שלום לך רפי
ולחברי הפורום - (אחלה פורום)
שמי אלי - נעים מאד
ראשית... תודה לכולם על האיכפתיות והדאגה, היו שלבים שממש נהנתי מהתגובות.
אם הבנתי נכון... מותר להביע כל דעה שהיא בפורום ובפרט ביקורות כאלו ואחרות.
קראת לזה (סיעור מוחות, תהיות וסקפטיות).
אז אני אנסה לזרום ולהביע את ההתרשמות הראשונית שקיבלתי ובכך לענות לך על התגובה שרשמת לי וכמובן שהכל ברוח טובה ובונה.
לפני שפרסמתי את המתקן בפורום, שלחתי פעמיים או שלושה, מייל לפורום כמדומני אליך.
ובו פירטתי על המוצר ועל כך שאני רוצה להפיץ אותו דרכיכם ואיך עושים זאת אם בכלל. לאחר מספר ימים ונסיונות שלא נעניתי על ידיכם, נרשמתי לפורום והתחלתי לפרסם את המתקן.
יומיים לאחר הפרסום, חזרת אלי במייל שבו אתה רושם... הבנתי שמוטי כבר מטפל בנושא.
אכן מוטי טיפל בעינייני וקיבל אותי בצורה הכי נעימה שאפשר לתאר במילים.
זה התחיל כך: פרסמתי סרטון שבהתחלה שלו, הורדתי את המילה "PSI" שזוהי מידת לחץ, מהסיבה שהמון אנשים שפנו אלי מבחוץ, שאלו מה זה בכלל ושאני לא אסבך אותם בהגדרות שהם לא מבינים. לכן השארתי את הקטע עם המדחס
שמראה את מהלך הניפוח, והוא נעצר על הספרות 200 וכולם מבינים מה זה אומר כשיש בידם מדחס לרכב מהפשוטים ביותר, בפרט שאני מדגים זאת בסרטון!
התגובה הראשונה של גיאצ'וק לסרטון הייתה משהו כזה... פרסום למכירה אמור להיות בשוק הפתוח. שזה מצויין ואז הוא הוסיף, רשמת בסרטון לחץ אוויר של 200, אז אנשים יכולים להתבלבל ולחשוב שמדובר ב - 200 "באר" ואז הכל יתפוצץ ושכדאי שאדייק.
לידיעתך רפי... 200 "באר" הם 2,900 psi !!! שזה פי 14.5 ממה שהדגמתי בסרטון עם מדחס פשוט של רכב
אני מקווה שאתה מבין את המשמעות! אני עוד לא נתקלתי במדחס פשוט של רכב שיכול להגיע למידות כאלו, מה גם שעדיין לא מכרתי כלום ולא התנהלתי מול שום לקוח בפורום לגבי מחיר המוצר ואופן השימוש בו. בפרט כשאני מדגים את אופן הפעולה ואת המדחס.
לטעמי, ההערה הזאת של גיאצ'וק, לא באה ממקום של פרגון או סיעור מוחות או סקפטיות או שאלה עיניינית או דאגה.
אלא ממקום של אגו והתרברבות והפגנת נוכחות כזו או אחרת. אני מתפלא עליו בתור אחד שמבין, איך ניתן בכלל לדמיין
ניפוח של צינור "PVC" ב - 2,900 "PSI"

* והכול ברוח טובה ובונה!
ואז עניתי לו ולאחרים בצורה הכי רצינית לבבית ואחראית שיכולתי, אפילו הפגנתי רוח טובה ותודה על התגובות, בכדי לא להיכנס לפינות של אגו והתנצחויות. אבל זה המשיך כאילו גאיצ'וק ננעל על המתקן שפרסמתי וכל תגבוה שלי אליו,
הייתה מעוררת אצלו מן קטע של תגובה יותר ויותר חריפה כאילו, מה פתאום אתה עונה לי - אני כאן הבוס - תיזהר!
במהלך העיניינים, הוא הפך להיות "הרשות המחוקקת - הרשות השופטת והרשות האוכפת" בכך שהוא קבע והגדיר שהמתקן שלי הינו רובה אוויר ואני חייב ברשיון אחרת אני מסתכן במתן דין על אחזקה ושימוש באמל"ח...
בנוסף הוא מערער את היושר שלי בכך שבהתחלה פירסמתי על סוג החומר ולאחר מפרט טכני מפורט יותר...
הנתונים שמסרתי לטענתו אינם נכונים באינצ'ים למרות שבמפרט המלא, המוצר מראה על רמתו האיכותית וכן הבטיחוטית ביותר.
ולבסוף הבורות שלי כהגדרתו, מדאיגה אותו עכשיו באופן אישי, על כך שטענתי שמיים יותר כבדים מאוויר.
לגבי הנתון הנ"ל, שאלתי בחברה בזמנו, האם יש הבדל בין לחץ מיים ולבין לחץ אוויר? נענתי כך: אכן ישנו הבדל קטן.
שזה אומר כך:אני יכול לנפח את הצינור עד 16 אטמוספירות ואו 227 PSI ואין בעייה שאנפח גם 240 כי זה אוויר.
כל זה אומר... שגיאצ'וק לא השאיר אף לא חלק אחד ממני ומהמתקן הן באמינותו ובבטיחות שלו ובכלל באמינותי.
ואז כשחברי פורום רואים שמנהל יוצא נחרצות נגד משהו, זה אכן ישפיע מאד בשל המעמד...! לכן הגעתי למסקנה שיש אנטיות בכל דבר שעולה כאן אלא אם כן זה עבר את גיאצ'וק.
הרי אם אתה רוצה להראות את הידע שלך... אז תראה אותו באמת כמו שצריך. למשל כשחבר בפורום שאל ואמר שזהו צינור "פלסטיק" וכמו כל צינור פלסטיק הוא מתייבש לאחר שנה. ואז מה יעשה אחד ששילם כל - כך הרבה
פה יכולת להפגין פרגון וידע בכך שתענה לחבר... שזה לא צינור אלא פי וי סי והוא מחזיק מעמד המון שנים במיוחד כשמדובר בצינור הנ"ל. ועוד כאלו דוגמאות שלא הפגנת פתאום ידע רחב ופרגון אמיתי.
לעניות דעתי... על מנהל להיות נייטרלי במיוחד בפורום.
ולבסוף גאיצו'ק טען שהמחיר שלי גבוה במיוחד מאחר שהוא מגיע מהתחום ובך הוא בכי במחירים.
אז אני מבקש ממך גיאצ'וק... למה שלא אציג לך את עבודתי ואתה לעומת זאת, תציג בפורום את העלויות כמו שאמרת
ואז נבדוק בדיוק עד כמה המוצר שלי גבוה...!
אין ספק שהמתקן מסוכן אפילו אם הוא יעבור את כל מכוני התקנים בעולם ולכן הוא ירד מהפרק!
אני ממליץ לכל מאיתנו, לבדוק את הדבשת שלו בפרט כשאתה פדנט ולא לפעול תמיד מתוך אגו.
נראה לי שעניתי על הכל והסברתי את הצד שלי בלי שום כעס אלא כפי שאמרתם (הבאת דעה חופשית)
והכל ברוח טובה ובונה
אני מודה לך גיאצ'וק על כך שחסכת ממני את כל כאבי הראש שיכלו להתפתח ממכירת מוצר זה, אני מקווה שלהבא, כשאציג מוצרים אחרים, תהיה נייטרלי ומפרגן אמיתי וממקום נקי.
תודה גם לך רפי