| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 16/10/2015 | צפון צפון : ראש הנקרה - חיפה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 20 - 30 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 6:55 | דמוי דג בינוני - Duo tide minnow sprint 75s | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 1 | |
הדו"ח:
חמישי חוזר הביתה מאוחר אחרי שבוע ארוך בצבא ולשמחתי מוצא את החוטים שהזמנתי מאיביי על השולחן!
שוטף את הרולרים (2 במספר) מוריד את החוט הקודם (שתיפקד כמעט 4 שנים עליהם) וממלא אותם בסחורה רעננה.
מכין הכל, נותן תמונה ולאחר מכן תפילה לשבירת יובש של חודש וקצת בלי דג ראוי

אי אפשר להסביר כמה כיף לשמוע את השעון מעורר מצלצל לו ב4:30.. מכין את הציוד, מצטייד בקפה שחור togo
ויוצא לאסוף את החבר.
מגיעים לחוף,חוסר בדמויים לחכה הגדולה מביא אותי לבחור דווקא באולטרה לייט (בחירה שאני ממש לא אצטער עליה).
מרכיבים הכל, 5:05 חוטים כבר במים בחיפוש אחר ברקודות שהציפייה להן הורגת אותי.........

הזמן עובר וחברים מצטרפים אך עדיין ללא דגים..
השעה 6:00, תקיפה ונעילה - טרכון של 200 גרם שמשוחרר מיד, גם החבר מימין תופס 2 ומשחרר (ואף משהו גדול
שבורח לו בין הרגליים).
6:20, שעת המוות עבורנו. כ-15 סירות מזגזגות מטרים מאיתנו הלוך וחזור ולא נותנות לנו לנשום..
השעה כמעט 7, אני צריך עוד מעט להתקפל כדי לחזור לקחת את אחי הקטן לבית הספר.. ואז כשהכל נראה אבוד
תקיפה במים רחוקים שמתחילה בנגיחות קטנטנות שמשדרות לי שזה עוד טרכון קטן.
מביא את הבחורצ'יק כמעט אליי ואז הוא מרגיש סוף סוף את הצורך להוכיח לי שהוא לא קל להשגה וברור שלא
טרכון קטנטן!
הדג חותך ימינה לעומק וממש ליד הסלעים! לא מצליח לעצור אותו ורק מקווה שהחוט לא יקרע.
מנסה למשוך אותו ומצליח אך מרגיש את השיפשוף של החוט בסלע - ממשיך להתפלל לטוב בעוד הדג מחליט לבקר
בסלעים שמשמאל.
סוףסוף מקרב את הדג אליי וצורח "זה טרכון! זה טרכון! זה גודל אמיתי ולא האצבעונים שאנחנו תופסים!" בזמן שחבר
רץ אליי כדי לקחת את הרשת ולהרים את הדג.
החבר מגיע לקחת את הרשת, הדג כבר לידי ואז אני קולט ומכריז כל כך חזק שכל החוף שומע - "זה אינטיאס
אחי!!!!!!!!!!!"
התשה אחרונה והדג בחוץ! השמחה מורגשת ברגעים האלו בסירטון אז לא אטרח לתאר אותה

אני נהנתי, מקווה שתהנו גם אתם

ברשת

...