פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   ככה שוברים יובש! |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: ככה שוברים יובש! (נקרא 3624 פעמים) |
הדפסה |
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
מזכיר לי את האינטיאס של צור לפני שבועיים-שלושה  היינו בטוחים שטרולוס ופתאום היפיוף עם הפס ענבר עושה החפה ומדליק את כולם  ההערות שנתנו החברים במקום  שיהיה בהצלחה עם הבאים בתור 
|
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
|
יופי של תפיסה!!! איזה סבל זה רשת בד עם קרסים משולשים אה?!אני גם סובל מזה יש לי רשת בד עם מקל טלסקופ שנפתח ל2 מטר, המקל תענוג אבל הרשת סבל בעיקר ברגע שאתה תופס ומת לזרוק זריז שוב אבל צריך להלחם עם הקרסים  ... מישהו יודע האם אפשר להחליף רק את הרשת? תלוי איזה רשת זאת.. אני יודע שברשת של PROX AIO [ALL IN ONE] המתקפלת אפשר להחליף לרשת סיליקון .. אמנם יעלה בנפרד אבל עדיין יש אפשרות להחליף. הטבעת שלי נפתחת עם הברגה ככה שאם יש לקנות רק רשת בנפרד אני יעשה זאת! השאלה איפה ?
|
|
S.F
|
|
|
|
|
אחלה שבירה של יובש,הדג הזה הוא חלום אצלנו בדרום(הבייבי ) הרשת הבעייתית הזו היא ההבדל בין דג אחד לבין תפיסה של כמה דגים, הייתה לי כזאת ונפלה לי למים תודה לאל,קניתי את הרשת ניילון,וההבדל גדול שיש מומנטום ותפסת בייבי הוא לא לבד  בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
אחלה שבירה של יובש,הדג הזה הוא חלום אצלנו בדרום(הבייבי ) הרשת הבעייתית הזו היא ההבדל בין דג אחד לבין תפיסה של כמה דגים, הייתה לי כזאת ונפלה לי למים תודה לאל,קניתי את הרשת ניילון,וההבדל גדול שיש מומנטום ותפסת בייבי הוא לא לבד  בהצלחה בהמשך בדרום אין תפיסות של בייבי ?? למשל כמו הדוראדו. מהחוף כמובן
|
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
|
אחלה שבירה של יובש,הדג הזה הוא חלום אצלנו בדרום(הבייבי ) הרשת הבעייתית הזו היא ההבדל בין דג אחד לבין תפיסה של כמה דגים, הייתה לי כזאת ונפלה לי למים תודה לאל,קניתי את הרשת ניילון,וההבדל גדול שיש מומנטום ותפסת בייבי הוא לא לבד  בהצלחה בהמשך בדרום אין תפיסות של בייבי ?? למשל כמו הדוראדו. מהחוף כמובן בייבי אינטיאס הכוונה,לא נתקלתי לצערי בדרום. כרגע יש בייבי גומברים בכמויות מטורפות,יש לי נקודה שבה הם נתפסים בכל זריקה ממש רבים מי יקח את הבובה,כשאין דייג במקום אחר אני הולך לנקודה ומשחק איתם, לפעמים לוקח ארוחה הביתה,נתפסים על הכל,במיוחד סילקונים(שנקרעים מידי פעם)גיגים בינוניים וכלבים קטנים
|
|
|
|
|
|
|
אחלה שבירה של יובש,הדג הזה הוא חלום אצלנו בדרום(הבייבי ) הרשת הבעייתית הזו היא ההבדל בין דג אחד לבין תפיסה של כמה דגים, הייתה לי כזאת ונפלה לי למים תודה לאל,קניתי את הרשת ניילון,וההבדל גדול שיש מומנטום ותפסת בייבי הוא לא לבד  בהצלחה בהמשך סופש הקרוב אני בדרום ואשמח לנקודה כזאת לשחק קצת... אומרים שאצלכם בדרום אף פעם לא משעמם  בדרום אין תפיסות של בייבי ?? למשל כמו הדוראדו. מהחוף כמובן בייבי אינטיאס הכוונה,לא נתקלתי לצערי בדרום. כרגע יש בייבי גומברים בכמויות מטורפות,יש לי נקודה שבה הם נתפסים בכל זריקה ממש רבים מי יקח את הבובה,כשאין דייג במקום אחר אני הולך לנקודה ומשחק איתם, לפעמים לוקח ארוחה הביתה,נתפסים על הכל,במיוחד סילקונים(שנקרעים מידי פעם)גיגים בינוניים וכלבים קטנים
|
|
S.F
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
אחלה של אינטיאסון חמוד  בז'רז'ור זה חלום  הייתי מוסיף אולי להיות יותר בהיכון להוציא את הדג עם הרשת מהמים, במיוחד כשהוא קרוב לסלעים ממש מתחכך בהם ואתה חושש לקריעת החוט כמובן. לקח לו זמן לחבר עד שהגיע עם הרשת.. בהצלחה!! 
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא פשוט לתפוס אנטיאס בג'רג'ור מהחוף אבל כשזה קורה אז החוויה היא אדירה...דג שיודע לתת פייט! הסרטון סוף הדרך 
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|