בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
| | |-+  מה דעתכם - זה דיג ספורטיבי או דיג מסחרי?
עמודים: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 12 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: מה דעתכם - זה דיג ספורטיבי או דיג מסחרי?  (נקרא 30847 פעמים) הדפסה
dekel
חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין:
« הגיב #75 ב- : אוגוסט 19, 2015, 15:29:40 PM »
לדעתי זהו פוסט מיותר לחלוטין שאם ובמידה יגיע לרשויות המס(מדברים פה על מכירה שחורה,דין אחד כדין מאה) וינהלו חקירה כנגד החבר, שנים אחורה ורק כדי שיצטרך להוכיח שמכר רק דג אחד. והשאר כבר ידוע....מציע למחוק את הפוסט או לחלופין למחוק שמות

תגובה זו רק מחזקת את הטענה שכולם עושים את זה ואפילו במודע לחוסר החוקיות בדבר
 IP: [ מחובר ]
דייג מתחיל11

חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין: מה דעתכם - זה דיג ספורטיבי או דיג מסחרי?
« הגיב #76 ב- : אוגוסט 19, 2015, 15:35:18 PM »
לדעתי זהו פוסט מיותר לחלוטין שאם ובמידה יגיע לרשויות המס(מדברים פה על מכירה שחורה,דין אחד כדין מאה) וינהלו חקירה כנגד החבר, שנים אחורה ורק כדי שיצטרך להוכיח שמכר רק דג אחד. והשאר כבר ידוע....מציע למחוק את הפוסט או לחלופין למחוק שמות

איך זה בדיוק מחזק את זה??
-------------------------------
"תן לאדם דג והוא יאכל כל היום, למד אדם לדוג והוא יאכל כל החיים"
שפמנון 3.5 ק"ג,אמור לבן 2.8 ק"ג, טורפן ירבועי: 0.8 ק"ג, קרפיון 0.5 ק"ג, מושט 130 גרם, אבו נפחא בערך 3 ק"ג(חתיכת מפלצת אילתית...)
dekel
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #77 ב- : אוגוסט 19, 2015, 15:37:31 PM »
ראשית כל, דקל, אני מוכרח לציין שמעולם לא מכרתי דג, ואת רוב הדגים שאני תופס אני משחרר ואת מקצתם אני לוקח למאכל. יצא לי לראות עשרות דייגים ספורטיביים, אבל לא נתקלתי אפילו באחד שמכר את מה שהוא תפס. הנתונים שאתה מביא פה הם הזויים וחסרי כל בסיס:"ונניח שרק חצי מוכרים את הדגים", תגיד אתה אמיתי או מה? אם אומר ש-5% מהדייגים הספורטיביים בארץ מוכרים את מה שהם תופסים זו כבר תהיה הגזמה. לדעתי אולי 2-3% מהדייגים בארץ מוכרים את מה שהם תופסים. אז או שיש לך בעיה עם המתמטיקה שלך והיית צריך להיכנס קצת יותר לשיעורי מתמטיקה בכיתה ז', או שאתה רוצה לצייר תמונה דמיונית שבה עיקר הנזק לדגה נגרם מהדייגים הספורטיביים ולא מהדייגים המסחריים, ואם כך הדבר, אז כמו שאמרו חכמים ממני:"צרת רבים, נחמת טיפשים"(נסיון עלוב לנקות לדייגים המסחריים את המצפון). אני מצטער להודיע לך דקל אבל בשמורת ראש הנקרה ששם הדיג המסחרי אסור, הדייג פי כמה וכמה יותר טוב משאר המקומות באיזור, ואף מתקרב לרמת הדייג של חברינו האיטלקים והספרדים שמצפון וממערב לנו, ולא רק בראש הנקרה, גם בשטח הצבאי הסגור בעתלית ששם הכניסה אסורה לכולם מצב הדגה פי כמה וכמה יותר טוב מאשר מחוץ לשטח הצבאי. אז אני מצטער להודיע לך דקל, אבל לדעתי אתה וחבריך המסחריים אתם אלו שהורסים את הדגה בארץ, אתם אלו שהורגים 200 דגים על כל דג שמגיע לחנות, אתם אלו שצוללים ועם הרובים שלכם פוגעים בלוקוסים ובפרידות שבין כה וכה מצויים בסכנת הכחדה(שלא תבין אותי לא נכון, דיג בצלילה חופשית עם רובים בעיניי הוא לא ספורטיבי בין אם זה למטרות מסחריות או לא), אז אני מצטער אבל בגלל שהבאתם את המדינה שלנו למצב אקולוגי ימי כל כך גרוע, הכנסת צריכה להשבית בארץ לחלוטין את הדייג המסחרי לפחות ל-5 שנים בכדי לתת למערכת האקולוגית באיזור להשתקם, וגם לאחר מכן, לצמצם את מספר רשיונות הדיג המסחרי מכמה מאות רשיונות, לכמה עשרות רשיונות לכל היותר, ולהשבית לאלתר את המכמורתנים. ועוד שאלה לי אליך דקל, מה אתה עושה פה? למה לעזאזל אתה נמצא בפורום הזה? הפורום נקרא: "פורום הדיג הספורטיבי בישראל" ולא "פורום השחיטה המסחרית בישראל", לא קראת בפורום בעמוד:"מי אנחנו" למי מיועד הפורום? לכלל הדייגים הספורטיביים בישראל.
כתבתה כל הרבה אבל אני רק יגיד לך שיש לך עוד הרבה מה ללמוד בנושא
הוא שאתה יכול להמשיך ולטמון את הראש החול (לפי תגובתך )
yosi asuline

