פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   קרפיונים מתים מתירס? |
עמודים: 1 2 [3] 4
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: קרפיונים מתים מתירס? (נקרא 8367 פעמים) |
הדפסה |
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
 בכל מקרה, תוצאות של חיפוש קצר בגוגל : ציטוט של תגובה בפורום דיג בשם Carper : "Кто - тщательно пережёвывая, а кто - быстро, чтобы не отобрали Но результат - практически одинаков: утром, когда мы "облегчаем душу", в составе "результата" данного процесса мы видим много непереварившихся кукурузных зёрен и их частей. А у человека ведь процесс переваривания "настроен" гораздо полнее и продвинутее, чем у карпа... А хуже всего переваривается оболочка кукурузного зерна... Поэтому я от кукурузы практически отказался - ею очень легко перекормить и нужно использовать с очень большой осторожностью..." תרגום מגוגל (לא מוצלח): כולנו לאכול ילדות תירס. מי - ללעוס, ומי - במהירות לנבחר אבל התוצאה - כמעט אותו הדבר:. בבוקר, כאשר אנחנו "טובים לנשמה", בפרק "התוצאות" של תהליך זה, אנו רואים הרבה גרעיני תירס neperevarivshihsya והחלקים שלהם והאיש הזה, כי התהליך עיכול "מכוון" מלא יותר והרבה יותר מתקדם מאשר קרפיון המשותף ... גרגר תירס קליפה והחלק הגרוע ביותר מתעכל ... אז אני כמעט סרב תירס - זה קל מאוד להלעיט ויש להשתמש בזהירות רבה ... ולמי שיודע רוסית - זה קישור לדיון מפורום אחר על אותה שאלה : http://ribalov.kz/forum/viewtopic.php?id=417&p=2 אי אפשר שלא להגיב לזה.... הקרפיון המשותף לילדות מתבגרות מאס בוקר קפה דלוח מתי אוכל מסרבת יושן!!! הכי חשוב כולנו לאכל ילדות מי ללעוס ומי לבלוע בלי מתי שותה מים חמים מתקלח. וזה כמובן בקיץ. בואו נסכם שתירס בהחלט הורג קרפיון כשנעוצה בו קרס... Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 נכנסת לקישור ? אני חושב שלא. תקרא שם מתגובה 39 תקבל תשובה. נכנסתי לקישור ואז נזכרתי - לא מבין רוסית.
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
נתקלתי בעבר בדיון דומה אצל חברינו בארה"ב ואין עד היום אף מחקר שמוכיח את העניין. יותר מזה, אם זה היה המצב, היו משתמשים בגרגירי תירס יבשים כחומר הדברה נגד קרפיונים במקומות שבהם הם הפכו למין פולש ולא רצוי... במקומות שבהם דוברות עוגנות ופורקות מטענים, יש התקהלויות עצומות של דגים ובעיקר קרפיונים למיניהם ועדיין אין תמותה של דגים במורד הנהר... אחרי כמה שנים טובות ששיטת הפידור עם תירס במיקס מיושמת בכנרת, היינו מצפים לראות השפעה כולשהי אם זה היה נכון...
בקיצור, לא סביר שזה נכון...
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
נתקלתי בעבר בדיון דומה אצל חברינו בארה"ב ואין עד היום אף מחקר שמוכיח את העניין. יותר מזה, אם זה היה המצב, היו משתמשים בגרגירי תירס יבשים כחומר הדברה נגד קרפיונים במקומות שבהם הם הפכו למין פולש ולא רצוי... במקומות שבהם דוברות עוגנות ופורקות מטענים, יש התקהלויות עצומות של דגים ובעיקר קרפיונים למיניהם ועדיין אין תמותה של דגים במורד הנהר... אחרי כמה שנים טובות ששיטת הפידור עם תירס במיקס מיושמת בכנרת, היינו מצפים לראות השפעה כולשהי אם זה היה נכון...
בקיצור, לא סביר שזה נכון...
