רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
 אתמול יצא לי ללכת לים, לא תפסתי כלום כי שוב יצאתי מאוחר ופשוט סתם דייג חובבני ( כלומר לא מקצועי) ממש כמו שאני לא אוהב לענייננו: גיליתי שהשפולה של הרולר ( מיטצל פירפורמנס) קיבלה כמה שריטות ופשוט בהטלה החוט נתקע בשריטות האלו אז אי אפשר להטיל יותר מכמה מטרים ( ניסיתי בעוצה מטורפת ניסיתי חלשה ניסיתי את כל הדרכים של ההטלות זה לא עוזר) תודה לכולם זה ממש יעזור...
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 16, 2015, 13:30:46 PM על ידי roye c5
|
|
-------------------------------
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
תמונה של השפולה תעזור. ם החוט "נתקע" בשריטות כדבריך, זה חריצים ולא שריטות. ניתן ללטש את שפתי השפולה בבד שמיר לליטוש מתכת. בהצלחה!
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
אז חריצים כנראה.. אבל אז השפולה תהיה שפיצית ותשרוט את החוט לא? ומה זה בד שמיר? תמונה תעזור...
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
אז חריצים כנראה.. אבל אז השפולה תהיה שפיצית ותשרוט את החוט לא? ומה זה בד שמיר? תמונה תעזור...
נייר זכוכית
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
זה לא סוף הספולה ובטח שלא סוף העולם. קרה לי דבר דומה בספולה של האוקומה LONGBOW ועשיתי בדיוק מה שמאיר כתב. הורדתי את החוט, לקחתי נייר זכוכית עדין ופשוט החלקתי את החריצים עד שהפכו לשקעים חלקים. אחרי פעם פעמיים בדיג אתה כבר שוכח שזה קרה... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
שמח שיש פתרון אבל לא הבנתי למה צריך להוריד את החוט, החריצים בלמעלה של השפולה ואין ביניהם לבין החוט מגע ( אין כמות גדולה של חוט) ואת החריצים צריך.פשוט להעמיק ? יש תמונה של הרולר אחרי הטיפול ? תודה  הרגעתם אותי  ממש לא אוהב ללכת לחנות לטיפול בציוד שלא לדבר על זה שעכשיו יש לי קליקר לסדר וידית להחליף 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
שמח שיש פתרון אבל לא הבנתי למה צריך להוריד את החוט, החריצים בלמעלה של השפולה ואין ביניהם לבין החוט מגע ( אין כמות גדולה של חוט)
הגיוני מאוד להוריד את החוט והסיבה כפולה: 1. יותר נוח לעבוד ללא חוט על השפולה, יש יותר מקום עבודה ואין חוט שעשוי להשתחרר ולהפריע. 2. להוריד ולהעלות חוט זה סה"כ חמש דקות - שווה להשקיע אותן כדי שיהיה קל ונוח יותר לעבוד. אולי יש עוד סיבות שאינן ידועות לי... נ.ב. ערכתי את הכותרת כדי שיהיה ברור על מה מדובר...
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 16, 2015, 12:19:15 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
תודה רפי  אכן הכותרת לא הייתה ברורה לגבי הורדת החוט יבוצע אבל עדיין לא ממש הבנתי איך הרולר אמור להיראות אחרי הטיפול כדי להיות בטוח שמה שאני חושב נכון מפחיד אם לא כי אז סתם הרולר ייהרס, מחכה לתשובה מגיא.. מקווה שהוא יישלח תמונה של אותו רולר או משהו בסגנון..
|
|
|
|
|
עם יש לך קרמיקה על הטבעות תבדוק אותם גם יכול להיות שאחת מהם שבורה שזה סדוקה
זה קרה לי לא מזמן ולא הבנתי מה הבעיה לשבתי שהחוט הבעיה לומרות שהיה בן חודש קניתי חדש עשיתי החלפה וחזר על עצמו
אז עשיתי בדיקה יותר מקיפה ומצאתי שבאחת התטבעות הקרמיקה שבורה
(אני חושב שקוראים לזה קרמיקה תתקנו אותי עם אני טועה )
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
הבעיה היא לא השריטה של החוט ! הבעיה היא שהשריטות האלה עוצרות את ההטלה ובגללן אי אפשר להטיל יותר מעשר מטר ! השריטה הקטנה הזו פשוט עוצרת את החוט מלצאת ! כנראה לא הייתי ברור אז שיניתי את הכותרת 
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 16, 2015, 13:31:31 PM על ידי roye c5
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
דיברתי עם יוסי בווצאפ והתותח עזר לי גם בשפולה וגם בידית תודה לכולם 
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
הורדת החוט בראש ובראשונה נועדה בכדי להגן עליו מפני נייר הליטוש, השבבים וכול כלי עבודה שאתה משתמש בו. אשתדל לצלם את הספולה ולהעלות כאן 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
רועי שמתי לב באחת התגובות שלך רשמת שעל השפולה אין הרבה חוט דבר שיכול בהכלת לגרום לכך שמרחק ההטלה שלך יהיה קטן ככול שמתקרבים לליבת השפולה נוצר יותר חיכך בין החוט והשפה העליונה של השפולה דבר הגורם לקיצור טווח הזריקה חוסר החוט בשילוב החריצים על השפולה מקצרים משמעותית את טבח הזריקה
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
אין הרבה חוט כלומר שאני יכול לשים משהו שיעצור את הנייר זכוכית במילא עוד חודש וחצי אני מחליף למה שהמלצת לי  הבעיה זו לא כמות החוט בוודאות מכיוון שבהטלה החוט פשוט היה נעצר בשריטות כלומר נכנס לתוכן אז היא הייתה לי ברורה
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|