פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  י.ע.ד- שמירת החי הימי וזכויות הדייגים הספורטיביים (אחראי: rafi)
   ההנהלה צריכה לאפשר להציב הודעת המיכתב לשר ושהחברים יחליטו (ההודעה מטעה והובהרה!) |
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: ההנהלה צריכה לאפשר להציב הודעת המיכתב לשר ושהחברים יחליטו (ההודעה מטעה והובהרה!) (נקרא 68047 פעמים) |
הדפסה |
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
הבהרה:
חשוב לזכור: אנדריי איננו דייג ספורטיבי אך מתיימר לייצג דייגים ספורטיביים, אתכם... כנראה שמבחינתו זה מתאים לפגוע בדיג הספורטיבי - ולתמוך בקמפיין שמציג את דייגי-החוף-המסחריים בתור קרבנות של הדייגים הספורטיביים...
פירוט מלא יגיע בקרוב.
רפי
מי מינה את אנדרי כנציג שלנו ועל סמך מה נבחר ? את מי הוא מייצג באמת ומה השקפת עולמו לגבי הדייגים הספורטיבים ? באיזה זכות ותחת איזה כותרת הוא נמצא בפגישות ? האם חברי הפורום הזה או כל פורום אחר תומכים בהתערבותו בפגישות ו בקביעת מעמדם של הספורטיבים? כמה ציבור עומד מאחוריו ? אחרי כל מה ראינו כאן וכל נסיונות ההטעיה והשכנוע הלא לגטימיות... כמה אפשר לסמוך שייצג אותנו ? כל זה ועוד שאלות כבר צצות בראש ...נשאיר את ההחלטה לכלל הציבור הרחב כאן אישית ובשיא הרצינות לא מרגיש נוח עם ייצוג כזה  השאלות במקומן מאמון והתשובות: 1. איש לא מינה אותו, הוא הגיע מיוזמתו בתור "אדם שאכפת לו מהים...". נציג שלנו הוא לא יכול להיות כי הוא לא דייג ספורטיבי בכל מה שאיננו צלילה. ב-10 שנים אחרונות ואולי לפני הוא לא דג עם חכה. אמנם ה"קבוצה" היא מול נציגי דייגים ספורטיביים בנסיון לגבש איחוד כוחות בין החלה"ט לבין הדייגים הספורטיביים, כעקרון מנהלי פורומי דיג, התרשמתי כי החלה"ט מבקשת תמיכתנו במהלך שלהם מבלי להבהיר לנו די הצורך - מה הוא בכלל ומה הם היעדים, על כך התרעתי שוב ושוב. 2. אינני יודע את מי הוא מייצג - נשמח לשמוע ממנו.... אינני יודע מה השקפת עולמו, בזמנו מושיק זורע "תקף" אותו ב-IKF על תפיסותיו לוקוסים בצלילה - אנדריי הגיב בדוח עם קיאק ועליו פרוסים כ:20 לוקוסים 3. אנדריי שם כמי שיש לו הרבה ותק בים, מבחינתי טוב וחשוב שיש מישהו כמוהו שם - יש לו המון ידע, אך אין לו כל זכות לייצג דייגים ספורטיביים - הוא לא דייג ספורטיבי. 4. אני בעד נוכחותו בפגישות - לדעתי אין לו זכות לדבר בשם דייגים ספורטיביים ולהשפיע על מעמדם. 5. הציבור מאחוריו זה צוללנים עם או בלי רובים, וחברים. הוא אולי יסביר... 6. ממש אי אפשר לסמוך שייצג אותנו, הוא גם לא התכוון לזה... גם ללא ההטעיות זה נכון - עם התנהלותו כעת זה נכון שבעתיים... 7. אין עניין של נוח, הוא כרגע במסע "אנטי-רפי" כי רפי מפריע לקדם את מה שהוא רוצה לקדם, לדעתי זה לא יציל את הים ויפגע קשות בדיג הספורטיבי!!!
|
-------------------------------
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
עד עכשיו כל שעשית לדעתי היה לנסות לחלץ חתימות בלי לענות אפילו על שאלה אחת שנשאלה אני מניח שפשוט אין לך תשובה לא יכול להגיד אותו דבר לגבי אינטרס .... כל פעם חזרת ופיזרת מילים על מילים בלי לענות ישירות וללא קשר אמיתי לתוכן. כשלא עבד עברת לציטוטים של חברים שאני בטוח שהוצאו מהקשרם . הקריאה העיקשת שלך לאדם כאילו על פיו יקום או יפול דבר אפילו על גבול המשעשעת , אם עד עכשיו הוא לא נחלץ לעזרתך כנראה שאתם לא רואים עין בעין כמו שחשבת ... בסיכום של כל אלה נראה אנדרי שאתה לא שונה מהחברה עצמה ומוכן בקלות להניע תהליך כזה או אחר על חשבון הספורטיבים. מה שחצוף בעיני זה הניסיון לעשות זאת בדמגוגיה זולה בתוך הבית !! אם אני עדיין מנהל אתה מקבל הקפאה טובה עד יתבהרו דברים אבל אני לא אה וגם אתה לא  שחר כך זה נראה בדיוק ,כי תשובה אחת לא קיבלנו וכל הזמן נכתב אותו דבר לרוץ לחתום לפני שיגמר  הנציגים שלכם שהיו במפגש האחרון הם צריכים לתת לכם את התשובות. כי הם הנציגים שלכם, לא אני. אני רק כותב כן את מה שאני מבין. אכן, לפני המפגש האחרון דעתי הייתה כשל רפי. לכן שבוע שלם לא תמכתי ולא הפצתי כלום. אבל, אחרי מיפגש האחרון, בשילוב התיקונים שהוכנסו בקמפיין ובאתר המייזם כבר בערב חמישי דעתי ודעת רוב המשתתפים כולל אדם (ויתקן אותי אדם אם אני טועה) היא לתמוך בקמפיין. החל מהבוקר של אתמול החלטתי ללהפיץ אותו בכל הכוח. כי כשאני רואה מטרה ראויה, אני ננעל עליה. ומאתמול, לפחות מחצית מאלו שהשתתפו, אני יודע ורואה שהתחילו להפיץ את המכתב. מכיוון שאנחנו הנציגים כאן ובזה אתה צודק מאד .. אז רק אנחנו נבקש מכלל החברים כן לחתום או לא לחתום !!