אתה יודע מה היה קורה לאיתמר אם זה היה מתגלה שזה נכון?  שכל הפעמים שהוא יצא לדוג ופידר תירסים הוא בעצם הרג כמויות של קרפיונים?  הוא היה מתאבד
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
לא. זה שמועות  שרפי יביא לך באן אמן  דלביוב רפי לא יכול להפסיק לצחוק כבר שתי דקות...   בכל מקרה, תוצאות של חיפוש קצר בגוגל : ציטוט של תגובה בפורום דיג בשם Carper : "Кто - тщательно пережёвывая, а кто - быстро, чтобы не отобрали Но результат - практически одинаков: утром, когда мы "облегчаем душу", в составе "результата" данного процесса мы видим много непереварившихся кукурузных зёрен и их частей. А у человека ведь процесс переваривания "настроен" гораздо полнее и продвинутее, чем у карпа... А хуже всего переваривается оболочка кукурузного зерна... Поэтому я от кукурузы практически отказался - ею очень легко перекормить и нужно использовать с очень большой осторожностью..." תרגום מגוגל (לא מוצלח): כולנו לאכול ילדות תירס. מי - ללעוס, ומי - במהירות לנבחר אבל התוצאה - כמעט אותו הדבר:. בבוקר, כאשר אנחנו "טובים לנשמה", בפרק "התוצאות" של תהליך זה, אנו רואים הרבה גרעיני תירס neperevarivshihsya והחלקים שלהם והאיש הזה, כי התהליך עיכול "מכוון" מלא יותר והרבה יותר מתקדם מאשר קרפיון המשותף ... גרגר תירס קליפה והחלק הגרוע ביותר מתעכל ... אז אני כמעט סרב תירס - זה קל מאוד להלעיט ויש להשתמש בזהירות רבה ... ולמי שיודע רוסית - זה קישור לדיון מפורום אחר על אותה שאלה : http://ribalov.kz/forum/viewtopic.php?id=417&p=2 אי אפשר שלא להגיב לזה.... הקרפיון המשותף לילדות מתבגרות מאס בוקר קפה דלוח מתי אוכל מסרבת יושן!!! הכי חשוב כולנו לאכל ילדות מי ללעוס ומי לבלוע בלי מתי שותה מים חמים מתקלח. וזה כמובן בקיץ. בואו נסכם שתירס בהחלט הורג קרפיון כשנעוצה בו קרס...Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 לא מסכים לסיכום הזה...  מעל 90% מהקרפיונים שתופסים חברי ISF חוזרים למים לשחות...  לגבי הקטע ברוסית - יאללה מישה תרגם, אחרת אלך לאישתי שתתרגם ואז היא כבר תגיש לי חשבון... 
|
|
|
|
|
אולי אתה מתכוון לטיגר נאטס? טיגר נאטס שלא מבושל נכון יכול להיות רעיל לדגים, והיו כמה סיפורים שקרפיונים מכובדים באנגליה ועוד כמה מקומות מתו כתוצאה מכך.
