|
|
היום בטעות בדיג נחתך חלק מהשקית של התולעים כל הנוזל בריח ענבים נשפך..  יש אפשרות להחזיק אותם בצורה אחרת כדי שלא יתייבשו ויהרסו? אם אני שם אותם במים הם לא יתקשו?
|
|
|
|
|
|
|
אצלי השקית התהפכה ברכב וכל הנוזל נשפך על המושבים אבל גרוע מכך כמות התפיסות ירדה משמעותית,בכל אופן הוספתי מעט מי ים והבעיה החלקית נפתרה.
|
|
|
|
|
|
|
אתה מתכוון לpara max?? אם כן אז לא חייב . אולי בדגמים אחרים כן
|
|
|
|
|
|
|
isome power
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
isome power מישהו אולי יודע ויוכל לעזור לבחור?
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
אני הייתי מציע לך לקנות עוד שקית
ולאחד אותם
כול העניין הוא הנוזל
|
|
|
|
|
|
|
isome power מישהו אולי יודע ויוכל לעזור לבחור? בנתיים הוספתי להם מי ברז אני מקווה שזה לא יהרוס אותם, אומנם הריח של הענבים שלהם כבר לא נמצא אך לפחות שלא יתייבשו
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
isome power מישהו אולי יודע ויוכל לעזור לבחור? בנתיים הוספתי להם מי ברז אני מקווה שזה לא יהרוס אותם, אומנם הריח של הענבים שלהם כבר לא נמצא אך לפחות שלא יתייבשו לפחות כך הם לא יתייבשו . ועדין אני מציע לך את מה שרשמתי למעלה
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
isome power מישהו אולי יודע ויוכל לעזור לבחור? בנתיים הוספתי להם מי ברז אני מקווה שזה לא יהרוס אותם, אומנם הריח של הענבים שלהם כבר לא נמצא אך לפחות שלא יתייבשו לפחות כך הם לא יתייבשו . ועדין אני מציע לך את מה שרשמתי למעלה 
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סיליקון לא מתייבש כל כך מהר באוויר מי ברז לדעתי ישטפו גם את השאריות שעדיין ישנם כל העינין זה הריח אם כבר הייתי מוסיף קצת שמן מקופסת שימורים של טונה בשמן או משהו דומה אולי שמן דגים. אבל הכי פשוט לקנות עוד שקית כמו שכתב אביחי.
|
|
|
|
|
|
|
סיליקון לא מתייבש כל כך מהר באוויר מי ברז לדעתי ישטפו גם את השאריות שעדיין ישנם כל העינין זה הריח אם כבר הייתי מוסיף קצת שמן מקופסת שימורים של טונה בשמן או משהו דומה אולי שמן דגים. אבל הכי פשוט לקנות עוד שקית כמו שכתב אביחי.
דווקא כן, שמתי חתיכה מהסילקון מחוץ לשקית ותוך 12 שעות התולעת התייבשה לגמרי.. אני אקנה עוד שקית ואעביר אותם אליה, בנתיים הם עם מי על מנת שלא יתייבשו
|
|
|
|
|
|
yaniv
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
45
|
|
אל תשים שמן ולא כל דבר אחר דומה מעט מיים ישמרו על התולעת שלא תתייבש אך עדיין התפיסות ירדו וזאת מכיוון שהנוזל מלא בפירומונים שמשגעים את הדג וגורמים לו לתקוף
כן רצוי לאחד שקיות כך אתה לא מפסיד את מה שיש בשקית אפילו תחלק ל2 שקיות
בהצלחה
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לטובת מי שלא מכיר, מדייגי סירה ועד דייגים ספורטיביים מתחילים... תולעי אקוגיר זה לז'רז'ור, לדיג פתיונות מהחוף או לשני הסגנונות?
|
|
|
|
|
|
|
לטובת מי שלא מכיר, מדייגי סירה ועד דייגים ספורטיביים מתחילים... תולעי אקוגיר זה לז'רז'ור, לדיג פתיונות מהחוף או לשני הסגנונות?
בעיקרון לזרזור אך שמעתי שהיו לא מעט תפיסות גל על פתיונות
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
גם וגם, המוצר הזה תופס יותר ויותר מקום הארגז הכלים של הדייג החופי, וגם התוצאות יפות לכל הדעות.
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|