פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   ימים כאלו-דו"ח לא שיגרתי |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: ימים כאלו-דו"ח לא שיגרתי (נקרא 5780 פעמים) |
הדפסה |
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אומרים שוקי כי המזל הולך עם הטובים, פעם נוספת הוכח עד כמה זה נכון.... שגיאה קטנה בעבודה עם הפלמידה והחוט היה מגיע לשיניים שלה קצת יותר טוב - והיה נחתך... אכן היה מזל שהחוט לא נפל לה ממש בין השיניים - מכאן עשית מה שצריך כדי לחבק אותה לבסוף... דוח מעולה עם שיתוף מצוין והרבה מקצועניות - השאיפה למצוינות מוכיחה את עצמה...  נראה שהצבת רף תחתון של מספר דו"ס ללקיחת דג, בהחלט מרשים האקט של שחרור אינטיאס במשקל 3-4 ק"ג אשר הרבה חולמים עליו... התקיפה של הפלמוד את הפתיון שנמצא על הקרקעית - בהחלט לא שגרתית, התפיסה הזו שלך ובעבר תפיסותיך על ג'יג מצריכות שאלה שוקי: למה לא לבנות ריג עם וויר/כבל כך שהפתיון (בורי גדול או דג אחר ורצוי חי), יהיה עם מצוף גדול 2-8 מ' מתחת לפני המים, במטרה לטרגט פלמידות גדולות דו-ספרתיות?! קבל רעיון לאתגר הבא...  נ.ב. שלל הפתיונות שלך בדיג חופי מצדיק כשלעצמו דו"ח יפה - תוצאה יפה לסגנון זה...
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
 |
|
|
אומרים שוקי כי המזל הולך עם הטובים, פעם נוספת הוכח עד כמה זה נכון.... שגיאה קטנה בעבודה עם הפלמידה והחוט היה מגיע לשיניים שלה קצת יותר טוב - והיה נחתך... אכן היה מזל שהחוט לא נפל לה ממש בין השיניים - מכאן עשית מה שצריך כדי לחבק אותה לבסוף... דוח מעולה עם שיתוף מצוין והרבה מקצועניות - השאיפה למצוינות מוכיחה את עצמה...  נראה שהצבת רף תחתון של מספר דו"ס ללקיחת דג, בהחלט מרשים האקט של שחרור אינטיאס במשקל 3-4 ק"ג אשר הרבה חולמים עליו... התקיפה של הפלמוד את הפתיון שנמצא על הקרקעית - בהחלט לא שגרתית, התפיסה הזו שלך ובעבר תפיסותיך על ג'יג מצריכות שאלה שוקי: למה לא לבנות ריג עם וויר/כבל כך שהפתיון (בורי גדול או דג אחר ורצוי חי), יהיה עם מצוף גדול 2-8 מ' מתחת לפני המים, במטרה לטרגט פלמידות גדולות דו-ספרתיות?! קבל רעיון לאתגר הבא...  נ.ב. שלל הפתיונות שלך בדיג חופי מצדיק כשלעצמו דו"ח יפה - תוצאה יפה לסגנון זה... תודה על הפירגון  התכוונתי שלא שיגרתי בשבילי לעלות דוחות של תפיסת פלמידות אבל בגלל היחיודיות של התפיסה{על ריג מניילון} ובגלל שהחוט היה משופשף וקרוע ובכל זאת הצלחתי להביא את הדג אז העליתי דו"ח לפעמים יש גם ימים כאלה וכן הורדתי 2 מטקות עם כבל ודג חי 2_8 מטר מתחת למים עם בלון כמצוף אבל תקף דווקא למטה בריג של האנטיאסים על זה נאמר אין חוקים בים  על השיחרור של האנטיאס אוכל רק לכתוב שהרגשתי צורך לשחרר אותו גם כאני מכבד את הים ומודה לו על הפלמוד שנתן לי ובגלל הערכה לדג הזה שגורם לי סיפוק ואושר
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 03, 2014, 06:02:56 AM על ידי יהושוע{שוקי}פרג
|
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
תענוג של דו"ח שוקי תפיסה יפה עם הרבה מזל כמובן  על שחרור אינטיאס של 3-4 ק"ג
|
|
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
שוקי כול הכבוד אני נהנה כאשר אתה נהנה תמשיך לעלות חיוך כול פעם מחדש ועל הדוח יש להגיד רק כול הכבוד
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
|
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
שוקי כול הכבוד אני נהנה כאשר אתה נהנה תמשיך לעלות חיוך כול פעם מחדש ועל הדוח יש להגיד רק כול הכבוד
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
תודה יוסי גם אני נהנה כשאתם נהנים הפירגון שלכם נותן לי את הכוח להמשיך ולפנק אותכם 
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
עמרי.
