פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  י.ע.ד- שמירת החי הימי וזכויות הדייגים הספורטיביים (אחראי: rafi)
   ההנהלה צריכה לאפשר להציב הודעת המיכתב לשר ושהחברים יחליטו (ההודעה מטעה והובהרה!) |
עמודים: [1] 2 3 ... 5
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: ההנהלה צריכה לאפשר להציב הודעת המיכתב לשר ושהחברים יחליטו (ההודעה מטעה והובהרה!) (נקרא 68044 פעמים) |
הדפסה |
|
|
לדעתי על החברים לשקול בעצמם אם לחתום או לא. הודעות קודמות הוסרו. http://www.hasdera.org.il/group_messages/73.htm==================================================== הבהרה:
שום הודעה של אנדריי לא הוסרה - שתי הודעותיו שנפתחו בפורום על החוף מוזגו לדיון הרלוונטי כאן: http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=14421.0 אחת מהן שהכילה את אותו קישור הועברה תחילה לארכיון ואז לכאן.
למרות שהבהרתי לאנדריי טלפונית, דקות ספורות לאחר ההעברה והמיזוג - כי כך נעשו הדברים ובתאום שלי מול מאמון כי אינני זמין למחשב, הוא ישב והמשיך להפציץ כאן מבלי לטרוח לתקן את העובדה המטעה שציין!!!!
חשוב לזכור: אנדריי איננו דייג ספורטיבי אך מתיימר לייצג דייגים ספורטיביים, אתכם... כנראה שמבחינתו זה מתאים לפגוע בדיג הספורטיבי - ולתמוך בקמפיין שמציג את דייגי-החוף-המסחריים בתור קרבנות של הדייגים הספורטיביים...
פירוט מלא יגיע בקרוב.
רפי
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 04, 2014, 15:30:20 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
לא יודע אם ההנהלה צריכה לאפשר משהו שאנחנו כגוף מתנגדים לו... או לפחות אחרי סקר כזה או אחר בגלל פוטנציל הנזק .. אם החשדות יתממשו איך בדיוק ההנהלה אמורה להסביר תמיכה במסמך? בכל מקרה אני בחרתי לא לחתום על כלום ביום שאני אראה את דייגי הרשתות חותמים על מסמך שכולל אותם ברפורמה ומשאיר אותנו בחוץ תקבל כל שתרצה ועד אז לא בטוח שמה שאתה עושה משרת את המטרה שלך לדעתי
|
-------------------------------
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
לא יודע אם ההנהלה צריכה לאפשר משהו שאנחנו כגוף מתנגדים לו... או לפחות אחרי סקר כזה או אחר בגלל פוטנציל הנזק .. אם החשדות יתממשו איך בדיוק ההנהלה אמורה להסביר תמיכה במסמך? בכל מקרה אני בחרתי לא לחתום על כלום ביום שאני אראה את דייגי הרשתות חותמים על מסמך שכולל אותם ברפורמה ומשאיר אותנו בחוץ תקבל כל שתרצה ועד אז לא בטוח שמה שאתה עושה משרת את המטרה שלך לדעתי
נכון מאוד יותר מי זה אין מה להגיד  אנחנו מדברים הרבה די מספיק לדבר הגיע הזמן להתחיל לעשות .
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 03, 2014, 20:06:16 PM על ידי MOTI-M
|
|
|
|
|
|
נכון מאוד יותר מי זה אין מה להגיד  אנחנו מדברים הרבה די מספיק לדבר הגיע הזמן להתחיל לעשות . יפה אמרת. הגיע הזמן להתחיל לעשות. ואני היום את מה שאני מאמין בו עשיתי. הפצתי למאות אנשים את המייל הבא : כנסו עכשיו, הפיצו, ותנו כוח לים. בהנהגת החברה להגנת הטבע. קוראים לשר החקלאות לקדם רפורמה בים התיכון. http://www.hasdera.org.il/group_messages/73.htm
|
|
|
|
|
 |
|
|
טועה ומטעה אתם כגוף לא מיתנגדים לרפורמה של החלה"ט. אתם חברי פורום, ויש בניכם עוד כמה שהם בעד הרפורמה. הנה קרא את הציטוטים של 3 מ חברי הפורום שלכם. 1. amerodeh33 2. סאמח הצפר 3. Alon T אני לא חושב שהיינו נאיביים מהמקום שלנו ומהיכולות שלנו אנו חייבים להיות בכל מקום ובכל עת, לא להספיד שום התאגדות נגד רפורמה. כזאת שלפחות תעצור את הדייג לתקופה מסוימת, בנוסף לזה והכי חשוב :
* אני חושב שאנחנו מפחדים יותר מדי ויותר ממה שצריך וזה ימנע מאיתנו להתאגד .
