rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
איתמר ומישה, שאלתם לגבי שעה, בצדק....
למעשה כל אחד יכול להגיע מתי שמתחשק לו, בכל אופן, מציע לקבוע את השעה שמונה - שמונה וחצי בערב כשעת המפגש מבחינת התארגנות, תשע - תשע וחצי בערב מתחילים למנגל... מי שמגיע קודם יגיע קודם....
|
-------------------------------
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איתמר ומישה, שאלתם לגבי שעה, בצדק....
למעשה כל אחד יכול להגיע מתי שמתחשק לו, בכל אופן, מציע לקבוע את השעה שמונה - שמונה וחצי בערב כשעת המפגש מבחינת התארגנות, תשע - תשע וחצי בערב מתחילים למנגל... מי שמגיע קודם יגיע קודם....
נשמע טוב 
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
תגיע תגיע  יש לי בשבילך סט מלא לתחרות  אנדרי יא תותח תודה אח יקר  עכשיו אני רגוע 
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
תגיע תגיע  יש לי בשבילך סט מלא לתחרות  אנדרי יא תותח תודה אח יקר  עכשיו אני רגוע  בכיף 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני יגיע עם חבר בשם רון 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תגיע תגיע  יש לי בשבילך סט מלא לתחרות  אנדרי יא תותח תודה אח יקר  עכשיו אני רגוע  בכיף  כל הכבוד על העזרה אנדריי אין עלייך 
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
32
0523464056
|
|
אם יצא לי להגיע אני יביא איתי בשרים ובירות פיתות וסלטים ואולי עוד משהו
מאוד מקווים שיצא לך להגיע דימה, לדעתי אתה חייב להגיע - אם לא תגיע אז "נשרוף את המועדון" (מועדון הדיג גנאדי בו אתה עובד...)  תגיד לבוס שלך שאנחנו עומדים על כך שנציג מועדון הדיג יגיע בחמישי בערב...  בכל אופן תעדכן עד רביעי 11/6 אם את מגיע - שנדע להכין קבלת פנים...  רפי בטוח שיצא לי לבוא רק אני לא יודע באיזו שעה זה יהיה ואני מגיע אם miwke (מישה) אז תארגנו קבלת פנים חמה  אירגנתי לכבוד קבלת הפנים החמה מגש ביצים , ק''ג קמח , ועוד כל מיני חומרים דביקים בשביל העיסה לזובור  יום ההולדת שלי רק באוקטובר על תמהר הקמח והביצים זה לא בשביל עוגה זה בשביל זובור   אני אתך צור, מגיע לדימה זובור - והוא יודע למה...  אני יודע 
|
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אני יגיע עם חבר בשם רון  רשמתי  נשמח להכיר  זה החבר האמרתה שבא איתנו באוטו או שזה עוד אחד נוסף? 
|
|
|
|
|
אנדריי אתה מביא איתך אוטובוס ? 
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אנדריי אתה מביא איתך אוטובוס ?  זה מה שאני מנסה לברר 
|
|
|
|
|
כשיש לי את איתאמר בבאגז אין בעיה לעשות עיקוף קטן אם צריך טרמפ נגיע גם לנתניה
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
כשיש לי את איתאמר בבאגז אין בעיה לעשות עיקוף קטן אם צריך טרמפ נגיע גם לנתניה הילל אם הוא מגיע עם הכפכפים תקשור אותו על הגגון אולי הם יעופו בדרך 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מאוד מקווים שיצא לך להגיע דימה, לדעתי אתה חייב להגיע - אם לא תגיע אז "נשרוף את המועדון" (מועדון הדיג גנאדי בו אתה עובד...)  תגיד לבוס שלך שאנחנו עומדים על כך שנציג מועדון הדיג יגיע בחמישי בערב...  בכל אופן תעדכן עד רביעי 11/6 אם את מגיע - שנדע להכין קבלת פנים...  רפי בטוח שיצא לי לבוא רק אני לא יודע באיזו שעה זה יהיה ואני מגיע אם miwke (מישה) אז תארגנו קבלת פנים חמה  אירגנתי לכבוד קבלת הפנים החמה מגש ביצים , ק''ג קמח , ועוד כל מיני חומרים דביקים בשביל העיסה לזובור  יום ההולדת שלי רק באוקטובר על תמהר הקמח והביצים זה לא בשביל עוגה זה בשביל זובור   אני אתך צור, מגיע לדימה זובור - והוא יודע למה...  אני יודע  הזובור בוטל... עכשיו מגיע לדימה פינוק על הדוח המפנק שהעלה... 
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
מאוד מקווים שיצא לך להגיע דימה, לדעתי אתה חייב להגיע - אם לא תגיע אז "נשרוף את המועדון" (מועדון הדיג גנאדי בו אתה עובד...)  תגיד לבוס שלך שאנחנו עומדים על כך שנציג מועדון הדיג יגיע בחמישי בערב...  בכל אופן תעדכן עד רביעי 11/6 אם את מגיע - שנדע להכין קבלת פנים...  רפי בטוח שיצא לי לבוא רק אני לא יודע באיזו שעה זה יהיה ואני מגיע אם miwke (מישה) אז תארגנו קבלת פנים חמה  אירגנתי לכבוד קבלת הפנים החמה מגש ביצים , ק''ג קמח , ועוד כל מיני חומרים דביקים בשביל העיסה לזובור  יום ההולדת שלי רק באוקטובר על תמהר הקמח והביצים זה לא בשביל עוגה זה בשביל זובור   אני אתך צור, מגיע לדימה זובור - והוא יודע למה...  אני יודע  הזובור בוטל... עכשיו מגיע לדימה פינוק על הדוח המפנק שהעלה...  מה בוטל ככה סתם בוטל  ואני כבר התכוננתי 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|