פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   רולר לסרף DAIWA EMCAST PLUS |
עמודים: 1 2 [3]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: רולר לסרף DAIWA EMCAST PLUS (נקרא 8138 פעמים) |
הדפסה |
|
greendude
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני מבסס את הדעה שלי על זה שאת המחקר שלי כבר עשיתי, מול אנשים שמשתמשים/השתמשו בשפולות כאלה. ציטוטים שאני יכול להביא הם בסגנון של: Might make a yard or two extra if you are hitting 200+  Good for competitions when conditions dictate that you need to change diameter etc. זה לא אני המצאתי. ואתם נתפסים לזה שאמרתי ציפוי לא כל השפולה מטפלון. אז אם זה מה שאומרים אנשים שמשתמשים בזה, אני לא רואה סיבה להשקיע 200 שקל לשפולה. אם שפולות טפלון היו באמת מספקות שדרוג כזה גדול של 50% בהטלה כמו שיואל טוען, זה היה דבר הרבה יותר נפוץ, למשל כמו חכות שני חלקים ורולרים עם שפולה גבוהה. ויותר מזה - היית רואה חברות כמו שימאנו ודאיווה מוכרות כאלה שפולות בעצמן. כי אין שום סיבה שדאיווה לא ימכרו שפולות כאלה בעצמן אם זה באמת היה עובד.
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אם שפולות טפלון היו באמת מספקות שדרוג כזה גדול של 50% בהטלה כמו שיואל טוען, זה היה דבר הרבה יותר נפוץ, למשל כמו חכות שני חלקים ורולרים עם שפולה גבוהה. ויותר מזה - היית רואה חברות כמו שימאנו ודאיווה מוכרות כאלה שפולות בעצמן. כי אין שום סיבה שדאיווה לא ימכרו שפולות כאלה בעצמן אם זה באמת היה עובד. הוא נפוץ מאוד אבל לא בארץ ,בספרד,באיטליה ,באנגליה , ובעוד הרבה מדינות ......... קודם כל זה יצור עצמי שנית כל השפולות טפלון הם לחוטים דקים ,לא כל אחד יהיה מוכן לעבוד עם חוט שהוא 0.14 עד 0.20 . תחשוב שרולר המחיר שלו הוא 500 שקל תוסיף שפולה טפלון כמה יהיה המחיר 750 שקל לא מאמין שהמכירה של החברות תהיה יותר גדולה אולי הפוך . גם כאן בארץ עד לא מזמן חכות חלקים לדייג חופי זה היה משהו שאין צורך אבל היום אנשים קונים יותר ,כמו רולרים שוכבים לדייג חופי ועוד דברים .......
|
-------------------------------
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
חברים לא לחשוב שאנחנו  אבל כך לומדים עוד דבר או שניים 
|
|
|
|
greendude
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
אז הנה ציטתי לך שתי "חוויות משתמש" מאנגליה. שתיים מני רבות. ומעבר לזה אתה אומר: "הוא נפוץ מאוד אבל לא בארץ ,בספרד,באיטליה ,באנגליה , ובעוד הרבה מדינות .........
קודם כל זה יצור עצמי שנית כל השפולות טפלון הם לחוטים דקים ,לא כל אחד יהיה מוכן
לעבוד עם חוט שהוא 0.14 עד 0.20 ."
אז למה למשל, שימאנו, שמוכרת את הרולר, החכה והחוט הדק, לא תמכור גם את השפולה מטפלון? והרי לשימאנו יש קטלוג מיוחד לאירופה, ואפילו יותר מזה - קטלוג ספציפי לאנגליה. אז אם זה נפוץ שם ויש לזה שוק ואיפה לעשות רווחים, למה ששימאנו לא ירוויחו גם? זה לא בעיה להם לייצר את השפולה, ובטח יותר שול ממה שרואים עכשיו. יש להם כבר את הפלטפורמה השיווקית, ויש להם כבר את הלקוח. התשובה היא שאין ממש רווחים לעשות שם, וזה כי אין לזה ממש שוק, כי זה לא כזה שוס. בשורה אחת נתתי הסבר שמתיישר גם עם חוקי הפיסיקה, גם עם הנסיון שלי, גם עם נסיון של הרבה אנשים אחרים מרחבי העולם וגם עם ההתנהגות של החברות הגדולות.
ולגבי רולרים שוכבים, זה לא דומה בכלל - יש שם הבדלים רבים, יש יתרונות ויש חסרונות - זה יותר דומה להבדלים בין הנעה קדמית ואחורית, אם היה יותר קשה לנהוג ברכבים עם הנעה קדמית.
שורה תחתונה - אין לי שום בעיה שאתם משתמשים בשפולות כאלה, אבל קצת חבל שמעודדים אנשים להוציא כספים על תוספות יקרות שלא יעזרו בכלום. בטח לא תוספת של 50 מטר להטלה.