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
38
|
|
תשמע, תענוג לראות את התמונות. אדם שמוכיח כי אם יש רצון יש דרך. מזל גדול שהפלמוד לא קרע את הניילון.
|
|
אנשים מצליחים עושים מה שאנשים לא מצליחים לא אוהבים לעשות, אבל הם שונאים לעשות את זה באותה המידה!
|
|
|
|
|
דוח יפה מאוד, ושלל עוד יותר יפה ומאוד מעודד. אהבתי את הפתיון המקורי שבחרת בו, כנראה הפתרונות תמיד שם בקרבת מקום רק צריך לגלות אותם:)
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
לשחרר אנטיאס של 3-4 קילו והסתפק בדו"ס מה שנקרא: "אין העשיר השמח בחלקו" מה עם תמונה של הפלמידה ?
"איזה הוא עשיר- השמח בחלקו" המשפט הזה כאילו נברא בשבילך שוקי 
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
מנותקגיל:
39
|
|
איזה דוח.. הכנסת אותי למתח עם הדוח הזה.. תעלומה מה שקרה לך זה הוכחה לכך שמזל הוא חלק בלתי נפרד מהדיג.. תפנק עם תמונות קצת? יש? כמובן סחטיין על השחרור.. שיהיה בהצלחה בשבוע הבא  תוך כדי העריכה טוב כבר הספקתי לעלות תמונות  גיליתי שככל שאני עובד יותר קשה נוצר הרושם שיש לי יותר מזל להתראות בשבוע הבא ועל זה אמרו חכמינו "יגעת ומצאת- תאמין" באבוע אביך תאמין, אחרי כל העמל והאמונה שלך- המזל (=סיעתא דשמיא) איתך! ברכות שוקי, 3 שבועות, 3 דוחות, אפשר כבר לומר בבטחה חזרת לשגרה אחי היקר עכשיו רק נותר לשבור אותה קצת עם איזה דו"ס במשקל שיאתגר אותך סוף סוף שאלה לך ולשאר המנוסים: האם חוט בד (200 ליברה נגיד) עמיד יותר מניילון בפני שיניו של הפלמוד?
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 02, 2014, 23:50:56 PM על ידי נחמיאס
|
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
איזה דוח.. הכנסת אותי למתח עם הדוח הזה.. תעלומה מה שקרה לך זה הוכחה לכך שמזל הוא חלק בלתי נפרד מהדיג.. תפנק עם תמונות קצת? יש? כמובן סחטיין על השחרור.. שיהיה בהצלחה בשבוע הבא  תוך כדי העריכה טוב כבר הספקתי לעלות תמונות  גיליתי שככל שאני עובד יותר קשה נוצר הרושם שיש לי יותר מזל להתראות בשבוע הבא ועל זה אמרו חכמינו "יגעת ומצאת- תאמין" באבוע אביך תאמין, אחרי כל העמל והאמונה שלך- המזל (=סיעתא דשמיא) איתך! ברכות שוקי, 3 שבועות, 3 דוחות, אפשר כבר לומר בבטחה חזרת לשגרה אחי היקר עכשיו רק נותר לשבור אותה קצת עם איזה דו"ס במשקל שיאתגר אותך סוף סוף שאלה לך ולשאר המנוסים: האם חוט בד (200 ליברה נגיד) עמיד יותר מניילון בפני שיניו של הפלמוד? נחמיאס תודה על הפירגון זה נותן לי את הכוח בקשר לשאלתך ראיתי כבר פלמודים שחותכים גם כבל {wire} של 65 ליברות 7*7 כך שגם חוט בד יקרע כמו חמאה משיניי הפלמידה
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 03, 2014, 05:57:04 AM על ידי יהושוע{שוקי}פרג
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כבשת עוד פסגה של דיג על חי - כל הכבוד!
כמה שזה נשמע מצחיק, הפלמידה הגדולה נראית זרה קצת בידיים שלך - רגיל לראות אותך עם אינטיאסים. זו הפתעה נהדרת לדעתי (דג טעים מאוד) ועמדת יפה באתגר ולא איבדת את הדג.
