פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   שפולות חדשות rs לדייג חופי . |
עמודים: 1 2 [3] 4
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: שפולות חדשות rs לדייג חופי . (נקרא 8877 פעמים) |
הדפסה |
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
מוטי, אתה שוב מערבב בין ספולת טפלון לספולה רדודה. תפריד בין השתיים. ספולת טפלון זהה לחלוטין לספולה רגילה תשחרר חוט יותר טוב. לזה יש ביסוס ואין על זה ויכוח. ספולה רדודה, אם היא זהה למעט הקוטר הפנימי שלה לספולה רגילה , כולל השפה שלה, תשחרר חוט בדיוק אותו הדבר... על זה אני מסכים , הבעיה שאין שפולות רגילות שהם על בסיס טפלון או אותו דבר נכון או לא ? בקשר לזול הם הרבה יותר זולות משפולה של shimano אורגינלית זה כן . בקשר לקניה נכון מאוד הם מגעים בנפרד בגלל שיש רק 2 יצרנים בעולם ,ועכשיו נכנס עוד אחד שזה השפולות rs . יש לי שאלה יצא לך לעבוד אם שפולה טפלון וחוט 0.16 בדייג חופי ? שמח שאתה מסכים  הייתה לי הרגשה שקצת עירבבת בין נושאים וככה נוצר הבילבול  לא. לא יצא לי לעבוד עם ספולות טפלון בכלל. לא עם חוט 0.16 ולא עם חוט אחר... אבל יצא לי ללפף המון טפלון בחיים   גיא אני חייב להביא לך לנסות, ואני בטוח שאני צריך רק להוסיף יותר חוט כדי שלא תגמור לי את החוט בשפולה 
|
-------------------------------
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
מוטי, אתה שוב מערבב בין ספולת טפלון לספולה רדודה. תפריד בין השתיים. ספולת טפלון זהה לחלוטין לספולה רגילה תשחרר חוט יותר טוב. לזה יש ביסוס ואין על זה ויכוח. ספולה רדודה, אם היא זהה למעט הקוטר הפנימי שלה לספולה רגילה , כולל השפה שלה, תשחרר חוט בדיוק אותו הדבר... על זה אני מסכים , הבעיה שאין שפולות רגילות שהם על בסיס טפלון או אותו דבר נכון או לא ? בקשר לזול הם הרבה יותר זולות משפולה של shimano אורגינלית זה כן . בקשר לקניה נכון מאוד הם מגעים בנפרד בגלל שיש רק 2 יצרנים בעולם ,ועכשיו נכנס עוד אחד שזה השפולות rs . יש לי שאלה יצא לך לעבוד אם שפולה טפלון וחוט 0.16 בדייג חופי ? שמח שאתה מסכים  הייתה לי הרגשה שקצת עירבבת בין נושאים וככה נוצר הבילבול  לא. לא יצא לי לעבוד עם ספולות טפלון בכלל. לא עם חוט 0.16 ולא עם חוט אחר... אבל יצא לי ללפף המון טפלון בחיים   גיא אני חייב להביא לך לנסות, ואני בטוח שאני צריך רק להוסיף יותר חוט כדי שלא תגמור לי את החוט בשפולה  אני מהמר שגיא לא יעבור את ה150 מטר
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
מוטי, אתה שוב מערבב בין ספולת טפלון לספולה רדודה. תפריד בין השתיים. ספולת טפלון זהה לחלוטין לספולה רגילה תשחרר חוט יותר טוב. לזה יש ביסוס ואין על זה ויכוח. ספולה רדודה, אם היא זהה למעט הקוטר הפנימי שלה לספולה רגילה , כולל השפה שלה, תשחרר חוט בדיוק אותו הדבר... על זה אני מסכים , הבעיה שאין שפולות רגילות שהם על בסיס טפלון או אותו דבר נכון או לא ? בקשר לזול הם הרבה יותר זולות משפולה של shimano אורגינלית זה כן . בקשר לקניה נכון מאוד הם מגעים בנפרד בגלל שיש רק 2 יצרנים בעולם ,ועכשיו נכנס עוד אחד שזה השפולות rs . יש לי שאלה יצא לך לעבוד אם שפולה טפלון וחוט 0.16 בדייג חופי ? שמח שאתה מסכים  הייתה לי הרגשה שקצת עירבבת בין נושאים וככה נוצר הבילבול  לא. לא יצא לי לעבוד עם ספולות טפלון בכלל. לא עם חוט 0.16 ולא עם חוט אחר... אבל יצא לי ללפף המון טפלון בחיים   גיא אני חייב להביא לך לנסות, ואני בטוח שאני צריך רק להוסיף יותר חוט כדי שלא תגמור לי את החוט בשפולה  אני מהמר שגיא לא יעבור את ה150 מטר אני יודע שהוא עובר את 150 וזה עוד עם חוט 0.50 אז יואל על תדליק את גיא 
