תודה לכם חברים
דוגמא קטנה, בשבת היה לנו יום נישואים ומה שעשיתי זה מהבוקר עד הערב סרטון...
להכין סרטון לוקח לי הרבה זמן בנוסף לזה שאני יוצא המון לים ועוד זמן דייג באינטרנט,על זה תוסיף עבודה ומה שנשאר זה לפגוש את אישתך והילד רק כשישנים וזה מוגזם.
אני צריך קצת מנוחה , יש לי הרבה מאוד כאב ראש מזה בגלל עוד כל מיני סיבות.
לגבי אישתי... חחח.. היא אוכלת דגים, גם אני אוכל דגים אהל מעדיף לתת להם לחיות, לא חסר מה לאכול.
לגבי העבודה לפני התפיסה, אפשר לראות כמה שניות לפני, בין אם זה עם טופ ווטר או ג'יג, אבל מקובל עלי, אם זה לא מספיק אקח לתשומת ליבי. אחת הסיבות שאין יותר מידי זמן עבודה בסרטונים זה בגלל שהאנשים בישראל חסרי סבלנות ומעניין אותם העיקר והאקשן, לא מעניין איך עובדים ומה צריך לעשות, אם היו יכול שהדגים יגיעו אליהם הביתה במונית ספיישל הם היו מעדיפים :-).
לגבי דוחות העתיד, אם יהיה משהו מעניין במיוחד אעלה, ולגבי סרטון כנ"ל , או שאעשה לקט של כמה יציאות... נראה..
שוב תודה רבה לכולכם
אפילו שאנחנו משחקים אותה מנותקים ובעולם משלנו, לכולנו ברור מה היקף ההשקעה והזמן הנחוץ ובאופן בלתי נמנע גם מה ההשלכות של זה על החיים, על האישה, הזוגיות, המשפחה ובכלל.
חייבים איזון בסופו של דבר אבל אם יש הבנה של המצב וגם נכונות, אין בעיה...
לגבי אלו שמחכים למונית ספיישל, שיהיה להם לבריאות.
אלו מסווגים אצלי ברשימת השופוני והם לא ממש מעניינים אותי...
אשמח לראות גם זמן עבודה ולא רק תפיסות