* איש חכם יודע שאי אפשר לעצור דייג חופי ספורטיבי, אין דבר כזה ולא יהיה כזה גם לא במדינות הקשובות בסקנדינביה. הרי צי של ספינות קטן והמדינה לא מצליחה לאכוף מלא חוקים, אתם חושבים שיכולים למנוע דייג ספורטיבי ?
* משרד החקלאות כמו כל משרד ממשלתי אחר, הרבה פקה פקה . או איך שאמרו דיבורים כמו חול ואין מה לאכול. עובדי משרדים כאלה רוצים להראות לאנשים שמלמעלה הנה עשיתי מה שהוא . ואז מתפתחת רפורמה שלא אכיפה בכלל והכל בכדי להגיד למדינות OECD תראו אנחנו באותה ליגה.
*צריך לכבד ולעזור לכל רפורמה, כל דבר שיגביל את הדגה הוא מכובד , זה בטח לא יבוא מרפורמה אחת ולא משתיים יש בו תהליך ויש דרך.
אי אפשר לפחד צריך להתאחד ולהתאגד ולהכנס לכל חור ולא לשלול על הסף.
סאמח הצפר מצד אחד יש הרבה יותר דייגים ספורטיבים מדייגים מסחריים, אבל לא נראה שהתמונה של השלל היא בהתאם.
לגבי הטענה שדיג ספורטיבי גוזל חלק גדול מהשלל הכללי של הים- לזה צריך להתנגד אבל בצורה עניינית ולתת למומחה לבדוק את הסקר שהתבצע, השיטות והמסכנות ולתת חוות דעת-רק זה יכול לתת ממצאים נגדיים וכוח אבל לא התכחשות בתור מוצא אחרון תתן כוח.
אני יכול להשיג את הסקר שנעשה אבל מטעמים מסוימים לא אעשה זאת בעצמי. אם מישהו יכול להישג נא לשלוח לי מאחורי הקלעים.
אכן אני רואה מגמה של הידבקות לדייגים ספורטיביים, גם בשטח וגם בהכרזות. בחידוש רשיון זה כתוב שתהיה אכיפה מוגברת גם על דיג ספורטיבי וטענה שהוא לוקח נתח גדול מעוגית השלל!
מצד שני, התפרסם מכרז למנהל אגף דיג חדש (מכרז פנימי). האם זה יהווה נקדת תפנית שנוכל לנצל לטובתנו? או שזה המשכיות המגמה של ללכת נגד דיג ספורטיבי? לא הייתי מהמר להסיק מסכנות או לבוא בגישה פסימית (גם כשגישה זו היא בהתבסס על מצב קיים ועובדות של העבר). אם הייתי רוצה לעשות משהו חוץ מלקטר הייתי מנסה בתור גוף לבוא ולנצל את המסגרת החדשה ולהתמודד איתה כמו שהיא-אין לנו דרך אחרת.
ושוב. עוד מתחילת הדרך לא הצטרפתי לקמפפין הזה כי הרגשתי שאנו נהפוך ל " שעיר לעזאזל " !!
זה הכי קל בשבילם והכתובת הייתה על הקיר עוד שהציגו את הנתונים .
הכל עניין של כסף ! ..להפסיק את הדיג הספורטיבי לא יעלה להם כסף לא לכל גוף ולא למדינה בכלל !
להם הדייגים במקצוע ולא משנה מכמורתנים או רשתות ..להם חייבים לשלם ולפצות . לנו בכלל לא !
ירינו לעצמנו ברגל ברגע שהצטרפנו לקמפיין הזה !!