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
 |
|
|
מוטי, אתה שוב מערבב בין ספולת טפלון לספולה רדודה. תפריד בין השתיים. ספולת טפלון זהה לחלוטין לספולה רגילה תשחרר חוט יותר טוב. לזה יש ביסוס ואין על זה ויכוח. ספולה רדודה, אם היא זהה למעט הקוטר הפנימי שלה לספולה רגילה , כולל השפה שלה, תשחרר חוט בדיוק אותו הדבר... על זה אני מסכים , הבעיה שאין שפולות רגילות שהם על בסיס טפלון או אותו דבר נכון או לא ? בקשר לזול הם הרבה יותר זולות משפולה של shimano אורגינלית זה כן . בקשר לקניה נכון מאוד הם מגעים בנפרד בגלל שיש רק 2 יצרנים בעולם ,ועכשיו נכנס עוד אחד שזה השפולות rs . יש לי שאלה יצא לך לעבוד אם שפולה טפלון וחוט 0.16 בדייג חופי ? שמח שאתה מסכים  הייתה לי הרגשה שקצת עירבבת בין נושאים וככה נוצר הבילבול  לא. לא יצא לי לעבוד עם ספולות טפלון בכלל. לא עם חוט 0.16 ולא עם חוט אחר... אבל יצא לי ללפף המון טפלון בחיים   גיא אני חייב להביא לך לנסות, ואני בטוח שאני צריך רק להוסיף יותר חוט כדי שלא תגמור לי את החוט בשפולה  אני מהמר שגיא לא יעבור את ה150 מטר אני יודע שהוא עובר את 150 וזה עוד עם חוט 0.50 אז יואל על תדליק את גיא  מוטי מה זאת אומרת לא להדליק את גיא , מישהו צריך לגרום לזה שגיא יהיה איתנו בדייג לאחר המפגש באוקיאנוס : מי מדד ואיך נעשתה המדידה
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
גיא העלתי תמונה של הרולר פן עם השפולה הנוספת שלו
ואת הריובי אואזיס שהוא הרולר הקידמי
לפן יש שפולה אחת רדודה יותר מהשניה לחוטים דקים אך הם בנויות אותו דבר
ולריובי יש רק עמוקה
היציאת חוט בפן עם שמים על שתי השפולות את אותו חוט באותו קוטר
סבירות גבוה שיציאת החוט תיהיה אותו דבר
אך עם אני משווה בין הפן לריובי יציאת החוט בפן תיהיה יותר טובה מהריובי
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
ולריובי יש רק עמוקה
יואל חסר לך חוט בריובי 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
ולריובי יש רק עמוקה
 עכשיו אני מאמין שאתה מבין את הרעיון של להשוות תפוחים לאגסים...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
ולריובי יש רק עמוקה
 עכשיו אני מאמין שאתה מבין את הרעיון של להשוות תפוחים לאגסים... העיקר שבסוף אנחנו מבינים אחד את השני לגבי תפוחים ואגסים שתיהם משתלבים יפה בסלט פרות 
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 14, 2014, 18:33:30 PM על ידי yoelsh
|
|
|
|
|
fishenzon
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא הבנתי למה צריך לשפר רולר של אלפי שקלים עם שפולה של 70 יורו ? זה לא כמו לקחת פרארי ולשים לה פילטר פתוח כדי לקבל עוד חצי כוח סוס אם בכלל ?  איך יודעים שהשפולה הזאת טובה יותר ממה שמגיע עם הרולר ?