בנתיים לא חותמים !!
את המאבק שלנו אנו ננהל ולא אתה ..במיוחד כאן בפורום הזה ..
ותודה על ההבהרה לכלל החברים מי כן מורשה ואמור לבקש מהם כן לחתום או לא !!
בזה יצאת גדול  בבקשה. תמיד אשמח לעזור לדייגים. אגב, מה דעתך על הפרדה בין דייגים ספורטיביים לדייגים מיסחריים שדגים בשיטות ספורטיביות? מבחינת הקמפיין של החלה"ט הם מופרדים זה מיזה. החלה"ט והקמפיין בעד הפסקת הדייג של אלו שמיסחריים אך דגים בשיטות ספורטייות. הכוונה לאלו שמוכרים דגים, או תופסים כמויות מיסחריות (כמובן שעדיין לא נקבו או המליצו בערך המיכסות) בהחלט בעד להפריד וכמובן בעד להפריד בין צוללנים ..אלה שצוללים להנאתם ואלה שצוללים ותופסים לוקוסים בשמורות לכסות הוצאות שלהם ..בכיף מה רע עם זה !! גם אני חושב שזה נהדר. אבל למיטב הבנתי רפי מיתנגד להפריד בין הספורטיביים לבין המיסחריים שדגים בשיטות ספורטיביות. הוא כתב על זה המון. לצערי שוב אתה מסלף את דברי אנדריי!!! ובאופן ממשי!!!הרי הבהרתי גם לך כי בועז מהקישון הוא דייג מסחרי אשר דג בצלילה ובטרולינג. מתנגד לנסיון המעוות לקחת כל מי שאי פעם מכר איזה אינטיאס גדול שתפס כדי לכסות חלק מהעלויות (למשל 250 שקלים ליציאת גיג וכו')- ולעשות מזה את הדיג הספורטיבי למסחרי. רק שכחת או גם השמטת את כל מה שכתבתי בעניין?! התנגדתי לקטע בו ניסו לפצל את הדייגים הספורטיביים בדרך של הגדרות למיניהן, התנגדתי לכך שמנסים ע"י קטגוריות מילוליות להסיט את העין מדייגי-החוף-המסחריים, אין חולק שפגיעתם בים עולה עשרת מונים על זו של כל הספורטיביים להגדרותיהם - וקבל תשובה יותר רציונלית מדוע הם לא מופיעים בקמפיין כמזיקים: אולי אנשי אגף הדייג - ספקי הנתונים המופרכים, אינם רוצים להתעסק עמם גם בעתיד?! אציג כאן בקרוב מאוד כל מה שכתבתי בהקשר זה - אולי זה מוזר לך אך כאן מנהלי הפורום שמים את הדברים על השולחן... עכשיו כשאחדל מהתיחסות למיילים שלך, אציג כאן הכל ובאופן מסודר...
|
|
|
|
|
 |
|
|
עד עכשיו כל שעשית לדעתי היה לנסות לחלץ חתימות בלי לענות אפילו על שאלה אחת שנשאלה אני מניח שפשוט אין לך תשובה לא יכול להגיד אותו דבר לגבי אינטרס .... כל פעם חזרת ופיזרת מילים על מילים בלי לענות ישירות וללא קשר אמיתי לתוכן. כשלא עבד עברת לציטוטים של חברים שאני בטוח שהוצאו מהקשרם . הקריאה העיקשת שלך לאדם כאילו על פיו יקום או יפול דבר אפילו על גבול המשעשעת , אם עד עכשיו הוא לא נחלץ לעזרתך כנראה שאתם לא רואים עין בעין כמו שחשבת ... בסיכום של כל אלה נראה אנדרי שאתה לא שונה מהחברה עצמה ומוכן בקלות להניע תהליך כזה או אחר על חשבון הספורטיבים. מה שחצוף בעיני זה הניסיון לעשות זאת בדמגוגיה זולה בתוך הבית !! אם אני עדיין מנהל אתה מקבל הקפאה טובה עד יתבהרו דברים אבל אני לא אה וגם אתה לא  שחר כך זה נראה בדיוק ,כי תשובה אחת לא קיבלנו וכל הזמן נכתב אותו דבר לרוץ לחתום לפני שיגמר  הנציגים שלכם שהיו במפגש האחרון הם צריכים לתת לכם את התשובות. כי הם הנציגים שלכם, לא אני. אני רק כותב כן את מה שאני מבין. אכן, לפני המפגש האחרון דעתי הייתה כשל רפי. לכן שבוע שלם לא תמכתי ולא הפצתי כלום. אבל, אחרי מיפגש האחרון, בשילוב התיקונים שהוכנסו בקמפיין ובאתר המייזם כבר בערב חמישי דעתי ודעת רוב המשתתפים כולל אדם (ויתקן אותי אדם אם אני טועה) היא לתמוך בקמפיין. החל מהבוקר של אתמול החלטתי ללהפיץ אותו בכל הכוח. כי כשאני רואה מטרה ראויה, אני ננעל עליה. ומאתמול, לפחות מחצית מאלו שהשתתפו, אני יודע ורואה שהתחילו להפיץ את המכתב. מכיוון שאנחנו הנציגים כאן ובזה אתה צודק מאד .. אז רק אנחנו נבקש מכלל החברים כן לחתום או לא לחתום !!