חבר פורום
*

מנותק מנותק

אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר

« הגיב #78 ב- : אוגוסט 19, 2015, 15:50:27 PM »
https://youtu.be/PPTHT6ntvOo
עריכה אחרונה: אוגוסט 19, 2015, 16:18:06 PM על ידי yosi asuline
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
dekel
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #79 ב- : אוגוסט 19, 2015, 15:51:40 PM »
לא מבין מה כל הקטע כולם טוחנים כאן מים
מישל עשית בשכל שמכרת ואם היית משחרר היית מקבל מכות ממני
החלום שלי לתפוס כזה ולשחרר אבל לא יודע מה יהיה ברגע האמת ,נראה לי יזרקו אותי למים במקום הדג.
יש ים בהוצאות בתחביב הזה אז מותר לקזז הפסדים מידי פעם בכיף.
דקל שתהיה לי בריא אחרי כל ההתייפיפות אתה מספר שאתה דייג מסחרי,עדיף היה לשתוק וזהו.
ובקשר לספורטיבי או לא הכוונה לשיטת הדייג ולא למה שעושים עם מה שתופסים אם תופסים.

ומה קורה כשתופסים יותר דגים בשיטה ספורטיבית מאשר ברשתות
יש ים בהוצאות בתחביב הזה אז מותר לקזז הפסדים מידי פעם בכיף.   בגלל זה קוראים לזה תחביב ולא עבודה

הצחקתני
דייגי הרשתות צריכים להיות בכלא כולם כולל כולם.
מקצוע זה שזה המקצוע שלך ומזה אתה מתפרנס.
תחביב אם אפשר מידי פעם לממן חלק מהתחביב בעזרת התחביב עצמו מה טוב.
אם יוצאים כל יום כל היום לים ותופסים ומוכרים זאת פרנסה כבר,אבל זה לא המקרה.
אתה גם עם רשתות גם שארק וגם צולל ,אתה בעיניי "פושע"הכי גדול שיש בים.
בקיצור הרושם שאני קיבלתי מהתגובות שלך זה שאתה מצד אחד מפרגן בכאב. אבל מתפוצץ בתוכך מסיבה כלשהי שלא ממש ברורה מבפנים.

