לטובת מי שלא מכיר, מדייגי סירה ועד דייגים ספורטיביים מתחילים... תולעי אקוגיר זה לז'רז'ור, לדיג פתיונות מהחוף או לשני הסגנונות?
העלית שאלה מעניינת רפי. אם לפי שיטת העבודה אז תלוי בשיטה אזי שתיהן. אבל כאן מציעים לדג ארוחה ריחנית -יותר מתחבר לי לפתיונות.. ואם אני שם פתיון קלמרי ומז'רז'ר איתו אז זה דייג ז'ירז'ור או פתיונות ??
אפשר להסתכל שוב ושוב ולא לשבוע, איזה צמד דייגים גידלת אביחי...
לראות את מאיה הקטנה, באיזה בטחון ואיזו מיומנות היא מגלגלת - כאילו נולדה עם רולר ביד.... על נתנאל כל מילה מיותרת, בסרטון עם מאיה רואים ברקע איך הוא מטיס בקלילות ובבטחון - ואיך הוא אוסף כאילו נולד עם רולר ביד... אני מתחיל לחשוד אביחי שהשתלת בזרעונים שלך רולרים ומקלות מיניאטוריים - שגדלו עם הילדים עוד בבטן והגיחו לעולם עם רולר ומקל ביד...
אפשר להסתכל שוב ושוב ולא לשבוע, איזה צמד דייגים גידלת אביחי...
לראות את מאיה הקטנה, באיזה בטחון ואיזו מיומנות היא מגלגלת - כאילו נולדה עם רולר ביד.... על נתנאל כל מילה מיותרת, בסרטון עם מאיה רואים ברקע איך הוא מטיס בקלילות ובבטחון - ואיך הוא אוסף כאילו נולד עם רולר ביד... אני מתחיל לחשוד אביחי שהשתלת בזרעונים שלך רולרים ומקלות מיניאטוריים - שגדלו עם הילדים עוד בבטן והגיחו לעולם עם רולר ומקל ביד...
תפסת אותי על חם
עריכה אחרונה: דצמבר 08, 2013, 06:50:05 AM על ידי אביחי
יש גם סיליקונים כאלו בקופסה מה ההבדל בין הקופסה לבין השקית ? האים צריך בומבט ובאיזה מישקל הבומבט צריך להיות לסיליקונים או מישקולת קטנה ? אני מדבר על ז'ירג'ור . ולאילו דגי מטרה הם טובים ? באיזה סוג ים עדיף להישתמש בזה ? גלי , סוער , עכור , ים שמן , בראות טובה / לא טובה ? הטלה וישר לגלגל חזרה ? גילגול איטי מהיר בינוני
לאחר שסוף סוף התחדשתי ברולר UL חדש (PENN FIERCE 1000), וחימשתי אותו בחוט בד 6LB של FINS (שנרכש לפני אלוהים יודע כמה זמן ופשוט ישב בארון חיכה יפה לרולר חדש ), אני חושב שהגיע הזמן שגם אני אנסה את הדבר הזה
מבחינת צבעים, יש עדיפות מסויימת? אדום? חום בהיר? אזמין כנראה מEBAY כי לא מצאתי אותם בחנויות ליד הבית
לאחר שסוף סוף התחדשתי ברולר UL חדש (PENN FIERCE 1000), וחימשתי אותו בחוט בד 6LB של FINS (שנרכש לפני אלוהים יודע כמה זמן ופשוט ישב בארון חיכה יפה לרולר חדש ), אני חושב שהגיע הזמן שגם אני אנסה את הדבר הזה
מבחינת צבעים, יש עדיפות מסויימת? אדום? חום בהיר? אזמין כנראה מEBAY כי לא מצאתי אותם בחנויות ליד הבית
רון אם אתה עדיין גר בעכו קפוץ למוניר,אצלי עבד חום בהיר