|
|
אני עולה רק באיזור 6-7 על האוטובוס מירושלים (תלוי מתי אני אצא מהלימודים), יש דרך להגיע לחוף מת.מ טבריה/עמיעד באיזור 9-10?
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אני עולה רק באיזור 6-7 על האוטובוס מירושלים (תלוי מתי אני אצא מהלימודים), יש דרך להגיע לחוף מת.מ טבריה/עמיעד באיזור 9-10?
9-10 בערב? אם כן רד במרכזית טבריה ותהיה אם הכורדי בקשר בטוח שתהיה אפשרות לקפוץ עם רכב לאסוף אותך מישם
|
|
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
9-10 בערב? אם כן רד במרכזית טבריה ותהיה אם הכורדי בקשר בטוח שתהיה אפשרות לקפוץ עם רכב לאסוף אותך מישם קיבלתי, אליה תהיה בקשר צור מתי אתה אוסף אותי?
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
9-10 בערב? אם כן רד במרכזית טבריה ותהיה אם הכורדי בקשר בטוח שתהיה אפשרות לקפוץ עם רכב לאסוף אותך מישם קיבלתי, אליה תהיה בקשר צור מתי אתה אוסף אותי? מי אמר שאני אוסף אותך? 
|
|
|
|
|
|
|
כן, בערב. אני אהיה בקשר שאגיע לאיזור
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
כן, בערב. אני אהיה בקשר שאגיע לאיזור תנסה לצאת ב 18:00 ולהצטרף להילל נסיעה ישירה ירושלים חוף הדקל
|
|
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
9-10 בערב? אם כן רד במרכזית טבריה ותהיה אם הכורדי בקשר בטוח שתהיה אפשרות לקפוץ עם רכב לאסוף אותך מישם קיבלתי, אליה תהיה בקשר צור מתי אתה אוסף אותי? מי אמר שאני אוסף אותך?  אה אתה לא ?
|
|
|
|
|
|
|
כן, בערב. אני אהיה בקשר שאגיע לאיזור תנסה לצאת ב 18:00 ולהצטרף להילל נסיעה ישירה ירושלים חוף הדקל אני מסיים ללמוד רק באיזור 18:30, אז זה קצת בעייתי. יש לי אוטובוס לת.מ טבריה בשעה 19:00, נסיעה של שעתיים ורבע בערך.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יוני 24, 2013, 11:44:38 AM על ידי MaKoreAhi
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
9-10 בערב? אם כן רד במרכזית טבריה ותהיה אם הכורדי בקשר בטוח שתהיה אפשרות לקפוץ עם רכב לאסוף אותך מישם קיבלתי, אליה תהיה בקשר צור מתי אתה אוסף אותי? מי אמר שאני אוסף אותך?  אה אתה לא ? נעשה ישיבת הנהלה ומשתדל לתת לך תשובה עד יום חמישי 
|
|
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
9-10 בערב? אם כן רד במרכזית טבריה ותהיה אם הכורדי בקשר בטוח שתהיה אפשרות לקפוץ עם רכב לאסוף אותך מישם קיבלתי, אליה תהיה בקשר צור מתי אתה אוסף אותי? מי אמר שאני אוסף אותך?  אה אתה לא ? נעשה ישיבת הנהלה ומשתדל לתת לך תשובה עד יום חמישי  נו ברצינות??אני צריך לדעת
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
9-10 בערב? אם כן רד במרכזית טבריה ותהיה אם הכורדי בקשר בטוח שתהיה אפשרות לקפוץ עם רכב לאסוף אותך מישם קיבלתי, אליה תהיה בקשר צור מתי אתה אוסף אותי? מי אמר שאני אוסף אותך?  אה אתה לא ? נעשה ישיבת הנהלה ומשתדל לתת לך תשובה עד יום חמישי  נו ברצינות??אני צריך לדעת תהיה רגוע אתה תדע 
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
9-10 בערב? אם כן רד במרכזית טבריה ותהיה אם הכורדי בקשר בטוח שתהיה אפשרות לקפוץ עם רכב לאסוף אותך מישם קיבלתי, אליה תהיה בקשר צור מתי אתה אוסף אותי? מי אמר שאני אוסף אותך?  אה אתה לא ? נעשה ישיבת הנהלה ומשתדל לתת לך תשובה עד יום חמישי  נו ברצינות??אני צריך לדעת אני יכול לאסוף אותך אבל נשאר מקום רק על הגג  מקסימום תחזיק חזק 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
Gaby31
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין