ממליצים לי לקחת בהנחה שמחיר כל סט הוא 600 ש"ח . להבנתי יש לו 4 רולרים שונים לכל 4 החכות. לא ברור לי למה ומדוע. מה, אחד לא מספיק ? כל נושא הז'ירז'ור הוא חדש מבחינתי ואני מתלהב ממנו, אם כי בפעמים שיצאתי לזרזר עם חברים - לא העליתי שום דג ואפילו איבדתי 2 דמויים. אז איזה סט אתם ממליצים ? תודה תודה על הסיוע בהחלטה.
יש רולר שונה לכל חכה כי כל חכה שונה במשקלי הזריקה שלה וגם דגי המטרה (דגים קטנים, דגים גדולים וחזקים..) לחכת אולטרה לייט שמים רולר קטן לחכת אולטרה-לייט רולר יותר גדול לחכת לייט שוב יותר גדול לרוב מדיום יותר גדול כבד- כבר ממש גדול ככה גם חוזק החוטף עובי החוט וכמות החוט שמשתמשים בכל סוג של סגנון זרזור (אולטרה לייט, לייט..)
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
asaf
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
כרגע חזרתי מניסוי כלים עם החכות שהוצעו לי לקניה ע"י הבחור ששמו דני. את הניסוי ובגלל מצב הים ערכנו רק בשתי חכות האחת מדיום הארג'נטו והשניה באולטרה לייט של מייג'ור קראפט. לא נעים אבל אפילו לא הצלחתי לזרוק את הדמויים כי החבל שלהם הסתבך לי ונהיו לי קשרים כי החבל היה דק מאוד, ורק אחרי כמה וכמה זריקות טובות ורק אחרי הדרכה שלו, הצלחתי לזרוק את הדמויים אבל למרחק קצר ביותר. לא נעים , במיוחד לאור העובדה שהבחור הוציא לברק (חושב שזה לברק) וסרגוס גדול וזאת תוך חצי שעה בלבד. את הסרגוס הוא הוציא על דמוי מעשה ידיו, עשוי מפקק של קוקה קולה, אותו השאיר לי במתנה ואני אנסה להעלות תמונה שלו כאן לאתר כדי שגם חברים אחרים יוכלו להכין אותו. זאת מאחר ולדברין, הרבה מז'רז'רים לא יודעים ולא מודעים ליכולותיו ונפלאותיו של הדמוי הזה ומוציאים ימבה של כסף על דמויי אולטרה, אך למעשה זה הדמוי המנצח בדייג סרגוסים ופשוט מאוד וקל מאוד להכין אותו. אמר לי שהוא לא מכיר את הפורום ואת החברים בו כי במשך 5 השנים האחרונות לא עסק בדייג, אבל כשהזכרתי את רפי ואת גאיצוק המנהלים בפורום שהגיבו להודעותי, התייחס אליהם בכבוד רב והתבטא שהוא מכיר אותם היטב כמה שנים טובות והם דייגים מאוד מאוד מנוסים ומקצועיים. לכן, מאחר ואיננו מכיר את שאר חברי הפורום שהגיבו לבקשתי להמלצה, כדאי יותר שאתבסס על המלצותיהם וחוות דעתם של גאיצ'וק ורפי, כי הוא סומך על מקצועיותם ועל שיקול דעתם , לדבריו הם דייגים גדולים ומנוסים ואילו הוא לא יודע מי השאר וכמוכר הוא לא רוצה להניע אותי או להשפיע עלי לרכוש חכה זו או אחרת. אם כן, חברים, איזה חכה לרכוש? את האולטרה לייט או את הארג'נטו ? מחיר נדרש עבור כל חכה הוא 600 ₪ בלי רולר , אבל אני חייב לומר שבחכת האולטרה לייט התקשיתי בז'ירז'ור ולא היתה לי בכלל הרגשה ביד. לחכה היה רולר קטן מאוד שנקרא סטלה ולארג'נטו איתו הרגשתי יותר נוח, היה רולר יותר גדול של דיווה אבל שניהם עם חוטי בד דקים דקים. קשה לי לבחור חכה על סמך פעם אחת, מה עוד שיצאתי מתוסכל מכך שהוא הוציא במקומות שונים 2 דגים שונים אבל יפים בגודלם. כדי להוציא את הגדול והארוך נדדנו על החוף עד למקום שבו לדבריו איתר זרם חוזר ואז תוך 5 זריקות על דמוי עשוי מסיליקון לבן, הוציא את הלברק הזה. לא הבנתי את המונח זרם חוזר אבל כבר לא היתה לו סבלנות אלי להסביר לי וחבל, אז אם אתם יכולים להסביר - תבורכו. אז חברים, במה לבחור  אשמח אם כל מי שיש לו ידע ונסיון יחווה דעתו כי באמת שאין לי נסיון בתחום הזה של הדייג והיום נוכחתי שאפשר לחולל בו נפלאות ... אם רק יודעים את תורת הז'ירז'ור. אז אני מחכה להמלצותיכם ומנסה להעלות לאתר את תצלום הדמוי עליו הוציא את הסרגוס . תודה לכל המגיבים. אסף
|
|
|
|
asaf
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני מנסה לשלוח את התמונה של הדמוי אבל לא מצליח. אנסה שוב, אולי הפעם.
