בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
| | |-+  מעיף פתיונות למרחקים דיון
עמודים: 1 [2] 3 4 5 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: מעיף פתיונות למרחקים דיון  (נקרא 13311 פעמים) הדפסה
אלי - דייג אקסטרים

דייג אקסטרים
חבר פורום
**

מנותק מנותק

פתרונות לדייג

בעניין: מעיף פתיונות למרחקים דיון
« הגיב #15 ב- : נובמבר 05, 2015, 08:00:56 AM »
בוקר טוב לך אייל  שמש זורחת

אני מעריך את דאגתך ומכבד את התגובה שלך בנושא.

קודם כל... זה לא סתם צינור פלסטיק של אינסטלצייה כמו שאחרים עושים!!!
זה אחד הצינורות הטובים בעולם וזה בדוק. יש לו רגישות ל - UV ולכן עטפתי אותו בחומר ספציפי.
* לכל חומר בעולם - יש תאריך *  לכן אנחנו שומרים ומטפלים כמה שאפשר.
וכמו ששומרים על רכב ואו על הבריאות ואחת לשנה אנחנו בודקים את עצמינו אצל רופא או מוסך ומשלמים על כך,
כך נעשה גם עם מעיף הפתיונות... נחשוב על שירות כלשהו אחת לשנה, שבו נחליף ברזים ונעשה בדיקות לחץ כמובן שזה יהייה בעלות כלשהי. כמו הכל בחיים.

לגבי נושא האחריות: אני בניתי לעצמי מתקן כלשהו. נניח שאתה מעוניין בו ואני מזהיר אותך מראש, שהמתקן מסוכן בשימוש לא נכון ובכלל ואם אתה רוכש, אז רק בידיעה שאתה לוקח אחריות מלאה על השימוש בו... אם לא אז לא קונים.
לדוגמא: קניתה קיאק והמוכר מסביר לך שבגלים מסוימים, הקיאק יתהפך וכו'.. אז תיזהר זה מסוכן.
נניח ולך זה קרה. אז בטח שאינך יכול לבוא בטענה למוכר ובטח שהוא לא ישא באחריות. ישנם עוד מאות דוגמאות תסכים איתי על כך...
שיהיה אחלה ודייג מוצלח  
עריכה אחרונה: נובמבר 05, 2015, 12:45:47 PM על ידי דייג אקסטרים
-------------------------------
שיהיה דייג מוצלח ויום נפלא
 IP: [ מחובר ] WWW
אלי - דייג אקסטרים

דייג אקסטרים
חבר פורום
**

מנותק מנותק

פתרונות לדייג

« הגיב #16 ב- : נובמבר 05, 2015, 08:06:50 AM »

שלום גם לך יגאל

זה לא כלי ירי, כי הוא לא יורה כדורים עם אבק שריפה!
לגבי תושבת: אני עובד על זה והתושבת תהיה בתוספת תשלום כמו שהצגתי את זה במודאה
בנושא השחרור ממרחק... זה אפשרי אך יקר מאד. אם אתה רוצה באופן אישי להשקיע, אז דבר איתי
ואכין לך מתקן מיוחד מנירוסטה עם תושבת ושחרור ממרחק.

תודה על התגובה ויום נפלא
yigal
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #17 ב- : נובמבר 05, 2015, 08:16:01 AM »

שלום גם לך יגאל

זה לא כלי ירי, כי הוא לא יורה כדורים עם אבק שריפה!
לגבי תושבת: אני עובד על זה והתושבת תהיה בתוספת תשלום כמו שהצגתי את זה במודאה
בנושא השחרור ממרחק... זה אפשרי אך יקר מאד. אם אתה רוצה באופן אישי להשקיע, אז דבר איתי
ואכין לך מתקן מיוחד מנירוסטה עם תושבת ושחרור ממרחק.

