לא נראה לי שתהיה בעיה לקחת מכונה כזאת לג'יג אבל יש לשים לב למהירות הגלילה לפני שלוקחים ,מבחינת מחיר הסטרדיק האמריקאית דומה לאולטגרה היפני ולכן פרט לכמה שינויים לפה ולשם , מיסב יותר או פחות , אילו מכונות דומות מאוד.
בגלל שבשוק האמריקאי אין הבדלים בסימון המהירויות וביפני יש, כדאי לשים לב שהאולטגרה מסומנת כ-PG שהמהירות שלה היא 1:4.8 ,מה שאומר שכל הרכיבים הפנימיים -ציר ,גלגלי שיניים וכדומה גדולים יותר ,על כן חזקים יותר ולכן המכונה איטית יותר.
לכן לג'יג הייתי לוקח גודל בין 5000 -8000 ובכלל תמיד לעשות השוואות בין הדגמים האמריקאים ליפנים מבחינת מחיר ונתונים טכניים ,לרוב הם כמעט זהים מבפנים.
בקשר להבדלים בין דגמי העילית לנמוכים יותר ,ההבדלים הם רבים :מספר מיסבים ואיכותם ,איכות חומרים ,עיצוב ,טכנולוגיה (למרות שבזמן האחרון שימנו מורידים טכנולוגיה בכירה לדגמים הזולים יותר ,מה שגורם להרבה דגמים חדשים להתייקר ביותר מ-10 אחוזים מהדגמים המוחלפים

) וכל זה מצטבר לאמינות ,שרידות וכדומה.
אני יודע שלפעמים בגלגול הראשון לא מרגישים מיד בהבדל בין הדגמים הזולים יותר ליקרים יותר ,ההבדל מתגלה לאחר שנה של שימוש ,בשרידות ובחלקות שנשארת ,לצערי יותר דגים זה לא מביא