בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
| | |-+  דמוי מנצח
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: דמוי מנצח  (נקרא 2583 פעמים) הדפסה
חסדייה

חבר פורום
*

מנותק מנותק

דמוי מנצח
« ב- : נובמבר 25, 2011, 12:44:01 PM »
לכל אחד מאיתנו יש את הדמוי המועדף
או השוחט
אצלי לדוגמה שני דמויים קטלניים
פייד 128‏ של טאקל האוס רוצח אמיתי של גומרים לברקים
ואף טרחונים
עוד דמוי זה כלב שקוף של חברת אמפריל טאקל
בים רגוע וצלול ואם יש דג בסביבה.לא נשאר אדיש לריצות שלו
 IP: [ מחובר ]
אביחי

ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
חבר פורום
*

מנותק מנותק

ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!

בעניין: דמוי מנצח
« הגיב #1 ב- : נובמבר 25, 2011, 13:35:51 PM »
ואלה המועדפים שלי  הגזעי הגזעי הגזעי

וזה צריך  להגיע לי מסקוודי  

בלי היד כמובן 

עריכה אחרונה: נובמבר 25, 2011, 13:44:26 PM על ידי אביחי
*דודו*

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #2 ב- : נובמבר 25, 2011, 15:58:55 PM »
היום אני מזרזר אולי פעם ב... אבל עד היום הדמוי המנצח שלי הוא הטאקל האוס נוד צהוב לבן או לבן.
הבאתי עליו כמעט את כל סוגי הדגים .
לברקים , גומברים , פלמידות , טוניות , ברקודות , לוקוסים ואולי שכחתי עוד.
דמוי שעף מצוין שוחה יפה ועושה את העבודה מצויין.
גם עכשיו שחזרתי קצת שוב לזרזר אחרי חצי שנה של הפסקה והתעמקות בסירה עדיין הדמוי כבר ביציאה הראשונה הביא אריען של קילו +
רון דדון

Gone fishin...
חבר. ISF.
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #3 ב- : נובמבר 25, 2011, 22:09:58 PM »
דמוי שהפסיקו לייצר (לצערי ולצערכם)
River2Sea Jerky
אורך 11 ס"מ - צבע בורי (גב אפור, בטן לבנה)
פשוט קוטל כל דבר!
לצערי הדמויי כבר אבד, אבל במשך השנים הוציא אצלי:
לוקוסים, ברקודות, טרכונים, חניתנים, גומברים...

אצל חברים גם היה יעיל מאד לפלמידות, פלמודים, בייבי אינטיאסים.
חסדייה

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #4 ב- : נובמבר 26, 2011, 08:30:24 AM »
היום אני מזרזר אולי פעם ב... אבל עד היום הדמוי המנצח שלי הוא הטאקל האוס נוד צהוב לבן או לבן.
הבאתי עליו כמעט את כל סוגי הדגים .
לברקים , גומברים , פלמידות , טוניות , ברקודות , לוקוסים ואולי שכחתי עוד.
דמוי שעף מצוין שוחה יפה ועושה את העבודה מצויין.
גם עכשיו שחזרתי קצת שוב לזרזר אחרי חצי שנה של הפסקה והתעמקות בסירה עדיין הדמוי כבר ביציאה הראשונה הביא אריען של קילו +
מסכים איתך
הנוד אחד הדמויים הטובים שיש בארסנל
לבן גב ירוק קלטן דגים
טרולוס

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #5 ב- : נובמבר 26, 2011, 11:31:29 AM »
אני בטוח שאם השירשור הזה ימשיך תראו פה איזה 200 סוגים שונים ואותו מספר של פירמות............

הדמויי המועדף עלי הוא דמויי עם צביעה עמידה ,שנזרק טוב ויש לו קרסים טובות.....

עם טירוף הדמויים היפנים שנחת עלינו  (פעם שנכנסו להוק אנד פיש ביפו וראינו יו-זורי ב50 שקל לא הבנו מי המשוגע שיוציא כזה סכום על דמוי דג) אנשים התחילו להתבלל .
המטרה היא לתפוס דגים ולא להתחרפן מהתנועה של הדמויי וזריקת התחת שלו ועוד כל מיני דברים שהתחלנו לז'רז'ר לא חשבנו עליהם ותפסנו אותה כמות דגים כמו שתופסים היום אם לא יותר.