תודה על התגובה ויום נפלא
יש לך ראש טוב להמצאות ואני רואה ,שאתה מודע לצורך לשפר את הבטיחות! הבטיחות תמיד מייקרת את המוצר!
לגבי :הכלי-זה כלי  נשק לכל דבר! גם רובה אויר בלי אבק שריפה וזה כלי ירי לכל דבר,שמצריך רשיון. במיוחד במדינתנו!
 IP: [ מחובר ]
אלי - דייג אקסטרים

דייג אקסטרים
חבר פורום
**

מנותק מנותק

פתרונות לדייג

« הגיב #18 ב- : נובמבר 05, 2015, 08:46:06 AM »
יגאל ידידי

נכון שזה נראה כ - רובה אוויר. לכן בניתי אותו עם תושבות לחכה ולא לדברים אחרים

לגבי כלי נשק: בחנויות דייג, נמכרים רובי דייג (על קפיץ, גומייה ואו לחץ אוויר) ועדיין אין דרישה לרשיון לשימוש בכלים הללו
באופן קבוע אנחנו רואים צוללנים ש צוללים בין סחיינים ועוד מגוון דוגמאות

אל תשכח שאני מעיף פתיונות לדייג
לכן השימוש במתקן צריך להיות בצורה מושכלת ואחראית כמו בכל דבר אחר
yigal
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #19 ב- : נובמבר 05, 2015, 09:31:03 AM »
אני  בטוח  בכוונות שלך! ולאיזה מטרה זה נבנה.
רק הבהרתי לך למה אתה יכל לצפות אם יהיה לך מפגש עם  נציג חוק  גאון ,שיפרש את
הבניה שלך לפי מה, שהולך אצלו בראש במרווחים בין ה hq  הבודדים,שמסתובבים שם.(תמיד תמצא אחד כזה!)
הרי לך דוגמא מה עוברים הקיאקיסטים  כאשר פוגשים נציג חוק, שמפרש חוק, שהוא שמע ולא הבין וגם לא קרא!
בהצלחה בהמשך השיפורים!
אלי - דייג אקסטרים

דייג אקסטרים
חבר פורום
**

מנותק מנותק

פתרונות לדייג

« הגיב #20 ב- : נובמבר 05, 2015, 10:01:34 AM »

אתה צודק ב - 100%

הייתה לי שיחה עם נציג חוק לגבי הנושא והרי לך תשובתו...

1. כל עוד המתקן לא יורה כדורים עם אבק שריפה, אז הוא לא מוגדר כלי ירי ואין מניעה לדוג איתו.
2. לא כדאי לי להפוך אותו למסחרי בשווקים ללא מכון התקנים.
3. הוא יעץ לי למכור אותו באופן פרטי, למשל כשאני הולך לדוג איתו ומישהו רואה אותו ומתלהב, אז סבבה

הייתי שמח מאד... אם דייגים יראו וירגישו בידיים שלהם על מה מדובר. ואז תחושת הביטחון תעלה מאד

בעקרון!!! הכנתי אותו לעצמי וכאן בפורום אני מדגים מה הכנתי כשיטת דייג נוספת. ואם משהו ירצה מתקן כזה לעצמו, אז נערוך לו הדגמה והכשרה מסודרת. כמובן שאני אבדוק מול מי אני מתנהל בכדי שהמתקן לא יגיע לידיים הלא נכונות

אלי - דייג אקסטרים

דייג אקסטרים
חבר פורום
**

מנותק מנותק

פתרונות לדייג

« הגיב #21 ב- : נובמבר 05, 2015, 12:32:20 PM »

לחברים בפורום

אני מעלה מפרט טכני קצר של המתקן

מדובר בצינור תעשייתי "UPVC"  בעובי כמעט 6 מ"מ   ---  "SDR 9" - "PN 20 - 25

המשמעות היא: זהו צינור עם דרג 20 - 25 + הברזים והחיבורים הינם דרג 16
* מדובר בלחצי מיים קבועים! (אוויר הוא יותר קל ממיים) כך שבמקרה שלנו, בכלל אין בעייה

