הרולר הזה נראה כמו אחד שחזר מסוריה אחרי קרבות עם דאע"ש
זה שריטות זה זה השבר הסורי אפריקאי
זה לא מה שאמור לעצור את החוט אולי לפי הצילומים חסר לך הרבה חוט והחוט עבה והחריצים הכל ביחד זאת בעיה.
עם חריצים כאלה החוט בטוח פגום.
בהצלחה
זה שריטות זה זה השבר הסורי אפריקאי
זה לא מה שאמור לעצור את החוט אולי לפי הצילומים חסר לך הרבה חוט והחוט עבה והחריצים הכל ביחד זאת בעיה.
עם חריצים כאלה החוט בטוח פגום.
בהצלחה
לא יודע מה המטרה של כל ההערות האלה אבל בכל זאת אני יגיב:
השריטות הקטנות הן שריטות שבעין בכלל לא רואים ורק בגלל הפלאש והתקריב רואים אותן, החוט לא משופשף ולא השתפשף בגלל השריטות היו 2 שריטות שעצרו את ההטלה וראו את זה בבירור כי בהטלה עצמה החוט היה נעצר על הסדק, ורק ידנית היה אפשר להוציא אותו, אין שום קשר לכמות החוט עם כמות החוט הזו אני זורק לכל הבורות, התעלות וכל שאר המקומות שאני רוצה וגם נשאר מספיק חוט למקרה שייתפס דג והוא ימשוך, שלא לדבר על כך שאני במילא מחליף עוד מעט חוט לחוט איכותי יותר ממה שיש ( שגם הוא איכותי ולמען האמת אני לא זוכר איזה חברה הוא) אז הוא לא נלחם בדעאש ולא שבר סורי אפריקאי הוא רולר מצוין שזורק טוב מכיל מספיק כמות של חוט וכל מה שצריך עם דראג טוב אולי לא ציוד מהמעלה הראשונה כמו שלכם אבל בינתיים בדגש על בינתיים הוא מספיק לי
יום טוב
לגבי הכמות כבר רשמתי לך אתמול נכון שאתה מצליח לזרוק במצב הזה ולהגיע לאן שאתה רוצה רק חשוב שתבין כמה שהשפולה יותר מלאה שחרור החוט יותר קל ויותר חלק כך שאתה בקלות יכול להגדיל את טווח הזריקה ולהשקיע פחות מאמץ בזמן הזריקה
מיועד לדייג חופי סאגוסים מרמורים וכדומה
עם כול חוסר הסימפטיה שלי לטרבוקו, אין לו בעיה של שחרור מהרולר...
מה שכן נראה לי בעייתי זה קוטר של 0.30 על רולר 2000. נשמע לי עבה מדי לקוטר קטן מדי...