מז'רז'ר טוב צריך לדעת להוציא את המקסימום מכל דמויי סביר ,האמריקאים מתפעלים דמויים פשוטים מאוד יחסית לדמויי ההיי  טק היפנים וגורמים להם לנוע לא פחות טוב.

אהבתי שלדיגים (לא משהו אישי נגד אף אחד) יש דמויים שהם "שוחטי גומברים" ,גומבר הוא דג מטומטם ואגרסיבי שייתקוף הכל גם אם הוא לא עולה 100 שקל ויותר.

זה חצי הגרוש שלי על דמויים מנצחים ,סתם חומר למחשבה....
עריכה אחרונה: נובמבר 26, 2011, 11:33:10 AM על ידי טרולוס
-------------------------------
kobishani

המז'רז'רים (כבר לא בע"מ)
חבר פורום
*

מנותק מנותק

מה שתשחרר הים יחזיר ובגדול

« הגיב #6 ב- : נובמבר 26, 2011, 12:14:51 PM »
מילים בדורבנות
אני לא יודע אם אתם יודעים אבל הדמוי הוא בשביל הדייג ולא הדג

אני משתמש המון בראפאלה מקס ראפ 13 לבן ראש סגול  והוצאתי עליו הכל
כ"נל לגבי לבן ראש אדום
הם פשוט עפים טוב ושוחים יפה ועושים את העבודה
הציוד שלי:
מקל: BLACK קפטצ'ר 4-28
מכונה :Shimano STRADIC 3000FA advance
מקל: מיג'ורקראפט קרוסטייג' 7-15
מכונה: שימנו נקסייב 3000
 IP: [ מחובר ] WWW
הנצרתי מס 1

חבר פורום
*

מנותק מנותק

אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/

« הגיב #7 ב- : נובמבר 26, 2011, 14:11:38 PM »
אני בטוח שאם השירשור הזה ימשיך תראו פה איזה 200 סוגים שונים ואותו מספר של פירמות............

עם טירוף הדמויים היפנים שנחת עלינו  (פעם שנכנסו להוק אנד פיש ביפו וראינו יו-זורי ב50 שקל לא הבנו מי המשוגע שיוציא כזה סכום על דמוי דג) אנשים התחילו להתבלל .
המטרה היא לתפוס דגים ולא להתחרפן מהתנועה של הדמויי וזריקת התחת שלו ועוד כל מיני דברים שהתחלנו לז'רז'ר לא חשבנו עליהם ותפסנו אותה כמות דגים כמו שתופסים היום אם לא יותר.

מז'רז'ר טוב צריך לדעת להוציא את המקסימום מכל דמויי סביר ,האמריקאים מתפעלים דמויים פשוטים מאוד יחסית לדמויי ההיי  טק היפנים וגורמים להם לנוע לא פחות טוב.

אהבתי שלדיגים (לא משהו אישי נגד אף אחד) יש דמויים שהם "שוחטי גומברים" ,גומבר הוא דג מטומטם ואגרסיבי שייתקוף הכל גם אם הוא לא עולה 100 שקל ויותר.

מסכים איתך עם הסתייגות אחת ועוד כמה תוספות ברשותך  

בהחלט מסכים לכל מה שרשמת..הדייג הוא שמתפעל את הדמוי ולא ההפך

עמידות צביעה חשובה מאד אבל היכולת לזריקה למרחק זה תלוי במפעיל כשמדובר בדמויים קלים

או עם צורה כזו שלא מאפשרת זריקה לרחוק ( הפרעה מרוחות וכו" )

מה שכן מסתייג זה התנועה המתאימה שזה דבר חשוב מאד לדעתי

דמוי טוב אפילו בג'רג'ור איטי ביותר נותן תנועה מתאימה ..אפילו אם עוצרים אותו בזרם חוזר הקל ביותר

ממנו נקבל תנועה מתאימה ..כמובן שזו דעה אישית

עוד נתון חשוב זה הריפלוקס והבזקי האור שמחזיר הדמוי ..עם התנועה המתאימה של הדמוי

אישית לא מת לא על יפנים ולא על יפניות  ואם בכלל אז מסתפק ביוזורי ולא מעבר לזה

כן בעד דמויי רפאלה ..ודווקא הישנים ..אותם דמויים מעץ פאלזה שכל אחד ואחד מהם קיבל טיפול מסור

לפני שהגיע  לשוק ...