כדאי למי שמתעניין, לבדוק באינטרנט במה מדובר ולהעלות תגובת מסקנות

dovdov

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #22 ב- : נובמבר 05, 2015, 13:31:05 PM »
לדעתי אין דבר כזה מחתים בן אדם שאתה לא אחראי ,אם יקרה משהו חס וחלילה למישהו ויגיע לבית משפט לדעתי ללא אישורי מכון התקנים הנייר שהוא חתם עליו לא שווה כלום,ואתה תישא באחריות בכל מקרה.
אני לא הייתי לוקח סיכון,
מה גם המכיר הכללי שאתה מציע את הצעצוע החמוד הזה הוא קצת בשמיים ועוד ללא תקן ואחריות ,במחיר הזה קונים קיאק  משומש או חדש קטן ומוציאים פתיונות ונשאר גם קיאק לדייג בכיף או סתם לשייט איתו.
אבל בהצלחה במכירה נראה מגניב ביותר הצעצוע.
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

« הגיב #23 ב- : נובמבר 05, 2015, 13:56:53 PM »
כמה הערות ברשותך:
גם רובה אויר צריך רישיון ואם אין לך את צפוי לאישום על אחזקה ושימוש באמל"ח ללא רישיון.
כנ"ל לגבי רובה חצים, קשתות מסוימות ועוד...
לגבי רובה מים למיטב ידיעתי השימוש בו מצריך רישיון...

האינטרפטציה שלך לחוק היא בסדר אבל גם לצד השני תהיה אינטרפטציה משלו ובגלל זה למרות שיש חוקים יש גם עורכי דין...
אם וכאשר יקרה משהו, תהיה בטוח שאתה לא תפתור את עצמך בכזו קלות, אם בכלל...

תחושת הבטחון אחרי מישוש היא אשליה וממש לא עניינית.
דוגמה חיה ללחוסר הרלוונטיות שבמראה ותחושה ראיתי בקורס עגורנים שבו הודגמה הרמה של משקל כבד עם שאקל תקני עם ציון WLL אבל בגודל של קליפס לשרשרת של הכלב לעומת שאקל שנראה כמו אלו שמשתמשים בו במנופי אבי שהתפוצץ בהרמה עוד לפני ניתוק המשקל מהקרקע...

התחלת עם schedule80 ועברת ל-SDR9 (וה-9 זה ספרה נתונה ולא "9).
הראשון נותן מידות והשני נותן יחס בין קוטר לעובי. שני דברים שונים...
דרג לא נע בין טווחים אלא מגיע עד לטווח.
בכול מערכת לחץ, החלק הנמוך ביותר הוא שקובע את המקסימום המותר, משמע - כאן זה 16 בר ולא 20 ובטח לא 25.
זה כמובן במידה והחיבורים איכותיים ועומדים בלחץ. (האם המתקן עובר לפחות בדיקת לחץ כלוא אחת למשך פרק זמן ב-1.6 כפול מהלחץ המקסימלי שאתה מצהיר עליו?
מאחר ואין לך שעון לחץ נוסף על המיכל, אתה מסתמך על השעון לחץ של המדחס. אם הוא לא תקין, אתה לא יודע ועלול להמשיך ולדחוס אויר בלחץ גבוה מהרצוי.

תסלח לי אבל המשפט הזה:
* מדובר בלחצי מיים קבועים! (אוויר הוא יותר קל ממיים) כך שבמקרה שלנו, בכלל אין בעייה
מראה על בורות בתחום הלחצים ומדאיג אותי באופן אישי יותר מהכול.
תזכור חוק אחד בלתי מעורער "לחץ הוא לחץ הוא לחץ".
16 בר של מים ו-16 בר של אויר זה אותו הלחץ שפועל על המיכל .
במקרה של פריקה מיידית (בקע, סדק, שחרור,חריר), הלחץ ירד בחזרה ללחץ האטמוספרי מהר יותר במקרה של מים מאשר של גז אבל האפקט המיידי (של חלקים עפים וכולי), זהה.

