יש כמה תוספות לחמין שתמיד נחמד לגוון איתן.
הראשונה זה גידים. גם בריא וגם טעים ואם יש מי שזה לא נראה לו, אז לנו יש יותר...

השניה זה קישקע. הכוונה היא לא למעיים של תרנגולת אלא לנקניק הממולא. בימינו זה בעיקר קמח אבל יש עדיין סממני טעם מקוריים...

השלישית זה נקניקים. הכוונה לנקניקים קשים בסגנון הרץ, פפרוני וקבנוס. נשמע פסיכי אבל יוצא לא רע

באופן אישי אני משתדל לעשות לגושי הבשר סגירה בטיגון לפני הבישול ונמנע מחומוס.
אורז או בורגול, רצוי בשקית ניוקי כמו שכתב פיני

וזה כבר מביא אותנו לטבית העירקית שמבוססת על אורז ועוף בדר"כ.
יופי של מאכל טעים וגם בריא (רחמנא ליצלן) שלא משאיר אותך מפורק לכמה שעות אחרי האוכל ואת הסובבים שלך מפורקים לאחר מכן...