רוב הדמויים אפשר להוציא מהם את המקסימום ע"י תפעול נכון ..מהירות וזווית המקל משנה מאד הן מבחינת

העומק/ הזרמים/ הגלים/ סוג הדג  ..ועוד ..כמובן שיהיה דמוי סביר

זה לגבי דמויים מינו ..לגבי טופווטרים למיניהם העניין טיפה שונה ..כאן חובה מיומנות יותר גדולה בתפעול

אם לדבר על דמויי ספציפי אז אני עדיין עם אותו דמוי בן למעלה מ 20 שנה ..דמוי רפאלה מעץ פאלזה

עם תנועה מדהימה וצביעה מאד עמידה ..המשקל בעייתי אבל עם תכניקת זריקה נכונה אין בעיה איתו

למרות שמדובר בדמוי שוקע עם לשונית גדולה ורחבה וזווית גדולה אבל כן אפשר לשלוט בו עם העומק

ע"י מהירות הג'רג'ור ובמקביל זווית המקל !!

עוד דמוי שלא מוותר עליו בעיקר ללברקים זה פופר של יוזורי ...נהנה ממנו בעיקר עם הסלטה באוויר בזמן

תפיסה
עריכה אחרונה: נובמבר 26, 2011, 14:17:33 PM על ידי הנצרתי מס 1
יורדי הים לא מפחדים  מטביעה !!

http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
 IP: [ מחובר ] WWW
טרולוס

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #8 ב- : נובמבר 26, 2011, 14:25:00 PM »

מסכים איתך עם הסתייגות אחת ועוד כמה תוספות ברשותך  

בהחלט מסכים לכל מה שרשמת..הדייג הוא שמתפעל את הדמוי ולא ההפך

עמידות צביעה חשובה מאד אבל היכולת לזריקה למרחק זה תלוי במפעיל כשמדובר בדמויים קלים

או עם צורה כזו שלא מאפשרת זריקה לרחוק ( הפרעה מרוחות וכו" )

מה שכן מסתייג זה התנועה המתאימה שזה דבר חשוב מאד לדעתי

דמוי טוב אפילו בג'רג'ור איטי ביותר נותן תנועה מתאימה ..אפילו אם עוצרים אותו בזרם חוזר הקל ביותר

ממנו נקבל תנועה מתאימה ..כמובן שזו דעה אישית

עוד נתון חשוב זה הריפלוקס והבזקי האור שמחזיר הדמוי ..עם התנועה המתאימה של הדמוי

אישית לא מת לא על יפנים ולא על יפניות  ואם בכלל אז מסתפק ביוזורי ולא מעבר לזה

כן בעד דמויי רפאלה ..ודווקא הישנים ..אותם דמויים מעץ פאלזה שכל אחד ואחד מהם קיבל טיפול מסור

לפני שהגיע  לשוק

רוב הדמויים אפשר להוציא מהם את המקסימום ע"י תפעול נכון ..מהירות וזווית המקל משנה מאד הן מבחינת

העומק/ הזרמים/ הגלים/ סוג הדג  ..ועוד ..כמובן שיהיה דמוי סביר

זה לגבי דמויים מינו ..לגבי טופווטרים למיניהם העניין טיפה שונה ..כאן חובה מיומנות יותר גדולה בתפעול

אם לדבר על דמויי ספציפי אז אני עדיין עם אותו דמוי בן למעלה מ 20 שנה ..דמוי רפאלה מעץ פאלזה

עם תנועה מדהימה לצביעה מאד עמידה ..המשקל בעייתי אבל עם תכניקת זריקה נכונה אין בעיה איתו

למרות שמדובר בדמוי שוקע עם לשונית גדולה ורחבה וזווית גדולה אבל כן אפשר לשלוט בו עם העומק

ע"י מהירות הג'רג'ור ובמקביל זווית המקל !!