"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
אלי - דייג אקסטרים

דייג אקסטרים
חבר פורום
**

מנותק מנותק

פתרונות לדייג

« הגיב #24 ב- : נובמבר 05, 2015, 15:27:26 PM »

גיא היקר והחביב...

אתה שכנעת אותי שאין טעם להביא חידושים כאלו ואחרים לעולם הדיג דרך הפורום הזה. מההתחלה ראיתי איך "פרגנת"...

התחושה היא... שיש אנטיות בכל דבר שעולה כאן!

למרות שלעומת אחרים שהרכיבו מעיפי פתיונות מסוכנים מאד מאד, שגם אני באופן אישי נחשפתי אליהם ולדרך המכירה שלהם. אז לקחתי על עצמי חודשיים של לימוד הנושא לעומק ועוד חודש של פיתוח מוצר טוב ובטיחותי.
 אני הכנתי אותו לעצמי ובחנתי את מה שזה דורש עד שהרגשתי, שעדיף לדייגים אחרים להנות ממוצר טוב ואיכותי להבדיל ממוצרים דומים שהם מסוכנים באמת. השתדלתי לענות על כל השאלות בצורה הכי כיפית והמקצועית שאפשר, גם לך וגם לאחרים. וסיפקתי את כל האינפורמצייה שקיבלתי הן מהחברה עצמה והן מהלימוד העצמי שלי.

לגבי מסוכנות: בכל דבר היום, יש מסוכנות אבל בכל דבר!!! החל מהאוכל שאתה מכניס לפה, תרופות, אוויר שאתה נושם,
מצב ביטחוני, ספורט, גם להטיל חכה ולא לפגוע לאף אחד בראש... והרשימה ארוכה ואותה אתה מכיר טוב טוב.

לגבי המתקן: אם הייתי מעביר אותו דרך מכון התקנים, עדיין לא היית קונה אותו ולא מפרגן לו, כי המחיר שלא היה עולה פי-3.

אני יצרתי את הדבר הכי בטיחותי שניתן והכי זול שניתן. למרות שהרעיון היה ליצור משהו כזה מנירוסטה עם תושבת וברז שחרור חשמלי, אך העלות של זה הינה 3,000 וזה לפני כל הציוד הנלווה. אז תחשוב כמה זה היה עולה לך אחרי הכול...

חבל שזאת התמונה, כי עדיין בחוץ דייגים קונים ומחדשים את עצמם. ואני רציתי לבנות אמון כלשהו ולדעתי האמון כלפי נפגע מאד כרגע

בכל אופן תודה לך על היחס החם

gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

« הגיב #25 ב- : נובמבר 05, 2015, 17:32:53 PM »

גיא היקר והחביב...

אתה שכנעת אותי שאין טעם להביא חידושים כאלו ואחרים לעולם הדיג דרך הפורום הזה. מההתחלה ראיתי איך "פרגנת"...

למרות שלעומת אחרים שהרכיבו מעיפי פתיונות מסוכנים מאד מאד, שגם אני באופן אישי נחשפתי אליהם ולדרך המכירה שלהם. אז לקחתי על עצמי חודשיים של לימוד הנושא לעומק ועוד חודש של פיתוח מוצר טוב ובטיחותי.
 אני הכנתי אותו לעצמי ובחנתי את מה שזה דורש עד שהרגשתי, שעדיף לדייגים אחרים להנות ממוצר טוב ואיכותי להבדיל ממוצרים דומים שהם מסוכנים באמת. השתדלתי לענות על כל השאלות בצורה הכי כיפית והמקצועית שאפשר, גם לך וגם לאחרים. וסיפקתי את כל האינפורמצייה שקיבלתי הן מהחברה עצמה והן מהלימוד העצמי שלי.