בנתיים לא חותמים !!
את המאבק שלנו אנו ננהל ולא אתה ..במיוחד כאן בפורום הזה ..
ותודה על ההבהרה לכלל החברים מי כן מורשה ואמור לבקש מהם כן לחתום או לא !!
בזה יצאת גדול  בבקשה. תמיד אשמח לעזור לדייגים. אגב, מה דעתך על הפרדה בין דייגים ספורטיביים לדייגים מיסחריים שדגים בשיטות ספורטיביות? מבחינת הקמפיין של החלה"ט הם מופרדים זה מיזה. החלה"ט והקמפיין בעד הפסקת הדייג של אלו שמיסחריים אך דגים בשיטות ספורטייות. הכוונה לאלו שמוכרים דגים, או תופסים כמויות מיסחריות (כמובן שעדיין לא נקבו או המליצו בערך המיכסות) בהחלט בעד להפריד וכמובן בעד להפריד בין צוללנים ..אלה שצוללים להנאתם ואלה שצוללים ותופסים לוקוסים בשמורות לכסות הוצאות שלהם ..בכיף מה רע עם זה !! גם אני חושב שזה נהדר. אבל למיטב הבנתי רפי מיתנגד להפריד בין הספורטיביים לבין המיסחריים שדגים בשיטות ספורטיביות. הוא כתב על זה המון. לצערי שוב אתה מסלף את דברי אנדריי!!! ובאופן ממשי!!!הרי הבהרתי גם לך כי בועז מהקישון הוא דייג מסחרי אשר דג בצלילה ובטרולינג. מתנגד לנסיון המעוות לקחת כל מי שאי פעם מכר איזה אינטיאס גדול שתפס כדי לכסות חלק מהעלויות (למשל 250 שקלים ליציאת גיג וכו')- ולעשות מזה את הדיג הספורטיבי למסחרי. רק שכחת או גם השמטת את כל מה שכתבתי בעניין?! התנגדתי לקטע בו ניסו לפצל את הדייגים הספורטיביים בדרך של הגדרות למיניהן, התנגדתי לכך שמנסים ע"י קטגוריות מילוליות להסיט את העין מדייגי-החוף-המסחריים, אין חולק שפגיעתם בים עולה עשרת מונים על זו של כל הספורטיביים להגדרותיהם - וקבל תשובה יותר רציונלית מדוע הם לא מופיעים בקמפיין כמזיקים: אולי אנשי אגף הדייג - ספקי הנתונים המופרכים, אינם רוצים להתעסק עמם גם בעתיד?! אציג כאן בקרוב מאוד כל מה שכתבתי בהקשר זה - אולי זה מוזר לך אך כאן מנהלי הפורום שמים את הדברים על השולחן... עכשיו כשאחדל מהתיחסות למיילים שלך, אציג כאן הכל ובאופן מסודר... תרשה לי להציג לך את העובדות. במייל הבא מיסתבר שאתה מייצג גם את אותם 8% שמוגדרים באתר החלה"ט כ " מיעוט מהמשתמשים אחראי להוצאת כמויות דגים גדולות, בהיקף מסחרי המוערך ב 8% מהשלל השנתי - ללא רישיון, ללא בקרה ממשלתית, ותוך השפעה משמעותית הן על הסביבה והן על הדייגים האחרים " אני טוען שמתוך דבריך משתמע שחור על גבי לבן שאתה נגד הפרדת הספורטיביים מספורטיביים שתופסים בהיקף מיסחרי . והנה צרפתי למטה את המייל ששלחת לי, ורק לי, בפרטי ( שבגללו אגב אתה מתלונן עלי ועל כך שאני מציג אותו כמייל שקשור להתנהלות בתוך הקובצה של החלה"ט)
הנה הציטוט מתוך אתר החלה"ט ומייד אחרייו המייל שלך אלי. " מרבית המשתמשים בשיטות האופייניות לדיג הספורטיבי הם דייגים חובבים, היוצאים לים לשם ההנאה בלבד, ואחראים יחד לכ 10% מהשלל השנתי בים התיכון (החישוב כולל שלל לוואי). אולם מיעוט מהמשתמשים אחראי להוצאת כמויות דגים גדולות, בהיקף מסחרי המוערך ב 8% מהשלל השנתי - ללא רישיון, ללא בקרה ממשלתית, ותוך השפעה משמעותית הן על הסביבה והן על הדייגים האחרים. " הנה המייל שמוכיח זאת המייל מצורף >>> הודעה שהועברה מאת: רפי כהן <rafico23@walla.com> תאריך: 3 בינואר 2014 בשעה 18:57 נושא: Re: נושא: RE: בהמשך פגישתנו הטובה מהערב אל: Andrey <avidagweb@gmail.com>
אהלן אנדריי,
קראת את המייל שלי מהיום? מלפני חצי שעה?