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
מנותקגיל:
39
|
|
איזה דוח.. הכנסת אותי למתח עם הדוח הזה.. תעלומה מה שקרה לך זה הוכחה לכך שמזל הוא חלק בלתי נפרד מהדיג.. תפנק עם תמונות קצת? יש? כמובן סחטיין על השחרור.. שיהיה בהצלחה בשבוע הבא  תוך כדי העריכה טוב כבר הספקתי לעלות תמונות  גיליתי שככל שאני עובד יותר קשה נוצר הרושם שיש לי יותר מזל להתראות בשבוע הבא ועל זה אמרו חכמינו "יגעת ומצאת- תאמין" באבוע אביך תאמין, אחרי כל העמל והאמונה שלך- המזל (=סיעתא דשמיא) איתך! ברכות שוקי, 3 שבועות, 3 דוחות, אפשר כבר לומר בבטחה חזרת לשגרה אחי היקר עכשיו רק נותר לשבור אותה קצת עם איזה דו"ס במשקל שיאתגר אותך סוף סוף שאלה לך ולשאר המנוסים: האם חוט בד (200 ליברה נגיד) עמיד יותר מניילון בפני שיניו של הפלמוד? נחמיאס תודה על הפירגון זה נותן לי את הכוח בקשר לשאלתך ראיתי כבר פלמודים שחותכים גם כבל {wire} של 65 ליברות 7*7 כך שגם חוט בד יקרע כמו חמאה משיניי הפלמידה וואו  והריג? אותו אחד שאתה מנסה עדיין? עם הקרס הצפה שאתה חובק צמוד לחוט או שהעליונה גם מקובעת?
|
|
|
|
|
|
|
שוקי כרגיל אתה מפציץ
אני נהנתי לראות את הדג החי תפור מה שכיף לראות אצלך זה ההכנה לפי הדייג להשיג פתיון חי ונושם והתוצאות מדברות בעד עצמן
תודה רבה על השיתוף
הלל
|
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
 |
|
|
איזה דוח.. הכנסת אותי למתח עם הדוח הזה.. תעלומה מה שקרה לך זה הוכחה לכך שמזל הוא חלק בלתי נפרד מהדיג.. תפנק עם תמונות קצת? יש? כמובן סחטיין על השחרור.. שיהיה בהצלחה בשבוע הבא  תוך כדי העריכה טוב כבר הספקתי לעלות תמונות  גיליתי שככל שאני עובד יותר קשה נוצר הרושם שיש לי יותר מזל להתראות בשבוע הבא ועל זה אמרו חכמינו "יגעת ומצאת- תאמין" באבוע אביך תאמין, אחרי כל העמל והאמונה שלך- המזל (=סיעתא דשמיא) איתך! ברכות שוקי, 3 שבועות, 3 דוחות, אפשר כבר לומר בבטחה חזרת לשגרה אחי היקר עכשיו רק נותר לשבור אותה קצת עם איזה דו"ס במשקל שיאתגר אותך סוף סוף שאלה לך ולשאר המנוסים: האם חוט בד (200 ליברה נגיד) עמיד יותר מניילון בפני שיניו של הפלמוד? נחמיאס תודה על הפירגון זה נותן לי את הכוח בקשר לשאלתך ראיתי כבר פלמודים שחותכים גם כבל {wire} של 65 ליברות 7*7 כך שגם חוט בד יקרע כמו חמאה משיניי הפלמידה וואו  והריג? אותו אחד שאתה מנסה עדיין? עם הקרס הצפה שאתה חובק צמוד לחוט או שהעליונה גם מקובעת? כל הריגים שלי הוחלפו אני עובד רק עם הריג האיטלקי{ריג fararai} כך החלטתי לקרוא לו secret.gifעם הצינורית והקרס הצפה דרך אגב האנטיאס גם נתפס על אותו הריג { רק על הקרס התחתונה המקובעת}
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 03, 2014, 14:45:02 PM על ידי יהושוע{שוקי}פרג
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
כבשת עוד פסגה של דיג על חי - כל הכבוד!
כמה שזה נשמע מצחיק, הפלמידה הגדולה נראית זרה קצת בידיים שלך - רגיל לראות אותך עם אינטיאסים. זו הפתעה נהדרת לדעתי (דג טעים מאוד) ועמדת יפה באתגר ולא איבדת את הדג.
אכן טעים בדיוק סיימתי לאכול  עכשיו מהדג  מקווה בקרוב לחזור לשיגרה 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|