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 05, 2014, 14:50:13 PM על ידי greendude
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #34 ב- : אוקטובר 05, 2014, 15:03:09 PM » |
|
בקשר למה שימאנו לא מוכר שפולות כאלה זה צריך לשאול אותם , אין לזה שוק בארץ אבל בחול מוכרים בכמויות ,גם חלק מהרולרים שנמכרים בחול אין אותם בארץ אז מה זה אומר ?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
|
|
|
|
greendude
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #35 ב- : אוקטובר 05, 2014, 15:20:06 PM » |
|
בקשר למה שימאנו לא מוכר שפולות כאלה זה צריך לשאול אותם , אין לזה שוק בארץ אבל בחול מוכרים בכמויות ,גם חלק מהרולרים שנמכרים בחול אין אותם בארץ אז מה זה אומר ?
מאיפה הנתון שבחו"ל מוכרים בכמויות? מחיפוש לא קצר ברחבי האינטרנט, נמצאו 3 מקומות שמוכרים. באיביי - אף לא אחת. נמצאו בעיקר הרבה דיונים בפורומים לגבי השימושים של טפלון בדייג.
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #36 ב- : אוקטובר 05, 2014, 15:33:16 PM » |
|
באיביי לא מוכרים נכון מאוד,יש הרבה דברים שבאיביי לא מוכרים אז....,. בקשר לעודד אנשים לקנות שפולה טפלון ,אתה ראית המלצה כאן בפורום כן לקנות  ?? כמה דייגים יש בארץ ליד ספרד וכל המדינות שכן משתמשים ? נכון יש 3מקומות שמוכרים לכל המדינות מה לעשות יש גם שפולות Rs גם יצור של חברה אחת בעולם אבל קונים מה לעשות . Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
|
|
|
|
greendude
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #37 ב- : אוקטובר 05, 2014, 15:43:45 PM » |
|
באיביי לא מוכרים נכון מאוד,יש הרבה דברים שבאיביי לא מוכרים אז....,. בקשר לעודד אנשים לקנות שפולה טפלון ,אתה ראית המלצה כאן בפורום כן לקנות  ?? כמה דייגים יש בארץ ליד ספרד וכל המדינות שכן משתמשים ? נכון יש 3מקומות שמוכרים לכל המדינות מה לעשות יש גם שפולות Rs גם יצור של חברה אחת בעולם אבל קונים מה לעשות . Sent from my GT-I9300 using Tapatalk משהוא שהוא "נפוץ" בין היתר זה דבר שקל להשיג. זה בהגדרה של נפוץ. ולגבי מי אמר? שים לב: "עדיין יש הבדל גדול בין השפולות שלו לשפולות קונייות במרחק זריקה לתובת שפולות קונייות בישראל ו באיביי לא ניתן לרכוש שפולות טפלון לשום רולר " או הודעה שלך: "אפשר גם להביא לרולרים האלה גם שפולה טפלון נמכר בחול " מההודעה הראשונה מבינים שהרולר הזה סבבה, אבל אין לו שפולות טפלון, וזה בעיה. מההודעה שלך מבינים שאפשר וכדאי לקנות לרולר הזה שפולות טפלון.
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 05, 2014, 15:44:26 PM על ידי greendude
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #38 ב- : אוקטובר 05, 2014, 15:48:28 PM » |
|
נכון אפשר זה לא המלצה ,למה שאני לא ארשום מידע שיש ,אתה חייב לקנות כי אני רשמתי שיש .  Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
|
|
|
|
greendude
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
המלצה של שני אנשים, ועוד אתה במעמד שלך בפורום - זה לא "סתם מידע". לדעתי, ויש לי הרבה סיבות לדעה הזו, וגם כתבתי אותן - עדיף שפולות אלומיניום.
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #40 ב- : אוקטובר 05, 2014, 16:05:24 PM » |
|
עוד פעם אני לא רואה שאני המלצתי ואני לא ממליץ על השפולות טפלון אבל מידע אני יכול לכתוב ולהגיד שיש שפולות טפלון למה לא ? לתת מידע זה דבר חשוב מאוד במיוחד כאן באתר ,גם לא כל אחד יכול לדוג עם חוט 0.16 צריך ניסיון איך לעבוד נכון ,בסדר גמור אתה אומר עדיף אלומיניום ואני אומר שכן אלומיניום גם טוב אבל לי נוח טפלון אז זה לא בסדר ?
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #41 ב- : אוקטובר 05, 2014, 16:08:00 PM » |
|
בקיצור אחי אתה לא חייב להסכים איתי וטוב שכך אחרת היה לנו משעמם נורא .
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|