בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
| | |-+  מה עושים עם שריטות על השפולה של הרולר שעוצרות את ההטלה ?
עמודים: 1 2 [3] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: מה עושים עם שריטות על השפולה של הרולר שעוצרות את ההטלה ?  (נקרא 7922 פעמים) הדפסה
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

הרולר הזה נראה כמו אחד שחזר מסוריה אחרי קרבות עם דאע"ש
זה שריטות זה זה השבר הסורי אפריקאי
זה לא מה שאמור לעצור את החוט אולי לפי הצילומים חסר לך הרבה חוט והחוט עבה והחריצים הכל ביחד זאת בעיה.
עם חריצים כאלה החוט בטוח פגום.
בהצלחה

לא יודע מה המטרה של כל ההערות האלה אבל בכל זאת אני יגיב:
השריטות הקטנות הן שריטות שבעין בכלל לא רואים ורק בגלל הפלאש והתקריב רואים אותן, החוט לא משופשף ולא השתפשף בגלל השריטות היו 2 שריטות שעצרו את ההטלה וראו את זה בבירור כי בהטלה עצמה החוט היה נעצר על הסדק, ורק ידנית היה אפשר להוציא אותו, אין שום קשר לכמות החוט עם כמות החוט הזו אני זורק לכל הבורות, התעלות וכל שאר המקומות שאני רוצה וגם נשאר מספיק חוט למקרה שייתפס דג והוא ימשוך, שלא לדבר על כך שאני במילא מחליף עוד מעט חוט לחוט איכותי יותר ממה שיש ( שגם הוא איכותי ולמען האמת אני לא זוכר איזה חברה הוא) אז הוא לא נלחם בדעאש ולא שבר סורי אפריקאי הוא רולר מצוין שזורק טוב מכיל מספיק כמות של חוט וכל מה שצריך עם דראג טוב אולי לא ציוד מהמעלה הראשונה כמו שלכם אבל בינתיים בדגש על בינתיים הוא מספיק לי

יום טוב
החוט שיש לך כרגע נראה כמו חוט של טרבוקו
לגבי הכמות כבר רשמתי לך אתמול נכון שאתה מצליח לזרוק במצב הזה ולהגיע לאן שאתה רוצה רק חשוב שתבין כמה שהשפולה יותר מלאה שחרור החוט יותר קל ויותר חלק כך שאתה בקלות יכול להגדיל את טווח הזריקה ולהשקיע פחות מאמץ בזמן הזריקה
אז הוא לא ממש כדאי לשימוש יש ברשותי רולר עם חוט כזה והוא צריך מילוי בדחיפות האם יש המלצה לחוט שיצא יותר בקלות?הרולר הןא מידה 2000 אם אני לא טועה . של dam לא זוכר כרגע את הדגם רולר פשוט שחוט 30 נכנס עליו 100 מטר ויש עליו כרגע חוט 30.
מיועד לדייג חופי סאגוסים מרמורים וכדומה

עם כול חוסר הסימפטיה שלי לטרבוקו, אין לו בעיה של שחרור מהרולר...
מה שכן נראה לי בעייתי זה קוטר של 0.30 על רולר 2000. נשמע לי עבה מדי לקוטר קטן מדי...
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
 IP: [ מחובר ]
רועי כהן

חבר פורום
*

מנותק מנותק

החוט הוא 0.50 והרולר לא יודע מידה במדויק אבל הוא גדול ועליו מצוין שניתן לשים 0.50
Daiwa lateo 86ml 7-35
Shimano stradic fl3000c xg
Major craft dangan x8 0.8pe
Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

החוט הוא 0.50 והרולר לא יודע מידה במדויק אבל הוא גדול ועליו מצוין שניתן לשים 0.50

התגובה שלי היתה להודעה של רותם  קריצה
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
רועי כהן

חבר פורום
*

מנותק מנותק

טעות שלי קריצה
Daiwa lateo 86ml 7-35
יוסי1983
חבר פורום

מנותק מנותק

לי אין בעיה עם השיחרור מהשיכפולה ולהפך מאוד אוהב את החוט
מרום משה
חבר פורום

מנותק מנותק

בחור צעיר יש לך מזל שלחברים בפורום יש סבלנות אתה עקשן ולא מבצע את מה שחברים מנוסים מסבירים לך זה כל כך פשוט להוריד את החוט מהשפולה כדי שלא תשתפשף ותקרע בזריקה ובכן בכל חנות של חלקי חילוף או בנין יש בד שמיר תבקש מהמוכר שיתן לך בד שמיר דק ועדין זה לא יקר ותשפשף עד שיהיה חלק בשפולה תנגב ותלביש חזרה את החוט אין הסברים יותר טובים מאשר קיבלת מכולם
רועי כהן