האם היינו נאיבים ? ..חד משמעית כן .
הרבה סרחון מתחת לשולחן ויש תמיכה ולא רק מצידם של הירוקים או הגנת הטבע
מתערב על זה שיש חלק נכבד בקמפיין זה לבעלי חוות הדגים וגם יבואני דגים מחו"ל ..
הרבה אנטרס יש להם בעניין זה !
אם הציגו " עובדות " כאלה והם גוף ממשלתי..איך אפשר להכחיש או להתנגד לזה ?
על איזה בסיס ?
אם חשבנו לתומנו שיהיה קל אז טעינו ..הם " צודקים " יותר ...במרכאות כמובן !!
מה שצריך לעשות זה להילחם בקמפיין זה בכל הכוח...גם כאן וגם בפייס ולהשמיע את קולנו
לשאול שאלות שקשה להם לענות עליהם ולהעמידם בפינה ...
רק לאחרונה שמעתי שעם תחילת השנה החדשה יופסק הדיג הספורטיבי כליל באזור ראש הנקרה ואכזיב
כמה השמועה נכונה אמת לא יודע !! זה יתחיל מהצפון ויגלוש הלאה לכל חלקי הארץ ..זו ההרגשה !!
צריך להתארגן ומהר ולבקש נתונים מאנשי מקצוע בלתי תלויים ולא שייכים לשום גוף ירוק או מטעמם
שמורת הטבע..אחרת כל המקרה שלנו אבוד !!
מאמון, אני מסכים עם החששות שלך אבל חשוב לי להגיב לך ולאחרים ולתת את הראיה שלי בעניין, לפחות בשביל להרגיע את המצפון שכן אמרתי משהו ובתקווה שזה גם יתרום לעניין בסופו של דבר. ראשית, כן יש לחצים פוליטים מכל הכיוונים שיש להם אניטרס.תמיד זה כך. שנית, הממשלה היא זו שמחוקקת את החוקים בסופו של דבר-אתה גם הדגשת את זה. אז מה שאני חושב לנכון, ובהתבסס על שתי הנקדות שהעליתי למעלה,זה שאין דרך אחרת אלא להיכנס לשולחן הדיונים ולמסגרת הקיימת. אתה יכול להיעזר בלחצים בפיסבוק ועזרה מאנשים וארגונים אבל בסופו של דבר כל הלחץ אתה מפנה לממשלה ועל השלחן המשותף עם כלל המעורבים בעניין (כולל דייגים ספורטיבים, יבואני דגים, מכמורתנים, דייגי חוף, פקחים למיניהם ואגף הדיג של משרד החקלאות שהוא הנציג הממשלתי בעניין הזה). ברור שיש פה משחקי כוחות והשאיפה שיהיה לדייגים ספורטיביים את הכוח המכריע שיוכלו להגיד וגם להכתיב את המילה שלהם. זה יבוא לידי ביטוי בחקיקה בסופו של דבר! לא לטובת דייגים ספורטיבים להיות מחוץ לתמונה. אבל כן כפי שהצבעת, להיות בגישה והתכנון הנכון ולא להיות נאייביים, למרות שאחרי שראיתי את הסרטונים היום והתגובה של רפי בפנל המשותף אינני חושב שהיתה נאיביות אבל לדעתי אין פה הבנה של איך להתנהל ברמה כוללת ואיך להשלים את הדברים-או שאני פחות מעודכן. מה שאמרת לגבי הממצאים של הממשלה שאין לערער עליהם, אז בהחלט כן אפשר, ולא סתם רמזתי לממצאים של ה25% שלל כתוצאה מדיג ספורטיבי. אני טוען שאלו שעושעם את הסקרים האלו, שהרבה פעמים זה הערכות לא מדויקות והערכות מקסימליות (כמו להגיד שאחוז מהדייגים הספורטיבים (15% מכלל הדייגים הספורטיביים) תופסים כמויות של 100-200 קילו ליום. אז נכון שהיו חגיגות בדיג ג'יגינג ודיג על חי ואולי עוד שיטות אחרות שהניבו כאלו מספרים (ואתה היית שותף להם אפילו) בימים או תקופוה הסטורית מסוימת, אבל בין זה שזה קרה