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
לא. זה שמועות  שרפי יביא לך באן אמן  דלביוב רפי לא יכול להפסיק לצחוק כבר שתי דקות...   בכל מקרה, תוצאות של חיפוש קצר בגוגל : ציטוט של תגובה בפורום דיג בשם Carper : "Кто - тщательно пережёвывая, а кто - быстро, чтобы не отобрали Но результат - практически одинаков: утром, когда мы "облегчаем душу", в составе "результата" данного процесса мы видим много непереварившихся кукурузных зёрен и их частей. А у человека ведь процесс переваривания "настроен" гораздо полнее и продвинутее, чем у карпа... А хуже всего переваривается оболочка кукурузного зерна... Поэтому я от кукурузы практически отказался - ею очень легко перекормить и нужно использовать с очень большой осторожностью..." תרגום מגוגל (לא מוצלח): כולנו לאכול ילדות תירס. מי - ללעוס, ומי - במהירות לנבחר אבל התוצאה - כמעט אותו הדבר:. בבוקר, כאשר אנחנו "טובים לנשמה", בפרק "התוצאות" של תהליך זה, אנו רואים הרבה גרעיני תירס neperevarivshihsya והחלקים שלהם והאיש הזה, כי התהליך עיכול "מכוון" מלא יותר והרבה יותר מתקדם מאשר קרפיון המשותף ... גרגר תירס קליפה והחלק הגרוע ביותר מתעכל ... אז אני כמעט סרב תירס - זה קל מאוד להלעיט ויש להשתמש בזהירות רבה ... ולמי שיודע רוסית - זה קישור לדיון מפורום אחר על אותה שאלה : http://ribalov.kz/forum/viewtopic.php?id=417&p=2 אי אפשר שלא להגיב לזה.... הקרפיון המשותף לילדות מתבגרות מאס בוקר קפה דלוח מתי אוכל מסרבת יושן!!! הכי חשוב כולנו לאכל ילדות מי ללעוס ומי לבלוע בלי מתי שותה מים חמים מתקלח. וזה כמובן בקיץ. בואו נסכם שתירס בהחלט הורג קרפיון כשנעוצה בו קרס...Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 לא מסכים לסיכום הזה... מעל 90% מהקרפיונים שתופסים חברי ISF חוזרים למים לשחות...  לגבי הקטע ברוסית - יאללה מישה תרגם, אחרת אלך לאישתי שתתרגם ואז היא כבר תגיש לי חשבון...  אתה צודק בקשר למה שהדגשתי - וחשוב מאוד שזה יישאר ככה! ובקשר לתירגום, אני כמעט ולא יודע לקרוא רוסית , רק לדבר  ומה רפי אשתך רוסיה? 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אולי אתה מתכוון לטיגר נאטס? טיגר נאטס שלא מבושל נכון יכול להיות רעיל לדגים, והיו כמה סיפורים שקרפיונים מכובדים באנגליה ועוד כמה מקומות מתו כתוצאה מכך.
העניין עלה לכותרות לפני כמה חודשים אחרי מציאת גופתה של הקרפיונית בנסון אבל למרות הבדיקות שנעשו, לא מצאו קשר בין השניים לבסוף. כיום ההתנגדות היחידה לטייגר נאטס זו ההתמכרות של הקרפיונים לפקעות הקטנטנות האלו עד כדי כך שהם נמנעים מפיתיונות אחרים באתרי דיג שבהם יש פעילות נרחבת ושימוש בטייגר נאטס. למרות כול האמור לעיל, עדיין יש המלצה גורפת בכול הפורומים לדיג קרפיונים להשרות את הפקעות היבשות למשך 24 שעות ולאחר מכן הרתחה לחצי שעה. גם מנטרל חומצות מסוימות ואולי גם רעלים שעשויים להיות בהם וגם גורם להפרשת הסוכרים הדביקים שהופכים אותם לפיתיון כול כך מוצלח...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
העניין עלה לכותרות לפני כמה חודשים אחרי מציאת גופתה של הקרפיונית בנסון אבל למרות הבדיקות שנעשו, לא מצאו קשר בין השניים לבסוף. כיום ההתנגדות היחידה לטייגר נאטס זו ההתמכרות של הקרפיונים לפקעות הקטנטנות האלו עד כדי כך שהם נמנעים מפיתיונות אחרים באתרי דיג שבהם יש פעילות נרחבת ושימוש בטייגר נאטס. למרות כול האמור לעיל, עדיין יש המלצה גורפת בכול הפורומים לדיג קרפיונים להשרות את הפקעות היבשות למשך 24 שעות ולאחר מכן הרתחה לחצי שעה. גם מנטרל חומצות מסוימות ואולי גם רעלים שעשויים להיות בהם וגם גורם להפרשת הסוכרים הדביקים שהופכים אותם לפיתיון כול כך מוצלח... 