ללא ספק אמיתי ואלון מוכשרים...
יקירי, שינויים קוסמטיים קטנים - והכל ורוד ונכון?! ממש לא...
פספסת שהקמפיין ה"מתוקן"עדיין מוצג כקמפיין להצלת החופיים-מסחריים "המסכנים" ופרנסתם?!
היכן בדיוק מוזכרת פגיעתם הרעה בים?! לא מוזכרת... הם כנראה לא פוגעים בים...
פתאום 18% זה נתון משקף?! דחילאק....
1. במייל שאתה טוען שבו חשפתי מה שהתיחייבתי לא לחשוף היה מייל שלך פרטי אלי. והמייל הזה חושף אמת קשה לגביך. אחרי המייל הזה איבדת אותי. 2. מדוע הצגת אותו רק בפני? ולא הצגת זאת לשאר חברי הקבוצה ? 3. טענת שהחלה"ט הציג את הספורטיביים כ18% מהשלל. למרות שהם ציינו 10% מהשלל. אם כך אתה רוצה את המיסחריים שדגים בשיטות ספורטיביות יחד עם הספורטיביים? כך את המיצג זאת. רפי, תתנתק מהמחוייבות למיסחריים שדגים בשיטות ספורטיביות. ככה אתה לא מייצג את הספורטיבים.
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 04, 2014, 18:23:01 PM על ידי אנדרי אהרונוב
|
|
|
|
|
|
הנה ההגדרה של החלה"ט שלהבנתי היא לשון המאזניים שלא מאפשרת להנהלה שלכם להצתרף למהלך של החלה"ט.
" מרבית המשתמשים בשיטות האופייניות לדיג הספורטיבי הם דייגים חובבים, היוצאים לים לשם ההנאה בלבד, ואחראים יחד לכ 10% מהשלל השנתי בים התיכון (החישוב כולל שלל לוואי). אולם מיעוט מהמשתמשים אחראי להוצאת כמויות דגים גדולות, בהיקף מסחרי המוערך ב 8% מהשלל השנתי - ללא רישיון, ללא בקרה ממשלתית, ותוך השפעה משמעותית הן על הסביבה והן על הדייגים האחרים. "
ההגדרה שלכם כדיגים ספורטיביים היא זאת שחיונית לקידום המהלך.
אתם לעולם לא תצליחו לגבש שום קבוצה אם לא תפרידו זאת אצלכם. תוכלו להמשיך להיות פורום, אבל לא קבוצת לחץ ציבורית. לכן או שתגבשו את עצמכם סביב זה או שתשארו פורום ככול הפורומים ותתנו לחלה"ט לעזור לים של כולנו.
ולרפי ולנצרתי >> אני לא מייצג אתכם, אני מציג זאת לכם.
בהצלחה.
אגב, הרי היו לכם כאן כבר וויכוחים כאלו. כשתביאו אותם לידיי גמר תצליחו להשיך הלאה.
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 04, 2014, 18:35:56 PM על ידי אנדרי אהרונוב
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אנדרי שלום לך ושבוע טוב  אני מנסה להבין מה אתה אומר לעשות הפרדה בין דייג ספורטיבי לבין דייג חובבני אני לדוגמה לא רואה את עצמי כדייג ספורטיבי יותר דייג חובבני מה אתה חושב ? אולי סוף סוף יהיה לך תשובה לתת לי ולכולם ומה המטרות של החלה"ט ? אני עכשיו מדבר על דייג חובבני שזה מה שמעניין את רוב הדייגים כאן 
|
|
|
|
|
אנדרי שלום לך ושבוע טוב  אני מנסה להבין מה אתה אומר לעשות הפרדה בין דייג ספורטיבי לבין דייג חובבני אני לדוגמה לא רואה את עצמי כדייג ספורטיבי יותר דייג חובבני מה אתה חושב ? אולי סוף סוף יהיה לך תשובה לתת לי ולכולם ומה המטרות של החלה"ט ? אני עכשיו מדבר על דייג חובבני שזה מה שמעניין את רוב הדייגים כאן  יופי, הנה הגענו למשו.  אין הפרדה בין ספורטיביים לחובבנים. החובבנים הם חלק מהספורטיביים. השיטות לדייג הספורטיבי הן חכות למיניהם, וצלילה חופשית, וטרח. החלה"ט מחלקים את הדייגים הספורטיביים ל 1. חובבנים, 2. למיסחריים בהיקף השלל. הנה הגדרה של החלה"ט >> " מרבית המשתמשים בשיטות האופייניות לדיג הספורטיבי הם דייגים חובבים, היוצאים לים לשם ההנאה בלבד, ואחראים יחד לכ 10% מהשלל השנתי בים התיכון (החישוב כולל שלל לוואי). אולם מיעוט מהמשתמשים אחראי להוצאת כמויות דגים גדולות, בהיקף מסחרי המוערך ב 8% מהשלל השנתי - ללא רישיון, ללא בקרה ממשלתית, ותוך השפעה משמעותית הן על הסביבה והן על הדייגים האחרים. "
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 04, 2014, 19:17:22 PM על ידי אנדרי אהרונוב
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
"במייל שאתה טוען שבו חשפתי מה שהתיחייבתי לא לחשוף היה מייל שלך פרטי אלי. והמייל הזה חושף אמת קשה לגביך. אחרי המייל הזה איבדת אותי." הבטחת לא לחשוף וחשפת !! זו רמת האמינות שלך ? איך אפשר לסמוך על המילה שלך ? אשמח אם תענה לי על השאלה הזו ותעריך מה מידת האמינות שלך מ 0 עד מינוס 10 !! לאחר שאמרת בעצמך הבטחת ולא עמדת במילה לא קשה להעריך מידת האמינות שלך בכלל !! קצת אטיקה לא תזיק
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
 |
|
|
הנה ההגדרה של החלה"ט שלהבנתי היא לשון המאזניים שלא מאפשרת להנהלה שלכם להצתרף למהלך של החלה"ט.