בצורה זמנית, שכנראה גם לא תחזור (כמו חגיגות הג'יגינג לפני 5-7 שנים ועוד לפני) לבין להגיד בחוות דעת מקצועית זה ממוצע יומי של דייג- המרחק הוא עצום. אני יכול להגיד לך, שעל השערות שגויות כאלו בטעות או לא בטעות, או מתוך חוסר ידע והסתמכות על ממצאים לא נכונים, נפלו חוות דעת והכף הלכה לכיוון השני. אם דיברת על לסקור אחד "לא משוחד" שיתן את חוות דעתו אז בהחלט כן, וזו הדרך גם בעיניי לבוא ולהציג את הדברים בצורה נכונה. אם לא יהיה התערבות, יהיה קל למערכת לבוא ולהפיל את הכל על דיג ספורטיבי, לקבוע את הכנסות והאגרות מבלי לשאול אותנו אפילו-כי בחרנו לא להיכנס לזה. זה יהיה הכי גרוע, ובמיוחד לעומת מה שרואים בהצהרות ובתוצאות שמצהירים. עוד מתחילת הדרך לא הצטרפתי לקמפפין הזה כי הרגשתי שאנו נהפוך ל " שעיר לעזאזל " !!
זה הכי קל בשבילם והכתובת הייתה על הקיר עוד שהציגו את הנתונים .
הכל עניין של כסף ! ..להפסיק את הדיג הספורטיבי לא יעלה להם כסף לא לכל גוף ולא למדינה בכלל !
להם הדייגים במקצוע ולא משנה מכמורתנים או רשתות ..להם חייבים לשלם ולפצות . לנו בכלל לא !
ירינו לעצמנו ברגל ברגע שהצטרפנו לקמפיין הזה !!
האם היינו נאיבים ? ..חד משמעית כן .
הרבה סרחון מתחת לשולחן ויש תמיכה ולא רק מצידם של הירוקים או הגנת הטבע
מתערב על זה שיש חלק נכבד בקמפיין זה לבעלי חוות הדגים וגם יבואני דגים מחו"ל ..
הרבה אנטרס יש להם בעניין זה !
אם הציגו " עובדות " כאלה והם גוף ממשלתי..איך אפשר להכחיש או להתנגד לזה ?
על איזה בסיס ?
אם חשבנו לתומנו שיהיה קל אז טעינו ..הם " צודקים " יותר ...במרכאות כמובן !!
מה שצריך לעשות זה להילחם בקמפיין זה בכל הכוח...גם כאן וגם בפייס ולהשמיע את קולנו
לשאול שאלות שקשה להם לענות עליהם ולהעמידם בפינה ...
רק לאחרונה שמעתי שעם תחילת השנה החדשה יופסק הדיג הספורטיבי כליל באזור ראש הנקרה ואכזיב
כמה השמועה נכונה אמת לא יודע !! זה יתחיל מהצפון ויגלוש הלאה לכל חלקי הארץ ..זו ההרגשה !!
צריך להתארגן ומהר ולבקש נתונים מאנשי מקצוע בלתי תלויים ולא שייכים לשום גוף ירוק או מטעמם
שמורת הטבע..אחרת כל המקרה שלנו אבוד !!
לא נכנסתי לנושא כוון שלא האמנתי בו . ורק עתה אני התחלתי לקרא ,או להכנס לתת פורום זה . מאמץ את דיברי הנצרתי מאמון . כך חשבתי שיהיה מלכתחילה ויוצא מחוזק בדעתי , לאור מה שכתב מאמון ידידי ואיך אתה חושב שזה יתרום יצחק הגישה שלך? או שאתה אומר לפחות זה לא יזיק? לא מומחה גדול אבל בעיניי אם לא נכנסים למשחק (כמובן בצורה הראויה) לא יהיה מי שידאג לדייגים הספורטיביים! באותה מידה, חשוב גם להסתכל על כל התמונה ולהיות מוכן לתת את הוויתורים המתאימים, וכן אמורים להיות וויתורים מצידינו בסופו של דבר. ועוד  אני  !!! צריך לפעול כולנו ביחד כמו שAMERDOEH33 אמר, וצריך לעשות את זה חכם. הפרוטקציה ושוחד במדינה שלנו יוצא לאור! צריך לפוצץ את זה!