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
חברים נראה לי שמדובר על הטייגר נאטס ולא על תירס אחד מהמרכיבים העיקריים בתערובות להאכלת דגים בברכות הוא תירס גרוס וחוץ מהשמנה יפה של הדגים לא קורא להם כלום לאומת זאת טייגר נאטס שלא עבר בישול לפני השימוש מכיל חומרים רעילים שגורמים לתמותה של קרפיונים
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
חברים נראה לי שמדובר על הטייגר נאטס ולא על תירס אחד מהמרכיבים העיקריים בתערובות להאכלת דגים בברכות הוא תירס גרוס וחוץ מהשמנה יפה של הדגים לא קורא להם כלום לאומת זאת טייגר נאטס שלא עבר בישול לפני השימוש מכיל חומרים רעילים שגורמים לתמותה של קרפיונים
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|

|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 וזו פסיקתו הסופית של צוות המומחים של ISF לענייני דיג מתוקים  לשאלתך מישה - אישתי אכן ממוצא רוסי עלתה לארץ לפני 24 שנים...
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
בטייגר נאטס זה ידוע שקיימים חומרים רעילים ולכן מבשלים אותה שתוציא את כל המיצים הרעילים שלה....אגב טייגר נאטס משמש למאכל של בני אדם גם כן כמו אגוזים משמש לעוגות מייצרים ממנו גם תרכיז שמשמש לשתיה ולכל מיני מאכלים טעמנו אותו בדייג האחרון וזה מאוד מתוק דומה לריבת חלב. ניקו קנה כמויות כמובן בשביל דייג  אז ככה שברגע שעושים את התהליך לא קיימת סכנה לאף אחד ולהפך הוא בריא, מה שכן הוא גורם להתמכרות מצד הקרפיונים לפי דעתי זה באמת נכון בשנה ומשהו האחרונות כל התפיסות הרציניות שלי היו על טייגר נאטס באמינו דבש כמובן שלחומצת אמינו יש גם תפקיד בתפיסה אבל עדיין קיימת התמכרות של הדג לפי מה שאני רואה
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
 |
|
|
בטייגר נאטס זה ידוע שקיימים חומרים רעילים ולכן מבשלים אותה שתוציא את כל המיצים הרעילים שלה....אגב טייגר נאטס משמש למאכל של בני אדם גם כן כמו אגוזים משמש לעוגות מייצרים ממנו גם תרכיז שמשמש לשתיה ולכל מיני מאכלים טעמנו אותו בדייג האחרון וזה מאוד מתוק דומה לריבת חלב. ניקו קנה כמויות כמובן בשביל דייג  אז ככה שברגע שעושים את התהליך לא קיימת סכנה לאף אחד ולהפך הוא בריא, מה שכן הוא גורם להתמכרות מצד הקרפיונים לפי דעתי זה באמת נכון בשנה ומשהו האחרונות כל התפיסות הרציניות שלי היו על טייגר נאטס באמינו דבש כמובן שלחומצת אמינו יש גם תפקיד בתפיסה אבל עדיין קיימת התמכרות של הדג לפי מה שאני רואה צודק אני כבר עונה שנייה כמעט ולא רואה תפיסות על בוילים וגם ביציאה האחרונה מה שעבד זה רק טייגר-נאט מצד שני לא נתנו יותר מידי הזדמנות לבוילים או לפתיונות אחרים, אבל מתשאול שכנים בדרך חלקם עבדו אם בוילים ואין שום תוצאות. בהחלט יתכן שהדגים התחברו לטיגר-נאט למה לאכול חתיכת בצק יבשה כשיש אגוזים במים בכל טעם אפשרי כמעט.  עכשיו שאני חושב על זה התפיסה האחרונה שלי על בוילים היתה עונה שעברה כמה קרפיונים יצאו על הבוילים החריפים שאיתמר קנה 26 מ"מ של חברת dynamite-baits http://www.dynamitebaits.com/products/p/the-source
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 2 [3] 4