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
הייתי נותן לך המלצה אבל מכיוון שגם המוכר וגם אתה לא מכירים אותי אז חבל על מה שאכתוב תמתין לרפי ולגיאצ'וק שיענו לך כי עד עכשיו כל מי שענה כנראה סתם כתב בלי שום ידע והבנה בתחום דרך אגב שניהם עדיין לא הגיבו לפוסט הזה בהצלחה
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
הי אסף אני לא אוהב את רעיון החבילה ושכול החכות נמכרות ביחד. אם יש לך אפשרות לברר כמה תעלה כול חכה ואם היא מגיעה עם רולר או לא, זה היה מצוין. אם אין לדני כוונה למכור רק חכה אחת אלא את כולן בחבילה, אני מציע שתלך לחנות הקרובה ותמצא לך סט קומפלט של חכה, רולר, חוט וכו'...
אני לא יודע מה מצב החכות אבל כן יודע שדני קנאי לציוד שלו ושומר עליו כמו על הילדים שלו.
נסה לברר מה גישתו של דני למכירת חכה בודדת או שתיים ותקבל מושג טוב יותר לגבי אם שווה או לא שווה לקנות...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
asaf
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
שלום לך צור, קראתי את תגובתך ואני מעריך מאוד את כנותך. למרות שאני בטוח שגיאצ'וק ורפי יגיבו, חשוב לי לשמוע גם את תגובתך, אך חשוב שתדע כי : ראשית - המוכר לא מוכר את החכות משום שחשקה נפשו בכסף, כי מלכתחילה הוא הודיע לי שאת התשלום אתבקש לתרום לגוף וולונטרי כלשהו שאת פרטיו ימסור לי, רק לכשאחליט סופית על הרכישה וכי הוא הולך לרכוש חדש לא משום שהציוד שלו לא טוב, אלא משום שאיננו רוצה להמשיך ולהשתמש בציוד שליווה אותו עד יציאתו ל"חופשה מאולצת" - שכן הציוד מעלה בו זכרונות... אמר ולא פירט, אך כנראה שגיאצ'וק ורפי יודעים במי ובמה מדובר וזה לא עינייני. שנית – הוא לא ניסה להשפיע עלי לכוון זה או אחר ורק אמר שמכיוון שהוא מכיר את רפי וגאיצ'וק ומודע למיקצועיותם בתחום הדייג, הוא ממליץ בפני לשמוע מהם תחילה , אך הוא לא פסל תגובות של חברים אחרים בפורום בתנאי שיש להם ידע ונסיון בתחום הז'ירז'ור. שלישית – הוא פסל ושלל על הסף את הדעה שבגלל שהציוד "שכב" אצלו 5 שנים, החכות נפגעו ממה שנקרא "פגעי הזמן". להיפך, הוא הראה לי כיצד חכות בנות למעלה מ 5 שנים, מתפקדות נהדר כאשר הן בידיים הנכונות. ועובדה היא שהוא לא ניסה להסתיר ממני שהחכות לא ראו ים תקופה ארוכה. רביעית – נראה שלבחור ידע רחב בדייג בכלל ובז'ירז'ור בפרט. אני אומר זאת כי התרשמתי מכנותו ומהערותיו המקצועיות כאשר הסביר לי כיצד לז'רז'ר ואיך להסתכל על הים ואיך להתחבר אליו ואיך לזרוק ומדוע לזרוק מכוון זה ולא אחר, השפעת רוח, גלים, ים עכור וכיו"ב, בקיצור תורה שלמה. לכן, בטוחני כי אם היה פגם כלשהו במכירה או במצב הציוד הוא לא היה מנצל את בורותי והיה מעדכן אותי. הרי התשלום ממילא לא הולך לכיסו אלא לתרומה. חמישית – הבחור הגיע עם איזה 100 דמויים שונים, אך בחר דווקא לעבוד עם פקק "הקוקה קולה" ממנו עשה את הדמוי שבעזרתו הוציא את הסרגוס. זאת מתוך מטרה להראות לי שאפשר גם אחרת ושלא חייבים להוציא הון תועפות על דמויים. שישית –אולי לא הבהרתי את עצמי היטב אך דני מוכן למכור גם חכה בודדת. לאחר שבחנתי את כל החכות, עלי לומר שהן ניראות חדשות לחלוטין ובמצב מצוין. אפילו לא סריטה. את הרולרים אמר שימכור כל אחד בהתאם לחכה שתימכר, אך כרגע לא חשב על מחיר, אבל הבטיח שגם המחיר יהיה אטרקטיבי. לכן, אני מבקש חוות דעתכם על הקניה. האם לרכוש את שתי החכות או רק אחת ואם כן, איזה מהן והאם המחיר הנדרש עבור החכות הוא מחיר הוגן, או שכדאי לי לרכוש במקום אחר. אודה לך מאוד אם תחווה דעתך בנושא בתנאי כי יש לך נסיון בז'ירז'ור ואתה "מכיר את המטריה." וברשותך, כהמלצתו של המוכר, אמתין גם לתגובתו של רפי ולתגובתו המשלימנ של גאיצ'וק . תודה לך וממתין להארותיך באלף.