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 04, 2014, 00:21:16 AM על ידי אנדרי אהרונוב
|
|
|
|
|
|
רפי.
1. במייל ששלחת לי היום כתבת >> "פתאום 18% זה נתון משקף?! דחילאק...." לעומת זאת באתר הקמפיין רשום "מרבית המשתמשים בשיטות האופייניות לדיג הספורטיבי הם דייגים חובבים, היוצאים לים לשם ההנאה בלבד, ואחראים יחד לכ 10% מהשלל השנתי בים התיכון (החישוב כולל שלל לוואי)."
מדוע אתה מציין 18% כאשר בקמפיין כתוב שחור על גבי לבן 10% .
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 03, 2014, 22:14:25 PM על ידי אנדרי אהרונוב
|
|
|
|
|
|
2. בנוסף את כותב לי במייל : "פספסת שהקמפיין ה"מתוקן"עדיין מוצג כקמפיין להצלת החופיים-מסחריים "המסכנים" ופרנסתם?! היכן בדיוק מוזכרת פגיעתם הרעה בים?! לא מוזכרת... הם כנראה לא פוגעים בים..."
האם אתה טוען שהקמפיין לא מתכוון לטפל בהם. אני מתפלא עליך, כעו"ד הרי בטח קראת את הפרטים הבאים.
בקמפיין מציינים את הדברים הבאים שכן מתייחסים לחופיים:
"גם שיטות דיג אחרות תורמות לבעיה, בגלל שמתבצע דיג במהלך עונת הרבייה של הדגים." (אחרות מלבד הטרולים) וגם "פקודת הדיג מיושנת ואינה מותאמת לאתגרי ניהול הדיג הנוכחיים"
והכי חשוב, הפרוייקט מציע >> "שינוי חקיקה שיגן על הים! הגיע הזמן לעדכן את פקודת הדיג שאושרה בתקופת המנדט הבריטי משנת 1937"
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
לדעתי כל הציטוטים שהבאת פה נכתבו בסייג מסוים או חוסר מודעות למה קורה ומוזמנים חברי הפורום המצוטטים לתקן אותי אני גם מפסיק להגיב לך כי נראה שלא יהיה לזה סוף ומה שיצא מזה זה רק חשיפה למסמך שעלול להיות הרסני לספורטיבים בסוף התהליך .
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
 |
|
|
אדון אהרונוב !!
אתה נשמע כך כך לחוץ בזמן ועם כל השרשורים שאתה פותח זה נשמע אפילו היסטרי ולא רק לחץ !!
בשרשור שפתחת אתמול ביקשת ממך הבהרה ברורה
על מה השתנה אחרי הפגישה שהייתה לפני יומיים ...תגיד לכולם במילים פשוטות מה השתנה בפועל
אני מדגיש שינוי בפועל ולא
מה סיפרו לך שמתכוונים לעשות !!
ההבטחות שנתנו לך נשמעות כמו הבטחת בחירות
ועם הבטחת בחירות לא נחיה ולא נסכים לזה !!
אתה מנסה להטעות כאן אנשים !! אתה מאד לחוץ ונשמע מאד היסטרי ..מה הקטע כאן ?
כל שתי דקות פותח שרשור חדש וכל פעם מבקש שיחתמו ומהר כאילו אין מחר !!
אפילו ציטטת מיילים של רפי אליך ....זה לא כזה מכובד לחשוף מילים כאלה !!
בשונה ממך ומכל המעורבים בעניין אנו לא גוף עסקי ..אנו לא מרוויחים
אגורה שחוקה מהתחביב שלנו...לא ביום יום ולא כאן בפורום ..האנטרס שלנו כל
כך ברור וצח כמו קריסטל ..יש לנו עניין אחד ויחיד לקדם !!
העניין היחידי שרוצים לקדם זה להציל את הדגה ולאושש אותה בתנאי שנשמור על
התחביב שלנו ולא ניפגע ..
