בתחילת הדרך עבדתי עם חוטים של פי 6 86 ליברות ולידר 80 ולפעמים 100.
היו תקיפות היו דגים אבל מהרגע שירדתי לשישים ליברות חוויתי יותר הרבה תקיפות ודגים .
אני מאמין שיש קשר בין עובי החוט יש עובדות .
כמו שרפי אמר לא מדובר כאן על דג רעב החוכמה להביא את מה שיש למטה שנמצא בדילמה עם לתקוף או לא ואם זה עוזר ומשפר את אחוזי התקיפות אז כדאי
עובדה שגם בטרולינג ירדנו בחוטים והיום אני עובד גם שם עם חוטים של 30 ליברות עוד זכורה לי ההמלצה של שלומי שהמליץ לי וזה גם הוכיח את עצמו והוצאתי יותר דגים בסירה בטרולינג מאשר אחרים.
שימו לב גם לדייג בגיג לליט מביאים שם דגים שגם אם אתה נמצא באותה תקלה אחוזי התקיפות וסוגי הדגים על אותה נקודה שונה מזה שעובד על הלייט והרגיל יש עוד פרמטרים אבל אני מאמין שקוטר החוט משפיע גם.
לא סתם היצרנים כל הזמן מחדשים ומשנים ומנסים להוציא חוטים שלא נראים כאלה ואחרים.
היו תקיפות היו דגים אבל מהרגע שירדתי לשישים ליברות חוויתי יותר הרבה תקיפות ודגים .
אני מאמין שיש קשר בין עובי החוט יש עובדות .
כמו שרפי אמר לא מדובר כאן על דג רעב החוכמה להביא את מה שיש למטה שנמצא בדילמה עם לתקוף או לא ואם זה עוזר ומשפר את אחוזי התקיפות אז כדאי
עובדה שגם בטרולינג ירדנו בחוטים והיום אני עובד גם שם עם חוטים של 30 ליברות עוד זכורה לי ההמלצה של שלומי שהמליץ לי וזה גם הוכיח את עצמו והוצאתי יותר דגים בסירה בטרולינג מאשר אחרים.
שימו לב גם לדייג בגיג לליט מביאים שם דגים שגם אם אתה נמצא באותה תקלה אחוזי התקיפות וסוגי הדגים על אותה נקודה שונה מזה שעובד על הלייט והרגיל יש עוד פרמטרים אבל אני מאמין שקוטר החוט משפיע גם.
לא סתם היצרנים כל הזמן מחדשים ומשנים ומנסים להוציא חוטים שלא נראים כאלה ואחרים.
שלומי הרי המליץ גם לי על החוטים הדקים...
מזכיר לי שעודכנתי בשעתו על יציאת טרולינג ליד נמל אשדוד,
שתי סירות סמוכות,
האחת תפסה עשרות- השניה בודדים,
השוני היה עובי חוטים...
הרי כולם יודעים כי בורי דגים על חוט דק, 0.20 פלוס מינוס,
אז גם על חוט 0.50 ייתפס בורי,
אם יעמדו זה לצד זב דייג עם 0.20 ודייג עם 0.50 - מי יתפוס יותר?
נכון מאוד זה לצד זה אני בטוח 0.20 יהיה לו יותר דגים