" מרבית המשתמשים בשיטות האופייניות לדיג הספורטיבי הם דייגים חובבים, היוצאים לים לשם ההנאה בלבד, ואחראים יחד לכ 10% מהשלל השנתי בים התיכון (החישוב כולל שלל לוואי). אולם מיעוט מהמשתמשים אחראי להוצאת כמויות דגים גדולות, בהיקף מסחרי המוערך ב 8% מהשלל השנתי - ללא רישיון, ללא בקרה ממשלתית, ותוך השפעה משמעותית הן על הסביבה והן על הדייגים האחרים. "
ההגדרה שלכם כדיגים ספורטיביים היא זאת שחיונית לקידום המהלך.
אתם לעולם לא תצליחו לגבש שום קבוצה אם לא תפרידו זאת אצלכם. תוכלו להמשיך להיות פורום, אבל לא קבוצת לחץ ציבורית. לכן או שתגבשו את עצמכם סביב זה או שתשארו פורום ככול הפורומים ותתנו לחלה"ט לעזור לים של כולנו.
ולרפי ולנצרתי >> אני לא מייצג אתכם, אני מציג זאת לכם.
בהצלחה.
אגב, הרי היו לכם כאן כבר וויכוחים כאלו. כשתביאו אותם לידיי גמר תצליחו להשיך הלאה.
ברור לא אתן יד שתציג אותנו ולא אף לא חבר אחר מכאן .. אתה מציג לנו ..בתור מי ? בתור מה ומה תפקידך ? את מי אתה מייצג חוץ מעצמך והעסק שלך ? במה אתה תומך באמת וכמה מוכן להקריב למען " אהבת הים " ..( הורגים אותי עם המונח הזה ) האם אתה מוכן להפסיק צלילות בשמורה למען הצלת הדגים ולתת להם קצת מנוחה ? האם לא תבקש ותדרוש פיצוי כספי במידה וזה יהיה ? מי צירף אותך למפגשים עם החלה"ט ? אחרי שנקבל תשובות רק אז אולי וזה אולי בספק גדול אתייחס למה שתכתוב כאן !!
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
 |
|
|
אולם מיעוט מהמשתמשים אחראי להוצאת כמויות דגים גדולות, בהיקף מסחרי המוערך ב 8% מהשלל השנתי - ללא רישיון, ללא בקרה ממשלתית, ותוך השפעה משמעותית הן על הסביבה והן על הדייגים האחרים. " ok זה אומר שאני היום יוצא לדוג תופס 50 דגים בחכה בחוף, אז עכשיו אני מסחרי או ממשיך להיות חובבני ? רשום גם בקרה ממשלתית איפה הממשלה בכל השנים ? רשיון על מה על זה שפעם ב40 שנה יוצא לי לתפוס דגים ? אני מוכן לשלם השאלה על מה אני משלם על זה שאני מוציא דגים , או על שיפור הים ,מקומות דייג לדייגים כמו בכל מדינה מתוקנת שחשוב לה מה קורה בים , שיהיה יותר פקחים בים , סירות של הפיקוח על הים לא רק מה קורה בחוף חשוב גם מה קורה בעומק הים , רשתות שלא עומדים בשום תקן , כרגע אני לא מוצא שכתוב משהו על זה , אז על מה לחתום ,לא מוצא תשובות בכל זה להגיד לך את האמת אני רוצה לראות מעשים לכתוב כתבנו מספיק ,עצומות גם יש הרבה וחתמנו הרבה ומספיק . לי אישית יש אמונה רק במנהלי פורום כאן, שהם יודעים בדיוק מה אני רוצה ומה כולנו רוצים . נכון שלא הכל מוסכם אבל גם בממשלה לא ראיתי שכל חוק הוא מוסכם ב100 % אבל בסוף יש לנו מטרה אחת שהים התיכון יחזור להיות ים שוקק בדגים ,אבל גם הדייג הקטן שאין לא כוח שבמקרה זה הם דייגי החוף רוצים בשינוי אבל שיהיה גם צדק .
|
|
|
|
|
 |
|
|
"במייל שאתה טוען שבו חשפתי מה שהתיחייבתי לא לחשוף היה מייל שלך פרטי אלי. והמייל הזה חושף אמת קשה לגביך. אחרי המייל הזה איבדת אותי." הבטחת לא לחשוף וחשפת !! זו רמת האמינות שלך ? איך אפשר לסמוך על המילה שלך ? אשמח אם תענה לי על השאלה הזו ותעריך מה מידת האמינות שלך מ 0 עד מינוס 10 !! לאחר שאמרת בעצמך הבטחת ולא עמדת במילה לא קשה להעריך מידת האמינות שלך בכלל !! קצת אטיקה לא תזיק המייל הזה נישלח אלי ורק אלי, ע"י רפי, כחלק מהבעת דעתו על הקמפיין ולא כחלק מהדיונים בתוך הקבוצה. רפי לא הציג אותו בפני הקבוצה. על הדיונים בקבוצה התחייבתי לא לדבר אבל על המייל הזה לא חלה ההתחייבות כלל. להבנתי הצגת המייל היא סופר אמינה, וכתשובה לשאלתך אני רואה שוב חובה להציג אותו. אני טוען שכל אחד מיכם חייב ליקרא את המייל, ולנקוט עמדה לגבי עמדת ההנהלה שלכם. המייל מציג את העמדה של ההנהלה שלכם.