סליחה שרק עכשיו אני מגיב אבל אני מהבוקר בים מוציא כמויות אדירות של דגים היה יום טוב
אנ י לא יודע ממה אתה מיתפרנס אבל אני מקווה שיום יבוא וכנסת ישראל תוציא את עיסוקך מחוץ לחוק ויושיבו אותך בכלא
אני עובד בצורה חוקית אם כל הרשיונות ולא חייב דין וחשבון לאנשים כמוך
בעני אתה הפושע משנינו ולפי דעתי גם בעני הרשויות
אבל מתפוצץ בתוכך מסיבה כלשהי שלא ממש ברורה מבפנים.   בדיוק בגלל אנשים כמוך
אני ממליץ לך ליפני שאתה כותב משהו תעצור תנשום תשתה משהו קר ורק אז תכתוב  הדברים שכתבתה ממש לא לעניין מקיאים

אדוני הנכבד אתה דייג מסחרי לכל דבר וענין. ואני חושב שהתגובה עליך צודקת בהחלט כל הדיון שהתחיל בגללך על דייג מסחרי ואתנ בכלל כזה ששוחט את הים ומשחית כל חלקה טובה בכל. שיטה אפשרית במקרה שלך כך שאתה פה הבעייתי עם כל הכבוד
זכותך לחשוב מה שאתה רוצה אבל הדיון פה או על מה נחשב כדייג מיסחרי
אני לא בה חס וחלילה להגיד לאנשים מה לעשות עם הדגים שלהם בסוף זה דגים שלהם וזכותם המלאה לעשות בדגים כרצונם
צר לי שאתה חושב שדייגים שוחטים ומשחיטים אבל דייג זה מקצוע עתיק (כמעט כמו זונות ) ועדיין כולנו צריכים לאכול כך שזה לא ישתנה בקרוב

ראשית כל, עם כל הכבוד לדיג המסחרי, הדיג המסחרי הוא לא מקצוע עתיק כמו שאתה מתאר ואפילו לא קרוב לזנות, דיג באמצעות קרסים וחוטים החל כבר לפני 10,000 שנה(דיג לצריכה אישית ולא מכירה), לעומתו הדיג המסחרי החל להתפתח לפני פחות מ-700 שנה, לעומת זאת זנות הייתה קיימת לפני 6,000 שנה, ככה שזנות זה מקצוע פי 8 עתיק מדיג מסחרי, אז מציע לך לבדוק פעם הבאה לפני שאתה כותב ולא לרשום שטויות חסרות בסיס. ואם מצב שבו על כל דג שמגיע לצלחת יש 200 דגים שמתים ונזרקים לים, לא נקרא שחיטה; אז אני לא יודע מה זה כן. ואין ספק שכולנו צריכים לאכול, ובשביל זה יש בריכות דגים שמספקות כיום במדינת ישראל יותר משני שליש מהדגים בסופר. ואפילו בדיג מסחרי יש שיטות שלא פוגעות בכל כך הרבה דגים מיותרים כמו למשל שרק.
לפי תפיסתך אז רק הטרולים הם מיסחריים כי כשאני יורה בדג 200 דגים לא מתים וכשאני זורק שרק שום דג לא ניזרק
שרק ודייג חכות די דומים והיום כבר אין כמעט דייג בשרק כי דייג בחכה יותר יעיל אם תוצאות טובות יחס השקעה
סוף סוף מישהו מדבר על בריכות דגים תודה
היום מגדלים בברכות דגים בורים שהם כולם הוצאו מהים בגודל 1-2 סנטימטר
מגדלים בכלובים דניסים ולברקים ומתחילים עם הלוקוסים
עכשיו נתון מעניין מישהו פעם שאל מה הדגים האלה אוכלים מה?מה?
טוב אני יספר לך מה הם אוכלים
הם אוכלים תערובת שמורכבת בעיקרה מדגים כן כן דגים  דג טורף אוכל דגים אז יוצא שבסופו של דבר על כל דג של גידול כ200 ויותר דגים אחרים משמשים כאוכל  ואז אני שואל אןתך מה יותר סלקטיבי דייג ברובה או גידול מה??
dekel
חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין:
« הגיב #80 ב- : אוגוסט 19, 2015, 15:55:19 PM »
דקל אותי מעניין מה זה בשבילך דייג ספורטיבי ?
דייג ספורטיבי בעני לא קיים קיים דייג חובבני ודייג מיסחרי
כל שיטות הדייג הם ספורטיביות בלי שום ספק  דייג חובבני לא מוכר דגים  ודייג מיסחרי מוכר דגים
dekel
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #81 ב- : אוגוסט 19, 2015, 15:58:32 PM »
לא נגד תפוס ושחרר פשוט לא מבין את זה שכל אחד יעשה את מה שהוא חושב
לנכון בכדי לעזור לים להתאושש
אני חושב שגם מי שלוקח דגים וגם מי שמשחרר חייב לדאוג ולא להגזים ולזכור שזה רק ספורט ותחביב ושהחיים בים רגישים להמצאות האדם בסביבתם
כמובן שמי שתפס דג ומכר אותו פעם ב 10 יציאות לא יחשב לדיג מסחרי נקודה

המשפט הראשון והשני מדויקים
לגבי המשפט האחרון הוא לא ברור עם כל ה10 יציאות הוא חזר עם דגים וכבר המקפיא שלו של המשפחה חברים ושכנים מלא אז למה שלא ישחרר את הדג ?
עם הוא תפס דג אחד ב10 יציאות ומכר אותו אז למה לצאת להגיד ספורטיבי לימכור (כן כן גם דייגים מיסחריים חוזרים שלי שלל לפעמים יותר וכמה יציאות זה הופך אותם לספורטיבים?

לא זה בטח שלא הופך אותם לספורטיבים הם יוצאים במטרה אחת לתפוס כמה שיותר דגים בכדי למכור אותם ובאמצעים שיכולים לתפוס כמויות
בעוד דייג ספורטיבי יוצא במטרה לתפוס דג בשיטה שמגבילה אותו לפריט אחד בכל פעם ויש בה משחק אישי אחד על אחד עם הדג ולא צוות שמשחק עם להקה בעזרת רשתות
בקשר לחברה המבוגרים שמוכרים 2 קג סרגוסים הם לא מסחרים הם שלא נדע נזקקים וטוב שהם יכולים לדאוג לעצמם כאשר במדינתנו המעציבה נכשלים פעם אחרי פעם בטיפול בנזקקים אני אגב הייתי נותן את האינטיאס של ה30 קג לאחד כזה שהוא ימכור ויעזוב את ה10 סרגוסים במנוחה אבל אנו חיים בעולם שזקוק לתיקונים ואין מי שיבצע תיקון אחד עם עניים עצומות או מסונוורות

קבל לייק
כמה שזה נכון מה שאתה אומר עצוב אבל נכון

dekel
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #82 ב- : אוגוסט 19, 2015, 16:12:05 PM »
לא מבין מה כל הקטע כולם טוחנים כאן מים
מישל עשית בשכל שמכרת ואם היית משחרר היית מקבל מכות ממני
החלום שלי לתפוס כזה ולשחרר אבל לא יודע מה יהיה ברגע האמת ,נראה לי יזרקו אותי למים במקום הדג.
יש ים בהוצאות בתחביב הזה אז מותר לקזז הפסדים מידי פעם בכיף.
דקל שתהיה לי בריא אחרי כל ההתייפיפות אתה מספר שאתה דייג מסחרי,עדיף היה לשתוק וזהו.
ובקשר לספורטיבי או לא הכוונה לשיטת הדייג ולא למה שעושים עם מה שתופסים אם תופסים.

ומה קורה כשתופסים יותר דגים בשיטה ספורטיבית מאשר ברשתות
יש ים בהוצאות בתחביב הזה אז מותר לקזז הפסדים מידי פעם בכיף.   בגלל זה קוראים לזה תחביב ולא עבודה

אם אתה תופס ברשתות פחות מדייג ספורטיבי לך לחפש עבודה אחרת אתה כנראה לא ממש יודע לדוג ברשתות.
מותר לעשות מה שבא לעשות כל עוד זה במסגרת החוק.
פעם ב אם מוכרים דג או דגים זה לא נורא , עדיף שיקנו מהספורטיביים מאשר מדייגי הרשתות .
תסתכל סביבך ותראה רוב הדייגים המיסחריים עברו לשיטות ספורטיביות ותחשוב לבד למה זה
מה שאתה אומר פה למעשה שמכירה בשחור זה בסדר כל זמן שזה פעם ב ?

אז מה שאתה אומר זה שהמסחרים עברו להיות ספורטיבים לא שהספורטיבים נהיו מסחרים עכשיו אני מבין את הבלבלה
ומכירה בשחור זה עניין לא ראוי לשיחה בפורום דיג ספורטיבי זה מאד אינדבידואלי חוץ מזה מה אתה מס הכנסה  מתפקע

אני אומר שברגע שאתה מוכר דגים אתה כבר לא יכול להגיד שאתה דג בשיטה ספורטיבית  כי זה לא משנה
אתה עדיין מוכר דגים  וזה הופך אותך למיסחרי
עם אני הולך עם רשת קטנה ותופס דגים רק לבית בוא נגיד 4 קג זה בסדר
עכשיו בוא נגיד אני הולך עם חכה ותופס דגים רק לבית נגיד 4קג זה בסדר
אכשיו ואם אתה מוכר 4קג שניתפסו  ברשת הוא בחכה יש הבדל?מה???
ההבדל בזה הוא דייג חובב או דייג מיסחרי
מקווה שאני מספיק ברור
dekel
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #83 ב- : אוגוסט 19, 2015, 16:16:38 PM »

איך זה בדיוק מחזק את זה??
כי לימחוק את הדיון רק מראה פחד ופחד נובע מידיעה שזה לא חוקי ולכן זה מחזק
dekel
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #84 ב- : אוגוסט 19, 2015, 16:20:31 PM »
דקל עוד הפעם אתה מביא שטויות לא מבוססות... אשמח אם תראה לי דייג מסחרי שיוצא לדוג עם 2-3 חכות ולא עם רשתות,מכמורות,שרקים,רובים וכו'. ודבר נוסף, לדעתי האישית זה בסדר למכור בשחור לא רק פעם ב.., כי במדינה כמו שלנו שגונבים ממך בכל מקום ופשוטו כמשמעו שוחטים אותך ביוקר המחייה, וכשיש עמלות על עמלות, וביטוחים שלא עוזרים לך, ולוקחים לך חצי מהמשכורת על מיסים, ואתה מגיע למצב שאתה קודם כל עובד בשביל המדינה ורק אחר כך בשביל המשפחה שלך, אז הגונב מגנב פטור. לא רואה שום בעיה בלמכור בשחור.

הבעיה היא שכאן אתה גונב דגים מצד אחד ובצד השני אתה מתלונן על מי שדג אותם בצורה חוקית
והדגים בסוף משלמים על כל מחלות המדינה
dani77
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #85 ב- : אוגוסט 19, 2015, 16:24:43 PM »
דיון מעניין מאוד ,
2 השקל שלי ..
1. כל הכבוד דקל שאתה עומד פה וסופג אש לא פשוטה ממספר אנשים , חבל מאוד שלא מבינים את ההבדל בשיטות הדייג שלך לבין שיטות דייג הרסניות , כל עוד אתה מבצע את זה ברשיון זה בסדר גם אם זה נראה לא טוב לאנשים אחרים בעין . אני בטוח (למרות שלא ציינת את זה) שאתה דוגל ומשחרר דגים שלא ראויים להלקח (לא מוכר גם לוקוסים של חצי קילו ! )
2. אם כולם פה רק יתלהמו ולא יכבדו את הדעות האחרות נהייה פה בבעיה חמורה .
3. המטרה העליונה של כל הסיפור הוא להשבית טוטאלית את הטרולים , לתת מנוחה לים שלושה חודשים בשנה מכל סוגי הדייג המסחרי ברשתות והגבלה עלגודל העין והגבלה על כמות (דגים או משקל)לדייגים ספורטיביים .אם המהלכים האלו יצאו לפעול לכולם יהיה מה לדוג ואני מאמין שנראה התאוששות יפה בשלל הדייג .
4. למי שלא מבין, דייג רשתות עומדות אינו מכוון לדגי ריף אלא לדגים עונתיים , כל עוד יוגבל גדול הין לא אמורה להיות עם זה בעיה . משיחות עם דייגים מקצועיים הבנתי כבר שלא משתלם לצאת לים לשארקים ולדייג רשתות אנשים אלו בעבר היו מפרנסים משפחה שתיים בשתי יציאות לדייג בשבוע והיום כבר לא מחזירים את הוצאות הדלק והם הולכים ונהיים מיואשים וזוקרים רשתות על המזחים והמרינות ודגים כל מה שזז .מי שיכול כבר לא יוצא לדוג בצורה מקצועית אלא מוציא אנשים בשכר לבולוס וג'יג , פשוט לא משתלם לחפש חצי ארגז של של לוקוסים מזה אי אפשר להתפרנס .
5. לעניין מכירה כמו כל דבר בשורה התחתונה מי שמרוויח צריך לדווח על כך למס הכנסה. מי שרוצה לקחת את הסיכון שיערב לו .אני לא רואה פסול בלמכור דגים פה ושם - חשוב להדגיש שאם נפלת על יום מטורף כל המהות היא צריכה עצמית= הגבלת השלל .אם כל הספורטיביים ימכרו דגים אז בהחלט נהיה בבעיה . צריך להבין שבמדינות אחרות כל דייג מחזיק סרגל דייג ויודע את כמות הדגים ואת הגודל הרלוונטי ללקיחה\שחרור .
6. תופעת השחרור מבורכת בהחלט וכיף לראות את התפשטות האופנה הזאת , לאחרונה עולים סרטונים של שחורורים גם של אינטיאסים קטנים - פחות מחצי קילו וגם של גדולים בוגרים מינית וזה ממש עושה טוב על הלב - הלוואי שנמשיך במגמה הזאת גם בעונת הלוקוסים והפלמידות . כמובן שיש לי הרבה כבוד למשחררים !!

בתקווה שנכבד אחד את השני , נוציא את הטרולים מהים ונהפוך אותם לתקלות ,נגבה עלויות מכל  הדייגים הן הספורטיביים והן המקצועיים (גבוהות יותר ..) ויהיה פיקוח אמיתי והוגן על כל המשתמע מכך .
יש מספיק מה ללמוד מארצות אחרות בהן בוצעו רפורמות בנושא הדייג והיום הם במצב מצויין , יש לאן לשאוף חברים !
dekel
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #86 ב- : אוגוסט 19, 2015, 16:38:16 PM »
דיון מעניין מאוד ,
2 השקל שלי ..
1. כל הכבוד דקל שאתה עומד פה וסופג אש לא פשוטה ממספר אנשים , חבל מאוד שלא מבינים את ההבדל בשיטות הדייג שלך לבין שיטות דייג הרסניות , כל עוד אתה מבצע את זה ברשיון זה בסדר גם אם זה נראה לא טוב לאנשים אחרים בעין . אני בטוח (למרות שלא ציינת את זה) שאתה דוגל ומשחרר דגים שלא ראויים להלקח (לא מוכר גם לוקוסים של חצי קילו ! )
3. המטרה העליונה של כל הסיפור הוא להשבית טוטאלית את הטרולים , לתת מנוחה לים שלושה חודשים בשנה מכל סוגי הדייג המסחרי ברשתות והגבלה עלגודל העין והגבלה על כמות (דגים או משקל)לדייגים ספורטיביים .אם המהלכים האלו יצאו לפעול לכולם יהיה מה לדוג ואני מאמין שנראה התאוששות יפה בשלל הדייג .
4. למי שלא מבין, דייג רשתות עומדות אינו מכוון לדגי ריף אלא לדגים עונתיים , כל עוד יוגבל גדול הין לא אמורה להיות עם זה בעיה . משיחות עם דייגים מקצועיים הבנתי כבר שלא משתלם לצאת לים לשארקים ולדייג רשתות אנשים אלו בעבר היו מפרנסים משפחה שתיים בשתי יציאות לדייג בשבוע והיום כבר לא מחזירים את הוצאות הדלק והם הולכים ונהיים מיואשים וזוקרים רשתות על המזחים והמרינות ודגים כל מה שזז .מי שיכול כבר לא יוצא לדוג בצורה מקצועית אלא מוציא אנשים בשכר לבולוס וג'יג , פשוט לא משתלם לחפש חצי ארגז של של לוקוסים מזה אי אפשר להתפרנס .
5. לעניין מכירה כמו כל דבר בשורה התחתונה מי שמרוויח צריך לדווח על כך למס הכנסה. מי שרוצה לקחת את הסיכון שיערב לו .אני לא רואה פסול בלמכור דגים פה ושם - חשוב להדגיש שאם נפלת על יום מטורף כל המהות היא צריכה עצמית= הגבלת השלל .אם כל הספורטיביים ימכרו דגים אז בהחלט נהיה בבעיה . צריך להבין שבמדינות אחרות כל דייג מחזיק סרגל דייג ויודע את כמות הדגים ואת הגודל הרלוונטי ללקיחה\שחרור .
6. תופעת השחרור מבורכת בהחלט וכיף לראות את התפשטות האופנה הזאת , לאחרונה עולים סרטונים של שחורורים גם של אינטיאסים קטנים - פחות מחצי קילו וגם של גדולים בוגרים מינית וזה ממש עושה טוב על הלב - הלוואי שנמשיך במגמה הזאת גם בעונת הלוקוסים והפלמידות . כמובן שיש לי הרבה כבוד למשחררים !!

בתקווה שנכבד אחד את השני , נוציא את הטרולים מהים ונהפוך אותם לתקלות ,נגבה עלויות מכל  הדייגים הן הספורטיביים והן המקצועיים (גבוהות יותר ..) ויהיה פיקוח אמיתי והוגן על כל המשתמע מכך .
יש מספיק מה ללמוד מארצות אחרות בהן בוצעו רפורמות בנושא הדייג והיום הם במצב מצויין , יש לאן לשאוף חברים !
קודם כל תודה כן זה לא פשוט אבל זה שעדיין יש אנשים כמוך עם גישה חיובית בהחלט מחזק
אם בסוף הדיון יהיה כמה אנשים שיחשבו על מהות הדיון ומצב הים ויפסיקו להאשים אחרים ויחשבו מה הם יכולים לעשות אז היה שווה את כל האש
רפי שים לב בדיון אחד שקשור לכסף הצלחתי לעורר יותר עניין מרוב הדיונים בי.ע.ד
מה שאומר לנו שבסוף הכל קשור בכסף וכך גם הים שלנו  חומר למחשבה אתה בסדר
yosi asuline

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #87 ב- : אוגוסט 19, 2015, 17:30:26 PM »
דיון מעניין מאוד ,
2 השקל שלי ..

בתקווה שנכבד אחד את השני , נוציא את הטרולים מהים ונהפוך אותם לתקלות ,נגבה עלויות מכל   הדייגים הן הספורטיביים והן המקצועיים (גבוהות יותר ..) ויהיה פיקוח אמיתי והוגן על כל המשתמע מכך .
קודם כל תודה כן זה לא פשוט אבל זה שעדיין יש אנשים כמוך עם גישה חיובית בהחלט מחזק
אם בסוף הדיון יהיה כמה אנשים שיחשבו על מהות הדיון ומצב הים ויפסיקו להאשים אחרים ויחשבו מה הם יכולים לעשות אז היה שווה את כל האש
מה שאומר לנו שבסוף הכל קשור בכסף וכך גם הים שלנו  חומר למחשבה אתה בסדר
דקל די נו לא פיר מה שאתה עושה מה כתבת לרפי שזה יותר מעניין כזה מדבר על כסף ואלה לא כך הדבר מה שעניין לדעתי זה הקטע עם מישל וההסתכלות על מה שהוא עשה ושפיטה של העניין
ואז בקשתם לחדול מלהתעסק עם הדוח שלו ומה שקרה בשירשור אחרי והשיח כבר היה לוהט ותוסס
גם ביקשתם שנשתף בחופשיות את מה שעל ליבנו
ואז השתמשת בכל מה שאנשים כתבו בכדי להוכיח שספורטיבים ומסחריים הם אותו דבר
אחי זה מניפולטיבי הרעיון שיש המון ספורטיבים שמוכרים דגים הוא הזוי
האמת היא שיש המון ספורטיבים שלא איכפת להם מה תעשה עם הדג לאחר שכבר החלטת לא לשחרר אותו
לדעתי תוסיפו פה בראש הדיון  שכל מה שנאמר בחופשיות יהיה ניתן ךהשתמש בו כנגדכם
לא פעם בכתיבה בפורום נאמר לי שהדברים מובנים בצורה שונה או מפורשים עי האדם הקורא לפי הבנתו
הדיון הזה לדעתי פסול ולא הבנתי עד עכשיו מה אתה מנסה לומר בזה שאתה הופך את כל הדיגים לעיסה אחת גדולה
אז מה עכשיו זה אנחנו הספורטיבים והמסחריים נגד המכמורות
לא מבין מה הקשר
הרי הבעייה שמי שצריך לקבוע חוקים בתוקף תפקידו בכלל לא מבין אפילו חצי עניין מדיג ואין מי שיקח את המצב ויחוקק חוקים שהם תואמים למציאות

yosi asuline

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #88 ב- : אוגוסט 19, 2015, 17:30:55 PM »
דיון מעניין מאוד ,
2 השקל שלי ..

מה שאומר לנו שבסוף הכל קשור בכסף וכך גם הים שלנו  חומר למחשבה אתה בסדר
דקל די נו לא פיר מה שאתה עושה מה כתבת לרפי שזה יותר מעניין כשזה מדובר על כסף ואלה לא כך הדבר מה שעניין לדעתי זה הקטע עם מישל וההסתכלות על מה שהוא עשה ושפיטה של העניין
ואז בקשתם לחדול מלהתעסק עם הדוח שלו ומה שקרה בשירשור אחרי והשיח כבר היה לוהט ותוסס
גם ביקשתם שנשתף בחופשיות את מה שעל ליבנו
ואז השתמשת בכל מה שאנשים כתבו בכדי להוכיח שספורטיבים ומסחריים הם אותו דבר
אחי זה מניפולטיבי הרעיון שיש המון ספורטיבים שמוכרים דגים הוא הזוי
האמת היא שיש המון ספורטיבים שלא איכפת להם מה תעשה עם הדג לאחר שכבר החלטת לא לשחרר אותו
לדעתי תוסיפו פה בראש הדיון  שכל מה שנאמר בחופשיות יהיה ניתן ךהשתמש בו כנגדכם
לא פעם בכתיבה בפורום נאמר לי שהדברים מובנים בצורה שונה או מפורשים עי האדם הקורא לפי הבנתו
הדיון הזה לדעתי פסול ולא הבנתי עד עכשיו מה אתה מנסה לומר בזה שאתה הופך את כל הדיגים לעיסה אחת גדולה
אז מה עכשיו זה אנחנו הספורטיבים והמסחריים נגד המכמורות
לא מבין מה הקשר

עריכה אחרונה: אוגוסט 19, 2015, 17:49:24 PM על ידי yosi asuline
yosi asuline

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #89 ב- : אוגוסט 19, 2015, 17:54:41 PM »
דקל בוא תעשה טובה קח אוויר ותסכם את מה שעל ליבך בצורה ברורה וחד משמעית גלה לנו את מה שאתה מנסה להעביר פה כמסר עד עכשיו יותר הגבת על דברים שנכתבו ואין מה לעשות בהקשר לדוח של מישל
בבקשה מהתחלה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 12 למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for