עוד דמוי שלא מוותר עליו בעיקר ללברקים זה פופר של יוזורי ...נהנה ממנו בעיקר עם הסלטה באוויר בזמן

תפיסה
מסכים איתך ,יצאתי מההנחה ההתחלתית שצריך דמויי טוב (יש והיה לאורך השנים בשוק זבל קיצוני) ואם דמויי טוב אפשר לעשות כמעט הכל
.
לא דיברתי על טופווטרים רק על דמויי מינו ,לא משתמש כמעט בוולק דה דוג ,אף פעם לא הלך לי (פופרים קטנים נתנו לי תוצאות מדהימות מאז שהתחלתי להשתמש בהם ללברקים אז זנחתי את הכלבים)
בדמויי טופווטר אני משתמש רק עם פופרים ומקסימום רוברטס לורס במשקלים שונים.

כל מה שרשמתי הנ"ל לא אומר חס וחלילה שהיפנים לא טובים ,גם לי יש כמה כאלה אבל הטירוף אחריהם גם לכאלה שלא יכולים להרשות לעצמם מוגזם.
adamfished
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #9 ב- : נובמבר 26, 2011, 14:45:02 PM »

מסכים איתך לגמרי, כמעט והוצאת לי את המילים מהפה בנוגע לתכונות הדמוי כערך עליון ולא היצמדות לדמוי ספציפי. אוסיף ואומר, חברים יקרים, דמויים זה 90% אופנה ו-10% אמת בשטח.

למה טאקל האוס נוד תופס יותר? למה דמויים של אימה תופסים יותר? למה כל יפני תופס יותר מדמויים פשוטים?

התשובה פשוטה - אנשים פשוט דגים איתם יותר. זה הכול, וזה כל כך פשוט.

נכון שהתכונות של דמויי הפרימיום האלה אולי טובות יותר מבחינת מרחק זריקה, עמידות צבעים (וזה לגמרי לא בטוח) ואיכות קרסים ורינגים, אבל כיום יש דמויים במחירים סבירים (בעיקר אם קונים באי ביי, דבר שמוזיל משמעותית) עם איכויות זהות כמעט לחלוטין.

חבל שפעולה כל כך כייפית וכל כך בראשיתית כמו להוציא דג מהמים מזדהמת לאט לאט באיזה טירוף של צרכנות אובססיבית, אבל זה לא מפתיע אותי, כי זו המגמה העולמית בנוגע לכל דבר כמעט.

תראו את מאמון שמוציא עשרות דגים בשבוע על סט שעלותו חצי מדמוי יפני ממוצע, או שוחט כל טורף באיזור עם נוצות של תרנגול.

תראו את רון דדון, שמהיכרות שלי איתו לאורך השנים, הוציא יותר דגים על ניקל של 10 שקל מכל שאר הדמויים.

הכי חשוב להישאר עם רגליים על הקרקע ולמצוא את האיזון בכל דבר.

ולגבי דמוי מנצח, אצלי זה הדמוי שלעולם לא נתפס בסלעים :-)
D_A
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #10 ב- : נובמבר 26, 2011, 21:50:35 PM »
חסדייה במקרה שלך זה דייג מנצח ולא דמוי מנצח  הגזעי

WOW FISHING TEAM
דייג הים

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #11 ב- : נובמבר 26, 2011, 22:53:10 PM »
אצלי הדמוי המנצח השוחט הוא מריה קיס כמובן שכמו שכתבו פה החברה ישנם דמויים פשוטים שעושים את העבודה  ומובן שהדייג שמפעיל את הדמויים קובע 90% מהצלחה בדייג. אך בכל זאת יש דמויים שהתנועה הטבעית שלהם מושכת יותר את מתקפת הדג.
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!