להבנתי גם את העמדה שלך הנצרתי מס1.
הנה שוב המייל.קרא, תגיב ל10%, ל 8% ול 18%. אם תבחר להגיב בהכפשות אפסיק לענות לך.
דברי לרפי מלפני כמה שירשורים מצוטטים " רפי במייל הבא מיסתבר שאתה מייצג גם את אותם 8% שמוגדרים באתר החלה"ט כ " מיעוט מהמשתמשים אחראי להוצאת כמויות דגים גדולות, בהיקף מסחרי המוערך ב 8% מהשלל השנתי - ללא רישיון, ללא בקרה ממשלתית, ותוך השפעה משמעותית הן על הסביבה והן על הדייגים האחרים " אני טוען שמתוך דבריך משתמע שחור על גבי לבן שאתה נגד הפרדת הספורטיביים מספורטיביים שתופסים בהיקף מיסחרי . והנה צרפתי למטה את המייל ששלחת לי, ורק לי, בפרטי ( שבגללו אגב אתה מתלונן עלי ועל כך שאני מציג אותו כמייל שקשור להתנהלות בתוך הקובצה של החלה"ט)
הנה הציטוט מתוך אתר החלה"ט ומייד אחרייו המייל שלך אלי. " מרבית המשתמשים בשיטות האופייניות לדיג הספורטיבי הם דייגים חובבים, היוצאים לים לשם ההנאה בלבד, ואחראים יחד לכ 10% מהשלל השנתי בים התיכון (החישוב כולל שלל לוואי). אולם מיעוט מהמשתמשים אחראי להוצאת כמויות דגים גדולות, בהיקף מסחרי המוערך ב 8% מהשלל השנתי - ללא רישיון, ללא בקרה ממשלתית, ותוך השפעה משמעותית הן על הסביבה והן על הדייגים האחרים. " הנה המייל שמוכיח זאת המייל מצורף >>> הודעה שהועברה מאת: רפי כהן <rafico23@walla.com> תאריך: 3 בינואר 2014 בשעה 18:57 נושא: Re: נושא: RE: בהמשך פגישתנו הטובה מהערב אל: Andrey <avidagweb@gmail.com>
אהלן אנדריי,
פספסת שהקמפיין ה"מתוקן"עדיין מוצג כקמפיין להצלת החופיים-מסחריים "המסכנים" ופרנסתם?!
1. במייל שאתה טוען שבו חשפתי מה שהתיחייבתי לא לחשוף היה מייל שלך פרטי אלי. והמייל הזה חושף אמת קשה לגביך. אחרי המייל הזה איבדת אותי. 2. מדוע הצגת אותו רק בפני? ולא הצגת זאת לשאר חברי הקבוצה ? 3. טענת שהחלה"ט הציג את הספורטיביים כ18% מהשלל. למרות שהם ציינו 10% מהשלל. אם כך אתה רוצה את המיסחריים שדגים בשיטות ספורטיביות יחד עם הספורטיביים? כך את המיצג זאת. רפי, תתנתק מהמחוייבות למיסחריים שדגים בשיטות ספורטיביות. ככה אתה לא מייצג את הספורטיבים. "
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 04, 2014, 20:02:17 PM על ידי אנדרי אהרונוב
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
 |
|
|
"במייל שאתה טוען שבו חשפתי מה שהתיחייבתי לא לחשוף היה מייל שלך פרטי אלי. והמייל הזה חושף אמת קשה לגביך. אחרי המייל הזה איבדת אותי." הבטחת לא לחשוף וחשפת !! זו רמת האמינות שלך ? איך אפשר לסמוך על המילה שלך ? אשמח אם תענה לי על השאלה הזו ותעריך מה מידת האמינות שלך מ 0 עד מינוס 10 !! לאחר שאמרת בעצמך הבטחת ולא עמדת במילה לא קשה להעריך מידת האמינות שלך בכלל !! קצת אטיקה לא תזיק המייל הזה נישלח אלי ורק אלי, ע"י רפי, כחלק מהבעת דעתו על הקמפיין ולא כחלק מהדיונים בתוך הקבוצה. רפי לא הציג אותו בפני הקבוצה. על הדיונים בקבוצה התחייבתי לא לדבר אבל על המייל הזה לא חלה ההתחייבות כלל. להבנתי הצגת המייל היא סופר אמינה, וכתשובה לשאלתך אני רואה שוב חובה להציג אותו. אני טוען שכל אחד מיכם חייב ליקרא את המייל, ולנקוט עמדה לגבי עמדת ההנהלה שלכם. המייל מציג את העמדה של ההנהלה שלכם.