מוכנים להקריב ולתת את חלקנו אבל לא נסכים שיתלו אותנו בכיכר העיר!!
בנתיים אתה וכל המעורבים בעניין לא תהיה פגיעה ישירה ..לנו יש פגיעה ישירה
אותך ואחרים יצטרכו לפצות בכסף כי יפגעו " בעסק " ובפרנסה שלכם !!
לעומת זו לנו אין להם מה לפצות ובכלל לא נבקש פיצוי ( בשונה ממך ומכל הגופים המעורבים )
אז שוב מבקש ממך להפסיק להטעות כאן באנשים ולפזר אשליות שמחר יהיה גן עדן !!
כל מי הגיב אמר במפורש חובה עלינו להיות מעורבים ..לא אמרו לחתום כמו עדר !!
אתה מנצל צינית תגובות של חברים וזה ממש לא לעניין !
עד שלא נראה שינוי מהותי בשטח ולא רק בדיבורים..
עד שלא ישתנו הנתונים השקריים שהוצגו בקמפיין ..
עד שלא יוסכם רסמית שלא רק אנחנו נשלם את המחיר ..
עד אז אנו נתנגד ולא נסכים לכל המהלך הזה !!
ושוב פונה אליך ...אמרת שנוכחת בפגישה...תן לנו שינויים בפועל ולא בדיבורים
אם יש לך כאלה אתה מוזמן להציג
אם אין לך ...( ולך אין כאלה ) אז תפסיק להטעות אנשים טובי]ם כאן [/color[/size]
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
ורפי, מה עם הציטוטים הללו שנימצאים באתר שלהם. מה הם רעים?
" על כל דג שנוחת על הצלחת, נהרגים כ-200 דגים וחיות ים אחרות, ונזרקים חזרה לים"
"למעלה מ70% מהשלל של המכמורת (או לחילופין כ 45% מהשלל הכללי בענף הדיג) הוא דגיגים צעירים שטרם הספיקו להתרבות."
"שיטות הדיג ההרסניות, בהם משתמשים כ 100 דייגים פוגעים בפרנסה של 1000 ובהנאה של 100,00."
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 04, 2014, 10:05:49 AM על ידי אנדרי אהרונוב
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
לנצרתי. אדם שלכם, נוכח באותו יום. מדוע הוא לא מציג את עמדתו? תנו לו הזדמנות. אני מבין שאתם חוששים משינוי. אתה רגשן, וזה טוב, אבל החששות שלך רבים אפילו משל רפי וגיא ורון. גם אני לחוץ. אני רק יותר פוחד שיגמר לי הים מאשר משינוי. והשינוי הזה יציל את הים. כניראה. מה אתה רוצה שאני יסביר? אני לא זה שאמור להסביר "מה השתנה" בפורום של דיגים ספורטיביים, ששניים מההנהלה שלהם נוכחים במפגשים. אתם המנהלים חייבים לגלות נאמנות מוחלטת לאלפים שאת האינטרס שאתם מייצגים, להתגבר על החחשות האדירים שלכם, וליקרא את כל האתר. ( 10 דקות וסיימת ליקרא אותו). אחרי שתקרא תסמן את הייתרונות והחסרונות. ואז תחליטו. ואם עדיין לא תשתכנעו תפגשו כולכם עם אלון ואמיתי. במפגש האחרון הבנתי שמשהו טוב מאוד קורה עכשיו בחברה להגנת הטבע מבחינת התייחסותה לים, רגע לפני שהוא נעלם. במפגש האחרון הבננו את כל המצב האמיתי. אדם הבין אותו, ג'אן ז'אק, הבין אותו, כולנו הבננו אותו. רפי לא היה. עכשיו יש צורך להפציץ את השר באמייל כדי שיזמן אותנו לפגישה. ברוך השם כולנו נרתמנו למשימה. נצרתי יקר, אם הים יקר לך, אנא, אל תפגע באלו שהים יקר להם. תודה אישית ממני. אדון אהרונוב !!
אתה נשמע כך כך לחוץ בזמן ועם כל השרשורים שאתה פותח זה נשמע אפילו היסטרי ולא רק לחץ !!