חבר פורום
*

מנותק מנותק

תאמין לי שאני מקשיב לכל העצות שנותנים לי פה בפורום ויושב וקושר דברים מכין ריגים וכל מה שממליצים לי כי אני סומך על אלו שיותר מנוסים ממני, שכחתי להוריד את החוט מהשפולה לא התעצלתי. אולי  תאמין לי שאם הייתי זוכר הייתי מוריד פשוט דיברתי בווצאפ עם יוסי הוא הסביר לי הכל ולא שמתי לב להודעה של להוריד את החוט וגם שכחתי מהפורום שכתבו לי להוריד אותו בהתחלה לא הבנתי ואז כן אבל שכחתי זה הכל יום טוב
עריכה אחרונה: נובמבר 22, 2015, 15:24:21 PM על ידי roye c5
Daiwa lateo 86ml 7-35
רותם.ב
חבר פורום
*

מנותק מנותק

התגובה שלי היתה להודעה של רותם  קריצה
חוט 30 יהיה ניתן להכיל 100 מטר כך כתוב על הרולר חוט 25 ניתן להכיל 150 השאלה מה עדיףהמטרה היא פתיונות קלים מאוד.  והריג בעיקר עם משקולת רצה על המוביל.
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

052-3770519

בחור צעיר יש לך מזל שלחברים בפורום יש סבלנות אתה עקשן ולא מבצע את מה שחברים מנוסים מסבירים לך זה כל כך פשוט להוריד את החוט מהשפולה כדי שלא תשתפשף ותקרע בזריקה ובכן בכל חנות של חלקי חילוף או בנין יש בד שמיר תבקש מהמוכר שיתן לך בד שמיר דק ועדין זה לא יקר ותשפשף עד שיהיה חלק בשפולה תנגב ותלביש חזרה את החוט אין הסברים יותר טובים מאשר קיבלת מכולם
משה ידידי
תרשה לי לחלוק על הדרך בה פנית לנער
אמנם הוא רק בן 13 אבל מפגין המון הערכה וכבוד לחברי הפורום
כותב ומתנסח בצורה בוגרת ועניינית
כנראה שלא קראת את כל התגובות בשירשור ובאחת מהם ציין רועי שני דברים
1. שהוא שכח להוריד את החוט
2.שבקרוב הוא מחליף לחוט חדש וממלא את השפולה כמו שצריך
לסיכם רועי שאל הקשיב הפנים וישם את מה שהחברים הסבירו לו
ואף צירף תמונה בה רואים את התיקון
מרום משה
חבר פורום

מנותק מנותק

אני מתנצל
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

052-3770519

אני מתנצל
אתה בסדר
MOTI-M

איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774
חבר פורום
*

מנותק מנותק

משה ידידי
תרשה לי לחלוק על הדרך בה פנית לנער
אמנם הוא רק בן 13 אבל מפגין המון הערכה וכבוד לחברי הפורום
כותב ומתנסח בצורה בוגרת ועניינית
כנראה שלא קראת את כל התגובות בשירשור ובאחת מהם ציין רועי שני דברים
1. שהוא שכח להוריד את החוט
2.שבקרוב הוא מחליף לחוט חדש וממלא את השפולה כמו שצריך
לסיכם רועי שאל הקשיב הפנים וישם את מה שהחברים הסבירו לו
ואף צירף תמונה בה רואים את התיקון

בדיוק כך 

אני מתנצל

אתה בסדר
רועי כהן

חבר פורום
*

מנותק מנותק

אני מתנצל

אתה בסדר

אגב, החלפתי חוט ל0.35 חדש שהיה אצלי, לבינתיים רק הוספתי "שוק לידר" של 0.50 בעיקר למקומות מסולעים. עד הקנייה המרוכזת שיהיה..  וואלה לא יודע בינתיים אני רוצה לדוג על חי. נשמע דק מדי, לא ?
Daiwa lateo 86ml 7-35
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

אני מתנצל

אתה בסדר

אגב, החלפתי חוט ל0.35 חדש שהיה אצלי, לבינתיים רק הוספתי "שוק לידר" של 0.50 בעיקר למקומות מסולעים. עד הקנייה המרוכזת שיהיה..  וואלה לא יודע בינתיים אני רוצה לדוג על חי. נשמע דק מדי, לא ?

אולי קצת גבולי אבל עם חוט 0.35 ועבודה נכונה, אתה יכול להוציא לברקים, גומברים, טרולוסים, בייבי אינטיאסים ועוד...
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 2 [3] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!