בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
| | |-+  קרפיונים מתים מתירס?
עמודים: 1 2 3 [4] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: קרפיונים מתים מתירס?  (נקרא 8369 פעמים) הדפסה
טושקאן

חבר פורום
*

מנותק מנותק

0523464056

בעניין: קרפיונים מתים מתירס?
« הגיב #45 ב- : ספטמבר 11, 2013, 09:40:06 AM »
בטייגר נאטס זה ידוע שקיימים חומרים רעילים ולכן מבשלים אותה שתוציא את כל המיצים הרעילים שלה....אגב טייגר נאטס משמש למאכל של בני אדם גם כן כמו אגוזים משמש לעוגות מייצרים ממנו גם תרכיז שמשמש לשתיה ולכל מיני מאכלים טעמנו אותו בדייג האחרון וזה מאוד מתוק דומה לריבת חלב.
ניקו קנה כמויות כמובן בשביל דייג  אתה בסדר

אז ככה שברגע שעושים את התהליך לא קיימת סכנה לאף אחד ולהפך הוא בריא, מה שכן הוא גורם להתמכרות מצד הקרפיונים לפי דעתי זה באמת נכון בשנה ומשהו האחרונות כל התפיסות הרציניות שלי היו על טייגר נאטס באמינו דבש כמובן שלחומצת אמינו יש גם תפקיד בתפיסה אבל עדיין קיימת התמכרות של הדג לפי מה שאני רואה

צודק אני כבר עונה שנייה כמעט ולא רואה תפיסות על בוילים וגם ביציאה האחרונה מה שעבד זה רק טייגר-נאט
מצד שני לא נתנו יותר מידי הזדמנות לבוילים או לפתיונות אחרים, אבל מתשאול שכנים בדרך חלקם עבדו אם בוילים ואין שום תוצאות.
בהחלט יתכן שהדגים התחברו לטיגר-נאט למה לאכול חתיכת בצק יבשה כשיש אגוזים במים בכל טעם אפשרי כמעט. גיחוך
עכשיו שאני חושב על זה התפיסה האחרונה שלי על בוילים היתה עונה שעברה כמה קרפיונים יצאו על הבוילים החריפים שאיתמר קנה 26 מ"מ של חברת dynamite-baits
http://www.dynamitebaits.com/products/p/the-source

אצלי תאמת עונה שעברה רוב התפיסות היו על הבויילים שאני מכין לבד שדומים למקוחה היה גם תפיסות יפות עד מאוד כמובן שאז לא היו מושטים
-------------------------------
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
 IP: [ מחובר ]
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 2 3 [4] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!