פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   נפגשים בכנרת ערב לפני התחרות - על מנגל ומצב רוח... |
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: נפגשים בכנרת ערב לפני התחרות - על מנגל ומצב רוח... (נקרא 23491 פעמים) |
הדפסה |
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
32
0523464056
|
|
אם יצא לי להגיע אני יביא איתי בשרים ובירות פיתות וסלטים ואולי עוד משהו
מאוד מקווים שיצא לך להגיע דימה, לדעתי אתה חייב להגיע - אם לא תגיע אז "נשרוף את המועדון" (מועדון הדיג גנאדי בו אתה עובד...)  תגיד לבוס שלך שאנחנו עומדים על כך שנציג מועדון הדיג יגיע בחמישי בערב...  בכל אופן תעדכן עד רביעי 11/6 אם את מגיע - שנדע להכין קבלת פנים...  רפי בטוח שיצא לי לבוא רק אני לא יודע באיזו שעה זה יהיה ואני מגיע אם miwke (מישה) אז תארגנו קבלת פנים חמה  אירגנתי לכבוד קבלת הפנים החמה מגש ביצים , ק''ג קמח , ועוד כל מיני חומרים דביקים בשביל העיסה לזובור  יום ההולדת שלי רק באוקטובר על תמהר הקמח והביצים זה לא בשביל עוגה זה בשביל זובור   אני אתך צור, מגיע לדימה זובור - והוא יודע למה...  אני יודע  הזובור בוטל... עכשיו מגיע לדימה פינוק על הדוח המפנק שהעלה...  מה בוטל ככה סתם בוטל  ואני כבר התכוננתי  אנדריי אם אתה רוצה אתה יכול לשפוך עליי שמפניה 
|
-------------------------------
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
מאוד מקווים שיצא לך להגיע דימה, לדעתי אתה חייב להגיע - אם לא תגיע אז "נשרוף את המועדון" (מועדון הדיג גנאדי בו אתה עובד...)  תגיד לבוס שלך שאנחנו עומדים על כך שנציג מועדון הדיג יגיע בחמישי בערב...  בכל אופן תעדכן עד רביעי 11/6 אם את מגיע - שנדע להכין קבלת פנים...  רפי בטוח שיצא לי לבוא רק אני לא יודע באיזו שעה זה יהיה ואני מגיע אם miwke (מישה) אז תארגנו קבלת פנים חמה  אירגנתי לכבוד קבלת הפנים החמה מגש ביצים , ק''ג קמח , ועוד כל מיני חומרים דביקים בשביל העיסה לזובור  יום ההולדת שלי רק באוקטובר על תמהר הקמח והביצים זה לא בשביל עוגה זה בשביל זובור   אני אתך צור, מגיע לדימה זובור - והוא יודע למה...  אני יודע  הזובור בוטל... עכשיו מגיע לדימה פינוק על הדוח המפנק שהעלה...  מה בוטל ככה סתם בוטל  ואני כבר התכוננתי  אנדריי אם אתה רוצה אתה יכול לשפוך עליי שמפניה  אם זה עוזר לך תקרא לזה שמפניה 
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
על מי צריך לשפוך שמפניה 
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
על מי צריך לשפוך שמפניה  טושקאן טוען שאליו. אני טוען שזה לא שמפניה 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני יגיע עם חבר בשם רון  רשמתי  נשמח להכיר  זה החבר האמרתה שבא איתנו באוטו או שזה עוד אחד נוסף?  לא לא, זה החבר שיבוא איתנו באוטו חחח סבבה? 
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אני יגיע עם חבר בשם רון  רשמתי  נשמח להכיר  זה החבר האמרתה שבא איתנו באוטו או שזה עוד אחד נוסף?  לא לא, זה החבר שיבוא איתנו באוטו חחח סבבה?  