הנה שוב המייל.קרא, תגיב ל10%, ל 8% ול 18%. אם תבחר להגיב בהכפשות אפסיק לענות לך.
דברי לרפי מלפני כמה שירשורים מצוטטים " רפי במייל הבא מיסתבר שאתה מייצג גם את אותם 8% שמוגדרים באתר החלה"ט כ " מיעוט מהמשתמשים אחראי להוצאת כמויות דגים גדולות, בהיקף מסחרי המוערך ב 8% מהשלל השנתי - ללא רישיון, ללא בקרה ממשלתית, ותוך השפעה משמעותית הן על הסביבה והן על הדייגים האחרים " אני טוען שמתוך דבריך משתמע שחור על גבי לבן שאתה נגד הפרדת הספורטיביים מספורטיביים שתופסים בהיקף מיסחרי . והנה צרפתי למטה את המייל ששלחת לי, ורק לי, בפרטי ( שבגללו אגב אתה מתלונן עלי ועל כך שאני מציג אותו כמייל שקשור להתנהלות בתוך הקובצה של החלה"ט)
אהלן אנדריי,
1. במייל שאתה טוען שבו חשפתי מה שהתיחייבתי לא לחשוף היה מייל שלך פרטי אלי. והמייל הזה חושף אמת קשה לגביך. אחרי המייל הזה איבדת אותי. 2. מדוע הצגת אותו רק בפני? ולא הצגת זאת לשאר חברי הקבוצה ? 3. טענת שהחלה"ט הציג את הספורטיביים כ18% מהשלל. למרות שהם ציינו 10% מהשלל. אם כך אתה רוצה את המיסחריים שדגים בשיטות ספורטיביות יחד עם הספורטיביים? כך את המיצג זאת. רפי, תתנתק מהמחוייבות למיסחריים שדגים בשיטות ספורטיביות. ככה אתה לא מייצג את הספורטיבים. " האמת אני תוהה באם אני מתכתב כאן עם אדם מעבר למסך או רובוט או איזה תוכנה !! אדון אהרונוב !! מייל פרטי זה פרטי כשמו ..אם רפי התכוון לחשוף אז היה חושף לעיני כולם ולא פרטי אליך !! על האמינות הזו אני מתכוון ...האמינות שלך מינוס 10 אדון נכבד !! התגובה שלי לא על ה 10 ולא על ה 8 ולא על 18 .. אני מדבר בכלל על האמינות שלך !! קפיש? !!
א-מ-י-נ-ו-ת !!
לצערי הרב אהרונוב ...עליך אי אפשר לסמוך !! מינוס אמינות אם בכלל !!וכרגע לגבי המספרים ..מי קבע אותם ? איזה מחקר עשו בכלל בשביל להאמין לו !! אתה מבקש מאיתנו אחוז שאף אחד לא יודע ולא יוכל לדעת... עושה משא ומתן ונותן לנו לבחור... תגיד ? אתה חושב עצמך בשוק של בסטות ומתווכח על מחיר עגבניה ? אתה מייצג אך ורק את עצמך ואת העסק שלך ..ואין לך שום דאגה למה שיקרה לחובבנים !! צא מהחלום שלך!! נתנו לך במה שלא חלמת בחיים להגיע אליה !!
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אנדרי, שאלה אחת לי אליך. האם אתה באופן אישי חושב שצריך לסגור את שמורת אכזיב-ראש הנקרה לדיג? כן או לא יספיקו. תודה.
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
אנדרי, שאלה אחת לי אליך. האם אתה באופן אישי חושב שצריך לסגור את שמורת אכזיב-ראש הנקרה לדיג? כן או לא יספיקו. תודה.
השמורה סגורה לדייג מלבד דייגי חכות מהחוף. אני נגד סגירתה לדייגי חכות מהחוף. אישית יש לי בעיה עם אלו שמוציאים חוטים לעומק 1. מיספר הצבים שנהרגים בגלל החוטים הארוכים שמוציאים שם מהחוף הוא עצום. 2. הליכלוך מהחוטים הללו, שהם די קטלניים לצוללים שמיסתבכים בהם ומצויים גם בעומק 300 מ' מהחוף מבאס אותי מאוד.
