|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
אני מביא את הדבר האמיתי! ואפילו אחרוג ממנהגי ואדאג לסשן כשר עם תעודה  צטער אני לא אוכל....................................תעודות
|
|
-------------------------------
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
בוודאות  מה בוודאות?!  בוודאות משאיר את רותם בכלא - או בוודאות מביא בערב את בעל המסעדה מרמת ישי?!  אגב, תוכל להביא את גבי מהערב - הזדמנות טובה להכיר את החברים ולשאול שאלות... 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מגיע עם אבא שלי,
מביאים שתיה - 2 קולות
המבורגרים
פיתות
אופיר ברקן
ברוכים המגיעים אופיר  אל תשכח רק להביא חכה ודמויים....
|
|
|
|
|
|
|
בוודאות צח בעל המקום מגיע  בוודאות גבי מגיע  ודווקא לא בטוח שרותם נשארת בכלא  היא הייתה מתחרה רק אם הייתה מסוגלת לשחרר את הדג מהקרס 
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
בוודאות צח בעל המקום מגיע  בוודאות גבי מגיע  ודווקא לא בטוח שרותם נשארת בכלא  היא הייתה מתחרה רק אם הייתה מסוגלת לשחרר את הדג מהקרס  שתעמוד ליד הבת שלי היא תשחרר גם את הדגים של רותם 
|
|
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה פשוט מזעזע... אנחנו צריכים לעשות את זה לעתים יותר קרובות 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה בשר שתיה פשוט מזעזע... אנחנו צריכים לעשות את זה לעתים יותר קרובות  
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חברים, דבר חשוב שלא קבענו: באיזה שעה ביום חמישי נפגשים בחוף? 
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
חברים, דבר חשוב שלא קבענו: באיזה שעה ביום חמישי נפגשים בחוף?  19:00 אבל מי שמעוניין להקדים מוזמן
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חברים, דבר חשוב שלא קבענו: באיזה שעה ביום חמישי נפגשים בחוף?  19:00 אבל מי שמעוניין להקדים מוזמן 
|
|
|
|
|
|
|
מגיע מה אתם צריכים שאני יביא איתי ?
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מגיע מה אתם צריכים שאני יביא איתי ?
אהלן הילל כמו שכתוב בהודעת פתיחה כל אחד מביא קצת בשר ,משהוא לשתות קל או בירות ,אפשר גם חמוצים או סלטים כמו חומוס לא צריך להתפרע שלא נגיע לכמויות מטורפות של אוכל
|
|
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל: