|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
הודעות: 6322
תמיד זמין 053-6064261
|
|
נראה טוב  מעניין אם יעבוד אם עוד דגים או רק אם טונה 
|
-------------------------------
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
הודעות: 14232
|
|
נראה טוב  מעניין אם יעבוד אם עוד דגים או רק אם טונה  ראיתי מתכון בארץ שעשו גם עם סלומון. דג עם הרבה שומן, ולא צריך להוסיף כמעט שמן.
|
-------------------------------
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
הודעות: 5225
|
|
מרתק.. תודה שרגוש  רק תהיה בהיכון שאתה פותח את הפקק עוד חודש מי יודע מה  משם 
|
-------------------------------
|
|
|
doubletuna
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
הודעות: 542
|
|
תודה רבה, ננסה גם!
|
-------------------------------
Give a man a fish and he'll eat for a day. Give a fish a man and he'll eat for weeks
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
הודעות: 39113
|
|
תודה על השיתוף שרגא...  כל צותת הניהול היה במתח כשטעמת מהטונה - אז אמנם לא ירשנו את הסירה וציוד הדיג שלך אך שמחנו שנותרת אתנו חי ומחייך...  וגם גאה על הטונה הטעימה שיצאה לך...  שאלה - ותנסה לתת תשובה אוביקטיבית: יש הבדל מבחינת איכות הטעם בין מה שהכנת לבין טונה מקופסאות שאנחנו קונים?
|
-------------------------------
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
הודעות: 14232
|
|
תודה על השיתוף שרגא...  כל צותת הניהול היה במתח כשטעמת מהטונה - אז אמנם לא ירשנו את הסירה וציוד הדיג שלך אך שמחנו שנותרת אתנו חי ומחייך...  וגם גאה על הטונה הטעימה שיצאה לך...  שאלה - ותנסה לתת תשובה אוביקטיבית: יש הבדל מבחינת איכות הטעם בין מה שהכנת לבין טונה מקופסאות שאנחנו קונים? תשובה הוגנת, לי היה טעים. נתתי לעוד כמה חברים לטעום ומאוד אהבו את הטעם  אודי שחולה על טונה שימורים, אמר שיותר טוב
|
-------------------------------
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
הודעות: 14232
|
|
מקפיץ לטובת תחילת עונת האלבקורים
|
-------------------------------
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
הודעות: 2396
|
|
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
הודעות: 5786
|
|
אני גם מכין טונה "שימורים" (קונפי טונה) עם טוניות כשיש הרבה, אבל אין לי סבלנות לחכות חודש... אחרי 48 שעות אני מתחיל לאכול מזה. לי זה טעים, הבנות שלי לא חושבות שיש הבדל בין מה שהכנתי לבין טונה מקופסה (קצת מעליב  )
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
הודעות: 14232
|
|
אני גם מכין טונה "שימורים" (קונפי טונה) עם טוניות כשיש הרבה, אבל אין לי סבלנות לחכות חודש... אחרי 48 שעות אני מתחיל לאכול מזה. לי זה טעים, הבנות שלי לא חושבות שיש הבדל בין מה שהכנתי לבין טונה מקופסה (קצת מעליב  ) בתכלס, אפשר לאכול ישר אחרי הבישול  . דרך אגב, שנה שעברה הכנתי ושמרתי כמעט שנה לבדיקה. אני עדיין חי והטעם טוב הכי חשוב שיהיה ואקום אח"כ
|
-------------------------------
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
הודעות: 5786
|
|
אפשר לאכול אחרי הבישול, אבל מניסיון הדג הרבה יותר רך אחרי המתנה, וגם הטעמים של התיבול נספגים יותר טוב
|
|
|
|
|
 תודה
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
הודעות: 5786
|
|
דרך אגב, שרגא, אתה משתמש בסיר לחץ למטרה הזו? נראה לי מיותר, אני תמיד משתמש בסיר רגיל....
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
הודעות: 14232
|
|
דרך אגב, שרגא, אתה משתמש בסיר לחץ למטרה הזו? נראה לי מיותר, אני תמיד משתמש בסיר רגיל....
אכן כן נוצר לך ואקום אח"כ בצנצנות ? כמה זמן אתה מבשל בסיר רגיל ?
|
-------------------------------
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|