| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 4/4/2015 | צפון: מפרץ חיפה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:
חברים - סרטון אחרון לתקופה הקרובה (אלה אם יהיה משהו חריג) החלטתי להוריד קצת פרופיל.
תודה לכולם.
סרטון חדש: סופ"ש חגיגי במיוחד! פשוט חובה צפיה!
אין לי מושג מאיפה להתחיל אז אנסה לעשות את זה קצר עם כמה שיותר פרטים.
יום שישי ערב החג, יוצא לבד לזריחה בבת גלים אבל שם פוגש ומכיר מזרזרים.
מתחילים לראות סימני אור, הים נמוך ואין רוח, בחור לידי זורק את הדמוי, איך שהוא נוגע במים קופצת ברקודה באוויר ומשתחררת.
אחריו סתיו ננעל על פלמידה עם ג'יג בסט כבד, מיד אחר כך עוד זאב גם ננעל בפייט קשוח במיוחד עם דג גדול שנתפס מהזנב, עכשיו חוזרים לסתיו, הוא נותן בראש עם עוד פלמידה. ומה איתי? כן, גם לי מגיע, אבל למה אבו נפחא, למה? היא שוחררה אבל משאירה לי צלקת ברשת וגוזרת לי חלק ממנה (היא לא אשמה שהיא כזו, זה דיון בפני עצמו אם לשחרר או לא)
ממשיך ומקבל בזזזז קטן ומשתחרר, חוזרים לזאב והוא שוב ננעל, מה עם סתיו? בנתיים גם לו יש נעילה ובריחה ואז שוב נעילה, הפעם טונית יוצאת, הוא שולף אותם עם הסט שלו כאילו היו סרגוסים. חברים, זה לא נגמר, אני ננעל, פייט לא ארוך אבל מספק, משער שזו אבו נפחא גדולה, ואז משתחררת ורואה שאסיסט אחד של דקוי קרוע.
זהו לשישי, השבת נכנסת ולובשת בגדי חג, ליל הסדר מגיע, הבן שלי מבסוט, מצא את האפיקומן וקיבל אופניים, אפיקון הבא יקבל חכה
הולך לישון ושוב זריחה וטס לאותו מקום אותה שעה, הפעם אני נפגש עם גיא מוגרבי ואלירן וענונו, לצערנו הים מעט עלה ורוח בערך 7-10 קמ"ש נגד כיוון הזריקה, מנסים מנסים וכלום, עולה השחר ורואים את סתיו מגיע. הוא לא נשאר אדיש ומביא איתו את המזל, בום ננעל על טונית, מיד אחריו אלירן נותן בראש עם פלמידה יפה 1.480 קילו (שגם היא השאירה לו צלקת, רק באצבע ודם שלא נעצר) מרגיש שעכשיו תורי וטונית לא מאחרת לבוא, וכמו שהיא באה ככה היא הולכת, כלומר ממהר להוציא את הקרסים והיא משוחררת לחופשי, יש!! שמתי אותה בתוך הרשת במים כדי שתתאפס על עצמה ואז שחתה בכיף לחופשי. (לצערי כשהטתי את המצלמה למטה לצלם את השחרור בטעות כיביתי אותה והשחרור לא צולם, לא נורא)
נראה לי שזהו... אולי שחכתי משהו...
וגם לא את הכל הצלחתי או הספקתי לצלם.
חוזרים הביתה שמחים ומאושרים, מחכה כבר ליציאה הבאה בחול המועד שיבוא עלינו לטובה :-)

(או בכלל בשחרור??
)