בשרשור שפתחת אתמול ביקשת ממך הבהרה ברורה
על מה השתנה אחרי הפגישה שהייתה לפני יומיים ...תגיד לכולם במילים פשוטות מה השתנה בפועל
אני מדגיש שינוי בפועל ולא
מה סיפרו לך שמתכוונים לעשות !!
ההבטחות שנתנו לך נשמעות כמו הבטחת בחירות
ועם הבטחת בחירות לא נחיה ולא נסכים לזה !!
אתה מנסה להטעות כאן אנשים !! אתה מאד לחוץ ונשמע מאד היסטרי ..מה הקטע כאן ?
כל שתי דקות פותח שרשור חדש וכל פעם מבקש שיחתמו ומהר כאילו אין מחר !!
אפילו ציטטת מיילים של רפי אליך ....זה לא כזה מכובד לחשוף מילים כאלה !!
בשונה ממך ומכל המעורבים בעניין אנו לא גוף עסקי ..אנו לא מרוויחים
אגורה שחוקה מהתחביב שלנו...לא ביום יום ולא כאן בפורום ..האנטרס שלנו כל
כך ברור וצח כמו קריסטל ..יש לנו עניין אחד ויחיד לקדם !!
העניין היחידי שרוצים לקדם זה להציל את הדגה ולאושש אותה בתנאי שנשמור על
התחביב שלנו ולא ניפגע ..
מוכנים להקריב ולתת את חלקנו אבל לא נסכים שיתלו אותנו בכיכר העיר!!
בנתיים אתה וכל המעורבים בעניין לא תהיה פגיעה ישירה ..לנו יש פגיעה ישירה
אותך ואחרים יצטרכו לפצות בכסף כי יפגעו " בעסק " ובפרנסה שלכם !!
לעומת זו לנו אין להם מה לפצות ובכלל לא נבקש פיצוי ( בשונה ממך ומכל הגופים המעורבים )
אז שוב מבקש ממך להפסיק להטעות כאן באנשים ולפזר אשליות שמחר יהיה גן עדן !!
כל מי הגיב אמר במפורש חובה עלינו להיות מעורבים ..לא אמרו לחתום כמו עדר !!
אתה מנצל צינית תגובות של חברים וזה ממש לא לעניין !
עד שלא נראה שינוי מהותי בשטח ולא רק בדיבורים..
עד שלא ישתנו הנתונים השקריים שהוצגו בקמפיין ..
עד שלא יוסכם רסמית שלא רק אנחנו נשלם את המחיר ..
עד אז אנו נתנגד ולא נסכים לכל המהלך הזה !!
ושוב פונה אליך ...אמרת שנוכחת בפגישה...תן לנו שינויים בפועל ולא בדיבורים
אם יש לך כאלה אתה מוזמן להציג
אם אין לך ...( ולך אין כאלה ) אז תפסיק להטעות אנשים טובי]ם כאן [/color[/size]
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 04, 2014, 10:33:18 AM על ידי אנדרי אהרונוב
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
 |
|
|
שוב מנסה להטעות את כולם !!
מכיוון שיודעים שכלום לא השתנה אז בגלל זה מבקש ממך הבהרה לכלל החברים ולהראות להם
מה השתנה בפועל !! ...כלום אחד גדול יש לך להציג ואתה מוכר מילים ריקות מתוכן !!
לא נכחנו בפגישה כי יש לנו חיים אחרים ( לרפי היה אירוע ) ..אבל זה לא אומר שאנו לא מעודכנים
כן מעודכנים ובנתיים כלום לא השתנה ...ועד שלא נראה שינוי מגמתי בכל הקמפיין הזה לא נתמוך בו כלל !!
אנו נהיה שם בכל הפגישות וזה לא אומר שנחתום כמו עדר על דברים שיפגעו בנו הספורטיבים .
לנו אישית אין אנטרס עסקי ...לך ולכל המעורבים האחרים יש אנטרס עסקי מובהק וברור !!