לגבי מסוכנות: בכל דבר היום, יש מסוכנות אבל בכל דבר!!! החל מהאוכל שאתה מכניס לפה, תרופות, אוויר שאתה נושם,
מצב ביטחוני, ספורט, גם להטיל חכה ולא לפגוע לאף אחד בראש... והרשימה ארוכה ואותה אתה מכיר טוב טוב.

לגבי המתקן: אם הייתי מעביר אותו דרך מכון התקנים, עדיין לא היית קונה אותו ולא מפרגן לו, כי המחיר שלא היה עולה פי-3.

אני יצרתי את הדבר הכי בטיחותי שניתן והכי זול שניתן. למרות שהרעיון היה ליצור משהו כזה מנירוסטה עם תושבת וברז שחרור חשמלי, אך העלות של זה הינה 3,000 וזה לפני כל הציוד הנלווה. אז תחשוב כמה זה היה עולה לך אחרי הכול...

חבל שזאת התמונה, כי עדיין בחוץ דייגים קונים ומחדשים את עצמם. ואני רציתי לבנות אמון כלשהו ולדעתי האמון כלפי נפגע מאד כרגע

בכל אופן תודה לך על היחס החם

ידידי היקר
הייתי פונה אליך בשמך הפרטי אבל לא טרחת לציין אותו עד כה...

אחד המקומות הבולטים והמובילים בתחום הדיג הוא הפורום הזה ויש כאן במה פתוחה לכול אחד ואחד שמעוניין בה.
הדבר הזה ניתן לכולם בצורה שווה והתנאי היחיד הוא שאתה מאפשר גם לאחרים להביע את דעתם.
אתה לא משלם על הפרסום, אתה לא מחוייב לכלום ולא נדרש ממך כלום.
רק לקבל ביקורת אם יש...
ובמקרה שלך, יש.
בתור חסיד נלהב של "עשה זאת בעצמך" אני חושב שהפירגון הגדול ביותר שתזכה לו כאן, היה ממני.
אבל במקביל אני גם פדנט, ביקורתי (כלפי עצמי וגם כלפי אחרים), אני מגיע מרקע טכני הרבה יותר מורכב ממפרטי צנרת ולחצים והסטנדרטים שאני עובד בהם , מחוייב אליהם ושואף אליהם הם גבוהים מאד.
אני מצטער אם זה לא מסתדר מול הרצון הטוב שלך ואם קיבלת תחושה של חוסר פרגון שלא בצדק, אני מצהיר כאן בפה מלא התותח הזה הוא אחד התותחים היותר יפים, אלגנטיים וסביר להניח שגם איכותיים שראיתי עד כה.
אבל, עם זאת ישנם דברים שפירטתי בתגובה למה שכתבת לאורך השירשור ובמענה לבקשתך ("תגובת מסקנות").

כשחבר מעלה כאן תותח שייצר (ואם תחפש תמצא לא רחוק אחורנית אחד לדוגמה), הוא מקבל פירגון על הביצוע והיוזמה אבל גם ביקורת לגבי מפרט, בטיחות והשלכות אחרות.
אתה, לא רק שעשית מה שעשה חבר אחר, אתה גם מציע אותו למכירה.
כאן יש כבר עניין של אחריות (ולו רק תחושתית) לגבי מתן במה.
אני לא אסתיר ממך שיש חברים שפנו אלי במסרים בבקשה להסיר את הפירסום שלך ולמרות זאת בחרתי שלא לעשות זאת...
אם אתה מרגיש שאחרי כול ההשקעה שלך שהמוצר מושלם ואין מקום לביקורת, שיהיה לך לבריאות.
לדעתי הוא רחוק מזה ובעיקר אם יש לך כוונה למכור אותו.