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
לא הבנתי למה צריך לשפר רולר של אלפי שקלים עם שפולה של 70 יורו ? זה לא כמו לקחת פרארי ולשים לה פילטר פתוח כדי לקבל עוד חצי כוח סוס אם בכלל ?  איך יודעים שהשפולה הזאת טובה יותר ממה שמגיע עם הרולר ? מי אמר שצריך ציוד של אלפי שקלים  השפולה הזאת נועדה לאפשר לך זריקה רחוקה יותר , ולחפש את הדגים ברחוק
|
|
|
|
fishenzon
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא הבנתי למה צריך לשפר רולר של אלפי שקלים עם שפולה של 70 יורו ? זה לא כמו לקחת פרארי ולשים לה פילטר פתוח כדי לקבל עוד חצי כוח סוס אם בכלל ?  איך יודעים שהשפולה הזאת טובה יותר ממה שמגיע עם הרולר ? מי אמר שצריך ציוד של אלפי שקלים  השפולה הזאת נועדה לאפשר לך זריקה רחוקה יותר , ולחפש את הדגים ברחוק עם שפולה כזאת ורולר של 300-400 שקל תקבל זריקה רחוקה יותר מרולר של Shimano בסכום של סביב ה700 שקלים ? אני לא מדבר על המכניקה שלהם, ששם ה-Shimano יקח די בטוח.
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
לא הבנתי למה צריך לשפר רולר של אלפי שקלים עם שפולה של 70 יורו ? זה לא כמו לקחת פרארי ולשים לה פילטר פתוח כדי לקבל עוד חצי כוח סוס אם בכלל ?  איך יודעים שהשפולה הזאת טובה יותר ממה שמגיע עם הרולר ? מי אמר שצריך ציוד של אלפי שקלים  השפולה הזאת נועדה לאפשר לך זריקה רחוקה יותר , ולחפש את הדגים ברחוק עם שפולה כזאת ורולר של 300-400 שקל תקבל זריקה רחוקה יותר מרולר של Shimano בסכום של סביב ה700 שקלים ? אני לא מדבר על המכניקה שלהם, ששם ה-Shimano יקח די בטוח. נכון מאוד אני יש לי רולר של 500 שקל כולל שפולה מחיר מעולה נכון ?
|
|
|
|
fishenzon
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא הבנתי למה צריך לשפר רולר של אלפי שקלים עם שפולה של 70 יורו ? זה לא כמו לקחת פרארי ולשים לה פילטר פתוח כדי לקבל עוד חצי כוח סוס אם בכלל ?  איך יודעים שהשפולה הזאת טובה יותר ממה שמגיע עם הרולר ? מי אמר שצריך ציוד של אלפי שקלים  השפולה הזאת נועדה לאפשר לך זריקה רחוקה יותר , ולחפש את הדגים ברחוק עם שפולה כזאת ורולר של 300-400 שקל תקבל זריקה רחוקה יותר מרולר של Shimano בסכום של סביב ה700 שקלים ? אני לא מדבר על המכניקה שלהם, ששם ה-Shimano יקח די בטוח. נכון מאוד אני יש לי רולר של 500 שקל כולל שפולה מחיר מעולה נכון ? מחיר מעולה. השאלה עד כמה ההבדל בזריקה ? 10-20 מטר ? עדיין אני חושב שיהיה עדיף רולר איכותי יותר מאשר להשקיע כל פעם על שפולות של 250-300 שקל. אני מעדיף לקנות פורשה מאשר לשפר ולהשקיע על בימבה בכמעט אותו המחיר.
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
אז בוא אני יגיד לך שהמחיר של השפולה 180שקל שהבדל בהטלה הוא ב- 80 מטר יותר כך זה אצלי ,אבל בוא לא נשכח שהרולר זה לא הכל יש גם חכה ,רולר,חוט , וטכניקה הטלה שזה הכי חשוב .  כך את הציוד הכי טוב בעולם ללא טכניקה לא שווה כל הציוד .
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 14, 2014, 20:55:04 PM על ידי MOTI-M
|
|
|
|
|
fishenzon
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אז בוא אני יגיד לך שהמחיר של השפולה 180שקל שהבדל בהטלה הוא ב- 80 מטר יותר כך זה אצלי ,אבל בוא לא נשכח שהרולר זה לא הכל יש גם חכה ,רולר,חוט , וטכניקה הטלה שזה הכי חשוב .  כך את הציוד הכי טוב בעולם ללא טכניקה לא שווה כל הציוד . ברור שטכניקה זה הכי חשוב. אז אני אגיד לך את הסט שלי ותגיד לי עם מה אתה תצליח להוציא זריקה רחוקה יותר בטכניקה שלך כמובן מקל Shimano ForceMaster Surf 425BXG (מחיר סביב ה-800) בשילוב רולר Shimano BIOMASTER XTB 8000 (מחיר סביב ה-800) - שדרך אגב מגיע עם עוד שפולה במידה 7000 עשויה גרפיט. וכמובן עם מה יהיה לך נוח יותר בסופו של יום.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 2 [3] 4
|