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
אהלן אנדריי,
1. במייל שאתה טוען שבו חשפתי מה שהתיחייבתי לא לחשוף היה מייל שלך פרטי אלי. והמייל הזה חושף אמת קשה לגביך. אחרי המייל הזה איבדת אותי. 2. מדוע הצגת אותו רק בפני? ולא הצגת זאת לשאר חברי הקבוצה ? 3. טענת שהחלה"ט הציג את הספורטיביים כ18% מהשלל. למרות שהם ציינו 10% מהשלל. אם כך אתה רוצה את המיסחריים שדגים בשיטות ספורטיביות יחד עם הספורטיביים? כך את המיצג זאת. רפי, תתנתק מהמחוייבות למיסחריים שדגים בשיטות ספורטיביות. ככה אתה לא מייצג את הספורטיבים. " אנדריי, אין לי בעיה עם הצגת מה שכתבתי כי אינני מסתתר ואינני מסתיר, יש לי בעיה עקרונית עם התנהגות נבזית וחסרת הגינות כפי שגילית!! כשאתה מציג מיילים אישיים בפומבי או מפר התחייבות קולקטיבית קבוצתית - עת כולנו התחייבנו לבקשת מודוס שלא להוציא דברים, אתה מתנהג בנבזות ומראה את הפרצוף האמיתי שלך - ואתה מצפה שאנשים כאן יקשיבו למישהו כמוך?!!!מה שיותר גרוע, אתה מציג כאן חלקי דברים ומשמיט במכוון דברים אחרים - זו הטעיה מכוונת!!!אין לי כרגע את הזמן אך אתפנה ואתיחס במפורט - כך שכולם יבינו אם צדיק תמים הוא או שמא מניפלטור חסר יושר ואמינות הוא אנדריי. אני אציג עובדות והאנשים יתרשמו. לא אבזבז עוד זמן עליך ואציג מה ששלחתי במייל הקולקטיבי האחרון. אתה מטעה במכוון ובמזיד - או משום שיש לך בעיה קשה בהבנת הנקרא. יש לי עוד מה לעשות חוץ מלהתעסק כל היום בשטויות שאתה כותב - ונוהג בחוסר הגינות בסיסית. אז בפעם הבאה שתעלה הודעה מטעה ומסלפת תושעה לשבוע כדי שאפשר יהיה להתיחס להטעיותיך כסדרם וגם לנהל את הפורום הזה. נוכח התנהלותך הקלוקלת והמטעה - עד מחר יום ראשון בחצות הנך מתבקש שלא להעלות כאן תגובות נוספות בחלוף יממה אוכל לחזור ולהתפנות אליך.
כל תגובה שתעלה עד מחר בחצות - תוסר לאלתר תוך השעייתך לשבוע. מציע לך לרשום תגובותיך בוורד - ולהעלותן החל מיום שני.
יותר מידי דברי הבל, הטעיות ומניפולציות, קראתי היום במיילים הקולקטיביים ששיגרת - וגם כאן. יש לי מה לעשות חוץ מאשר להתעסק בך - לך כנראה יש רק את זה.לעת עתה, זה חלק מהמייל בו עניתי לדברים המטעים וחסרי השחר שכתבת- ציטוט: ========================================================== אנדריי, כנראה שיש בינינו הבדל מהותי: אני כותב רק על סמך עובדות ואתה לא - אני מבין וקורא מה אני קורא בעוד שאתה לא ממש... 1. אני ממש לא מטעה - בניגוד אליך, ממש לא מדבר על המייל הפרטי (שוב אינך קורא או לוקה בהבנת הנקרא!!!) כי כתבתי מפורשות שאני מדבר על מה שכתבת בפורום. כדי לרענן את זכרונך כנס ותקרא מה כתבת כאן- http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=14540.152. המייל ששלחת אלי "חושף אמת קשה לגבי"?! קשקוש מוחלט!!! אני מבקש ממך להעביר אל חברי הקבוצה מה ששלחת אלי ומה עניתי לך במייל חוזר - כדי שיוברר כי גם כאן אתה מדבר שטויות. תוכל להוסיף על הדרך מה ביקשת ומה קיבלת מדיוויד - בתמורה לאותו דבר שנתת לי, ועל הדרך לציין את השעות שהקדשתי לך ללא תמורה כדי לסייע לך בעניין ההוא... אז הנה, פניתי אל חברי הקבוצה לגבי מה שכתבת בפורום שלי ללא קשר למייל הפרטי, את המייל ששלחת אלי עם התשובה שלי אני מציע ומבקש שתציג לחברי הקבוצה. מה שהבנתי מהמייל הנוכחי שלך וזה אולי עומד לזכותך, הוא שיש לך בעיה קשה בהבנת הנקרא - או שאינך קורא ומגיב מבלי להבין את הכתוב. 3. תמרון?! אנדריי, להבדיל ממך שניסית לתמרן את חברי הפורום שלי בעת שלא הייתי שם, אינני מתמרן. איפה רשמתי (כדבריך) "במייל הפרטי שמוען רק אלי מיידע מסולף"?!! אין דבר כזה - אז או שתראה היכן כתבתי זאת (אנא תצעע ותעשה העתק-הדבק) או קח מהר קורס בהבנת הנקרא!!! לגבי המשפט הזה: "טענת שהחלה"ט הציג את הספורטיביים כ18% מהשלל. למרות שהם ציינו 10% מהשלל." כרגיל אתה כותב בלי לקרוא או מבלי להבין מה אתה קורא - ו זה עובר כל גבול כי זה מבזבז זמן לריק, להבדיל ממני שבודק מה הוא קורא ומה הוא כותב. מילא לא להבין מה אני כותב, אבל אתה מוזמן לקרוא את המייל של אמיתי ממודוס - מייל מחמישי בלילה או שישי בבוקר שכותרתו "בעקבות הפגישה הטובה", שם כתוב 18% - ולא 10%!!! אולי בכלל אינך תומך ב- 18%?!! אתה אפילו לא יודע במה אתה תומך!!!! העובדה שאתה מרשה לעצמך גם לצטט כאן מיילים אישיים - מראה שלא ניתן לדבר אתך ולא לסמוך עליך!!! אין לי בעיה לשים בגלוי כל מה שכתבתי - אך לך אין את הזכות הזו מבחינה מוסרית ומבחינת התנהלות תקינה, אם לא ידעת - מייל אישי הוא מייל אישי. טוב לפחות שציטטת - כי מרגע שאינך מצטט אתה מסלף ומטעה, בין במכוון ובין משום בעיה קשה בהבנת הנקרא והבנת הנשמע... =========================================================== המשך יבוא עוד הלילה...
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
|