תקינה עולה כסף ואם יש לה הצדקה אז עושים את זה.
אני לא חושב שזה מייקר את המוצר פי 3 (ובינינו המחיר הנקוב נראה לי קצת גבוה בהתחשב בעלויות) אבל זה כבר עניינך.
מי שרוצה, שישלם. מי שלא, לא...
לגבי עלויות, סמוך עלי שאני יודע בדיוק כמה עולה מה, מנירוסטה 316 ועד צנרת PE, PVC וכו'...

לגבי הנושא האחרון, אני חושב שקצת נסחפת.
אני לא יודע איך אתה רגיל לבסס אמון אבל לי זה לוקח זמן.

בכול אופן, המטרה של הדיון הזה לא היתה לדכא אותך או לפגוע ואם תבחר לקחת את ההערות בצורה בונה (גם אם הרגיש לך שהן לא באות ממקום בונה), יהיה עדיף לכולנו  אתה בסדר

"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #26 ב- : נובמבר 05, 2015, 19:08:45 PM »
נראה שעבדת קשה על המוצר והפעלת מחשבה רבה בזה אין ספק!
אך כמו השאר גם אני בדעה שכל עוד אתה מייצר את התותח הזה להנאתך האישית אין שום בעיה עם זה!
אבל כשאתה מתכוון למכור מוצר כזה ללא בדיקה במכון התקנים זה באמת חוסר אחריות.
זה כמו שחברת סוברו יוציאו רכב ללא בדיקת תקינות.
ובדיוק כמו עוד הרבה דברים שמחויבים לעבור בדיקה לפני שמתכוונים למכור אותם.

התותח באמת נראה יפה ומושקע אבל מכאן ועד להתחיל למכור אותו זה כבר סיפור אחר עזוב שאתה יכול להסתבך מאוד אתה גם עלול לגרום לאנשים להיפגע פיזית במקרה של פיצוץ או לא יודע מה.
חבל על הסיכון לך ולאחרים.

קח את הביקורות האלה לכיוון חיובי ותעביר אותו במכון התקנים עם כל הסלט שכרוך בזה ואני די בטוח שלאחר מכן יחד עם מחיר שפוי אתה תוכל גם להרוויח כסף  אתה בסדר
אלי - דייג אקסטרים

דייג אקסטרים
חבר פורום
**

מנותק מנותק

פתרונות לדייג

« הגיב #27 ב- : נובמבר 05, 2015, 19:41:02 PM »

חברי הפורום.

תודה לכולם על התגובות והתמיכה

המעיף פתיונות יורד מהפרק בשל כל הסוגיות שעולות.

* יש לי עוד פרויקטים שונים שהם לא מסוכנים ופרקטיים מאד
בקרוב נציג אותם בפורום.

שוב תודה לכולם על הפרגון וכל השאר בירה
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

« הגיב #28 ב- : נובמבר 05, 2015, 19:47:06 PM »

חברי הפורום.

תודה לכולם על התגובות והתמיכה

המעיף פתיונות יורד מהפרק בשל כל הסוגיות שעולות.

* יש לי עוד פרויקטים שונים שהם לא מסוכנים ופרקטיים מאד
בקרוב נציג אותם בפורום.

שוב תודה לכולם על הפרגון וכל השאר בירה

תודה על ההבנה ושיתוף הפעולה !
נשמח לראות כול דבר שיש לך להציג  אתה בסדר
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #29 ב- : נובמבר 06, 2015, 06:48:37 AM »
קראתי כל מה שנכתב...

הדיון התנהל לטעמי בצורה ראויה ועניינית,
התכנים היו מאוד מעניינים - במישור הטכני והמישור שאיננו טכני...

זכותך המלאה להיות משוכנע במה שאתה רוצה...
ולעצם העניין: תחושתך שגויה מאוד ...