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
ראשית אני יודע מי המוכר ומה הסיפור שבגללו פרש מידייג דבר שני שאלתי אותך שתי שאלות בתחילת הדיון ועדיין לא ענית עליהים תשובה שלך לשאלות תעזור לנו לכוון אותך טוב יותר
|
|
|
|
asaf
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
סליחה צור, רק עכשיו ראיתי את שאלותיך. לעינייננו, תשעים אחוז מזמן הז'ירז'ור יעשה בים. לעיתים רחוקות בכינרת (סופ"ש , חגים וכד') אני חושש מאוד מז'ירז'ור באולטרה לייט בעיקר מפני שגם לא הרגשתי את החכה, כלומר הייתי בחוסר תחושה בגלל משקלה הנמוך וגם בגלל שדני הזהיר אותי ואינני יודע איך להתייחס לאזהרתו ואמר לי שבדייג זה הולך הפוך. קודם כל יודעים לדוג על אולטה ומדיום ורק אחרי שמבינים את הפרציפ אפשר לעבוד באולטרה לייט כי אולטר לייט זה הרבה יותר מקצועי מאשר שאר המשקלים. אינני מבין מדוע, אך זו היית המלצתו. מבחינתי מה שראיתי אותו, הוא לא התאמץ בכלל לא על האולטרה ולא על הארג'נטו. למסתכל מהצד היה נדמה כאילו הדגים נדבקים אליו. פשוט בקלות ובחן הוא הוציא אותם. מאחר ואינני מכיר את כל הגימיקים ואינני יודע מתי ואיך ובאיזה צורה ולמה, אני מאוד מתלבט איזה חכה לבחור. ניסיתי לשכנע אותו שיתיר לי להצטרף אליו אבל הוא דחה בנימוס ואמר שרק בתחילת השנה כלומר בעוד כחודש יתחיל. לא לפני ועד אז שאני ארכוש נסיון לבד או עם מז'רז'רים אחרים כי הוא מעדיף אינקוגניטו. זה למעשה כל המידע. אפשרי חכה אחת או כמה שאני רוצה, רוב הזמן הזירזור יהיה בים. אין לי תחושה ביד עם מקל אולטרה אך אני לוקח בחשבון כי יתכן ובהמשך תגיע גם התחושה וכדאי יותר ללכת על אולטרה, אך אני מתלבט. אני מעדיף מקל שאוכל לזרזר גם בכינרת. אני מעדיף מקל שאפשר לזרזר איתו רוב ימי השנה. אני מעדיף מקל איכותי במחיר סביר ולא מקל יקר חדש. וזהו...פחות או יותר. אגב, למקל האולטרה שלו היה רולר סטלה כמו שכתבתי, אבל רולר קטן קטנצ'יק בקושי שוקל ועליו חוט תפירה (בצחוק) ולא כל כך הסתדרתי איתו אבל דני הסתדר איתו נהדר , זרק החזיר ושוב, כך שאני מניח שזה רק עניין של נסיון ותירגול. ויכול להיות שהרולר הזה לא מתאים לאולטרה וצריך גדול יותר. לא ברור לי.
לדעתי כל הסבריו המלומדים על כוון רוח, וגלים, ופני הים, וזרמים, ועומקים, ובהירות השמיים, ובהירות המים, רק מסבכים את הדייג ואני לא חושב שזה תורם לחווית הדייג אלא רק מסבך אבל כל אחד ושיטותיו.
הבחור ממעיט לדבר, לא הילל את מרכולתו וגם לא ניסה להשפיע על כוון החלטתי, אך הסבריו באשר לתנאים לכל סוג ז'ירז'ור רק הפחידו אותי ואני חוזר שוב, הוא דג את 2 הדגים בחן ובקלילות ללא כל מאמץ ובלי פלברות.
ןלכן... אני מתלבט מה לקחת.
אז עכשיו הסברתי את עצמי ואם אתה מכיר אותו אז לבטח אתה יודע על מידת מיקצועיותו ומבין על מה הוא מדבר ותוכל להמליץ לי על חכה, שתתאים לי לרוב השנה ולרוב סוגי הדייג ולא רק לים גלי, או לים עכור או גבוה או נמוך או שמיים בהירים וכו' וכו' כי הוא עשה מזה תורה שלמה.ואף הוסיף כי תמיד תמיד הוא יורד עם כל 4 החכות לים ורק בים כשהוא רואה את התנאים, הוא מחליט באיזה חכה להשתמש. לי זה לא נשמע מקצועי ואפילו נשמע מוגזם . אך לך תדע. אני לא רוצה 4 חכות אלא אחת שתשמש אותי להכל. מה, אי אפשר ? זהו, תודה מראש על המלצתך.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2 3 4
|