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
על מי צריך לשפוך שמפניה  טושקאן טוען שאליו. אני טוען שזה לא שמפניה אז מה כן צריך לשפוך על דימה יכול להרגן קצת שיליות של פרות שהמליטו ,זה מריך נהדר
|
|
עריכה אחרונה: יוני 08, 2014, 21:38:43 PM על ידי andreypa
|
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
על מי צריך לשפוך שמפניה  טושקאן טוען שאליו. אני טוען שזה לא שמפניה אז מה כן צריך לשפוך על דימה יכול להרגן קצת שיליות של פרות שהמליטו ,זה מריך נהדר 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
על מי צריך לשפוך שמפניה  טושקאן טוען שאליו. אני טוען שזה לא שמפניה אז מה כן צריך לשפוך על דימה יכול להרגן קצת שיליות של פרות שהמליטו ,זה מריך נהדר תארגן תירסים 
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
על מי צריך לשפוך שמפניה  טושקאן טוען שאליו. אני טוען שזה לא שמפניה אז מה כן צריך לשפוך על דימה יכול להרגן קצת שיליות של פרות שהמליטו ,זה מריך נהדר תארגן תירסים  מישה יש לך דלי תירס בתחרות , רק תוודה שאני מעלה לאוטו
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
יכול להרגן קצת שיליות של פרות שהמליטו יואל תביא ניתן לאכול לשפמנונים 
|
|
עריכה אחרונה: יוני 09, 2014, 00:24:15 AM על ידי MOTI-M
|
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
מוטי תן לשפמנונים קלמרי או גומברי
התירס שייך למישה
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
מוטי תן לשפמנונים קלמרי או גומברי
התירס שייך למישה
יואל אני לא אוהב תירס  אבל השפמנונים אוהבים שיליות של פרות שהמליטו 
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
32
0523464056
|
|
מאוד מקווים שיצא לך להגיע דימה, לדעתי אתה חייב להגיע - אם לא תגיע אז "נשרוף את המועדון" (מועדון הדיג גנאדי בו אתה עובד...)  תגיד לבוס שלך שאנחנו עומדים על כך שנציג מועדון הדיג יגיע בחמישי בערב...  בכל אופן תעדכן עד רביעי 11/6 אם את מגיע - שנדע להכין קבלת פנים...  רפי בטוח שיצא לי לבוא רק אני לא יודע באיזו שעה זה יהיה ואני מגיע אם miwke (מישה) אז תארגנו קבלת פנים חמה  אירגנתי לכבוד קבלת הפנים החמה מגש ביצים , ק''ג קמח , ועוד כל מיני חומרים דביקים בשביל העיסה לזובור  יום ההולדת שלי רק באוקטובר על תמהר הקמח והביצים זה לא בשביל עוגה זה בשביל זובור   אני אתך צור, מגיע לדימה זובור - והוא יודע למה...  אני יודע  הזובור בוטל... עכשיו מגיע לדימה פינוק על הדוח המפנק שהעלה...  מה בוטל ככה סתם בוטל  ואני כבר התכוננתי  אנדריי אם אתה רוצה אתה יכול לשפוך עליי שמפניה  אם זה עוזר לך תקרא לזה שמפניה  טוב אני מבין שאני יצתרך להביא דיפ ברח פרות טרופים קלמרי מקולקל אם נגיעות קאקא כידי להוסיף לכם לבירות 
|
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
מאוד מקווים שיצא לך להגיע דימה, לדעתי אתה חייב להגיע - אם לא תגיע אז "נשרוף את המועדון" (מועדון הדיג גנאדי בו אתה עובד...)  תגיד לבוס שלך שאנחנו עומדים על כך שנציג מועדון הדיג יגיע בחמישי בערב...  בכל אופן תעדכן עד רביעי 11/6 אם את מגיע - שנדע להכין קבלת פנים...  רפי בטוח שיצא לי לבוא רק אני לא יודע באיזו שעה זה יהיה ואני מגיע אם miwke (מישה) אז תארגנו קבלת פנים חמה  אירגנתי לכבוד קבלת הפנים החמה מגש ביצים , ק''ג קמח , ועוד כל מיני חומרים דביקים בשביל העיסה לזובור  יום ההולדת שלי רק באוקטובר על תמהר הקמח והביצים זה לא בשביל עוגה זה בשביל זובור   אני אתך צור, מגיע לדימה זובור - והוא יודע למה...  אני יודע  הזובור בוטל... עכשיו מגיע לדימה פינוק על הדוח המפנק שהעלה...  מה בוטל ככה סתם בוטל  ואני כבר התכוננתי  אנדריי אם אתה רוצה אתה יכול לשפוך עליי שמפניה  אם זה עוזר לך תקרא לזה שמפניה  טוב אני מבין שאני יצתרך להביא דיפ ברח פרות טרופים קלמרי מקולקל אם נגיעות קאקא כידי להוסיף לכם לבירות  
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
|