*ראשית, על סמך מה אתה קובע בפסקנות כי "יש אנטיות בכל דבר שעולה כאן!" ??!!!!!
כמדומני זה הדבר הראשון שאתה מעלה כאן ואני חותם כי לא ממש קראת דיונים אחרים - אז זה לא לעניין..
כדי לכתוב כך "כל דבר" - ראוי שתקרא ותמצא, הנה אני מאתגר אותך להצביע על עוד דוגמה אחת....
רוב הדברים שעולים כאן זוכים לפרגונים מקיר לקיר ורוב הדברים לא מעוררים סוגיה בטיחותית..
כנס לפורום הסדנא שם מועלות "ההמצאות" - ותנסה למצוא "אנטיות" באיזה מהדיונים שעלו שם, לא תמצא!

*שנית, עברתי על התגובות, לא היו כאן אנטגוניזם או "אנטיות" כהגדרתך, היו תהיות והבעת חששות מהמוצר-
לא כל תהיה, סקפטיות או ביקורת, משמעם אנטגוניזם או חוסר פרגון...
עקרונית, אותי משמח לדעת כי יש כאן חבר'ה איכותיים ואכפתיים, שבוחנים ומתעמקים...
עדיף על פני "לייקים" חסרי ערך או "כל הכבוד" מבלי להתעמק ולהבין...
אז אכן, כשאתה מעלה כאן מוצר - תצפה להתיחסות רצינית ומעמיקה כי זה החתך האנושי כאן...
אם אתה רוצה לייקים והמנעות מכל שאלה מקשה - אז אולי זו לא הכתובת,
אם אתה מוכן להתמודד אם שאלות ענייניות גם אם קשות - בבקשה...
התגובות של גיאצוק אינן מעידות על בורות... (גיאצוק, אותי הרשמת - מאיפה הידע הזה?!!)

*לא ראיתי בתגובות של גיאצוק שום חוסר פרגון, תגובתו לתגובתך המצוטטת יותר מאשר הסבירה זו,
פרגן לך מכל הלב אך הביע תהיות וביקורת, מה לא לגיטימי בזה?! היה הרבה יותר מקומם אילו נצר פיו....

*אחרון חביב, כנ"ל לגבי מי שהתריע בפניך כי יש לך אחריות אם מישהו ייפגע...
דע כי זה הגיע אך ורק ממקום של אכפתיות וחלק מסיעור המוחות - זה לא "חוסר פרגון" אלא כיבוד והכי פרגון,
וקבל עצה שווה זהב:
אני אומר לך בבטחון, כי אם מישהו ייפצע כתוצאה מהשימוש במכשיר תתבע ואולי תחויב בנזיקין,
אם הפציעה קשה אולי תחטוף כתב אישום - כמו למשל באסון המכביה או קריסת תקרת ה"פל-קל" באולם..
כדי לצאת מאחריות נזיקית או פלילית, תצטרך להוכיח הרבה דברים...
בין היתר ולמשל שנתת הדרכות שימוש ראויות ומפורטות (בכתב) וגם אזהרות (בכתב)...
זה שאתה מודיע לקונה כי "זה על אחריותו" - לא פוטר אותך...
אולי בנסיבות מסוימות, מסמך מתאים של פטור מאחריות עם כל ההנחיות והאזהרות, יפטור אותך מאחריות...
לך תתיעץ עם עו"ד שעוסק בנזיקין או פלילי - לפני שאתה מוכר...

וכל זה - ראה בדברים עצתי החברית וממש לא ביקורת...

אני מניח כי המכשיר די בטוח מאחר וניסית אותו בהצלחה...
אם אתה משוכנע לחלוטין שהמכשיר בטוח לחלוטין, לך על זה כהבנתך...
רק שתהיה בטוח ב-99.9% ומעלה, כי אפילו אחוז אחד הופך למאה אחוז אם קורה משהו...
ואז זה לא שווה...

בהצלחה...
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 [2] 3 4 5 למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for