במי לדעתך יפגעו קודם...אני אענה לך כאן וברור ובלי כל המשחקי מילים מסביב
הם יפגעו קודם בגופים שלא יעלו להם כסף ...כסף אהרונוב זה שם המשחק
לך ולאחרים במידה וירצו לפגוע הם חייבים לפצות בכסף..שוב המילה "כסף " כי אתם גוף עסקי לכל דבר !!
מבחינת זמינות ונוחיות הכי קל להטיל גזרות על גופים שלא יעלה להם הדבר בפיצויים..
אתה וכל הגופים האחרים לא תיפגעו ישירות ולא בעקיפין ...תמשיכו ליהנות מהים ואנו אלה שלא !!
למעשה אין לכם מה להפסיד...בעצם אתם תרוויחו יותר ...הרבה ספורטיבים יתחילו לצלול במקום לדוג
על זה בטוח חשבת ..הלא כן זה המצב? !!
אהבה לים וכל הססמאות האלה הירוקות מדי לא עובדות אצלי ...מי אמר לך שאני אוהב ים?
בתכלס אני אוהב לדוג ...לדוג אדון אהרונוב וזה התחביב שלי
תחביב שאתה וכל הקמפיין הזה מנסים לקחת ממני ומכל חברי האתר הזה
מבקש שיחתמו...על מה? בוא תציג מה יש בפנים ..
בוא תבטיח לאנשים כאן שלא ייפגעו הם ראשונים !!
זה מה אנו מחפשים וזה מה אנו רוצים..יש לשלם מחיר אבל לא נשלם אותו לבד
מה שאתה מבקש מאיתנו זה לירות לעצמנו בראש ולא רק ברגל !!
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אדם שלכם, נוכח באותו יום. מדוע הוא לא מציג את עמדתו? תנו לו הזדמנות.
אני מבין שאתם חוששים משינוי. יש לך טעות אבל בגדול ,כאן בפורום לא סותמים פיות כך שאני מאמין שאדם שיהיה לו את הזמן הוא יגיב , לא מבין לאן אתה ממהר כל הזמן נכון לעכשיו לא רואה שינוי אז על מה לחתום sml17;מה שקורה עכשיו זה דיבורים כמו חול ואין מה לאכול מה שהיה לי בדייג האחרון נתן לי תשובות על הכל במיוחד מה קורה בים ,ואיפה חברה להגנת הטבע ,פקחים שמקבלים משכורת לא יודע על מה ,שר החקלאות שיכול לעשות הרבה אבל לא עושה כלום , חוששים מישינוי ,כן חוששים אני יגיד לך חבורה שרוצה לשמור על עצמה ולא על הים כל אחד שומר על התחת שלו כמו שלי חשוב התחת שלי ,ולחתום באוויר על משהו שעד עכשיו לא מובן לא חותמים .
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
במפגש האחרון הבנתי שמשהו טוב מאוד קורה עכשיו בחברה להגנת הטבע מבחינת התייחסותה לים מה קורה טוב תסביר שנבין פעם אחת כי אני עד עכשיו לא מבין כלום ואני בטוח שלא רק אני .
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
עד עכשיו כל שעשית לדעתי היה לנסות לחלץ חתימות בלי לענות אפילו על שאלה אחת שנשאלה אני מניח שפשוט אין לך תשובה לא יכול להגיד אותו דבר לגבי אינטרס .... כל פעם חזרת ופיזרת מילים על מילים בלי לענות ישירות וללא קשר אמיתי לתוכן. כשלא עבד עברת לציטוטים של חברים שאני בטוח שהוצאו מהקשרם . הקריאה העיקשת שלך לאדם כאילו על פיו יקום או יפול דבר אפילו על גבול המשעשעת , אם עד עכשיו הוא לא נחלץ לעזרתך כנראה שאתם לא רואים עין בעין כמו שחשבת ... בסיכום של כל אלה נראה אנדרי שאתה לא שונה מהחברה עצמה ומוכן בקלות להניע תהליך כזה או אחר על חשבון הספורטיבים. מה שחצוף בעיני זה הניסיון לעשות זאת בדמגוגיה זולה בתוך הבית !! אם אני עדיין מנהל אתה מקבל הקפאה טובה עד יתבהרו דברים אבל אני לא אה וגם אתה לא 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2 3 ... 5
|
|